CITAAT Oriana Fallaci

Screenshot_108

De moslims weigeren onze cultuur en proberen hun cultuur aan ons op te leggen. Ik wijs ze af, en dit is niet alleen mijn plicht tegenover mijn cultuur – het is mijn plicht tegenover mijn waarden, mijn principes, mijn beschaving… Zodra je je principes en je waarden opgeeft, ben je dood, is je cultuur dood, is je beschaving dood. Punt.

(Oriana Fallaci)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Oriana Fallaci

 1. Golden Girl zegt:

  goed citaat, helaas denken vele mensen anders en blijven buigen voor de nieuwe landgenoten, ze kunnen zich in een vrije samenleving niet thuis voelen, 2 culturen een papje van maken is als olie en water, dat smelt ook niet samen, maar de regeringen duwen ons tegen onze wil al die mensen met andere gewoontes door onze strot, wij voelen ons niet echt meer thuis en zij voelen zich hier ook niet thuis en de onvrede neemt hand over hand toe, aan beide kanten

  Like

 2. helaas volgde de Europese commissie en het Ned. parlement haar verstandig advies niet op

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik word emotioneel als ik aan deze dappere vrouw denk. Ik heb al eerder hier een citaat van haar ingediend. Wat een oprechte heldin!

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  Ze zijn koud in Nederland en beginnen al te eisen. En waarom? Omdat ze vinden dat ze er recht op hebben. Waarop? Geld, auto’s, woonruimte, medische zorg, vrouwen om te verkrachten, respect, moskeeën, Mensen terroriseren. Hoezo? Omdat ze moslim zijn en vinden dat ze superieur zijn. Mogenlijk gemaakt door? Onze fijne linkse medemens met hun kromme gedachtengoed. Ten einde? Moorden, verkrachtingen, berovingen, achterbuurten, overheersing, onleefbare steden, kortom een hel. Hartelijk dank fijne regering we hebben een toekomst die nog zwarter is dan de lui die binnengehaald worden.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Moslims horen niet in het vrije westen Moslims worden zonder hersens geboren vandaar dat ze niet kunnen denken maar alleen maar bevelen van de imam uit kunnen voeren. Hitler, bij de grootmoefti op bezoek, ontdekte wat de discipline van de moslims was. Niet zelf denken maar alleen bevelen uitvoeren. Een moslim die zelf nadenkt over zijn geloof, is een gevaar voor de islam en verdient de doodstraf. (zie de koran ). De duitse SS van Hitler was gestoeld op de kadaverdiscipline van de islam.
  Niet denken, alleen bevelen uitvoeren. Het heeft gewerkt toen, net zoals het nu nog steeds werkt.

  Geliked door 1 persoon

 6. 4sjun zegt:

  Nog iets meer Oriana Fallaci. Lees het aandachtig en geef de informatie aan iedereen door om voorbij de nieuwspraak in de mainstream media te kunnen komen. https://is.gd/ZDBUC1

  Like

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wat kon deze vrouw de dingen toch RAAK zeggen. Geweldig!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/17/oriana-fallaci-vraagt-zich-af-of-de-islamitische-immigratie-naar-europa-een-samenzwering-is/

  Oriana Fallaci vraagt zich af of de islamitische immigratie naar Europa een samenzwering is

  En E.J. Bron heeft nog veel meer info over haar. Even haar naam intypen in ‘zoeken naar’ …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s