Ruim drieduizend illegalen door Europese veerdiensten naar Europa gehaald

Screenshot_140

(Door: Annabel Nanninga)

Europese grenzen nog steeds lek, ‘reddings’acties zullen anderen aanmoedigen ook te komen

Ruim drieduizend migranten illegalen zijn in een periode van 24 uur gered op de Middellandse Zee. In totaal werden volgens het Italiaanse persbureau ANSA 3315 mensen van bootjes gehaald tijdens 25 verschillende reddingsoperaties voor de kust van Libië.

post-online

Bij de reddingsacties waren verschillende organisaties betrokken. Zo meldde SOS Méditerranée ongeveer duizend migranten illegalen te hebben gered, onder wie zo’n tweehonderd minderjarigen zonder begeleiders. De hulporganisatie deelde via Twitter een foto van kinderen in oranje reddingsvesten aan boord van een rubberboot een PR-momentje.

De drukte op zee zou te maken hebben met gunstige weersomstandigheden. Sinds het begin van het jaar zijn al zo’n 16.000 migranten illegalen aangekomen in Italië. Zeker 520 mensen overleefden de overtocht naar Europa niet.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ruim drieduizend illegalen door Europese veerdiensten naar Europa gehaald

 1. Jan zegt:

  …… reddingsoperaties voor de kust van Libië. Moet zijn: reddingsoperaties OP HET STRAND van Libië

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Wat dan ook weer zo typisch is, dat benoemen van “migranten” op radio en media, in plaats van het juiste woord:”ILLEGALEN”.
  Vroeger zouden ze zoiets gewoon de juiste benaming geven: Illegale-grensoverschrijders, of-te-wel: Indringers.

  Maar op de site van die SOS, kun je ook een goede gave doen, een DON, een donering.
  Om NL / Europa nog overvoller te maken………
  Europe 1

  http://www.europe1.fr/societe/a-bord-de-laquarius-le-bateau-amenage-pour-porter-secours-aux-migrants-2673190

  Like

 3. cefas zegt:

  Taxi-dienst voor illegalen? Daarna status-houder met levenslange uitkering, gratis huisvesting, gratis gezondheidszorg, gratis dit, gratis dat en als klapper gratis AOW. Dit is valse humaniteit! Dit is valse tolerantie. En de autochtone bevolking maar financieel bloeden voor dit valse beleid van de overheid. Knettergek is deze overheid. Deze Armageddon van illegalen moet gestopt worden. Terugsturen naar land van herkomst!

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  haal de volgende 3 miljoen ook maar op, of vaar ze alvast tegemoet, hoe lang gaat deze waanzin nog door , Bangladesh wil hierheen, India zal tzt ook wel komen, wat een troep wordt het in Europa
  ik heb ook medelijden met de Italianen, ik vind het niet normaal meer

  Like

 5. Jo Banjo zegt:

  Er is helemaal geen sprake van redding, op de foto is te zien dat de zee kalm is. Als zeezeiler, en geen stuurman aan de wal, mag ik dat toch wel zeggen
  Opvallend is dat er wel 5 moslima met zwarte hoofddoeken bijzitten !!!
  Wat mij ook opvalt is dat de zgn. redders geen Italianen zijn.
  Eerder hebben gesubsidieerde zgn. hulporganisaties, ook Nederlandse, gezegd dat ze schepen sturen om een veerdienst op touw te zetten tussen Libië en Italië.
  Ja mensen, de instroom van islamitische arabieren en negers gaat gewoon door.
  De EU wil hiermee de Europese samenleving ontwrichten en zo chaos te veroorzaken zodat ze een dictatuur kunnen instellen en daarmee hun project de EU kunnen vestigen, gelijkend als twee druppels water op het Nazi-regime van Adolf Hitler.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die 5 moslima’s zijn de broedmachines die er voor moeten zorgen dat wij overspoeld zullen worden door hun islam-larven…
   Die moslima’s zouden bij aankomst in de haven nog aan boord van het schip gesteriliseerd moeten worden.
   Dat kan elke matroos.
   Met ’n roestige keukenschaar even wat vitale delen verwijderen… en de zaak is geklaard.
   Ze zullen ’n paar weken wat moeilijk kunnen lopen maar dat zie je toch niet met die boerka’s.
   Trouwens thuis worden ze toch vastgeketend.

   Like

 6. Steven zegt:

  …. onder wie zo’n tweehonderd minderjarigen zonder begeleiders.

  Waarvan de bedoeling natuurlijk is dat Europa in het kader van gezinshereniging de rest op kosten van de EU ook over laat komen. 200 x 4 = 800 Illegalen.
  Zo hoef je per bootje alleen de minderjarige vooruit te sturen om vervolgens dan toch per bootje 1000 man aan de overkant te krijgen.

  Wanneer gaat die totaal INSANE geworden Europa eens over al die gasten op hetzelfde bootje weer terug de zee op te duwen?
  Wat ze nu aan het doen zijn is gewoon de HELE wereld uitnodigen langs te komen om een verblijfsvergunning met daarbij behorende uitkering op te halen.
  Je ziet immers nu dat al die illegalen inmiddels al over de hele wereld vandaan komen.

  Maar ja, ik ga maar vanuit dat men gewoon nog bezig is het “eigen volk uitroei programma” te continueren, en er daarom NIKS aan doet!

