DONKER GETINTE PROFESSOREN…

Screenshot_98

(Door: “Driek”)

Nu de lente ons land kleurt in zachtgroen waas en de stoffig verborgen hoeken van onze ziel zich eindelijk mogen koesteren in zonneschijn en voorjaarsgeur, staan ook honderdduizenden donker getinte professoren met vreemde tongval brandend van verlangen klaar om ons land leeg te roven. Hoewel dien donkere lieden hoog zijn opgeleid en onze ziekenhuizen en zorginstellingen en vele andere nuttige bedrijven gaarne gebruik maken van hun gespecialiseerde vakkennis, denken zij er niet over om iets bij te dragen aan ons vaderland. Neen. Veel liever houden zij als bedelaars hun eeltloze hand op zodat zij in lusteloze ledigheid onbezorgd vakantie kunnen vieren.

Edoch, van onze corrupte regeringsleiders, genotzuchtige lieden die zich tooien in net kostuum en alles maar weg lachen, van hen is geen enkel heil te verwachten. In plaats van deze mieze overheidssujetten kloekmoedig met hard gefluit en gesis weg te jagen en in den gevangenis te werpen, worden zij omringd door slijmerige journalisten en hielenlikkers die hoogmoedig alle argumenten der burgers weg wuiven alsof het maar lastig ongedierte is. Je moet toch maar durven. Ik spreek er hier schande van.

Straks leven wij onder den verschrikkelijke gesel van Mark Rutte, Alexander Pechtold en Jesse Klaver en al dien christelijke sjacheraars die ons beloven Den Gouden Weg die ten Hemel voert. Want ‘de glimlach van den Allerhoogste ligt op hun arbeid’, denken dezen bleke predikant-verslaafden. Doch ik maak mij daarover grote zorgen, zinnige lezer van E.J. Bron, en niet ten onrechte. Want zojuist lees ik dat den armoe in Nederland is toegenomen. Zes van de tien kinderen die in armoede leven hebben ouders die werken voor de schulden, stelt de Sociaal Economische Raad.

In ons eens zo gerieflijk land leiden nu vele Nederlandse burgers een leven van armoe en ontbering. En dat schorem in Den Haag en Brussel, dat ons land ten ondergang voert, heeft werkelijk geen greintje wroeging. Dat neemt het er van en heft het glas.

Lezer, soms wordt al dat onrecht mij teveel. Dan zit ik met den borst beklemmend en den keel toe nijpend achter mijn bureau. Gelukkig wordt het mooi fietsweer.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op DONKER GETINTE PROFESSOREN…

 1. hans-e-pans zegt:

  In Den Haag en Brussel is het al jaren “een glas, een plas en was”.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  Die ellende is in 2011 begonnen in Syrië en de halve wereld komt ook hier heen
  Wat heeft half Afrika hier te zoeken, is er nu niet iemand die de mogelijkheid heeft om deze invasie te stoppen Europa valt in bittere armoede maar de regering leiders gaan door op de ingeslagen weg
  En wuiven de onrust van de bewoners van Europa weg en eten hun buikje vol het kan ze niets schelen wat de bevolking ervan vind als zij maar hun zakken kunnen vullen en tzt hebben zij de middelen om ervan door te gaan, om ons in ellende door hun veroorzaakt achter te laten

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Het lijkt afgezaagd, maar ik vind het weer mooi wat je schrijft Driek.

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Ik hou mijn hart weer vast nu de zomer weer in aantocht is en de kleine meisjes en tieners weer met zwembroekjes gaan rondlopen.
  Dat is voor die weledelgeleerde raketingenieurs weer een teken dat ze iedereen mogen grijpen die er zo bij loopt.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 4 people

 6. Qvic zegt:

  Ach, met de verkiezingen laatst hebben we massaal tegen deze regering met hun hobby’s gestemd. Maar door massale stemfraude hebben zij zogenaamd weer gewonnen al die pro-EU partijen, die ons (autochtonen Nederlanders) het leven met de dag zuurder maken. Langzamerhand worden al onze rechten verkwanseld en onze plichten extreem uitgebreid. De belastingen worden niet alleen hoger, maar ook op van alles en nog wat zal er een belasting over komen. Je kunt het zo gek niet noemen, maar dat we worden uitgeknepen tot het bot en dan is het nog niet genoeg voor hen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De achterlijkheid straalt van hun gore koppen, Driek

  Geliked door 1 persoon

 8. Mijmerend giet ik schoonmaakazijn, een vriendelijke onkruidverdelger, over het tegelpad in de hoop dat die groene aanslag verdwijnt. En omdat ik toch al aan het mijmeren ben mijmer ik er over of er niet een wat sterkere soort schoonmaakazijn is dat je over al die zondagse pakken zou kunnen sproeien.

  Like

  • Oei nu heb ik schoonmaakazijn over mijn dobbers gemorst, helemaal gebleekt

   Like

  • Republikein zegt:

   Zo is het, eerst het zuur en dan het zoutzuur.
   Overigens ben ikke ook aan de gang met schoonmaakazijn, maar vordert langzaam.
   Heb al 7×5 liter verbruikt, ik ga maar een Poolse tuinman inroepen.
   Ben stijf rechts met 2 linker handen.
   Zie je dat links niet kan werken!?

   Geliked door 1 persoon

   • Mieren en andere parasiterende grensoverschrijders zijn wel diep onder de indruk van azijn. Misschien doet ze dat denken aan dat zurige spul wat ze thuis over hun koninginnetjes gooien. Links kan inderdaad niet werken en dat is hun vergeven. Ze zijn de nakomelingen van onze natuurlijke heersers die hun hele leven gewend waren om met een poederpruik op de kop en een billentikker aan over hun eigen wegen te razen terwijl de tokkies met de pet in de hand aan de kant sprongen om niet kapot gereden te worden. Ze zijn dat dus gewend, dat er tokkies voor ze werken en ook het vreten en onderhoud van hun dierentuintjes financieren.

    Like

  • mahoog zegt:

   Wat dacht je van causticsoda?,dan vind je alleen nog de knopen,en mischien hun nog steeds grijnzende gebitten.

   Geliked door 1 persoon

   • Eigenlijk ben ik meer voor het definitieve oplossen, met een paar van die Big Ones die op Volkel liggen te roesten. En dan in de Lente, de echte, weer verse sla en bomen planten.

    Like

 9. hendrikush zegt:

  In de woorden van onze getinte gasten:
  “Ik ben hier niet gekomen om te werken, maar om te leven”.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   hendrikus, en wij wonen hier om te werken en te kunnen overleven en via belasting alles weer weg te geven

   Like

   • hendrikush zegt:

    Als gelovig heiden herinner ik me wel de uitspraak “het is zaliger te geven dan te ontvangen”. Maar dat had ook niets met de werkelijkheid te maken.

    Geliked door 1 persoon

 10. Precies hendrikush, ze zijn gekomen naar luilekkerland anders niet.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Eén van die gasten had in Duitsland met veel hangen en wurgen een stageplaats gekregen. Acht uur achter elkaar doorwerken had hij nog niet vaak gedaan.
   Het is dus geen wonder dat hij ’s avonds aan zijn begeleider vroeg of hij de volgende dag weer naar zijn werk moest gaan.

   Geliked door 1 persoon

 11. fransdewit zegt:

  Ze gaan ook eens, allemaal gelukkig voor de echte mensen, gewoon dood

  Like

 12. beschouwer zegt:

  Vele van deze migranten zullen in de criminaliteit belanden. Zie de toestanden in Parijs en in Zweden. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s