Ere wie ere toekomt!

Screenshot_6

(Door: Theresa Geissler)

Beste vrienden, lezers, mede-reaguurders en -schrijvers van E.J. Bron!

Dit afgelopen weekend toonde Nederland – verrassend – opeens initiatief en ruggengraat: Het zwichtte niet voor de onbeschaamde aanmatiging waarmee Turkije Duitsland reeds had overrompeld- en diens grenzen had geschonden; het liet dat níet toe. Het heeft, integendeel, aan dit land met zijn islamitisch geïnspireerde dictator laten zien dat het (nog steeds) grenzen hééft en de vertegenwoordigers van deze dictator, die ongeoorloofd voet op Nederlandse bodem hadden gezet, zonder pardon uitgewezen. Dat was een rechtmatige, volkomen geoorloofde daad, die lóf verdient: Zelfs het grootste deel van de buitenlandse pers heeft dat erkend. Echter: Nu ga ik hier iets benadrukken, wat w i j hier eigenlijk allemaal wel weten en wat in feite heel Nederland zou moeten beseffen:

Is dit initiatief te danken aan de slagvaardigheid, het zelfbewustzijn van hem, die zich op dit moment nog onze premier mag noemen? NEE! Om het eens populair uit te drukken: Om de dooie dood niet! Aangezien Mark Rutte dit ambt momenteel nu eenmaal bekleedt, was hij degene die het moest úitvoeren – en dit trouwens, na het nodige wikken en wegen, ook maar al te graag dééd met het oog op de aanstaande verkiezingen.

Maar de drijvende krácht achter dit initiatief, degene die deze EU-marionet, deze ledenpop, voor één keer tot handelen wist aan te zetten….Wij weten allemaal, wie dat geweest is: GEERT WILDERS! Hij die deze houding al 12 jaar uitdraagt, aanbeveelt, propageert… Die dit initiatief, anders dan Rutte, al bij voorbaat in praktijk gebracht zou hebben, zodat de Turken het dit afgelopen weekend niet eens zouden hebben geprobéérd. ALS hij maar in Rutte’s plaats de premier van dit land was geweest in plaats van de oppositie-leider.

Hij, door wiens aanwezigheid – ja, ALLEEN al door die aanwezigheid – Rutte ertoe kon worden aangespoord om voor één keer doortastend op te treden. Omdat de verkiezingen er aan komen. Omdat hij zijn partij tot de grootste wil maken, teneinde premier te kunnen blijven! Daartoe was hij zelfs bereid om, geholpen door zijn positie, juist op dit ogenblik aan de haal te gaan met het initiatief, dat reeds vanaf het begin aan GEERT WILDERS toebehoort en het te presenteren als was het het zijne!

Maar w i j , vrienden van E. J. Bron, weten beter; w i j laten ons geen zand in de ogen strooien! Wij niet en hopelijk de hele rest van realistisch Nederland niet! WIJ beseffen aan wie de eer toekomt voor dit staaltje van zelfbewustheid van de afgelopen dagen, dat de al dan niet uitgesproken bewondering van heel Europa heeft gewekt: GEERT WILDERS en nog eens GEERT WILDERS! En aldus weten U, ik en wij allen waar morgen onze stem naartoe moet; slechts één naam komt hier thans in aanmerking:

LEVE DE PVV! LEVE GEERT WILDERS, DE STEM VAN HET ZELFBEWUSTE, REALISTISCHE NEDERLAND EN EUROPA!

PVV nieuw

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Ere wie ere toekomt!

 1. Cynicus zegt:

  Rutte heeft sluw gebruik gemaakt van wat Wilders heeft aangegeven. Je niet laten piepelen door de Turken. Nog even ter aanvullign voor de mogelijk Turkse lezers. Als je zo graag Erdogan wil dienen. Pak dan je biezen en ga in Turkije de dienstplicht vervullen. Wees een vent en geen schreeuwende brulboei die later zit te jammeren als een mietje dat je door hond bent gebeten omdat je de politie aan probeerde te vallen. Wij Nederlanders zijn goed oovr jullie geweest. Je ouders kregen werk en hoefden zich nauwelijks aan te passen. Als je ontslagen werd werd je soepeltjes voorzien van uitkeringen en dergelijke. Jullie konden eigen winkels en dergelijke opbouwen. Je kinderen kregen kinderbijslag in Turkije. Noem maar op. Blijkbaar is het voor de relturken nooit genoeg. Die willen alleen maar meer en hier de baas spelen en dat gaat lekker niet door. Maak je keuze !

