Eurocommissaris wil “vluchtelingen” uit Libië in de EU vestigen

Screenshot_122

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Europees commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos, werkt aan plannen volgens welke in het vervolg “vluchtelingen” uit Libië op legale wijze in de EU gevestigd moeten worden. Avramopoulos zei tegen de “Welt Am Sonntag” dat de EU Libië op “omvattende wijze” zou willen ondersteunen, bijvoorbeeld in de strijd tegen smokkelaars door training en uitbreiding van de grensbewakers.

politikstube

Maar ook de samenwerking met de vluchtelingenorganisatie van de VN (UNHCR) en de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zou belangrijk zijn om de levensomstandigheden van de “vluchtelingen” in Libië te verbeteren en de bereidheid van illegale migranten om terug te keren te stimuleren. Avramopoulos: dit “alles” moet tot een beter management van de vluchtelingenstroom langs de centrale Middellandse Zeeroute leiden. Als dit lukt, dan zouden we ook de legale mogelijkheden voor de mensen moeten verbeteren om veilig en op geordende wijze naar ons toe te komen.” Avramopoulos´ plannen voor een zogenaamd Resettlement-programma worden door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, en de Italiaanse minister van binnenlandse Zaken Marco Minniti ondersteund, schrijft de “Welt am Sonntag” verder.

“Politikstube”: Langzamerhand komt de waarheid aan het licht: verhuizing van Afrikanen! Waarom allemaal naar Europa? En waar zullen ze naartoe verhuizen? Naar Duitsland? Zou het niet beter geweest zijn om Europa´s portier, Muammar al-Gaddafi, niet te verwijderen? Hoe zei Gaddafi het ook nog maar: jullie zullen door een immigratiegolf uit Afrika overspoeld worden, die vanuit Libië naar Europa overslaat. En er zal niemand meer zijn om deze tegen te houden. Europa wordt zwart.”

Het plan om Afrikanen rechtstreeks in Europa te vestigen, is gewoon krankzinnig. Maar de krankzinnigheid wordt plausibel als je het VN-document “Bestandbehoudsmigratie” doorleest, vooral de laatste alinea, die laat zien waarom het eigenlijk daadwerkelijk gaat. Alles verloopt volgens plan.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Eurocommissaris wil “vluchtelingen” uit Libië in de EU vestigen

 1. Claudia M. zegt:

  Ik kan me er nog steeds niets bij voorstellen waarom ze van Europa eenzelfde derde wereld willen maken als Afrika? Dit is niet vol te houden en als de poen straks echt op is, breekt de pleuris uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. Flo zegt:

  Feitelijk staan we machteloos tegenover de smerige linkse elite troep.

  Geliked door 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  Als je op de wereldkaart ziet hoe klein Europa is dan vraag je je af hoe kan je door blijven gaan met het vol blijven stoppen met Afrikanen, dan misschien ook Chinezen en Australiërs erbij, ik begrijp er niets meer van dat Europa vol blijft lopen

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Kwamen er maar Chinezen en Australiërs bij. Dat is tenminste volk dat zich makkelijk aanpast. Maar nee, het moet persé dat Afrikaanse islamitische schorriemorrie zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Aan chinezen hebbie wat,harde werkers en gauw tevreden,ik heb er mee gevaren…..alleen op je huisdieren letten, Elg lekkel!

   Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Omdat dat de opzet is,googel Koudenhove-Kalerghi en je hebt het antwoord,
   Dan weet je ook waarom we door onze eigen regering,verkocht,verkwanseld en verraden
   zijn.

   Geliked door 2 people

   • ruben zegt:

    Tineke, je hebt helemaal gelijk. Slechts weinig mensen zien wat er aan de hand is. De rest is ziende blind. Wij zijn verkocht. De mens is niets meer waard.

    Like

 4. Troubadour zegt:

  Zal groen links prima vinden,bedankt stemmers of het political correct system partijen….

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Kijk maar naar zijn naam. Wat kan met verwachten van een Avramopoulos. Deze man is kennelijk net zo corrupt als de rest van zijn landsbestuur. Natuurlijk probeert mijnheer Avramopoulos de hele zooi uit Libië in EU landen dumpen. a) hij pakt het land van de schooier Dijsselbloem hard aan. Lekker voor ze. b) de gulle donateurs in Qatar en andere islamitische olielanden zouden deze mijnheer royaal belonen voor zijn verdiensten t.b.v. islam in Europa. De daiquiri staat al onder de parasol in de Bahama’s en de off-shore bankrekening wordt gespekt.

