Riekt naar Soros: Ongecontroleerde “migranten” moeten in Italië als leerlingbegeleider ingezet worden

Screenshot_99

Van “migrant” naar leerlingbegeleider.

(Door: Virginia Hale – Vertaling: E.J. Bron)

Oppositiepolitici hebben beloofd de plannen van de linkse gemeenteraad in de Noord-Italiaanse stad Arcore te bestrijden, volgens welke ongecontroleerde “migranten” moeten worden ingezet als leerlingbegeleider in het kader van een project om de leerlingen iets over “verscheidenheid” en “menselijkheid” bij te brengen.

inselpresse

Kort na de aankondiging van het project zijn de midden-rechtse partij Forza Italia, de nationaal-conservatieve partij Broeders van Italië en de “populistische” Lega Nord een postercampagne gestart om tegen dit plan te protesteren.

Op de poster is een man te zien die zijn arm om een kleine jongen slaat, met daaronder de woorden:

“Naar school met een vreemdeling? Nee bedankt! Immigranten zonder legale status moeten onze kinderen naar school brengen? Wij zeggen nee!”

Screenshot_100

Nadat hij het initiatief “onverantwoordelijk en ideologisch gemotiveerd” noemde, beloofde een gemeenteraadslid van Forza Italia alles te doen wat in zijn macht ligt om het project te verhinderen. Cristiano Puglisi verklaarde:

“En wel om de eenvoudige reden dat geen enkel ouder zijn kinderen aan het toezicht van een vreemdeling zou overlaten.”

Ter verdediging van het project zei de burgemeester van Arcore, Rosalba Colombo:

“Het zal een gelegenheid voor onze jonge leerlingen zijn om in aanraking te komen met de concepten van het verwelkomen en van de menselijkheid. Verscheidenheid – de herkomst, de status en de toestand – is een waarde en eveneens een mogelijkheid voor de persoonlijke groei.”

Active Parenting Arcore, de organisatie die het project van de “wandelende bussen” voor de stad zal uitvoeren, bracht eigen posters uit, waarop staat:

“Alle kinderen van de wereld spelen, leren, eten en leven samen. Zij kennen de betekenis van ´anders´ of ´vreemdeling´  niet!!!”

Screenshot_101

Dinsdag hebben raadsleden van de Lega Nord bij het regionale parlement een aanvraag ingediend, waarin staat dat de stad het criminele verleden van de migranten zou moeten controleren en waarin wordt vastgesteld dat een plan waarbij asielzoekers kinderen naar school brengen “niet alleen bedenkelijk is, maar ook in meerdere opzichten illegaal”.

In een standpuntbepaling hield burgemeester Colombo vol dat er “euforie” rondom het project in Arcore heerst en omschrijft haar stad als “een stad die altijd al solidariteit en gastvrijheid heeft getoond”. Ze merkte op dat het ouders ook toegestaan zou zijn om mee te lopen met de “wandelende bussen”.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Riekt naar Soros: Ongecontroleerde “migranten” moeten in Italië als leerlingbegeleider ingezet worden

 1. Drs.P. zegt:

  In een standpuntbepaling hield burgemeester Colombo (een zij dus) vol dat er “euforie” rondom het project in Arcore heerst en omschrijft haar stad als “een stad die altijd al solidariteit en gastvrijheid heeft getoond”.

  Weer zo’n luchtfietsende smerige slinkse tering kudt die onze kinderen aan hele groepen pedo’s wil meegeven, mennnnnn dit is nog gekker dan in Zweden!!
  Links is de zware grafkanker van de Europese samenleving en kanker moet je bestralen of eruit snijden om het lichaam weer gezond te maken. Ik geef de voorkeur om deze zwaar gestoorde doos met een sterke laserstraal doormidden te “zagen” om de rest van de gemeenschap te behoeden voor haar achterlijke ideeen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Ook in NL sterft het van de domme gestoorde dozen en het houdt maar niet op, allemaal tokomstige liefhebsters van een (licht)getinte verkrachtingsgolf/epidemie:
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/27832808/__Demonstratie_tegen_racisme__.html

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Drs.P. 18 maart 2017 om 15:40

    Die dwazen weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen om zichzelf uit te roeien.
    Tegen degenen die zich ‘gediscrimineerd’ voelen, zeg ik: rot dan toch gewoon op naar het land waar je vandaan komt, joh, als het je hier niet bevalt! WIJ, BLANKEN, worden gediscrimineerd, zelfs door mede-blanken. De smerigste verraders die er zijn. Elke dag word ik beledigd omdat ik een ‘racist’ en een ‘nazi’ zou zijn @#$%$#@!@#$$%!!!!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik hoorde weer de zin, dat je respect voor elkaar moet hebben. Maar dan wel met grote borden rond hobbelen waarop staat dat Geert een fascist etc was. Nou, die lui hebben echt respect, toch?

    Like

 2. elisah zegt:

  Zijn die lui daar infantiel en wereldvreemd?
  Experimenteren met kinderen is sowieso altijd onverantwoord, dat die pipo’s dat dan maar met hun eigen kinderen doen.

  Like

 3. Die zijn echt totaal van de pot gerukt, hoe dom kan je zijn.

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  waarom zetten ze hun huisdeur niet open, inbrekers of verkrachters wees welkom
  het zelfde als je kind aan een onbekende mee geven die ze even in de struiken laten voelen hoe fijn gedwongen aanranding of erger is, lang leve de linkse rand debielen

  Like

 5. BertG. zegt:

  Dan moet je toch wel een bloed hekel hebben aan kinderen wil je zo iets bedenken.

  Like

 6. Elena zegt:

  Niet te geloven.
  Die apen moeten terug van waar ze gekomen zijn.
  NOOIT zou ik mijn kind toe vertrouwen aan apen.
  Knettergek die Italiaanse roverheid.
  Hoelang pikken de Italianen dit nog?

  Gepensioneerde man in Zeebruggen dagelijks belaagd door apen.
  Ze nemen bezit van zijn bed etc.

  http://m.hln.be/nieuws/binnenland/gepensioneerde-staat-oog-in-oog-met-groep-illegalen-in-eigen-living-en-blijft-ijzig-kalm~a2533891/

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Als leerlingbegeleider? Dat zullen vele studenten leuk gaan vinden… Zij moeten immers eerst aan allerlei voorwaarden voldoen voor ze ooit worden toegelaten op de opleiding. Nee, bushmen gaan onze leerlingen begeleiden. Met wat? Koppensnellen? Of kan onderweg naar school Sophietje nog even genomen worden?

  We are among completely stupid!

  Like

 8. Steven zegt:

  Tja…
  Uw dochter naar school brengen verdiend vast de VOORKEUR!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s