FOTOSHOPPER “Dwars”

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Jan Wandelaar”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER “Dwars”

  1. Is nu vastgesteld we worden gediscrimineerd.

    Geliked door 1 persoon

  2. guusvelraeds zegt:

    Dat moet je de groenlinks jongeren nageven. Konsequent is konsequent. Alleen willen ze nog niet begrijpen dat de islam (waarbij helaas ook moslims betrokken zijn) buiten de deur houden van een heel andere orde is. De tijd gaat hun dat nog leren.

    Like

  3. Anneke zegt:

    Men kan niet permanent blijven frauderen met de verkiezingsuitslagen. Het ongenoegen blijft onder de bevolking groeien. In Den Haag en Brussel is men horende doof en ziende blind. Onder hypnose van satanische machten.

    Like

  4. Henk.V zegt:

    Deze foto is bewerkt… 🙂
    Maar niettemin blijft het een feit dat politiek correct de PVV , in woord en gedrag op grote schaal discrimineert ! De Vlamingen die – in groten getale- op het Vlaams Belang hebben gestemd ondergaan al jaren hetzelfde lot.
    Met politiek correct zullen wij niet in vrede kunnen leven, zolang die linkse dictatoriaal denkende mensen niet de moed kunnen opbrengen ons met argumenten tegemoet treden in een OPEN GESPREK.
    Het blijft absurd hoe een politieke stroming, zoals ”politiek correct” die zich zo laat voorstaan op ”moreel verheven opvattingen over gelijkberechtiging en democratie” in de praktijk legitieme commentaren bij hun ”idealisme” met vocaal geweld en onderdrukking beantwoordt.
    De PVV zal – in antwoord daarop- hoe dan ook in de verspreiding van haar opvattingen grote precisie in haar woordkeus moeten betrachten, zodat we niet steeds weer zullen aanlopen tegen onbekookte slordigheden in bepaalde formuleringen die tegen ons in stelling kunnen worden gebracht.
    Politiek correct heeft zelf geen samenhangende visie op de vraag hoe wij onze maatschappij gezond houden. Alle argumenten uit de liberaal linkse hoek houden geen stand wanneer je ziet waarop de redeneringen berusten: OP AANNAMES,niet op onderbouwde en doordachte constateringen en conclusies die men daaruit zou moeten trekken..
    Zo bezien zou het een peulenschil moeten zijn om het volk van ons gelijk te overtuigen! Dat het onvoldoende gebeurt hebben wij onder meer te wijten aan Wilderiaanse opmerkingen uit het verleden die te pas en te onpas steeds weer op tafel komen en de kiezers in verwarring brengen.
    Aan deze belachelijke situatie moet werkelijk VANUIT de PVV zelf een eind worden gemaakt.

    Like

    • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

      Pacifist 2.0

      Ik ben pacifist
      Als je dit ontkent
      Sla ik je kapot
      Trap je lens
      Schop je de brug af
      Verzuip je in de gracht
      Stenig je daarna
      En als je nog leeft
      Overgiet je met benzine
      En steek je als fakkel aan
      Knoop je op
      Brandend en al
      Sla daarna je kop van je romp
      Snij je ledematen af
      Hak je romp aan mootjes
      Had je je bek maar moeten houden
      Tegen mij
      Als vredelievend mens
      Ik laat mij niet tegenspreken
      Duld geen andere mening
      Zeker niet van een fascist als jij
      Vuile stinkende nazi hond

      Dit is helaas ‘links’ nieuwe stijl, zie ook het ‘links’ in Amerika, en voor mij de reden om op FvD te stemmen, zoals veel oude Democraten niet op Clinton hebben gestemd.

      Like

    • guusvelraeds zegt:

      Als die bewerkt is dan is dat knap gedaan. Natuurlijk is die bewerkt!

      Like

  5. Anneke zegt:

    De PVV zal bij de volgende verkiezingen wéér overwinnaar zijn. Vijf zetels er nu bij, dan ben je dus beslist géén verliezer !!! ! !!!

    Like

    • Wachteres zegt:

      Helaas dringt de tijd, @Anneke.

      Like

    • Als het maar tot een volgende keer komt Anneke, ben daar niet zeker over. In 2012 was het strategisch geregeld door de VVD-spindoctors, 15 maart j.l. een in scene gezette diplomatieke rel die zowel voor Rutte als Erdogan goed uitpakte, hoe wil men het de volgende keer hebben. Er zijn gewoonweg niet genoeg stemmers op de PVV helaas.

      Like

  6. Jack zegt:

    Vrees dat het te laat is..Rutte en vriendjes hebben teveel macht…zelfs al zouden er onschuldige doden vallen bij een ‘doorgedraaide’ idioot (ik zeg het maar netjes) dan wuiven ze dat weg..en word het te gortig..vluchten ze allemaal naar een veilig heen komen.

    Like

  7. Drouven zegt:

    Nieuwe formatie zal geen lang leven hebben.
    Krijg inderdaad sterk het gevoel dat er gerotzooid is met stemmen maar bewijs het maar eens

    Like

Plaats een reactie