  Liked by 1 persoon

 2. dutchdl zegt:

  gedeeld op DutchDL

  Like

 3. ja, onze MP had het “geluk “dat dit net voor de verkiezingen gebeurde, maar dat deed die alleen maar om GEERT WILDERS de wind uit de zeilen te nemen. Als er geen verkiezingen waren geweest, zat die nu de kont van Erdogan te likken…………..
  Trouwens dit hele zaakje stinkt………….

  Like

 4. Williaan zegt:

  Het is een Wilders effect, nu ziet men wat hij steeds weer voor waarschuwde!
  Gelukkig zijn er ook nog islamieten die het, zei het stiekem (deels als velen), met hem eens zijn.

  Het is de brallende domme menigte, die zich laten op jutten door het land dat ze verlieten om het hier beter te krijgen. Maar wat doen ze, de verworven vrijdom afbreken en anderen intimideren.
  Ze zijn zo dom dat ze in hun geliefde vaderland die ze ontvluchten, zelfs de verkeerde vlaggen verbranden.

  Liked by 1 persoon

 5. oeps48 zegt:

  Juist ja, Geert Wilders !!!!

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Omtzigt van het CDA heeft vragen gesteld mbt de gemaakte afspraken met Merkel over het toelaten van “vluchtelingen”aantallen per jaar: 250.000 voor Duitsland en 150.000 voor Nederland. En dat geheel in strijd met de gemaakte deal met Turkije en waarvan de overige EU-landen niets van af weten.

  MAAR dan die zgn rechte rug van Rutte het afgelopen weekeinde. Hij MOEST wel want:
  1. allereerst vond hij het niet nodig om op te treden, maar omdat Geert Wilders in actie kwam moest hij wel iets gaan doen.
  2. Daarom heeft hij eerst getracht om de komst van die Turken uit te stellen. Daarvoor had hij de hulp ingeroepen van de Duitse minBuZa en hem gevraagd of hij aan zijn Turkse collega wilde vragen of hij zijn reis naar Nederland niet wilde/kon uitstellen tot ná de 15e maart oftewel ná de verkiezingen. Zo bericht het dagblad Bild.
  3. Kennelijk is dat dus mislukt en toen moest hij als de wiedeweerga in actie komen want zijn toekomst stond nu echt op het spel…….en daar die mevrouw al onderweg was moest die dus in ieder geval worden tegen gehouden en tegen die Turkse min van BuZa werd het landen in Nederland verboden.

  Dit verhaal geeft een heel andere kijk op die zgn recht rug van Rutte, maar het was gewoon een verkiezingsstunt en 1 hele grote leugen!!!!!

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Ik hoop zo dat al die arrogante het morgen zo voor hun kiezen krijgt, o wat zal ik lachen zeg! Om een grote gros van de normale Nederlanders zomaar buiten de deur te houden, zijn ze helemaal belazert

  Like

 8. Fred zegt:

  En zo is het maar net.

  Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, als er geen verkiezingen waren geweest was het heel anders gelopen maar het was voor hem een uitgelezen kans om te laten zien dat hij daadkracht heeft, bij de uitvoering van het referendum over Oekraine was hij heel wat minder actief, het aangehechte vodje papier waar we mee gerustgesteld moesten worden had niets om het lijf, in Oekraine lachten ze er om en het heeft niets te betekenen, maar hij voelde nu de hete adem van Geert Wilders in de nek en nu moest hij wel handelen want hij zou alles hebben gedaan voor een derde termijn als Minister-president al moest hij zijn eigen moeder ervoor verkopen.Ik ben alleen bang dat het volk dat alles wel goed vindt zich zand in de ogen laat strooien maar er kan altijd een verassing komen net zoal;s bij Trump en de brexit en laten we daar maar op hopen. En blijf niet thuis en ga naar de stembus, een kleine moeite maar dat hoef ik voor de Bron aanhangers eigenlijk niet te zeggen, als nu ook de rest het maar doet.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  “Betrapt tijdens crisisberaad.
  Geplaatst op 13/03/2017 door a. griffon
  2
  Het kwam stoer over van de schouderloze premier, maar eigenlijk is het plan om na de verkiezingen, bij een overwinning gewoon door te gaan met het desastreuze beleid. Niets gaat er dan veranderen, net zoals er na de NEE stemmen in de referenda niets veranderde, en Rutten nog steeds zoekt wat de bevolking nu eigenlijk met die Nee-stem wou zeggen.
  Na het woelige weekend en een voorsmaakje van een nakende Turkse of Marokkaanse bezetting, vond er een crisisberaad van de regering plaats. Hier werd het toekomstig beleid, voor na de verkiezingen, concreet vorm gegeven
  Ik zou geen groot reporter zijn mocht ik van dit crisisberaad geen foto hebben kunnen maken.
  http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2017/03/Kop-in-zand.jpg

  Like

 11. Goed stuk Theresa. Trouwens wie heeft er met een bord voor de Turkse ambassade gestaan, Geert, dat de Turkse minister niet welkom was in Nederland. Daarom heeft Erdogan ook de naam van Geert Wilders genoemd dat hij erachter zou zitten.

  Like

 12. Rudie Beijer zegt:

  Laatste kans op een leefbaar Nederland zonder islam.15 maart PVV.

  Like

 13. Japio zegt:

  nu.nl; Erdogan: ‘Nederland maakte achtduizend Bosniërs af in Srebrenica’
  http://nu.nl/buitenland/4539672/erdogan-nederland-maakte-achtduizend-bosniers-af-in-srebrenica.html

  Like

 14. Cathja zegt:

  Volkomen mee eens Theresa! Goed geschreven. Alleen Geert Wilders heeft onze steun verdiend! Ik stem morgen -hoe kan het ook anders?- op de PVV. Ik hoop op een fantastische uitslag!

  Like

 15. tinekevanschagen zegt:

  En zo is dat Theresa!

  Like

 16. Rutte heeft een en ander in eigen belang met de Turkse machthebbers en Frau Merkel
  afgestemd in overeenstemming met zijn gedrag de afgelopen 8 jaar.

  Like

 17. joga zegt:

  Ik ben het hier volkomen mee eens, terwijl we inmiddels via de NRC(ja, u gelooft het niet) weten, dat dit een vooropgezet rollenspel is geweest, waarin Rutte de hoofdrol mocht spelen en dit toneelspel al dagen van te voren was uitgedokterd met als afloop, dat na de verkiezingen de verhoudingen onmiddellijk zullen worden hersteld. Rutte heeft hiervoor al een diner-afspraak vastgelegd. Alles voor meer VVD-stemmen en nog een termijn voor leugenaar(Pinokkio) Rutte.
  Smeriger dan dit gaat het niet meer worden Nederlandse kiezer. Trap er dus niet in en stem PVVV.

  Like

 18. elisah zegt:

  Erdo-duivel roept alle turken en moslims op om niet op de PVV en de VVD te stemmen.
  Tevens raaskalt hij dat de Nederlanders in Srebrenica 8000 moslims vermoord hebben.
  De 2 miljoen vluchtelingen wil hij ook gaan loslaten op Europa.
  Die waanzinnige stuurt duidelijk aan op oorlog.

  Like

  • elisah zegt:

   Hij gebruikte overigens niet het woord vermoord, maar het woord afgemaakt. De Nederlanders hebben volgens dat gedrocht dus 8000 moslims afgemaakt…
   De hele wereld kan steeds weer zien hoe hij zich misdraagt en hoe doorgedraaid dat wanstaltige portret is.

   Like

 19. wim zegt:

  Het laatste station wordt morgen gepasseerd. Conducteur Marc spiegelde de reizigers iets mooi,s voor De angstige en bezorgde landgenoten in de volle trein trokken daarna hun bezorgde angstkeutel weer in. Charmant lachend en vol leugens over de bestemming raasde de trein na Marc,s laatste fluit signaal naar de afgrond

  Like

 20. duinsnip zegt:

  Hoe groter de PVV hoe meer al die andere partijen er toch mee moeten rekening houden. Al komen ze niet in de regering, de rest zal het standpunt moeten respecteren, dus stem PVV!

