CITAAT Viktor Orbán

“Deze vluchtelingen kloppen niet op de deur, ze slaan hem in!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen". Bookmark de permalink .

15 reacties op CITAAT Viktor Orbán

  1. danny zegt:

    Oei. Wierd Duk spoort bezorgde ex-moslima op

    niksmetislamdisclaimer.jpgBezorgdeburgerfluisteraar Wierd Duk is weer wat op het spoor. Hij heeft een ex-moslima gevonden die de video maakte waarin ze Nederland anoniem wilde waarschuwen voor de gevaren van islamisering. Die video (nooit gezien trouwens) werd kennelijk afgeschreven als een PVV-hoax, maar Wierd Duk zou Wierd Duk niet zijn als hij zichzelf niet tot mikpunt van zuurlinkse racismeroepers zou maken in de Serieuze Krant van Hans Nijenhuis. Dus hup, hij graven en ja hoor, de mevrouw gevonden. Kerncitaat met brandstof voor de welbekende linkse boodschapperhaat: “Ik neem dit risico omdat ik me druk maak over de toekomst van Nederland en Europa. Door telkens weer mee te buigen met de eisen van moslims, duwt de overheid haar burgers in een positie waarin ze uiteindelijk zichzelf moeten gaan beschermen. Ik vrees serieus voor geweld. En zeg mij niet dat dit onzin is. Ik heb precies dit meegemaakt in Tsjetsjenië. Ik weet hoe het kan gaan. Dus: stel eindelijk grenzen en kom op voor jullie mooie, vrije Holland.” #SchuldvanWierdDuk in 3, 2, 1… En over haatkranten gesproken. NSB Handelsblad heeft ook wat over mishandelde moslima’s: het uitgebreide verhaal van de vader van Laura Hansen, het jihadbruidje dat ontsnapte uit het kalifaat. Insteek: moeilijke jeugd, verkeerde keuzes, verder weinig met de islam te maken (en ook geen achternaam er bij ook al weet iedereen die al lang). Zo kun je ook deze zaterdag weer zelf kiezen van welke kant je het allemaal wil bekijken, de wereld en de dingen en de stand van het land in de krant en of het allemaal wel/niet met de islam te maken heeft.

    Bron: Geenstijl.nl

    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/31/hoe-laura-h-terugkeerde-uit-het-kalifaat-7793882-a1552728

    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/31/jihadiste-bij-islamitische-staat-vader-laura-10000-euro-voor-haar-bevrijding-7799491-a1552804

    Geliked door 1 persoon

  2. Cathja zegt:

    Deze man heeft al tal van verstandige en wijze uitspraken gedaan. Het is de hoogste tijd dat er eens naar hem wordt geluisterd in plaats van hem continue te bekritiseren! Mensen zoals Orbàn hebben we hard nodig met betrekking tot de veiligheid in Europa!

    Like

  3. delamontagne zegt:

    Vroeger had je de uitdrukking:”Zo brutaal als de beul”.
    Kan nu vervangen worden door:”Zo brutaal als een “vluchteling”.

    Geliked door 1 persoon

  4. BertG. zegt:

    Complotdenken en anti-westerse paranoia is niet iets dat poldermoslims op latere leeftijd ontwikkelen, zo ontdekte ‘filosofiejuf’ Sabine Wassenberg tijdens haar lessen op islamitische scholen in Amsterdam.
    Vanaf jonge leeftijd leven dat soort absurde denkbeelden al bij islamitische kinderen, zo is een ijzingwekkende conclusie.
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/schokkende-ervaringen-van-juf-op-islamitische-basisschool-aanslag-charlie-hebdo-was-goed-en-isis-is-israel/

    Like

  5. Ik wil zelfs nog verder gaan, ze trappen hem in.

    Geliked door 1 persoon

  6. Hendrik zegt:

    En aldus moeten ze er weer uitgeslagen worden!

    Geliked door 2 people

  7. ReaGluurder zegt:

    Tuurlijk ontkennen de EU-Lullo’s dit, maar op YouTube vind je plenty bewijzen van hordes “vluchtelingen” met F-vinger en keeldoorsnijdendegebaren die de poorten van Europa bestormen. Naïeve WelkomWelkomkoortjes met Merkel, TimmerSchwanz, Juncker and friends drukten hen tegen hun barmhartige lijven. Over 50 jaar kom je deze lieden in de geschiedenisboeken tegen als De Grote Slopers van het eens welvarende Europa!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Golden Girl zegt:

    ik heb hier al een keer geschreven er komt een tijd dat ze ons uit onze huizen sleuren,
    tegen 40 a 50 van deze verwarde mannen kan je niet op, en CDU willen allemaal Merkel houden???

    Like

  9. Jade zegt:

    Kunnen wij Viktor Orban niet aannemen als president van Nederland???
    Daarna droppen we Willem, Max en die sukkel van een Rutte aan een
    parachute boven de Kaaba in hun lievelingsland.

    Like

  10. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  11. tippelaar zegt:

    En als de intruders de deur hebben ingetrapt dan stormen ze met het mes in de hand naar binnen, verkrachten je vrouw en je dochters en snijden ALLE gezinsleden de keel af zoals ze met hun offerdieren doen, onder het luid aanroepen van allah. Daarna vestigen ze zich in jou huis en zeggen tegen iedereen dat ze daar al honderden jaren recht op hadden. Nu pas is allah wil geschied. En als het land is kaal gevreten en de samenleving is verwoest en alle kennis is vernietigd, vluchten ze weer naar daar waar ze thuishoren, namelijk minderwaardig, achterlijk volk in de zandbak.

    Like

  12. FRANK H.M. zegt:

    Volgens mij is het z.nw. deur vrouwelijk. ….ze slaan haar in…..

    Like

Plaats een reactie