Moslims roepen op tot huwelijk met christelijke vrouwen om ‘islam in Spanje te versterken’

Screenshot_55

(Door: “Nieuw Religieus Peil”)

In de migrantenwijk El Raval van Barcelona hangen honderden posters die moslims oproepen om christelijke vrouwen te trouwen ‘om de islam te verspreiden’.

De tekst: ‘Het wordt aangemoedigd dat moslim mannen trouwen met eerlijke en kuise vrouwen die tot de Mensen van het Boek behoren. Hoewel ze de traditie veranderd en verstoord hebben, zijn ze nog steeds geschikt voor het huwelijk. Broeder, ga een verbinding aan met een Spaanse, en leer haar dat de islam de ware religie is. De islamitische wet schrijft voor dat de vrucht van deze verbintenis de islam zal volgen. Zodat onze gemeenschap verder wordt versterkt’. De poster kondigt ook een informatieavond over het thema aan.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Christendom, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Moslims roepen op tot huwelijk met christelijke vrouwen om ‘islam in Spanje te versterken’

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Vanwege de haat tegen de islam zal dat niet veel zoden aan de dijk zetten. Incidenteel zie je ze wel die bezwachtelde Westerse vrouwen. Het gaat dan vrijwel altijd om labiele en anderszins geestelijk geretardeerden die niet interessant zijn voor mannen van hun eigen soort.

  Like

 2. r en s zegt:

  Stel dat die Christelijke vrouw die Moslim bekeert tot het Christendom ? Dan krijgt die Moslim zeker veel problemen ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Alles kán, maar ik geloof toch niet, dat dát veel voorkomt.- Het tegenovergestelde dus wèl, want dat zijn dan vaak van die meiden met een laag zelfbeeld, die zich gráág laten leiden.

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  dan moet je echt wanhopig zijn en geen Spaanse vent kunnen krijgen om met een moslim te trouwen, maar ach er zijn altijd wel een paar domme tutjes te vinden die graag de vrouw van een moslim willen worden, kopvod op, hoop kinderen op de wereld zetten, je huis niet uit mag om vrij en alleen boodschappen te doen, kom op dwaze vrouwen, doen zou ik zeggen (proest, kuch)

  Like

 5. Marlies zegt:

  “Herstel van het heilige Al-Andaluz”? Over my dead body.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Nou, de EU-elite is het er roerend mee eens. Ook zij roept al op tot vermenging van rassen.

  In de praktijk wordt dat de islam met het christendom, waarblij we ons niet hoeven af te vragen wie de ovehand zal krijgen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Een goed opgevoede Europese vrouw zal haar roots nooit verloochenen, dus is een huwelijk of what ever in die trand met een Moslim not done,…ik heb het dan ook over echt goed opgevoede Europese vrouwen die trots zijn op hun Europese identiteit, dan heb ik het voornamelijk over de Noord Europese vrouw,…de zuid Europese vrouw zijn Mediterraans en geven toch wat makkelijker hun identiteit prijs.

   Like

   • anna zegt:

    Mediterraanse vrouwen zijn juist wel trots op hun identiteit, U bent totaal verkeerd geïnformeerd, ik heb er jaren gewoond en ken hun mentaliteit

    Like

   • Marlies zegt:

    U zegt een “goed opgevoede Europese vrouw” … Aangevuld met een goede educatie zal zo’n vrouw nooit vrijwillig haar identiteit weggeven aan een moslim man. .Het heeft minder met locatie te maken dan met beschaafdheid.

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Marlies,…zo kun je het ook zeggen, ook okay.
    Anna,….kdenk dat je daarin wel gelijk kan hebben,..laten we het iig hopen dat het zo is.

    Like

 7. Pingback: Moslims roepen op tot huwelijk met christelijke vrouwen om ‘islam in Spanje te versterken’ – Rechtsaf doorzee

 8. Mirjam zegt:

  Als die vrouwen daaraan overgaan, dan verdienen hun eigen lot. Overal in de westerse landen zouden ze poster, flyers, openbaringen in Oosterse taal moeten verbieden, als er niet een legitieme vertaling bij wordt gevoegd. De meeste mensen weten totaal niet wat dit gajes opschrijft of verkondigd. Het is een gevaar voor elk land op zich.