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Wie ze heeft, mag ze houden, zo ik las in dit artikel: http://sceptr.net/2017/03/asielzoekers-kunnen-opnieuw-terugestuurd-naar-vooral-z-europa/

  Succes ermee Italië!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Zolang veerdiensten bestaan zullen ze blijven komen. Worden na het redden “zij die ons willen komen verrijken” weer op Afrikaanse kust gedropt (zoals het zou horen) zal de stroom weldra opdrogen. Dit is geen hogere wiskunde of ander soort hogere wetenschap. Dit is gewoon boerenverstand. Omdat dit niet gedaan wordt rest maar een conclusie, De agenda van de EU is een andere dan de agenda van de Europese burger.

  https://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/

  Like

 9. Brussel schijnt het wel best te vinden, het lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Hoelang kan dit nog door blijven gaan?

  Like

 10. Mary zegt:

  Trump melde Merkel in zijn speech hoe belangrijk het was de grenzen te bewaken voor de eigen bevolking, en gezamenlijk de strijd tegen de Islam aan te gaan, je zag haar smalend kijken naar hem, het addergebroed Merkel heeft juist opdracht gegeven alles naar binnen te vissen wat in een boot zit met de Frontex veerdienst, met name de Islam, ze haalt ze zelfs op per vliegtuig, Rutte en de stasi hebben er solide afspraken met Erdogan over gemaakt en waar ze dan ook vandaan komen ze legaliseren het allemaal of ze verdwijnen in het niets in Europa.

  Like

 11. Ronald zegt:

  Voor de kust van Libië………continue voor de kust van Libië……20 km van deze kust worden ze uit zee gehaald…….ze zijn zo ‘zielig’ en kijken ook zo………daarna helemaal naar Sicilië gebracht………het gros van hen heeft geen paspoort meegenomen, maar wel een dure smartphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Snapt u het nog??? Ik niet en 90% van de Europeanen denken er net zo overr!!! Waarom laten we dit gebeuren?????????

  Alles gaat kapot aan Europa!!! De hele cultuur en de opgebouwde verzorginsstaat!!! Dankzij Merkel……….en de EU- bobo’s (die niet eens een illegale in het echt hebben gezien!!!!!)

  Terugdraaien….alles en iedereen gaat weer terug naar waar hij/zij vandaag komt. Keiharde politiek voeren en hen laten weten dat er GEEN VERBLIJFSVERGUNNING wordt afgegeven.

  Idem keiharde politiek m.b.t. zgn. migranten die al jaren leven van een uitkering. Geef ze een maand de tijd om werk te zoeken. Zo niet, uitkering meteen stoppen!!! Laat ze het maar VOELEN!!!!!

  The Australian way or the Hungarian way…….zij hebben hersenen en kunnen dus hun verstand gebruiken!!!

  Terugsturen deze economische zgn. migranten!!!!!

  Like

 12. Japio zegt:

  Uber voor den vluchteling, u vraagt wij draaien.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Vluchtelingen heten nu opeens weer ‘migranten’. Begint men in de media soms te twijfelen of de eerdere migranten wel correct ‘vluchtelingen’ werden genoemd ?
  Voor mij blijven het hoe dan ook ‘gelukszoekers’ en ‘ongenode gasten’. Dit keer komen zij uit Afrika.
  Zie de link.

  In de beelden herken ik alleen nog maar zwarte Afrikanen.
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2017/03/weer-wordt-beter-1000en-migranten-uit-zee-gered

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Waarom sparen ze zich de charade niet en gaan de mensen rechtstreeks uit de landen ophalen met vliegtuigen. Dat spaart miljarden en een hoop leugens. Ze redden niets, ze vervoeren alleen. Geef ze allen een Ov-jaarkaart, dan zijn ze allemaal tevreden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Mirjam zegt:

  De meest arme, onderontwikkelde mensen komen hier naar onze landen toe en zullen, als het aan de zittende regeringen ligt, hier de immigrantestatus krijgen en uiteindelijk de definitieve.
  Wat ze zich niet realiseren is, dat ze de westerse landen hierdoor helemaal omturnen en terugleiden van ontwikkelde, voortschrijdende en economisch landen, aan derdewereld landen en bananenrepublieken. Het is waar wat ze zeggen dat de Turken bijvoorbeeld alleen de onontwikkelde mensen hiernaartoe sturen uit Syrië en andere landen/gebieden, maar de ‘slimme’ mensen, waar zo door de westerse regeringen werd over opgeschept, zelf als asielzoeker houden.

  En wat doen wij, als die mensen hier komen? Wij proberen hen, die mijlenver van onze ontwikkeling en cultuur afstaan, te laten integreren. Die mensen hebben de ‘knowhow’ hier niet voor en zullen dit nooit kunnen en willen. Ze worden een grote belasting voor ons sociale zekerheidsstelsel, omdat ze altijd ‘hulpbehoevend’ zullen blijven. Dát wordt hun beroep en verder niets, want ze hebben niet geleerd mee te draaien en te werken in een hoogactief sociaal economische maatschappij. En laten we eerlijk zijn: daar komen ze ook niet voor.
  Ze komen voor een ‘beter’ leven en daar hoort werken niet bij. Maar wel ontvangen, genieten en verzorgd worden. En willen we dat? Neen, wij het volk wilt dit niet, maar de regering en de verdwaasden onder de burgers willen dit wel. Dit moet stoppen en niet voor even, maar voor altijd.

  Like

 16. r en s zegt:

  de ruiken het geld ! een gratis huis en medische zorg. allemaal opvreters die alleen maar willen profiteren en een beter leven krijgen op kosten van de belastingbetaler. Wanneer worden ze eens wakker in Brussel dat dit helemaal fout gaat lopen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s