De VVD adverteert momenteel in spotjes en posters met ‘de pessimist of de optimist’, ‘kies maar…’

Screenshot_61

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De pessimist verwijst naar u, de optimist naar de volledig onbetrouwbare gebleken meneer Rutte en zijn hypocriete ondernemerspartij. Nederland en de Nederlandse bevolking hebben echter geen behoefte aan een leugenachtige optimist, de Nederlandse bevolking heeft behoefte aan een REALIST! Die heb ik de afgelopen decennia gemist.

Hij lacht zo veel, lachen is gezond… De afgelopen 6 jaar heeft meneer Rutte met zijn VVD-beleid LACHEND (en heel bewust!) heel veel mensen letterlijk op de rand van de afgrond gebracht. LACHEND heeft hij heel veel mensen tot uiterste wanhoop gedreven en met zijn beleid het aantal zelfmoorden de afgelopen jaren schrikbarend doen stijgen. LACHEND heeft hij de zorg werkelijk tot op het bot uitgekleed. LACHEND heeft hij de veiligheid van Nederland op het spel gezet. Deze man heeft LACHEND Nederland in de uitverkoop gedaan t.a.v. de Brussel- en Europa-utopie. Miljarden, die beter besteed hadden kunnen worden aan o.a. de zorg en banen en dus de economie, zijn vanwege de betreffende 3% en ten behoeve van failliete lidstaten letterlijk weggegooid. Niet in het belang van Nederland, maar vooral ten behoeve van Rutte’s egocentrische, persoonlijke, toekomstige belangen.

LACHEND heeft hij de ene leugen na de andere verteld en LACHEND heeft hij de vele corrupte VVD-leden afgeschermd en hun misdaden weg gelogen. Tot het echt niet meer houdbaar was en de betreffende personen zelf ontslag moesten indienen… Er kleeft een zweem van corruptie en leugens aan deze man (en zijn partij!) en hij heeft geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel getoond. De lach van deze man is absoluut NIET te vertrouwen.

Andere partijen spreken over de vergeten bevolking en doelen daarbij op de islamitische medelanders. Ik zeg medelanders, omdat mensen die thuis tot in de 4e generatie naar Turkse en Marokkaanse (islamitische) maatstaven worden opgevoed en onderling uitsluitend Arabisch spreken, geen Nederlanders zijn. ZIJ zijn het die zich decennia lang bewust hebben afgesloten van de overige bevolking en ZIJ zijn het die op de bruggen met Turkse vlaggen staan te zwaaien en/of oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. ZIJ zijn het die zich door hun opvoeding helemáál geen Nederlander voelen en ook helemaal geen Nederlander WILLEN zijn. ZIJ zijn het die nu maar wat graag in de slachtofferrol gaan zitten en zich, nu ineens, tweederangs burgers voelen… dat krijg je, als je in beginsel de taal nooit hebt willen leren spreken, je niet hebt willen aanpassen aan het land waar je welkom was en je je niet gemengd hebt onder de rest van de bevolking. Dan ben je niet vergeten, dan heb je die keuzes heel bewust ZELF gemaakt!

De enige bevolking die hier in Nederland echt vergeten is, zijn de autochtone Nederlanders en de Moluks/Indonesische bevolking, de gehandicapten, de ouderen, die al in een veel eerder stadium een veel betere zorg behoeven, de psychiatrisch zieken, die veel eerder een betere hulp nodig hebben, en de oudere werknemers, wier banen verloren zijn en die hun pensioen hebben zien weg roven door zowel de overheid als pensioenverzekeraars. Dàt zijn de groepen die hier vergeten zijn! En NIET een groep moslims die van het begin af aan niets, maar dan ook NIETS heeft gedaan om ook maar enigszins onderdeel uit te maken van Nederland en de Nederlandse economie.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op De VVD adverteert momenteel in spotjes en posters met ‘de pessimist of de optimist’, ‘kies maar…’

 1. Manisch depressieve Mark Rutte moet nodig aan de lithium carbonaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   In een voldoende hoge overdosering loopt hij dan rond als een slaapwandelaar of ook als een levende dode. Hij is dan tenminste eerst eens klaar met bulderend lachen, blijven we tenminste daar van verschoond. Wordt vooral gebruikt bij bipolaire stoornis.

   Geliked door 1 persoon

 2. Aegolius cs zegt:

  Niet te geloven: Rutte bedrijft als Emile Ratelband politiek als Tjakka!

  Geliked door 1 persoon

 3. kruisridder zegt:

  Geef Mark maar, zonder dat hij het door heeft, wat cyanide in zijn watertje……

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  Steeds meer ga ik denken dat Rutte een vorm van autisme heeft; keer op keer word je als kiezer voorgelogen, bedrogen en vervolgens in je gezicht uitgelachen. Zie de handelwijze van Rutte inzake ‘Een stem op VVD betekent dat PVDA wordt uitgesloten van regeringsdeelname’ (LEUGEN), ‘Er gaat geen Nederlands belastinggeld meer naar Griekenland’ (LEUGEN), ‘De regering zal recht doen aan de uitslag van het EU-Oekraine-associatieverdrag-referendum’ (LEUGEN), ‘Het kabinet zal niet rusten voordat de onderste steen inzake MH17 naar boven is gehaald’ (LEUGEN). Zo kan ik nog wel even doorgaan…

  (Ik wil geen mensen met autisme beledigen, maar zo’n premier is niet ‘de juiste man op de juiste plaats…)

  Geliked door 1 persoon

 5. Tja dat heeft mij altijd al gestoord de misselijkmakende VVD gebral van optimisme, nou mijns inziens zit het optimistische gevoel van de policoristen van de VVD, achter de ellebogen, nog nooit zo’n groet groep mensen gezien die feitelijk groothandelaars in menselijk leed zijn. Half Nederland wordt met de neus op de feiten gedrukt en zien nog steeds niet het beest, de antichrist, het godvergeten VVD en z’n kompanen in het kwaad.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  En LACHEND gaan wij straks verder met minister-president Wilders en kunnen we de lachende leugenaar zien afdruipen, dat zal LACHEN voor ons worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cynicus zegt:

  Sja het bedrijf van list en bedrog in de politiek. Klimaatsprookjes, de EUSSR, massa-immigratie, uitkleden van arbeidersrechten, zorg, pensioenen en sociale zekerheid. Het is een grote hypocrietenbende daar.

  Wordt wakker ! Gebruik je stem !

  Geliked door 1 persoon

 8. oeps48 zegt:

  Zoals gebruikelijk gaat Rutte weer veel te kort door de bocht. We kennen hem inmiddels toch. Hij denkt met branie, gebral, leugen, loze beloften, een valse lach en fake news het pleit te winnen. Zou hij nou echt geloven dat hij als overwinnaar uit de bus komt met de simplistische keuze tussen “optimist of pessimist” ? Ik ben liever een “realist”! Ik laat me niet blij maken met fopspenen, loze kreten, leugens, of klaagliederen. Ik pak de koe liever bij de hoorns.
  Ik vertrouw erop, dat de ruttige lach van Mark na de verkiezingen zal zijn vergaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s