Rel Nederland-Turkije: ook onze regeringen moeten komaf maken met schuldige laksheid tegenover Erdoğan-regime

Screenshot_92

Tom Van Grieken (Vlaams Belang): “Schaf dubbele nationaliteit af. Turken die Erdogan als hun politieke leider zien, kunnen hier best vertrekken.”

Het Vlaams Belang feliciteert Nederland met de kordate houding tegenover het Turkse Erdoğan-regime door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, niet toe te laten. Eindelijk is er een democratisch land dat niet langer toegeeft aan de chantage en de intimidatie van de Turkse despoot Erdoğan, die hier vrijheid van meningsuiting eist, maar in eigen land tienduizenden opposanten in de cel wierp. Nederland heeft gelijk: het Turkse referendum heeft als enige bedoeling de democratie in het land de definitieve doodsteek te geven.

België VB

Tom Van Grieken vraagt onze regering dan ook zich ondubbelzinnig solidair te verklaren met Nederland. Hij wil bovendien dat ook in Vlaanderen eindelijk paal en perk wordt gesteld aan de schuldige laksheid van ons politieke establishment met betrekking tot het Erdoğan-regime: “In de pers worden wel stoere verklaringen afgelegd, maar het ontbreekt de regeringen nog steeds aan moed om effectieve maatregelen te nemen om de Turkse inmenging in ons land een halt toe te roepen.”

De Nederlandse plotse kordate handelswijze – allicht een gevolg van de hete adem van de PVV vlak voor de verkiezingen – staat inderdaad in schril contrast met de laffe houding van het Belgische en Vlaamse politieke establishment, met inbegrip van de N-VA. In 2015 lokte een meeting met Erdoğan nog 25.000 ‘Vlaamse’ Turken naar de Ethias Arena. Nog vorige week werd in Brussel een AKP-verkiezingsmeeting gehouden met een Turkse ex-minister.

Binnen enkele weken is in ons land bovendien een Turkse massameeting gepland, waar mogelijk ook Erdoğan aanwezig zal zijn. Enig probleem voor de organisatoren blijkt niet zozeer een mogelijk verzet van de regering als wel een zaal vinden die groot genoeg is om alle fans van de Turkse tiran te ontvangen. De feiten tonen aan dat veel Turken met de Belgische nationaliteit het Turkse antidemocratische Erdoğan-regime verkiezen boven onze waarden en democratie. Ondertussen worden Turkse staats-moskeeën dankzij minister Homans nog steeds gefinancierd met Vlaams belastinggeld en blijft de federale regering zelfs nu nog achter de waanzinnige vluchtelingendeal met Turkije staan.

Tom Van Grieken is duidelijk over de maatregelen die onze regeringen moeten nemen: “Het Vlaams Belang wil een inreisverbod voor Erdoğan en andere propagandisten van zijn regime. Ook moet nu eindelijk werk gemaakt worden van de afschaffing van de dubbele nationaliteit. Tot slot moeten de Turkse Diyanet-moskeeën, voorposten van het Erdoğan-regime in ons land, gesloten worden. ‘Vlaamse’ Turken die Erdoğan als hun politieke leider zien, hebben in ons land geen plaats en kunnen hier best vertrekken.”

Door:
Wim Van Osselaer
Perswoordvoerder fractie Vlaams Belang

Bron:
www.vlaamsbelang.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, cultuurrelativisme, dictatuur, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Rel Nederland-Turkije: ook onze regeringen moeten komaf maken met schuldige laksheid tegenover Erdoğan-regime

 1. delamontagne zegt:

  Ook in België laat Erdogan van zich horen.
  In de media wordt een ANTI- Christelijk pamflet verspreid dat aan duidelijkheid niets te wensen over laat.
  Islam- versus CHRISTENDOM
  [ muslims zien héél het Westen als Christelijk… ]

  AK Parti Belçika
  Une affiche anti-chrétienne diffusée par l’AKP Belgique

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De hier levende turken, zien Europa al als verovert land van de turken aan !

