Een eenvoudige keus

screenshot_152

(Door: Freek Groeneveld)

Wat we nu besluiten, zullen we over 20 jaar voelen. De komende jaren ook, natuurlijk, maar wat we tot dusver hebben gezien is nog niets, want de verrotting die de multikul veroorzaakte zet pas echt door tijdens de komende generaties.

Denk eens na over de gelukszoekers die de AZC’s bevolken. Een persoon die de plek inneemt van een bona fide vluchteling ten behoeve van zijn eigen luxe. Ook zij die niet schreeuwen om geld, beter eten, een huis en geen flat, of “white women”, hebben zich al schuldig gemaakt aan misbruik, en zo ook de vernietiging van, een systeem dat bedoeld is voor mensen in grotere nood. Wie gelooft dat een grote instroom van dit soort mannen onze sfeer zal bevorderen? Wat voor reden hebben deze mannen ons te respecteren? Een individu is wellicht dankbaar; ervaring leert echter dat dit van groepen niet verwacht kan worden. Via deze mensen, en de nep-kinderen onder hen, heeft de open-grenzen meute het warme Europese hart verhard. Nog een doodsteek voor de mensenrechten waar zij als chantage voortdurend naar verwijzen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
nieuwe-site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Een eenvoudige keus

 1. laura van der storm zegt:

  Ik heb nog steeds visioenen van de duizenden donkere jongemannen, die Europa binnenstroomden in 2016. Waar zijn ze gebleven? In de documentaire “Via Genua” vertelde een “vluchteling” dat deze mannen ook gewoon binnenkwamen per vliegtuig met een toeristen visum. Deze kregen/krijgen geen asiel en verblijven sindsdien illegaal in Europa. Inderdaad, ik houd mijn hart vast voor mijn kinderen en kleinkinderen over 20 jaar, maar ook de komende tijd!! En heb ik het al over de islam gehad?

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Dit verhaal sluit naadloos aan op de politieke strategie van Geert Wilders. Geert zegt: Ik ben tegen de ISLAM. Niet tegen mensen.
  We moeten ons er van bewust zijn dat als de maatregelen, die Geert in gedachten heeft met betrekking tot de ISLAM, worden uitgevoerd, dan heeft dat wel gevolgen voor een zekere groep mensen. Namelijk de moslims die vasthouden aan de ISLAM.
  De schrijver zegt ook dat met een enkele moslim nog wel valt te leven maar niet met de groep. Dit ligt in het verlengde van de compassie die goedmenschen hebben voor afzonderlijke islamitische vluchtelingen. Ze zullen hartgrondig terugdeinzen indien ze met een hele groep streng gelovige moslims geconfronteerd zouden worden.
  De conclusie is dat we ons land alleen maar kunnen terugveroveren door ALLE MOSLIMS er uit te verwijderen. En dat is een dringende noodzaak. Elke dag dat daarmee getreuzeld wordt is een dag teveel. In het verleden stonden op plaatsen in Europa LEGERS tegenover elkaar. (Poitiers/Wenen) Daar kon men zich op concentreren. Het ISLAMITISCHE LEGER heeft zich nu al uitgewaaierd over heel Europa van de Middellandse Zee tot ver in Noorwegen/Zweden/Finland. Het zal een omslag in de opstelling van de gehele autochtone bevolking betekenen om de strijd te strijden. Want strijd zal het worden. En vrijwel zeker zijn we daar nog maar enkele jaren of zelfs maanden van verwijderd. Nog enkele aanslagen en de geest komt uit de fles. De noodzakelijke geest.
  Wat nodig is, is een BEWUSTWORDING voor de steeds slechter wordende situatie en de NOODZAAK om er tegen in het geweer te komen. De indringers moeten verdreven worden. De eerste stap zetten we op 15 maart door massaal op de PVV te stemmen. U ook?
  Gaarne dit artikel zo veel mogelijk verspreiden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Thom zegt:

  @ BertG U leest de intellectuelen-site dus ook. Soms gaan ze wel te ver vind ik en lijkt het opzet en egotripperij om hun stukken onleesbaar te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s