Reeks “Fitna’s” op komst

Screenshot_28

DEN HAAG – Geert Wilders komt met een reeks aan opvolgers voor zijn spraakmakende film “Fitna”. De PVV-voorman kondigt vandaag aan dat hij met negen nieuwe, korte delen komt.

“Fitna” ging over de Koran, de “Fitna’s” 2 t/m 9 liggen ervan in het verlengde en de ’noodzaak tot de-islamiseren’. Wilders zegt de filmpjes ’op alle mogelijke manieren’ te zullen verspreiden. „Het worden negen korte filmpjes met uitleg over de islam en waarom hij een gevaar is en een nog groter gevaar zal worden”, stelt Wilders. „En dat we echt snel wat moeten doen.”

Hij wil nog niet vertellen wanneer de eerste opvolger uit de reeks zal verschijnen. In 2008 zorgde deel 1 van “Fitna” voor grote nervositeit in het kabinet. Nederlandse ambassades in islamitische landen werden gewaarschuwd en in het buitenland werd preventief verteld dat de film van Wilders niet namens de Nederlandse regering werd verspreid.

Screenshot_14

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamkritiek, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Reeks “Fitna’s” op komst

 1. elisah zegt:

  Je hoeft youtube maar even door te pitten en je kan urenlange films samenstellen om de ogen van wegkijkers en goedpraters te openen.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Stel je voor zeg…. De Nederlandse mohammedanen moeten juist beschermd worden, méér moskeeën en verhoging van criminaliteit. Ik wacht dus op dat Theo van Gogh niet door een moslim is vermoord. Het was een ongeluk…

  Like

 3. scheermes zegt:

  Dit is GEWELDIG nieuws GEERT !!Als jij al de gruweldaden ,wat ook op dit blog te zien is ,en zo veel mogelijk,de islam, en alle ellende wat dit met zich mee brengt , verfilmd en verwoordt met de koran erbij ,zal dit gezien JOUW positie veel stof doen opwaaien ,en zal de linkse kerk HEEL veel terrein verliezen !! Overigens heb ik ook NET ZO VEEL waardering voor deze site van de heer ej bron ,als voor geert wilders !! Dit mag ook wel eens een keer gezegt worden !! Mijn overtuiging is dat alle bronlezers het hiermee eens zullen zijn !! Samen zijn wij sterk !!

  Like

 4. scheermes zegt:

  De moslims waren WOEST op geert wilders ,terwijl hij alleen de gruweldaden door de moslims zelf bedreven en verricht, in beeld heeft gebracht !! In woord en beeld !! Ik zou zeggen tegen al deze moslims ,gooi de koran aan de kant ,en zeg allah de woestijnduivel vaarwel, als je echt vrede wilt !! Deze god van jullie allah, heeft alleen maar dood honger en verderf gebracht !!Zeg die god van jullie toch voorgoed vaarwel !!

  Like

 5. Jean zegt:

  Geert Wilders stelt. “Dat we echt snel wat moeten doen”?
  Beste Geert, wij zijn al te laat, wij hadden veel vroeger rigoureus moeten ingrijpen, wij hadden die barbaren NOOIT toegang tot onze samenleving mogen geven. Wat wij nu moeten doen is de grenzen potdicht afsluiten voor moslims/islamieten en tevens starten met het verwijderen van de reeds aanwezigen want doen we dat niet dan staan ons drama’s, rampen en enorm veel geweld te wachten wat eigenlijk feitelijk al volop bezig is, kijk maar naar Parijs, Brussel, Stockholm enz. enz. steeds achterlijke barbaren in de drama’s aanwezig.
  Politiekers die weigeren in te grijpen tegen die barbaren, lees d66, denk, groenlinks, spa, pvda, groen en nog van die linkse troep moeten wij zwaar aanpakken en afstraffen zodat ze nooit nog schade kunnen toebrengen.
  Liefst asap dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen/buitenlanders afschaffen dat voorkomt dan al veel ellende.

  Liked by 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Nou vooruit dan voor de opfrissing. Maar mensen die niet willen zien, zien niet. De NPO moet op de schop en moet ingeruild worden voor een TV zender die koel de feiten weergeeft en het denken en conclusies trekken aan de mensen zelf overlaat. Een zender die niet gespecialiseerd is in het verkondigen van de gewenste mening middels propaganda en bewust weglaten van feiten die de propaganda ondermijnen. Kortom geen fake nieuws zender.

  Like

  • elisah zegt:

   Prima filmpje, ik begreep destijds de ophef niet, het is de realiteit en niet veroorzaakt door Geert Wilders, hij heeft het alleen onder de aandacht gebracht.

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Kijk je deze video gaat je bloed koken. De echte vluchtelingen worden door de Nederlandse overheid in de steek gelaten en de nep vluchtelingen annex moslim daders worden gepamperd waar het maar kan. Walgelijk.

  Like

 8. Fred zegt:

  De islam is zo ontzettend “vredelievend” dat je met gemak wel honderd Fitna fimpjes kunt maken.
  O, wacht, die staan al op YouTube.
  Meer zelfs.

  Like

 9. Zeer goed nieuws van onze Geert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s