Rutte gaf Erdoğan hier macht door dubbele nationaliteit te bevorderen

Screenshot_62

(Door: Joost Niemöller)

Erdoğan is een dictator in nood en een dictator in nood maakt rare sprongen. Eerst steunde hij ISIS. Toen de Russen de Turkse bevoorradingsvrachtwagens naar Raqqa bombardeerden, koos Erdoğan ervoor te draaien en sloot hij een geheime vriendschapsdeal met Poetin. Daarmee creëerde hij een nieuw intern probleem, want ISIS is populair onder de Turkse bevolking. Turken die Moslimbroeders vermoorden, dat oogt niet goed in de krant. En dan is er het Koerdenprobleem. Met hulp van een fake-coup wist hij zijn potentiële tegenstanders uit te schakelen. Nu wil hij middels een referendum nog meer macht naar zich toetrekken. Waarna hij de islamisering verder kan uitvoeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Rutte gaf Erdoğan hier macht door dubbele nationaliteit te bevorderen

 1. Agressieve linkse babyboomer maakt kunstwerk op openbare weg kapot want ‘verkeerde mening’
  ‘Maakbaarheid’ door geweld en onderdrukking, doodnormaal sinds 1968

  Door Bert Brussel

  Een babyboomer ten voeten uit: “Ik hoor iets wat mij niet bevalt, dus het moet weg. Desnoods met geweld. Of anderen het misschien wél willen horen doet er niet toe, de wereld draait tenslotte om mij.”

  En toch maar niet begrijpen dat het populisme zo groeit…

  http://www.at5.nl/artikelen/166712/ophef-om-speeches-geert-wilders-op-haarlemmerplein-oprotten-zet-het-uit

  Like

 2. Jean zegt:

  Dubbele nationaliteit DADELIJK verbieden en diegenen die weigeren op een vliegtuig zetten richting grote zandbak, opgeruimd staat netjes.

  Like

 3. Hoelang zijn we daar nou al op tegen? Het schaap moet eerst verdronken zijn voor men de put dempt. In eider geval niet meer voor moslims. Dit geeft altijd de nodige problemen. Zo zie je maar weer eens.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Het is begonnen met Lubbers, in de jaren ’70. Hij vond, tesamen met de VVD, dat de Marokkanen en Turken een 2e nationaliteit – i.e. een Nederlandse – moesten krijgen en dat deze a.h.w. in de bijstand konden vallen wanneer ze werkloos werden….

  Dom. dom… oerdom.

  Like

 5. Saoedi-Arabië telt 15.000 prinsen. Elk krijgt 19.000 euro per maand

  In tegenstelling tot het Westen, waar een select groepje mensen tot de monarchie behoort, telt het koninklijk huis van Saoedi-Arabië naar schatting 15.000 prinsen en prinsessen.
  Verantwoordelijk voor al dat blauw bloed is Abdulaziz Ibn Saoed, de vader van alle koningen van Saoedi-Arabië die hem tot nu toe opvolgden. In totaal wordt zijn aantal nakomelingen geschat op vele duizenden. Ibn Saoed had 45 zonen en vele dochters bij een dertigtal verschillende vrouwen. >>> https://nl.express.live/2017/03/08/saoedi-arabie-prinsen/

  Like

 6. Marlies zegt:

  Ik heb hier een ietwat ambivalent gevoel bij: enerzijds kun je geen twee heren dienen, dus kies voor Turkije of voor Nederland. Anderzijds is het voor een droomregering (mijn droomregering) een simpele zaak om diegenen, met twee paspoorten het Nederlanderschap af te nemen en enkele reis hun droom-vaderland te sturen. Datzelfde voor bewonderaars van de koning van Marokko met hun dubbele paspoort.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Een paar jaar geleden maakten we ons boos om de verkiezingsposters in het koeterwaals van de NSB-partijen. We vonden dat de prikkel om te integreren werd gesmoord.
  Toen kregen we de politici, die hun eigen stemvee mee brachten en aan de slag gingen voor hun achterban en de islam. Zo werd het koeterwaals soms de voertaal in de gemeenteraad.
  Daarna begonnen enkele moslims voor zichzelf. Om hun stemvee te beliegen maken ze spotjes in het koeterwaals en zenden die ook uit in hun eigen land.
  En de NSB zag dat het goed was.
  Nu kan een hoge politieambtenaar (Sükran Ince) ook verkiesbaar zijn voor de partij van de geitendictator in Turkije en toch in Nederland ‘werken’. Tevens vanuit haar positie tegenstanders van haar baas aangeven en opruimen. Te gek voor woorden.
  Stem daarom allemaal, massaal op de PVV, dan kunnen we eindelijk normaal gaan doen en iedere Nederlander, die geen Nederlander wil zijn, gaan we dan helpen zich te ontplooien in dat andere land. Ga stemmen.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s