Hoe op Duitse scholen onze kinderen worden voorgelogen over de geweldddige achtergrond van de islam

Screenshot_93

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Drie pertinente leugens in een leerboek van een Hamburgse school op één enkele bladzijde!

 • “De jihad betekent voor moslims inspanning en strijd om hun leven in de hand te hebben.”
 • “Er bestaat geen Heilige Oorlog.”
 • “Historisch werd dit begrip het eerst door christenen gebruikt om de Turken van hun heilige plaatsen te verdrijven.”

Onze kinderen zijn op de scholen hulpeloos overgeleverd aan een totaal leugenachtige islam – indoctrinatie

Dit boek, dat in het onderwijs ook voor Duitse scholieren wordt gebruikt, is een klinkklare leugen.  In dit boek wordt de islam, tegen de feiten in, voorgesteld als een religie van de vrede. De jihad als een aan moslims opgelegde voortdurende oorlog tegen “ongelovigen” wordt pertinent betwist. Preciezer gezegd: Hij wordt principieel beperkt tot de zgn. “grote jihad” als voortdurende strijd van de moslims om hun lot de baas te blijven.

Geen sterveling onder de moslims die van deze “grote jihad” af weet. Jihad wordt altijd aangeduid als de strijd van de islam tegen ongelovigen – interessant genoeg en volkomen naar de regel van de islamitische Taqiyya de “kleine jihad” genoemd. Voor deze jihad waren en zijn miljoenen moslims bereid te doden en hun leven te offeren. Daartoe gelokt door de grootste zegening van hun religie: de toegang tot het Paradijs en – voor mannelijke moslims een welbekende, bijzondere stimulans – het eeuwige seksuele genot met 72 maagden die daar zogenaamd op hen wachten.

Jihad dient vooral de oorlogszuchtige verbreiding van de islam

Volgens de klassieke islamitische rechtsleer (Fiqh), wier ontwikkeling kan worden gedateerd in de eerste eeuwen na de dood van Mohammed, dient deze strijd ter uitbreiding en verdediging van het islamitische territorium, totdat de islam de overheersende religie is.

In zijn latere ontwikkeling zowel als in het bijzonder in de lijn van de modernere tijd zijn islamitische geleerden ermee begonnen de niet-militaristische aspecten van deze strijd aan te tonen. De jihad beschrijft enerzijds de basisprincipes van het islamitische geloof en een aan alle moslims opgelegde plicht als een belangrijk geloofsprincipe van de islam. Sommige soennitische geleerden beschouwen de jihad als zesde zuil bij de “vijf zuilen van de islam”. (Bron: John Esposito: Islam: The straight Path. Oxford University Press, 2005, pag. 93)

De koran beroept zich meerdere malen op de strijd tegen ongelovigen, waarmee tevens deze “kleine jihad” wordt bedoeld. Veel verzen roepen de moslims op tot de strijd en beloven de gevallenen onder hen grote beloningen in het hiernamaals….:

“En opdat gij niet zult denken, dat diegenen, die volgens de Wil van Allah zijn gedood, (werkelijk) dood zijn, Neen, (zij zijn) levend (in het hiernamaals), en aan hen zal door hun Heer (de Hemelse spijzen) verstrekt worden.”
(3 : 169 volgens Paret; zie ook: 3 : 157 -158 en 170 -172)

In de islamitische rechtsspraak wordt de jihad beschreven als de enig toelaatbare vorm van een oorlog tegen niet-moslims

In de islamitische rechtsspraak wordt de jihad beschreven als de enig toelaatbare vorm van een oorlog tegen niet-moslims.
(Bron: Rudolph Peters: Jihad in Medieval and Modern Islam. Brill, 1977. blz. 3)

Naast de strijd tegen de ongelovigen is een oorlog tegen zowel afvalligen van de islam, oproerkraaiers en deserteurs evenals straatrovers legitiem.
(Bron: Majid Kadduri: War and peace in the law of Islam. The Johns Hopkins Press, 1955. blz.74 ff.)

Als jihad in de zin van een religieuze plicht geldt alleen de oorlog tegen niet-moslims en afvalligen.
(Bron: Bernard Lewis: De woede van de Arabische wereld: Waarom het eeuwenlange conflict tussen de Islam en het westen verder escaleert. Uitg. Campus, 2003. blz. 52)

Met de juridische vraagstukken van de oorlogsvoering houdt een zelfstandige tak van de islamitische rechtsspraak zich bezig, de Siyar-literatuur, het islamitische volkerenrecht.