  Geliked door 2 people

 6. Golden Girl zegt:

  Van Chinezen en Australiërs erbij is sarcastisch bedoeld
  We zitten in Nederland al met veel te veel mensen, nee hoor er moeten nog miljoenen bij

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Dimitris Avramopoulos zal uiteraard een representatieve groep van 30 man in zijn eigen landhuis een eigen plekje geven. De kamer naast die van zijn dochtertje zal bevolkt worden door 5 moslimmannen die hun ongezonde seksuele lusten nergens kwijt kunnen en er mogen geen sloten op de deuren omdat wij binnen de EU voor het vrije verkeer van personen zijn. Laat onze Eurocommissaris maar eens het goede voorbeeld geven, misschien dat de realiteit dan tot hem doordringt.

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  Vertrouw al die gekunstelde en gezochte oplossingen van EU politici vooral niet, zij brengen slechts rampspoed en ondergang.
  Het spreekt voor zich dat geen enkele Libier meer teruggaat zolang men het heeft over ‘stimuleren’ om terug te gaan ipv. ‘dwingen’ om terug te gaan.
  Heel Libie stroomt bovendien vol met zwarte Afrikaanse gelukszoekers die wachten op een bootje naar Italie. Foto’s genoeg te zien op het internet wat dat betreft.
  Europa wordt onder de voet gelopen als we niet razendsnel de grenzen sluiten.

  Het hele concept van de vrijwillige terugkeer is al tientallen jaren achterhaald, maar men gelooft van hogerhand de bevolking nog steeds te kunnen belazeren. Dat is wel gebleken uit onze verkiezingsuitslag.
  Heel veel mensen hebben zich op alle fronten laten belazeren. Het probleem is echt niet weg, maar komt binnenkort keihard weer terug in onze smoelen.

  Geliked door 2 people

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tom Hendrix zegt:

  Waarom stuurt men ze niet naar de vuile oorlogszaaiers; Clinton en Obama; in de Yoenaaitonssteeds. Waarom gaan ze niet naar de rijke broeders in S.A., of Koeweit, of Brunei?
  O…wacht, dit is natuurlijk de uitvoering van: ” het Coudenhove-Kalergi plan”, van de nazi baron: Coudenhove-Kalergi. En partijen als de landverraders van de VVD,D66,GL,CDA,PvdA,CU, vinden dat natuurlijk heel normaal. Ik zou zeggen haal ook maar heel China binnen. Bah, wat voor wereld laten we na, voor onze kinderen, en kleinkinderen.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  + 17 miljoen voor zielige negertjes zodat zij hier straks uit kunnen komen

  Giro555 haalt 17 miljoen euro hongersnood op

  De inzamelingsactie van Giro555 voor slachtoffers van de hongersnood heeft tot nu toe 17.564.993 miljoen euro opgeleverd. Dat maakte dj Gerard Ekdom vanochtend op Radio 2 bekend. Om dat bedrag verder te verhogen, is vandaag uitgeroepen tot actiedag.

  http://www.ed.nl/binnenland/giro555-haalt-17-miljoen-euro-hongersnood-op~a5b98627/

  Giro 555 – gaan we weer
  Twee vrouwen die door Linda de Mol als ‘gazelles’ worden aangeduid staren me serieus aan vanaf het beeldscherm.

  Ik luister geïnteresseerd. Totdat ik doorkrijg dat ze sympathie proberen op te roepen door te spreken over hongersnood, geweld en milieurampen in Afrika.

  Ik haak af.

  Niet weer. Kan deze onzin ‘ns ophouden? Hoeveel duizenden miljarden euro’s, dollars, guldens en marken is er sinds Live Aid – de eerste keer in mijn leven dat ik mij bewust werd van de enorme omvang van armoede, hongersnood en geweld in andere delen van de wereld –niet naar Afrika gegaan? Naar de arme kindjes?
  ……..
  http://www.metronieuws.nl/columns/2017/03/giro-555-gaan-we-weer

  Alleen idealistische gekken en corrupten geven geld en dat is iedereen die voor de staat werkt

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Jan 29 maart 2017 om 07:18

   BLIJFT dat nou zo met die ‘hongersnoden’ van die lui?
   Wanneer leren ze nou eindelijk eens om zelf voor hun vreten te zorgen?
   En anders moeten ze maar niet zo veel jong fokken, met hun eeuwige ‘hongersnoden’!

