Desinformatie over Geert Wilders in Ketnet-jeugdjournaal Karrewiet: Chris Janssens dient klacht in

Screenshot_152

Chris Janssens, Vlaams Belang-fractievoorzitter in het Vlaams Parlement, dient bij de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM)  een klacht in tegen de VRT naar aanleiding van een uitzending van het Ketnet-jeugdjournaal Karrewiet op 16 maart. Die dag wijdde Karrewiet een item aan de uitslag van de Nederlandse parlementsverkiezingen. Na een korte inleiding mocht Peter Vandermeersch, Vlaams journalist en hoofdredacteur van NRC Handelsblad, geïnterviewd door een jonge redactrice, in kindertaal zijn mening loslaten op de jeugdige kijkers. De hele  uitzending kunt u hier bekijken.

Vandermeersch, gekend voor zijn linkse standpunten, trok alle registers open. Hij verkondigde dat  “veel mensen bang waren voor Wilders”, dat “heel Nederland heel luid ‘Oef’ zei toen hij niet de grootste was geworden”, en dat zelfs “heel de wereld ‘Oef’ zei: we zijn blij dat hij niet verkozen is”. Ook wil Wilders – volgens Vandermeersch – “dat Nederland zich afsluit van de rest”. De redactrice en de jeugdige kijkers werden in dreigende toon schrik aangejaagd:  “Stel je voor, als je naar Nederland komt, dat je moet stoppen aan de grens.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Desinformatie over Geert Wilders in Ketnet-jeugdjournaal Karrewiet: Chris Janssens dient klacht in

  1. Theresa Geissler zegt:

    Ik ben kennelijk mijn gevoel voor humor nog niet helemaal kwijt: De eerste onwillekeurige reactie was een aanval van slappe lach over zóveel flauwekul!
    Maar ja, laten we dat niet overdrijven: Kinderen indoctrineren blijft een ernstige zaak.
    Dus van mij mag die aanklacht er komen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Marlies zegt:

    Vind je het gek, dat velen – inclusief moi – hun abonnement op het NRC hebben opgezegd?

    Geliked door 1 persoon

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

    Reden temeer om te hopen dat Talpa tenslotte toch de TMG in handen krijgt. Eén krant zoals het NSB-Schandeblad is meer dan genoeg.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  4. In het algemeen wordt er gezegd; GL en D66 hoogopgeleid PVV laagopgeleid. Vanavond werd dat weer met elkaar vergeleken.

    Like

  5. scheermes zegt:

    Vreemd dat er nooit over het echte gevaar ,de moslims die de bommen plaatsen gesproken wordt !! Trump werd door de meerderheid gekozen in amerika,en dan nog dergelijke uitspraken doen ,die kunnen alleen maar uit de mond van linkse idioten komen !! Zoals altijd wordt de waarheid geweld aangedaan door links ,maar dat zij de kleine kinderen al voorliegen, is deze leugenaars zeer kwalijk te nemen !! Aan dit soort leugenachtige uitspraken kun je zien waar toe deze misbaksels in staat zijn !! Mensen zoals wilders en trump en le pen die vechten voor vrijheid en democratie ,worden aan alle kanten gedemoniseerd ,en de regerings leiders die met de open grenzen de islam moordenaars toelaten ,die mogen het land besturen ,dankzij het stomme linkse idiote stemvee,en daarmee hun eigen doodvonnis tekenen ,als dit zo door blijft gaan !! Overigens ;Pechthold en klaver eisen een ruimhartiger asiel beleid in de onderhandelingen !! Het zal mij benieuwen hoeveel moslim stemveebroeders van klaver en kuzu zij samen met rutte en erdogan komende tijd binnen zullen halen!!

    Like

  6. Steven zegt:

    Hij bedoelde vast…OEFF..ben blij dat Nederland zich niet heeft afgesloten om gezamenlijk ten onder te gaan aan de islam invasie. want héél Europa moet ten slotte om zeep.
    Daarom proberen ze Hongarije met dwang nog meer asielratten te laten opnemen..want ook daar moet het naar de afgrond.

    Like

Plaats een reactie