Als onherroepelijk doel van de jihad gold de versterking van de islamitische religie, de bescherming van de moslims en het uit de weg ruimen van het ongeloof op de wereld met als doel een islamitisch overwicht op de hele aardbol.
(Bron: Rudolph Peters: Islam en colonialism. The doctrine of jihad in Modern History. Mouton Publishers, 1979. blz. 10)

Als fundament dienen koran-verzen zoals de vogende:

“Hij is het, die zijn afgezanten met de leiding van het Recht en de Ware Religie heeft gezonden om haar de overwinning te bezorgen over al datgene,wat er (verder) aan religie is – ook wanneer het de Heidenen (d.w.z. hen, die welke andere God dan ook) volgen, tegenstaat.
(- 9.33 volgens Paret; vgl. 2 : 193)

Slotsom:

Van dit alles wordt in het bovenstaande schoolse propagandaboek der terreur geen gewag gemaakt. Onze kinderen worden op de vreselijkste manier over het ware karakter van de islam misleid en voorgelogen.

Het bovenstaande boek is een welhaast criminele geschiedvervalsing. Het behoort met onmiddellijke ingang uit het onderwijs te worden verwijderd. Ouders zouden zich moeten afvragen of ze hun kinderen met onmiddellijke ingang uit dit propagandistische onderwijs zouden moeten bevrijden. Anders raken hun kinderen in de klauwen van de oorlogszuchtigste en moorddadigste religie van de geschiedenis der mensheid.

Dat de linkse stadsdeelstaat Hamburg een dergelijk wan-geschrift in zijn scholen toestaat, is hetzelfde als wanneer Hamburg in zijn scholen Mein Kampf van Hitler zou laten behandelen. Niet bepaald kritisch, maar affirmatief in de zin van ondersteuning van de denkbeelden van Hitler.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hoe op Duitse scholen onze kinderen worden voorgelogen over de geweldddige achtergrond van de islam

 1. Taljaard zegt:

  De eerste bewering is waar.
  Want jihad betekent binnen de islam ook de strijd tegen de eigen slechte neigingen.

  De tweede, en vooral de derde, bewering zijn echter aperte LEUGENS.
  En dat zowel theologisch als historisch.
  Iedere islamoloog of kerkhistoricus kan je dat vertellen.
  Dus vraag me werkelijk af waar die Duitse nep-pedagogen het lef vandaan halen om zoiets in een leerboek te zetten.

  Like

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Beste Taljaard, laat me eens zien vanuit de Koran dat dit waar is?

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Gert Jan
    Te vinden in de Hadith.
    Er zijn verschillende Hadith’s, maar deze doctrine is in vrijwel de hele sunnitische islam eensluidend.
    – De meeste versies van de Hadith onderscheiden de zgn. ”grote Jihad” en ”kleine Jihad”, waarbij de grote dan de strijd inhoudt tegen de eigen slechte neigingen.
    -De wahabbitische Hadith (prevalerend in Saoudi Arabie en daar van oorsprong ook uit afkomstig) maakt daarin echter geen onderscheid. En het daaruit voortkomende salafisme neigt ertoe het primaat te verlenen aan de Jihad als heilige oorlog tegen allen die de islam verwerpen.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Laten we vooral niet denken dat het hier anders is. Rechtstreeks komen de commando’s uit Brussel, maar indirect uit Ryadh. Die zwemmen (nog) in de olie. En kunnen ons zodoende de wet voorschrijven. Dat doen ze en heel “Den Haag” schijt in z’n broek. Daar moet je dan de oorlog mee winnen. En een oorlog is het, al mag niemand in Den Haag dat toe geven. Gelukkig hebben we een sterke man, in de trant van Churchill, Napoleon en Ben Goerion aan het roer. Toch? 🙂 Willem de Overbodige, onze operettekoning, is toch een krachtpatser? Nou ja, een patser dan…
   Goed weekend allemaal.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 2. Beschouwer zegt:

  De islam betekent onderwerping aan de islam. Niks meer en niks minder.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Dat mag dan allemaal wel zo zijn, maar wat kunnen we er aan doen ? Zowat iedereen, uitgezonderd ons soort mensen (PVV stemmers) werkt mee aan de Islamisatie. De honden blaffen, maar de karavaan trekt verder !

