Het Duitse wijsvingertje: Duitsland waarschuwt Frankrijk voor nationalisten

Screenshot_110

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het komt in Frankrijk altijd weer goed over wanneer Duitsland of zijn hoge vertegenwoordigers de hoofdmeester uithangen om kort voor de verkiezingen de EU aan de Fransen uit te leggen. Daar houden de Fransen vooral van: een Duitser, in dit geval president Steinmeier (SPD, foto), mengt zich in de Franse verkiezingsstrijd, dus in de aangelegenheden van een ander land, en waarschuwt de Fransen met opgeheven wijsvinger voor de nationalisten, dus voor het Front National en Marine Le Pen. Zoiets wordt vast en zeker ook in Frankrijk opgevat als typisch Duitse betutteling.

politikstube

Steinmeier weet zeker dat de EU voor iedereen een aanwinst is, ook voor Frankrijk. Wat Steinmeier eigenlijk bedoelde, is dat de EU in de eerste plaats een aanwinst is voor de honderden Europarlementariërs, die grotendeels meer in hun eigen verzorging en die van hun naasten geïnteresseerd zijn dan in het welzijn van de EU-burgers. Zou een nagestreefde “Fraxit” van de nationalisten wellicht de zelfbedieningswinkel in Brussel kunnen lamleggen?

[…] De Duitse president Steinmeier heeft de Fransen voor valse beloftes van de nationalisten gewaarschuwd en aan de betekenis van de EU herinnerd. In een interview met de Funk-mediagroep en de Franse krant “Ouest-France” zei Steinmeier: “Luister niet naar de mooie praatjes van diegenen die jullie een grote Franse toekomst beloven, na de opruiming van al datgene wat nu ook tot Frankrijk behoort – namelijk een garantie van Europese stabiliteit en fundament van de Europese Unie te zijn.”

“Deze EU mag dan wel moeilijk zijn, maar ze is voor ons allen een aanwinst, ook voor Frankrijk”.  Alleen een sterk Europa zou wereldwijd invloed kunnen uitoefenen. Als dit verhinderd zou worden, zoals populistische partijen in Frankrijk dit eisten, dan zou Europa geen speler, maar de speelbal van andere machten worden. Daarom zou er bij de komende presidentsverkiezingen in Frankrijk voor heel Europa veel op het spel staan. […] (Bron: “Zeit Online”)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Duitsland, EUSSR, Frankrijk, Front National, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marine Le Pen, meningsdictatuur, Nationalisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het Duitse wijsvingertje: Duitsland waarschuwt Frankrijk voor nationalisten

 1. Jean zegt:

  Het ubermensch gedrag blijft bij die moffen er toch inzitten.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Ja, dat ook nog Duitse bemoeizucht en dat na twee wereldoorlogen, stel is orde in eigen land met die ongebreitelde moslimhorde die het leven van de gewone duitsers verziekt !

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Jakkes, die foto alleen al!
  Je zou die rotkop toch zo volstorten met beton?!

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Vroeger ging de hele hand omhoog nu een alleen maar een wijsvingertje.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het werkt geheel anders.
   Ze beginnen altijd met het vingertje.
   In later stadium volgt de hele arm.

   Maar dan is Duitsland ook weer moslimvrij.
   Tsja, vóór wat hóórt wat…

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Wat moet deze rode verrader, Steinmeier, met zijn grote waffel! Het is de rode, linkse bende geweest, die ONS de EUSSR, hebben opgedrongen. Helaas met de hulp van de hypocriete partijen, te weten de liberalen, en de christendemocraten. Sterf Ellende Unie, sterf. Het liefst vandaag nog.

  Geliked door 2 people

 6. Aegolius cs zegt:

  We mogen ons gelukkig prijzen dat de EU nog niet in staat is gebleken ’n EU-politiemacht op te kunnen zetten. Een op zijn minst minimaal vriendelijke “oorlogsinterventie” tussen bevriende Staten.

  Waarom zijn het veelvuldig de Duitsers?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Daaraan kun je weer eens te meer zien wat voor ’n ordinaire boeven er aan de top van de EU zitten.
   ’n Normale op democratische wijze gekozen organisatie zou tot volle tevredenheid van de Europese volkeren functioneren, waarbij elk land zijn eigen soevereiniteit zou hebben behouden.
   Deze nazi-beweging heeft decennia lang het zwaartepunt gelegd bij criminele activiteiten, diefstal, roof en fraude.
   Toen het tijd werd om landen met. behulp van een eigen militaire macht tot de orde te roepen was het al te laat.
   De regeringen hebben er geen trek meer in.
   De EU kalft in macht en respect steeds verder af.

   Geliked door 1 persoon

  • Ruud Steunassen zegt:

   Waarom heeft God van de Duitsers zo’n rotvolk gemaakt? Wie is die God eigenlijk?

   Like

 7. oeps48 zegt:

  Die moffen kunnen het niet laten. Ze hebben al 2 wereldoorlogen verloren en hebben nu alweer de grootste mond.
  Steinmeier, dimmen jij !!!!!!!! Bemoei je niet met Franse zaken. Je hoeft de bovenmeester niet uit te hangen. Das hat ein deutscher Gefreiter schon mal gemacht. Und das haben wir noch immer nicht vergessen. Ga in de hoek staan en ga je schamen !!! De Europese burgers hebben hebben dus helemaal geen behoefte aan die grote Duitse waffel van jou en ook niet aan jouw wijsvinger. Waar haal je het lef vandaan, om woorden als Europese stabiliteit uit die laadklep van jou te laten komen? Dankzij het Duitse kreng zitten we nu in heel Europa met een levensgroot moslimprobleem opgezadeld. Europa is alles behalve stabiel. We hebben genoeg van het globalisme en van de Nieuwe Wereld Orde en van de illuminati. Probeer het ons niet langer door de strot te duwen. Na het Brexit hebben we vooral ook een Fraxit en een Nexit nodig !!! Wij willen weer baas zijn in eigen land. Bye bye EU !!!!
  P.S. ik heb nog een paar fietsen van je tegoed. Und wann werden die Kiegsschaden endlich mal bezahlt ???

  Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  Inderdaad, waarde medestrijders op E. J. Bron, de idiote Duitse president Frank-Walter Steinmeier heeft in zijn kop nog minder hersenen zitten dan de meest primitieve holbewoner! Denk die verwaande blaaskaak nou werkelijk dat hij de oude aartsvijand van Duitsland, Frankrijk, even de les kan gaan lezen over het opkomende nationalisme? Dat is haast bijna hetzelfde als dat je de Fransen wil gaan verplichten om ontzettend veel van hun andere oude aartsvijand te houden, Engeland, en hen te dwingen om Engels te praten!
  Daarbij is Europa allang een soort speelbal geworden van buitenstaande machten waar de EU GEEN tegenspel kan bieden en wat de zogenaamde aanwinsten van de EU betreft kan ik deze hier gaan verwoorden: een mislukte euro, stijgende kosten bij banken en bedrijven, talloze voedselbanken, grote armoede in het zuiden van Europa, ongevraagde en opgedrongen immigratie, voortrekken van moslims, “asielzoekers en immigranten”, de islam verheerlijken, EU-critici als een bende monsters afschilderen, traditionele feestdagen gaan afschilderen als “racistisch” en anti-islam, kinderen hersenspoelen op scholen met de akelige islam, een “sterk” Europa dat zich als een onzelfstandige schooljongen laat behandelen door Turkije en Rusland enz, enz.!
  Laat die Steinmeier zich anders, samen met al zijn bolsjewistische en moslimvriendjes, alsjeblieft maar mooi gaan begeven naar een gouden kalf toe, in de vorm van de EU, daar omheen gaan dansen, hier offers voor brengen en uittoeteren: “Dit is de god die ons van een “Verenigd Europa” heeft voorzien!”
  En dan hoop ik zelfs dat als het beeld hierna ooit tot stof en as wordt verpulverd en in hun drinkwater wordt gegooid dat het EU- en islamtuig het gaan opdrinken en er een vreselijke maagpijn aan overhouden! Die hele EU is gewoon een bende rotzooi en een kunstmatig misbaksel dat in geen eeuwigheid blijft voortbestaan en naar iedereen wenst helemaal in de hel verdwijnt!

  Geliked door 2 people

 9. Sabeltant zegt:

  Frankrijk uit de EU dan is het zo afgelopen met die EU nazi’s in Duitsland.

  Geliked door 2 people

 10. hans zegt:

  Nationalisten?? Hij bedoelt zeker niet die muzels en negers, of mogen die wel lekker hun etniciteit uitdragen!? Kotsziek van die socialisten waarvan het kernwoord allesbehalve sociaal is!

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Als er een speelbal is van andere grote krachten dan is het de EU wel. Erdogan hoeft maar te kijken of ze doen in Brussel al in hun broek. De EU is niet in staat de Europese burgers te beschermen. De EU is een groot gevaar voor de Europese veiligheid en een nog groter gevaar voor de Europese welvaart. Laten we de veiligheid van Europa in samenwerking op nationaal niveau doen. Opheffen EU in de huidige vorm en een nieuwe Europese samenwerking van soevereine staten. Ook moet de Euro weg als munt. Elk land zijn eigen valuta en eigen mechanisme van opwaardering en afwaardering. Alleen zo krijgen we weer een gezond Europa. Wie Europa lief heeft schaft de EU af.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ronald zegt:

  Ik ben er trots op een nationalist te zijn!!! Ik kom op voor de echte Nederlanders en wil graag de Nederlandse cultuur behouden!!! Maar ik ben vast niet de enige…….

  Weg met al die gelukszoekers en parasieten!!!

  Like

 13. De EU is bang om zijn macht en miljarden inkomen te verliezen dus menen ze dat ze zich moeten bemoeien met de binnenlandse zaken van andere landen zoals de verkiezingen net zoals hier in Nederland gebeurd is. Door stem fraude is de VVD weer de grootste geworden. Ze waren hier gewoon bang de macht te verliezen daar met een eerlijke verkiezing de PVV de grootste partij geworden zou zijn en zij de macht over genomen zou hebben.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Wie kan er beter de EU-maffia lik op stuk geven dan Nigel Farage, en dan nog in hun zogenaamd parlement. Altijd heerlijk om die man bezig te horen, het is iedere keer opnieuw genieten geblazen. Deze video is al op deze site geweest, ik weet het, maar past hier nu weer perfect in het geschetste plaatje van deze bende ordinaire gangsters in maatpak, waarvan de mof Steinmeier uiteraard een perfect exemplaar is.

  Like

 15. Ja, we moeten vooral naar Duitsers aanraden, daarom zitten we tot onze nek in de shit van die plunderaars.

  Like

 16. Beschouwer zegt:

  Het blijven toch een stelletje dictators. De DDR was ook het braafste jongetje in de communistsche klas. Ook de nationaal socialistische dictatuur was echt typisch Duits.

  Like

 17. scheermes zegt:

  En wie waarschuwd duitsland voor deze GEK!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s