  Like

 21. Qvic zegt:

  Maar door dit optreden is ook de smoes van de gevestigde politieke orde: We kunnen onze grenzen niet meer bewaken. Compleet van tafel. Dit optreden is meer een verkiezingsstunt van de VVD. Om de PVV met dit gebeuren niet te kunnen aangrijpen als zijnde dat de VVD een trekpop is van Brussel. Maar je kunt het ook zien als; dat de VVD geen leiders zijn, maar enkel uitvoerders zijn. Want Wilders heeft hier tegen direct publiek protest tegen getekend en gezegd dat dit ons land is en dat wij bepalen wat en wie hier binnen komt. Doordat Wilders er fel tegen het Turkse optreden was, heeft de VVD eieren voor hun geld gekozen, door de turken buiten de deur te houden.

  Like

 22. Peter selie zegt:

  Verwacht niet te veel Theresa, er zijn andere middelen nodig om het slapende, gehersenspoelde volk van Nederland wakker te schudden. Van de andere kant hebben we het onlangs bij de Amerikaanse verkiezingen gezien. Links Amerika en Europa zijn nog altijd in schock.
  Ik hoop voor ons allemaal, dat we morgen prettig verrast zullen worden en bedankt nog voor je goede bijdragen voor het rechtvaardige doel!

  Peter Selie

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik verwácht ook niet te veel, om heel eerlijk te zijn, maar het is wel de realiteit: Rutte is hier niet meer dan een stropop!
   En wat voor poging kun je ánders nog doen om dat tot de blinde massa te laten doordringen? Waar had Rutte de inspiratie vandaan gehaald zónder Geert als stok achter de deur? Nergens, immers!

   Like

 23. tippelaar zegt:

  Rutte doet alles om de macht te behouden. Hij zou zelfs zijn eigen moeder nog verkopen. Asscher is niet veel beter. Inderdaad, Geert Wilders verdient onze lof. Ik hoop dat Geert levend 16 maart haalt, dan is de uitslag van de verkiezing bekend. Tot die dag bestaat de kans op een aanslag op Geert door een huurmoordenaar, in opdracht van het linkse gespuis. Ik hoop dat hij nu wel goed bewaakt wordt en niet door een Marokkaanse infiltrant. Zijn bewaking schijnt nu in handen te zijn van de koninklijke marechaussee, is toch een teken dat er wat aan schortte.

  Like

 24. Lee zegt:

  Voor volk en vaderland. Amen.

  Like

 25. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat ik al eerder gezegd heb, Theresa:

  WIE Z’N VERSTAND GEBRUIKT STEMT PVV ! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 26. Tistochwat zegt:

  HELEMAAL MET JE EENS, Theresa!
  Wij hebben kunnen zien hoe berekenend deze sluwe smeerlap Rutte is.
  Hij weet donders goed wat hij allemaal aangericht heeft en nog zál aanrichten, maar het interesseert hem geen bal, de walgelijke, hypocriete trekpop!
  Jammer dat de “goedmenselijke” linkse dwaas die graaiende nar weer bejubelt en bewondert.

  @!#$%#@#$%%^&^%$

  De bandiet die ons willens en wetens verwoest, zal herkozen worden.
  O, wat hoop ik toch dat ik ongelijk krijg.
  Ik had de overwinning van Trump ook niet verwacht, maar ja, in dit land zitten meer dociele stommelingen dan in de VS.

  Liked by 1 persoon

 27. Latraviata zegt:

  Precies!!

  Like

 28. Anneke zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2017/03/14/bonusquote-tom-jan-meeus-nrc-stelt-scenario-turkenrel-vooraf-al-bekend-was/

  Allemaal politiek, Rutte heeft het zelf in de hand gewerkt, dit om zoveel mogelijk stemmetjes te krijgen, dus, niets Rutte, als dit 17 maart was gebeurd had Rutte helemaal niets gedaan…….