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ja, das wel waar BigLJohn,
   De wereld is terminaal ziek en we leven in EEN grote leugen!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daarom staat ons maar één ding te doen: Blijven blaffen, tot de karavaan inhoudt om te zien, wat er aan de hand is.
   He bijltje erbij neergooien kan ook, maar of dát heilzaam is voor je gemoedsrust……

   Like

 4. Eric Kamp zegt:

  Sinds het veel rondgebazuinde “Islam gehoert zu Deutschland” scheren onze oosterburen Allah over een kam met de Joods-Christelijke God. Zo worden moskeeen het evenbeeld van kerken, de imam is gelijk aan een pastoor, de bijbel en de koraan zijn beide heilige boeken, en de sharia is de islamitische versie van de 10 geboden. Benedictus XVI had Europa nog zo gewaarschuwd tegen Islam en relativisme. Hij staat nu langs de zijlijn, en kijkt ernaar, terwijl rode Bergoglio het lopertje uitrolt voor de voeten van duizenden Nafris en andere moslims. En wast die voeten ook nog!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/10191/sharia-councils-sexual-abuse
  +++
  The UK-based NGO, Muslim Women’s Network, penned an open letter — with 100 signatories — to the British government and Home Affairs Select Committee demanding that the Sharia Council be investigated to determine whether its practices adhere to British law. In response, the Sharia Council declared the letter to be “Islamophobic” and accused the Muslim Women’s Network of being an anti-Muslim organization.
  ++++

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Er wordt binnen de islam gesproken over twee vormen van jihad.
  De grote jihad
  De kleine jihad
  De grote jihad is de innerlijke strijd die je moet verrichten om je geheel te onderwerpen aan de geloofsdoctrines van de islam. De totale overgave. In principe werkt deze jihad naar het uitvoeren van de kleine jihad
  Nu komt het bedrieglijke. De kleine jihad is de gewapende strijd. De gewapende strijd voor de islam.
  Als een moslim zijn hele leven zich vol overgave begeeft in de grote jihad. Dus zijn hele leven alle regels van de islam opvolgt dan blijft hij nog steeds in onzekerheid of hij het paradijs kan betreden.
  Als de grootste zondaar in islamitische zin de kleine jihad oppakt (de gewapende strijd, dat kunnen dus ook zijn het doen van terreur aanslagen en moordaanslagen) en in die kleine jihad komt te overlijden (bijvoorbeeld door een zelfmoord aanslag of sneuvelen) dan gaat hij gegarandeerd naar het Paradijs.

  De woord keuze (klein en groot) is bedrieglijk maar in de islamitische traditie is de grote jihad minder aangezien dan de kleine jihad. In de grote jihad doe je je geestelijk overgeven aan de eisen van de islam en binnen de kleine jihad doe je je lichamelijk overgeven aan de eis van de islam tot gewapende strijd om de islam te beschermen en te verzekeren van het voortbestaan in de toekomst.

  Je kunt het ook zo stellen in de grote jihad wordt je geestelijk rijp gemaakt om de stap te doen die leidt naar het pad van de kleine jihad, oftewel de gewapende strijd.

  Als je geestelijk helemaal klaar bent om je geheel te onderwerpen aan de wil van allah dan is de stap naar de kleine jihad (de totale zelf opoffering in de strijd) nog maar een geringe stap.

  Zonder grote jihad geen kleine jihad.

  De grote jihad is het voorportaal van de kleine jihad. de kleine jihad en de dood die je hierin vindt geeft je onvoorwaardelijk recht op toegang in het paradijs.

  Daarom zegt men ook dat de islam een cultus is van de dood. De moslim houdt meer van de dood dan van het leven.

  Bij de Joden en de Christenen is het precies andersom. Zij bezingen het leven en zijn gericht op de verheffing (verlossing) van de mens.

  Like

 7. vanes012017 zegt:

  Prima beschreven probleem met de achterlijke cultuur die barbarisme verheerlijkt

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Alles doet LINKS en uiteraard de rode Merkel, om de Islam te pleasen. De opdracht daartoe komt van de Elite, in samenwerking met huichelpartijen als: de liberalen, links-liberalen, en christendemocraten. En deze partijen en hun politici; voeren de bevelen uit van de communisten der EUSSR, de Bilderbergbende, Soros, de Illuminati en de Nwo. Dat steekt hier achter, de moslims worden als WAPEN tegen ONS ingezet! Verraad van binnenuit is het ergste verraad, dat zei de Romeinse filosoof Cicero reeds!

  Geliked door 1 persoon

 9. Erik zegt:

  Geschiedt vervalsing jihad is innerlijk en uiterlijk het is de wereld onderwerpen aan de islam op elke manier, jihad is de ondergang van ieder ander die niet in allah gelooft en zich bekeert.
  De kruistochten waren de reactie op het islam geweld om onze broeders enzusters te helpen uit de nood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s