  Zo ook het onderwerp in dit artikel. De ware reden dat de burgermeester van Weert besloot om, tijdens de jaarwisseling, het AZC te sluiten en niemand naar buiten te laten. Hier kom je dus pas maanden later achter. Dit illegale volk moet gewoon ons land uit en geen nieuwe ons land in:

  http://nos.nl/artikel/2162488-asielzoekers-weert-onder-aanranders-keulen.html

  Geliked door 2 people

 9. N.E. Derlander zegt:

  Ik kan mij nog herinneren dat M. de Graaf van de PVV in een Tweede Kamerdebat Gadaffi citeerde: de islam zal verder worden verspreidt door de baarmoeder van de vrouw” (einde citaat) er een aantal dames van de SP, de CU en de PvdA hysterisch gillend naar de interruptiemicrofoon vlogen om uiting te geven hun ongenoegen over deze schandalige opmerking van de PVV.

  Benieuwd hoe ze zullen reageren op deze oproep van moslims om christelijke vrouwen te trouwen ‘om de islam te verspreiden’ in Spanje.

  Overigens wordt hier naar mijn mening iets zichtbaar, wat verborgen had moeten blijven, namelijk dat er wel degelijk sprake is van verspreiding van de islam in Europa, ondanks de hardnekkige ontkenning uit de islamitische en politiek correcte hoek.

  Kan niet wachten tot de bovengenoemde hysterisch gillende dames van SP, PvdA en CU afstand nemen van hun gegil en excuses aanbieden aan de PVV.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nu, dat zullen die links gebreide “dames” beslist niet doen. Ze zullen alleen maar psychotischer worden, kijk maar naar de VS. Vrouwelijk links krankjorum raakt steeds verder van het padje af.

   Like

 10. Cathja zegt:

  Ze zullen ook echt álles in het werk stellen om de islam te verspreiden. Liegen, huichelen.., alles is geoorloofd, als het doel maar bereikt wordt, en dat is het verkrijgen van de wereldheerschappij.
  Zoals ‘allah’ het geboden heeft…
  Wat een smerig spel!

  Like

 11. Ron zegt:

  Dit is misschien ook de reden waarom we op TV of in advertenties, wanneer we gemengde stelletjes zien altijd de man donker is en de vrouw blank.
  De omgekeerde situatie is een zeldzaamheid.
  Het is duidelijk de bedoeling dat alle blanke vrouwen met moslims trouwen en kinderen krijgen en dat de blanke mannen kinderloos blijven. Zo sterft het blanke ras vanzelf binnen 1 a 2 generaties uit. En aangezien de blanke vrouw die trouwt vanzelf eigendom is van de moslim man en de kinderen automatisch moslim zijn, blijven er dus alleen moslims over.

  Like

 12. Ik hoop dat die vrouwen niet zo dom zijn.

  Like

 13. Tom zegt:

  Hopelijk krijgen die moslimmannen dan de mogelijkheid om de Bijbel een keer te lezen. Dan begrijpen ze de islam en hun koran namelijk een stuk beter en dan gaan hun ogen hopelijk open. In hun koran erkennen ze dat Israël het verkoren volk van God is maar anderzijds blijven de moslims zich maar vastklampen aan de bloedlijn Abraham – Ishmael. Echter de belofte (Gods volk) aan Abraham loopt via Abraham – Izaäk en Jacob. Jacob’s naam is namelijk Israël (dus het verkoren volk). Ik heb het idee dat moslims dit stukje logica missen en totaal niet begrijpen waarom Israël het uitverkoren volk is. Niet omdat Ishmael enig belang heeft gehad maar omdat de belofte via de andere zoon van Abraham liep: Izaäk…

  Mochten ze door willen lezen dan komen ze uiteindelijk ook de brieven tegen van de Apostel Paulus die 550 jaar voordat Mohammed werd geboren het volgende schreef: “Doch al ware het ook, dat wij, of een engel uit den hemel u een Evangelie verkondigde, buiten hetgeen wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt.”
  Laat Mohammed nou beweren dat hij zijn onzin verhaaltjes via de engel Gabriël heeft ontvangen…

  Ik hoop dat iedere moslim de kans krijgt om de Bijbel te lezen. Hun geloof wordt dan hopelijk opeens een stuk duidelijker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s