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !
  De liegende vuile gore teef !
  ISTANBUL – De Turkse minister Fatma Betül Sayan Kaya zegt dat de Nederlandse politie haar onmenselijk heeft behandeld. Volgens Kaya zijn vijf van haar beveiligers gearresteerd en is zij anderhalf uur aan de grens met Duitsland vastgehouden. „We zijn erg ruw behandeld.”

  Dat zei de Turkse bewindsvrouw zondag op het vliegveld van Istanbul tijdens een persconferentie. Zij is zaterdagnacht nadat de Nederlandse regering haar ongewenst vreemdeling had verklaard naar Duitsland vertrokken. Vanaf de luchthaven in Keulen vloog Kaya met een privéjet naar Istanbul.
  Ik ging naar Europa met een diplomatiek paspoort om een bezoek te brengen aan ons consulaat, onze eigen territorium, maar we kregen geen toestemming om naar binnen te gaan. We waren op zo’n 30 meter afstand van het consulaat. De consul kreeg evenmin toestemming om naar ons toe te komen.”
  De politica bekritiseerde het optreden van de politie. „Onze burgers zijn niet menselijk behandeld.” Volgens Kaya zouden journalisten ook zijn aangevallen. Zo ver bekend is dat echter niet gebeurd. Aanwezige pers kon gisteren ongestoord het werk doen. !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach ja, de videobeelden tonen ’n geheel andere situatie.

   Hoe meer leugens het Erdogan-regiem zal verspreiden en hoe meer provocerende acties Erdogan zal laten uitvoeren, hoe meer ze in de verkeerde hoek terecht zullen komen.
   Op den duur zal het niet mogelijk meer zijn Turkije nog als ’n serieuze partner te zien.
   Het enige ècht waardevolle wat Turkije te bieden heeft is zijn strategische ligging en daaruit volgend strategisch belang. Vandaar dat ze NAVO-lid zijn.
   Die situatie zal het westen kost wat kost willen behouden, maar als Erdogan zo verder gaat en tevens de banden met Rusland nòg nauwer gaat aanhalen, zal het westen een tegenregiem installeren en dat met alle middelen steunen om Erdogan ten val te brengen.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Ach ja, zielig slachtoffer roletje, daar zijn al die “zielige” fuck booslims goed in.
   Het slachtoffer zijn zit in hun inteelt genen gegoten en is er de komende 100 generaties nog niet uit te krijgen, dus alleen al daarom horen ze hier niet!!

   Like

 4. Pietersen zegt:

  Geef de islam een vinger, en je hoofd wordt afgehakt.
  Wat een Navo-partner die Turken.
  Je ziet wat jarenlang pamperen van de islam tot gevolg heeft, nu gedragen zij zich als verwende kleine pasjahs zoals zij vroeger in die islamitische kutgezinnen opgroeiden.
  Hun tolerantie op frustratie is 0,0.

  Like

 5. Williaan. zegt:

  Het zijn de schermutselingen voor het stichten Erdogan kalifaat, van Tigris tot Noordzee, verder oostwaarts is nog effe te moeilijk.

  Like

 6. Ron zegt:

  Als de verkiezingen er niet aankwamen had Rutte nooit dat ‘flinke’ gedrag laten zien.
  Dan had hij als een schoothondje voor Erdogan gekropen, net als voor merkel overigens.

  Like

 7. Geert was ook de gene die gedemonstreerd heeft dat zij niet welkom waren. Daar kon Rutte niet om heen, hij moest wel.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Grappig nieuws.
  Zo achterlijk zijn nou, omdat een sinaasappel oranje, zal deze wel eens in Nederland kunnen groeien. Je weet het niet.

  Erdogan, de grote roerganger van Turkije, had al maatregelen aangekondigd tegen Erdogan, maar zijn onderdanen kunnen al niet wachten om de kaaskoppen onder de pijnbank te leggen en zijn al begonnen met ‘Hollandse’ sinaasappels kapot te maken.
  Dat deze appeltjes van oranje eerder Spaans zijn, zal de Turken worst wezen waarschijnlijk.
  https://www.powned.tv/artikel/turkije-pijnigt-nederlandse-sinaasappels

  Like

 9. Jan zegt:

  Amsterdam vandaag

  En het kan zo makkelijk opgelost worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s