   De ‘gulle gevers’ hebben aangetoond dat Markje de belastingen met een gerust hart nog flink kan verhogen, want het klootjesvolk heeft kennelijk geld zat. Welke sukkel laat zich nu vertederen door een foto van een negertje met grote klotsogen, dat zogenaamd honger lijdt? Ik ben het spuugzat! Er komt NOOIT een eind aan de ‘honger’ van dat volk en maar fokken, zodat er nóg meer ‘hongerlijders’ bij komen, waarvoor WIJ moeten opdraaien.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan. Paar dagen geleden, kwam een stokoude bejaarde vrouw met een collectebus naar ons deur. Op mijn vraag zei ze: het is voor de vluchtelingen. Ik had erg veel medelijden met de vrouw. Ze is een goed mens met een hart op de juiste plek. Zij is bereid met haar collectebus, op haar oude dag, lange afstand te lopen. Toch moest ik haar vertellen dat ik geen rooie cent voor vluchtelingen geef. Met vluchtelingen bedoel ik MOSLIM VLUCHTELINGEN. Ik zei tegen haar: Normaliter doneer ik graag geld voor goede doelen. Maar dit keer weiger ik mijn geld te geven aan mensen die van plan zijn ons te vermoorden enkel en omdat wij geen interesse hebben in hun god Allah. Deze stakkers zijn levensgevaarlijk en zulke mensen moeten wij niet steunen. Zou u voor christenen in nood komen, dan graag!. Tegenwoordig zijn bijna alle vluchtelingen moslims. Wilders vraagt of wij meer of minder Marokkanen willen en wij willen graag minder moslims hebben.

   Like

 12. Jan zegt:

  En weg zijn je zuur verdiende centen:

  Kabinet trekt 9 miljoen euro extra uit voor hongerregio’s

  Nederland trekt 9 miljoen euro extra uit voor hulp aan hongerende mensen in Jemen en Nigeria. Dat heeft minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking vandaag bekendgemaakt.

  http://www.ed.nl/binnenland/kabinet-trekt-9-miljoen-euro-extra-uit-voor-hongerregio-s~a0d0269b4/

  Geliked door 2 people

  • Voor 9 miljoen kun je wel een hele berg koekjes kopen voor onze oudjes, voor bij de koffie. Zouden wij echt het enige land ter wereld zijn die een Minister voor Buitenlandse Sinterklazerij heeft?

   Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Joh, je snapt er niets van. Rutte is een pias, die liegt en bedriegt. Hij heeft nog nooit anders gedaan. Dat geld, die 9 miljoen, komt nooit aan. Voor dat het in Afrika is, is het al lang onder de armen verdeeld. Ook dat zijn lessen, die je in de geschiedenisboekjes kunt lezen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 29 maart 2017 om 07:23

   Zijn die negers soms te lui om hun zandbakken te ontginnen? Wat ze in Israël kunnen, kan bij die negers toch ook? Je moet die lui geen vis geven, maar een hengel, anders worden ze nóg gemakzuchtiger.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan. Trekken de rijke gabbers van ze in Saudi Arabië en de Emiraten ook hun portemonnee voor de noodlijdende moslim broertjes en zusjes? Of trekken, in hun vrije tijd, liever iets anders op een gouden plee .dat kost ze geen cent.

   Like

 13. De rijke worden rijker en de arme alleen maar armer in dit land.

  Like

 14. tippelaar zegt:

  Kennelijk zit er nog teveel geld onder de mensen. Daarom geven ze astronomische bedragen aan hongerend Afrika. In Afrika is geen honger. De voedselschaarste is een militair wapen inclusief de drinkwaterschaarste. Jammerde negers op tv, zoals het filmpje van oxfam, enz. De zieligheidsindustrie vaart er wel bij. Zo ook de goedmensen van artsen zonder grenzen. Gelukkig worden ze nu ook slachtoffer van het geweld waartegen zij hulp proberen te bieden , het is ze gegund. Stop met ALLE ontwikkelingshulp. Laten we voor het geld dat we dan overhouden, ons tot de tanden bewapenen en ons land verdedigen. Diezelfde negers die we nu op onze kosten te vreten geven, komen zometeen met scheepsladingen vol, ons land bezetten en het gelijk de sprinkhanen, volledig kaal vreten. Mochten we het als autochtone bevolking overleven (ik denk het niet) dan worden we als slaven verkocht door de islamisten. Dat is ons voorland zoals ik dat zie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s