  Like

 29. http://sta-pal.nl/2017/03/rutte-wil-wilders-pootje-haken/
  Citaat:
  Rutte wil Wilders pootje haken
  by Ton Nijhof • 13 maart 2017

  Op de Duitse website Bild.de verscheen gistermiddag een bericht dat de Nederlandse regering aan Duitslands’ minister van Buitenlandse zaken Sigmar Gabriel heeft gevraagd een boodschap over te brengen aan diens Turkse collega Cavusoglu. Strekking van de boodschap: “U mag naar Nederland komen, maar pas na de verkiezingen in Nederland”.

  Like

 30. john zegt:

  Ik ben en blijf ervan overtuigd dat er tussen erdogan en rutte eerst afspraakjes zijn gemaakt. Net zoals er tussen merkel en erdogan meerdere zijn gemaakt. Iedereen mag ervazn denken wat hij wil. Maar rutte is voor zulke daden en zonder afspraken véél te laf. In merdogan zijn ballen schoppen? Laat me niet lachen.

  Like

 31. Jean zegt:

  Wat is het jammer dat ik als Vlaming niet kan/mag stemmen voor Geert Wilders.
  De eikels in dat EU gedrocht zijn wel bezig met hoeveel water en mag gebruikt worden als je de WC doortrekt, hoe warm het koffiewater mag zijn maar met de redding van Europa! O Neen want dat kost postjes dus laten ze het verder modderen alhoewel de meerderheid van de Europeanen “vandaag” nog wil verlost worden van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam én zijn aanhangers.
  Hopelijk kiezen de Nederlanders morgen voor hun redding dan zal Frankrijk volgen in mei en Duitsland in september gevolgd door Vlaanderen, Italië, Spanje, Oostenrijk zodat Europa terug een continent wordt met een identiteit met ieder zijn nationaliteit waarbij dubbele nationaliteit definitief verboden zal worden, een continent waarin vreemdelingen “verplicht” worden zich voor 100% aan te passen aan onze normen & waarden en onze seculiere wetten en nooit andersom.
  De kaarsjes branden want ik ga voor 100% voor onze veiligheid, nationaliteit en identiteit.

  Like

 32. Heer M zegt:

  Leve de PVV, maar weg godverdomme jammer dat hij het debat van Rutte had verloren. Nu het er echt om gaat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ja waarom niet, kletsen de kranten maar na. Hoor jij er ook helemaal weer bij.
   Of heb je dat op je werk opgevangen bij de koffie automaat.
   Ik vond het juist heel sterk, heel Nederland kon zien hoe markie de boel bij mekaar zat te liegen.
   Over werkelijk alles.

   Like

 33. ReaGluurder zegt:

  Off topic, maar zeker ook weer niet; Zou wel eens willen weten of er ook beleid is tav intrekking uitkering oid. Wordt een autochtoon zijn uitkering oid eerder ingetrokken dan bij een Kansenparel?? Zou mij niks verbazen als er onderscheid gemaakt wordt. Men is als de dood dat zo’n Kansenparel nog verder in de criminaliteit komt. Dan maar de uitkering door laten lopen (zit trouwens zwz al in een dubieuze omgeving). Durf wel te wedden dat hier rekening mee wordt gehouden!! Ook hier is hardwerkende NL’er weer de Sjaak!!

  Like

 34. scheermes zegt:

  Goed verwoord !!

  Like

 35. jackholland zegt:

  Ik weet zeker dat wanneer deze turkentoestand na 15-3-2017 zou plaatsvinden er niet zo was opgetreden als nu . De turken zou dan nl niets in de weg gelegd zijn.
  Dit was alleen maar om even voor de verkiezingen te laten zien dat rutte ook haar op de tanden heeft .om twijfelaars naar het vvd-kamp te trekken.

  Like

 36. Bob Fleumer zegt:

  Ik hoop zo dat morgen de PVV de grootste word, mijn stem heeft Geert alvast!

  Liked by 1 persoon

 37. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens, Theresa, bravo!

  Like

 38. Aegolius cs zegt:

  De lamzak regeringsverantwoordelijke Rutte vooruit geschopt door ’n PvdA burgemeester, Ahmed Aboutaleb. Die laatste heeft heel goed begrepen hoe dit aan te pakken en zijn mogelijk Marokkaanse aanpak verstevigt.

  Geert heeft al jaren hiervoor gewaarschuwd. Tja,en stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s