Waarom de PVV op 15 maart 2017 nog niet de grootste werd

Screenshot_92

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

De PVV van Geert Wilders won 5 zetels in de peilingen, maar voldeed met 20 zetels niet aan de verwachtingen van zowel PVV-fans – zoals ik – als ook de grote anti-PVV lobby. Vooral niet als je bedenkt dat de PVV twee jaar lang op de eerste plaats stond in de peilingen, en zelfs op 42 virtuele zetels heeft gestaan.

Velen voor mij hebben zich in korte tijd uitgelaten over de mogelijke factoren die hierbij een rol hebben gespeeld. Deze houden vooral verband met het feit dat Wilders vrij onzichtbaar was in de campagne, enerzijds uit veiligheidsoverwegingen, anderzijds uit eigen vrije keuze van de PVV leider, het feit dat de partij nog steeds geen leden partij is geworden, het gegeven dat main stream media (links) en dus anti Wilders en anti PVV is, en het feit dat de beleidsuitgangspunten en de manier waarop deze worden ingenomen en verwoord door velen ongenuanceerd worden genoemd. De uitsluiting door de meeste partijen van regeringsdeelname door de PVV, was met name van de zijde van de VVD en Rutte tactisch slim en effectief en tot slot werkte de Turkije rel enkele dagen voor de verkiezingen vooral in het voordeel van de “heldhaftige” minister president Rutte, de leider der natie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op Waarom de PVV op 15 maart 2017 nog niet de grootste werd

 1. Jade zegt:

  Bilderberg geeft z`n macht natuurlijk nooit uit handen…
  Is het mogelijk dat Rutte er vandoor is gegaan met de
  zetels van Geert? Getalletjes omdraaien, pats boem klaar.
  Graag uw mening.

  Geliked door 1 persoon

 2. rony stokart zegt:

  Een degelijk artikel. Met de moed der wanhoop geschreven denk ik. Niettemin bewonderenswaard.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat denk ik dus ook, Joost: Het móet op den duur tot de massa doordringen en het zál op den duur tot de massa doordringen, maar dat is wel een moeilijke weg en het kost veel tijd.
  Ze staren zich blínd op het gemak van één munt, de illusie dat vrij reizen – binnen de EU- hetzelfde is als vrijheid en dat verloochening van de eigen identiteit alleen maar “bevrijding” betekent en “gelukkig” zou maken. En omdat velen in hun omgeving wel een paar moslims kennen, die zich redelijk gedragen krijg je ze niet aan het verstand gepeuterd, dat ook die mensen hun ideologie – en daarmee een verborgen agenda met zich meetorsen!
  Omdat zijzelf geem helder inzicht hebben in wat de islam betekent, danken ze automatisch, dat islam-critici, en daarmee de PVV, dat ook niet hebben – wat nou juist wèl het geval is.
  Het gaat alles bij elkaar nogeen gigantische klus worden – tènzij er zich de nodige catastrofes voordoen, die de massa afdoende wakker schudden.
  Voorwaarde is dan weer wel, dat die binnen de eigen grenzen plaatsvinden, want gebleken is inmiddels, dat zelfs één grens van ons verwijderd (België) alweer niet genoeg indruk maakt….
  Tja, er is nog een lange weg te gaan.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Omdat we hier te maken hebben met een volgzaam laf schaapachtig volk.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het stomme klootjesvolk is nog stommer dan ik altijd al heb gedacht. Geert Wilders kan het niet duidelijker uitleggen dan hij altijd doet. Dus ik zeg opnieuw: er zijn gigantisch zware terroristische aanslagen in dit land nodig.

  Is er nu echt niets te doen met ons vermoeden van stembusfraude? Ik ben ervan overtuigd dat er is geknoeid met de verkiezingsuitslag. Verdorie, wat voel ik me hierdoor machteloos. De PVV had volgens mij 20 zetels meer moeten behalen!

