1000 dagen MH17. Onderste steen in infoblubber

Screenshot_9

(Door: Joost Niemöller)

Morgen is het duizend dagen geleden dat vlucht MH17 werd neergehaald. Het officiële onderzoek ernaar is weggezakt in een treurig makende hoeveelheid quasi informatie, voor een belangrijk deel gebaseerd op de Oekraïense geheime diensten.

Burgerjournalist Max van der Werff maakte vandaag dit uitgebreide en heldere overzicht over het aangedragen ‘bewijs’ materiaal van het  Joint Investigation Team (JIT), het internationale verband waaraan het Nederlandse OM zich verbonden heeft voor het voorbereidende onderzoek voor een rechtszaak. Stuk voor stuk kunnen deze zogenaamde bewijsstukken bij een deugdelijke rechtszaak de prullenbak in. Het overzicht van Van der Werff is interessant voor wie door alle quasi informatie door de bomen het bos niet meer ziet. Je moet er wel even de tijd voor nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op 1000 dagen MH17. Onderste steen in infoblubber

 1. Steven zegt:

  Wie gelooft die LACHENDE GLUIPERD nog?
  Die vent heeft toch al lang bewezen onbetrouwbaar te zijn…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ach, onze lachende, liegende Pinokkio! Iemand met z’n volle verstand, gelooft deze man toch allang niet meer.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Rutte zal ècht wel terecht moeten staan voor al zijn wandaden.
  Kwestie van tijd. En zo oud is de klootzak nog niet dus we zullen ‘m nog zien bungelen…!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  En toch is er massaal op R🤥tte en z’n steeds linksere vvd gestemd. Ik vind dat tot op de dag van vandaag onbegrijpelijk maar ook daar zit een luchtje aan, een stank van bedrog en verraad.

  Like

 5. Marijke zegt:

  De onderste steen was toch al boven; het was Rusland. (eigenlijk was het de Oekraïne natuurlijk, maar dat komt even slecht uit)

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Als volger op grote afstand van het MH17 drama heb ik altijd vanaf het begin het idee gehad dat Kiev zelf achter deze aanslag zit. Per ongeluk maar misschien ook met opzet. De hele EU politiek hieromtrent en de boycot van Rusland heeft vooral Europese bedrijven veel schade gebracht. Hierop terugkomen zal de blamage alleen maar vergroten en de toch al wankele EU nog verder doen wankelen. Dus de doofpot zal kost wat kost met een deksel afgesloten blijven want het gezichtsverlies daarna zal immens zijn. Dus die steen komt nooit boven want ook Rutte wordt willens en en wetens gemanipuleerd. Zo gaat dat in de politiek. Zelfs Donald Trump gaat nu deels door de manipulatie wolf en zal zich voegen wil het hem niet vergaan zoals ooit JFK. Die wilde na het varkensbaai incident en de bijna atoomoorlog de CIA gaan uitmesten en heeft dat besluit niet meer kunnen na vertellen. Donald Trump riep “drain the swamp” en of hij het meende. Maar de werkelijkheid is weerbarstiger. Ook Rutte riep uit volle borst, de onderste steen komt boven. Ik geloof best dat hij dat meende op dat moment. Maar dan komt de keiharde politieke werkelijkheid. Pinokkio wordt je dan tegen wil en dank. Wat niet wil zeggen dat hij nooit uit opportunisme de boel belazerd heeft.

  Like

 7. semper fi zegt:

  al is de nieuwe oranje boeing nog zo snel een buckracket achterhaald deze wel!!!!

  Ja als de oranje opvreters neergeschoten waren was alles wel onder die steen vandaan gekomen?/

  Like

 8. Als de ‘verkeerden’ de grootste waren geworden op 15 maart j.l. had die hele tiefuszooi al achter de tralies gezeten, was de doodstraf voor land- en volksverraad met terugwerking weer ingevoerd en hadden we al een paar dagen kunnen genieten van de zwermen kraaien en gieren die hun prachtige werk op bungelende brallers aan beide kanten van onze snelwegen hadden kunnen doen. Maar ja, we mochten geen telwaarnemers bij de Russen of uit Bolivia uitnodigen.

  Like

 9. Bas zegt:

  De onderste steen is; dat men de burgerluchtvaart c.q. de MH17 boven een oorlogsgebied heeft laten vliegen. Deze steen des aanstoots is kennelijk is een beetje moeilijk te verteren voor de Nederlandse overheid.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s