Vlaanderen krijgt ook Denk

Screenshot_93

(Door: Bob van Huët)

Het Nederlandse Denk krijgt waarschijnlijk navolging in Vlaanderen. Er is nu ook een Vlaamse migrantenpartij in de maak, naar het voorbeeld en succes van Denk. De nieuwe partij wil meedoen aan de Vlaamse gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar in onder meer Gent, Antwerpen en Brussel. Initiatiefnemer is een ex-afgevaardigde van de Vlaamse socialistische partij (sp.a), Ahmet Koç.

Vorig jaar werd Koç nog wegens opruiende uitspraken uit de Vlaamse tegenhanger van de PvdA gezet, nu werkt hij aan het opzetten van een nieuwe partij. Hij spiegelt zich aan het Nederlandse Denk, de “multiculturele” partij die afgelopen woensdag nog drie parlementszetels wist te veroveren. Denk werd opgericht door twee parlementsleden van Turkse komaf die zich afkeerden van de Partij van de Arbeid (PvdA). Ze haalde vooral stemmen bij de conservatieve Nederlanders van Turkse origine.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vlaanderen krijgt ook Denk

 1. rony stokart zegt:

  Wat hadden de policors in Vlaanderen anders gedacht? Het heeft nog lang geduurd. Binnen de tien jaar heeft Antwerpen (scholen met 92% muslimkinderen -kweektendens stijgend) een muslim burgemeester en dito gemeenteraad.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jade zegt:

  Vlaanderen, gefeliciteerd met Ahmet Koe.
  Het multiculturele sprookje lijkt wel heroïne.
  Je komt er maar niet vanaf…

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Zoals Ellian zei : in België halen ze nu ook de “Midden Oosten” politiek in de politieke arena. Jammer. Ik denk dat het zo groot gaat worden, dat Denk verboden wordt, 2e paspoorten eruit wordt gezet. Alleen dan zijn ze een tiental jaren te laat, evenals in Nederland…

  Like

 4. DIE PARTIJEN ZOALS DE PvdA EN DIE VLAAMSE PARTIJ HEBBEN WAT OP HUN GEWETEN.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Binnen zonder kloppen!

  Like

 6. Japio zegt:

  Is dit een Belgenmop?

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Tuurlijk als een virus zich zo makkelijk kan verspreiden en er niet tegen ingeënt wordt en zelfs het vaccin wordt tegen gehouden. Is het niet zo moeilijk om heel Europa te gaan besmetten. De eigen bevolking wordt continue tegengewerkt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s