Erdoğan is bedreiging voor de stabiliteit van Europa

Screenshot_139

(Door: Afshin Ellian)

Het Turkije van Erdoğan was en is geen vriend van Europa, schrijft Afshin Ellian. Het Europese Turkije-beleid moet volledig worden veranderd, nu de AK-partij aan de macht is in het land.

Ooit werd de AK-partij beschouwd als een soort islamitisch CDA van Turkije. Later dachten westerse politici dat de AK-partij een normale islamitisch conservatieve partij was. Recep Tayyip Erdoğan dreef op de steun van westerlingen. Voor het bestrijden van de oppositie in zijn partij en in zijn land gebruikte Erdoğan de westerse steunbetuigingen waarmee hij liet zien dat alleen hij en niemand anders in Turkije door het westen werd gesteund.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, islamofascisme, Turkije. Bookmark de permalink .

9 reacties op Erdoğan is bedreiging voor de stabiliteit van Europa

 1. Jean zegt:

  Die kalkoen is een bedreiging voor heel de wereld. Ik snap niet dat er nog één westerling met dergelijke misdadiger aan tafel gaat zitten, even merkel, juncker, verrotstad, rutte & co buiten beschouwing gelaten want voor die troep blijft het gezegde “soort zoekt soort” van toepassing.

  Like

  • Japio zegt:

   Ze hebben het allang op een akkoordje gegooid met die geflipte kamelenneuker alleen spelen ze nog een beetje toneel tav de gewone burger.

   Like

 2. Heer M zegt:

  Heel Turkije bij Azie voegen, En een hoge Donald Trump muur bouwen in die hoek.

  Like

 3. Marc zegt:

  Ellian vergeet bij de drie door hem genoemde punten een vierde, namelijk bezetting van de Turkse westkust door de Navo in verband met het tot beheersing brengen van de Turks-islamitische kolonisatie van West-Europa.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Afhin Ellian heeft met dit artikel het grootste gelijk van de wereld, maar voor het wijzigen van de Europese politiek t.o.z. van Turkije en Erdogan zal eerst de EU in haar huidige vorm moeten verdwijnen.

  Zo lang als die vervloekte EU met haar corrupte machthebbers nog functioneert, zo lang zal de politiek van pappen en nathouden regeren en zal Europa elke dag meer en meer schade worden toegebracht.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wie durft zich nog uit te spreken vóór toetreding van Turkije tot de EU? En wie zou er nog voor willen tekenen dat de Turken visumvrij Europa mogen binnen reizen?
  Laten we voor één keer als Europeanen massaal NEE tegen dit verschrikkelijke regime zeggen. Een Aziatisch land heeft sowieso niets te zoeken binnen de Europese Unie. De reden dat ze er op aandringen om toe te treden, is het uitoefenen van macht.
  Daar zijn we toch wel klaar mee zeker?

  En direct stoppen met het gratis geld verstrekken als cadeautje van de EU, om de Turken ‘gunstig’ te stemmen. Ik weet meer dan genoeg zeer goede doelen voor de bijna 1 miljoen euro die Turkije jaarlijks in de schoot geworpen worden.

  Like

 6. Hij scheld hij vervloekt en tiert en niemand schijnt te durven zeggen dat hij zijn grote klote bek eens zou moeten houden, gewoon de geldkraan dicht. En de buiten grenzen extra beveiligen.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  “Keinen sicheren Schritt mehr” Erdogan droht allen Europäern

  Im Streit mit mehreren EU-Staaten um Wahlkampfauftritte seiner Minister schlägt der türkische Präsident Erdogan alle Mahnungen zur Mäßigung in den Wind. Stattdessen droht er den Europäern: Würden sie nicht bald umdenken, seien sie nicht mehr sicher.

  Der türkische Staatspräsident Recep Tayyip Erdogan hat die Europäer vor einer weiteren Eskalation des Streits mit seinem Land gewarnt. “Wenn ihr Euch weiterhin so benehmt, wird morgen kein einziger Europäer, kein einziger Westler auch nur irgendwo auf der Welt sicher und beruhigt einen Schritt auf die Straße setzen können”, sagte er bei einer Rede in der türkischen Hauptstadt Ankara. “Wenn Ihr diesen gefährlichen Weg beschreitet, werdet Ihr selbst den größten Schaden davon nehmen.” Erdogan rief die europäischen Länder dazu auf, “Demokratie, Menschenrechte und Freiheiten zu respektieren”.

  http://www.n-tv.de/politik/Erdogan-droht-allen-Europaeern-article19759600.html

  Zonder comment.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Erdogan warns Europeans ‘will not walk safely’ if current attitude persists

  ANKARA (Reuters) – Turkish President Tayyip Erdogan said on Wednesday that Europeans across the world would not be able to walk safely on the streets if they kept up their current attitude.
  Turkey has been embroiled in a row with Germany and the Netherlands over the barring of campaign appearances by Turkish officials seeking to drum up support for an April referendum on boosting Erdogan’s powers.

  “If Europe continues this way, no European in any part of the world can walk safely on the streets. We, as Turkey, call on Europe to respect human rights and democracy,” Erdogan said at event for local journalists in Ankara.

  https://uk.news.yahoo.com/erdogan-warns-europeans-not-walk-safely-current-attitude-102240425.html

  Gelukkig woon en zal ik verblijven in NL. De politieke jongens zullen me beschermen maar kleden me fiscaal op andere wijze uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s