  Like

 6. Giny zegt:

  Er schijnt heel veel fraude te zijn gepleegd, waarvan ook getuigen. Een container met allemaal PVV stemmen zijn in een hok gevonden, PVV den Haag is er mee bezig om het uit te zoeken!

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Toch heb ik sterk het vermoeden dat hier iets niet klopt, een onderzoek in de Telegraaf gaf nog aan dat het 92 procent van de mensen niets uitmaakte of men zich liet zien in het land, een paar weken voor de verkiezingen daalt de PVV ineens zonder enige aanleiding in de peilingen (goed dat zijn we gewend die manipulatie) de gemeente waarin ik woon is de uitslag ook precies omgekeerd oftewel PVVers zouden ineens VVDers zijn geworden…..dat is niet zo, integendeel……!!! en zo blijft het gevoel dat hier iets niet klopt maar hangen…..

  Like

 8. Na de hele wijk van landverraad te hebben beschuldigd, de hond te hebben afgeblaft en de kids te hebben onterfd ben ik nu wat rustiger geworden. Als ze de zaak al geflest hebben om aan de macht te blijven dan hebben ze mooi in d’r eigen poot geschoten. Want als Geert de regering had moeten vormen had ie ook het roestige autootje, dat muurvast in dat moeras staat, eruit moeten trekken. Dan had ie de rotzooi die is achtergelaten door de corpocratische mafketels en andere graaiers moeten opruimen. En dat had veel bloed, zweet en tranen gekost met als resultaat dat iedereen hem vervloekt zou hebben. Nu moeten de ratten het zelf doen zodat die binnen 2 maanden door de nog woedenderder meute op 2 keer zo hoge lantarenpalen gespietst zullen worden. Laat ons bidden.

  Geliked door 2 people

 9. leefbarbaar zegt:

  Totaal oneens. Leden maken van de PVV geen betere partij. Kijk naar Leefbaar Rotterdam, dat de stad in handen kreeg en nu hetzelfde is als D66 en waar alleen een foto van Pim in de fractiekamer herinnert aan zijn visie en standpunten. Het is wel zo dat de PVV een goede organisatie moet worden met een betrouwbaar kantoor, dat, bijvoorbeeld, alle post en mails beantwoordt. Nu gebeurt dat te weinig en te onvolledig.
  Dan is het sluiten van compromissen een zaak van 2. Niet willen praten is ook geen zaken kunnen doen. En aangezien alle partijen corrupt zijn en de islamisatie steunen, is een compromis onmogelijk.
  Wat resteert: de kiezer begrijpt donders goed waar de PVV voor staat, maar de media zijn te machtig en vijandig.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Waarom vierde Rutte al zo vroeg feest? Deel van PVV-aanhangers vermoedt stembusfraude

  Waarom waren de stembussen in Nijmegen nog na 21 uur open? En hoe komt het dat de VVD toen al feest vierde, terwijl er nog geen stem was geteld? Een deel van de aanhang van de PVV vermoedt dat er is gefraudeerd met de verkiezingen.
  ……
  De geruchten worden onder meer gevoed doordat een stemlokaal in Nijmegen langer open bleef. Daar waren de stembiljetten op, waardoor er enige tijd geen stemmen uitgebracht konden worden. De gemeente kondigde toen aan dat het stembureau tot 23 uur open zou blijven, wat tegen de regels is. Uiteindelijk sloot het bureau om 21.30 uur.

  Daarnaast vertrouwen sommige kiezers het handmatige tellen niet. Een enkeling wijst op ‘moslims’ die stemmen telden. “Je weet gewoon dat ze een boel [stemmen op de] PVV op een andere stapel leggen.” Anderen wijzen op ‘linkse stemmentellers’ die kiezers onder druk zouden hebben gezet.
  ……
  https://www.businessinsider.nl/waarom-vierde-rutte-al-zo-vroeg-feest-deel-van-pvv-aanhangers-vermoedt-stembusfraude/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s