Ieder uur wordt er een christen vanwege zijn geloof gedood

Screenshot_103

(Vertaling: E.J. Bron)

De aartsbisschop van de Amerikaanse hoofdstad Washington waarschuwt en alarmeert: gemiddeld wordt er wereldwijd ieder uur een christen vanwege de uitoefening van zijn geloof gedood.

Die Freie Welt

Zoals “Breitbart News” berichtte, maande de aartsbisschop van Washington D.C., Donald Wuerl, de christenen tot waakzaamheid. Wereldwijd zou gemiddeld ieder uur een christen vanwege de uitoefening van zijn geloof worden gedood. Er zouden ongeveer 200 miljoen christenen in landen en regio´s wonen waar ze vanwege hun geloof achtergesteld of zelfs vervolgd worden. Er zouden per jaar ongeveer 9000 christenen gedood worden. Tendens stijgend.

De situatie zou bijzonder erg zijn in Syrië, Irak en in andere islamitische landen, waarin christenen vervolgd worden. De “Islamitische Staat” (ISIS) zou bijzonder wreed tegen christenen optreden. Ook in Egypte zouden de Koptische christenen bedreigd worden. Daar vinden steeds opnieuw aanslagen tegen christenen plaats.

Volgens de aartsbisschop zou het opmerkelijk zijn dat de reactie van de christenen desondanks meestal geweldvrij en vredelievend zou blijven.

Op Paaszondag werden in Egypte bomaanslagen op twee Koptische kerken gepleegd, waarbij minstens 45 christenen om het leven kwamen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

31 reacties op Ieder uur wordt er een christen vanwege zijn geloof gedood

 1. Hendrik zegt:

  En ze worden allemaal gedood door de “religie van de vrede”. Wordt allemaal eens wakker en streef naar een islamvrij Europa. Dit kankergezwel wordt door al onze politici de hand boven het hoofd gehouden, Gebeurt er niets, wat men weer verwachten kan na onze verkiezingen, dan wordt deze “religie’ onze ondergang. Maak de wereld islamvrij om te beginnen Europa!

  Geliked door 3 people

  • Beschouwer zegt:

   Het zou beter zijn voor de wereld als de wereld islamvrij was.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Een RK-kerkelijke hoogwaardigheidsbekleder die de feiten op een rijtje zet.
    Elk uur wordt er ’n Christen gedood en hé… wat opmerkelijk is het dat die Christenen helemaal niks terug doen…
    Hoe zou dàt nou toch komen?

    Dat Christenen door diezelfde kerk hun hele leven en iedere dag helemaal doordrenkt worden van de idioterie-ideologie om altijd de andere wang toe te keren,
    en dat nu juist dàt de ondergang van de héle kerk inhoud, dáár wordt niet over gesproken.
    Die aartsbisschop zou er samen met zijn collega’s voor moeten zorgen dat de Cristelijken over de hele wereld de islam moeten zien als het grote kwaad wat de totale mensheid bedreigt, en hun gelovigen moeten leren de kerk te beschermen door zich te organiseren teneinde die islam te vernietigen en waardoor ze als bonus-prijs tevens
    een plek in de RK-hemel verdienen !

    Ik denk dat de kerken dan weer vol zullen lopen…
    Idee?

    Geliked door 1 persoon

 2. Maar is dat dan ook eens niet iets voor de christelijke kerken om bij hun regeringspartijen bij aan te kloppen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 12.35. uur. Welke zou dat dan moeten zijn, Marian? Het CDA, dat in werkelijkheid nu betekent: Christenen Dienen Allah, de CU, die steun verleent aan Pinokkio Rutte (VVD), waar het maar zo uitkomt. Nou dan nog de SGP, ja, die zien WEL net als ONS dat de ISLAM een groot gevaar is!

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Tom, ik bedoel de SGP. Die kan nog wel eens eigengereid optreden. Van de Staaij die wil een film maken over euthanasie bij demente oudere, Om het buitenland te laten zien waar ze in Nederland mee bezig zijn. Dat vond ik wel een goeie.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Die zogenaamde christelijke kerken, die heulen toch om het hardst met de islam en de vertegenwoordigers daarvan. Misschien een enkele christelijke kerkvertegenwoordiger daargelaten.
   En niet alleen christenen worden gedood wegen zijn of haar geloof, ook mensen die atheisten zijn. De redenering van de moslims is simpel, die geloven ook, namelijk dat ze geen geloof hebben.
   Dat ze ook nog eens ook moslims doden omdat die in de verkeerde islam geloven, zal me dan verder een biet zijn. Hoe meer ze er onder elkaar afmaken hoe beter.

   Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb hier nog een mooi voorbeeld, Tien: Een uiteenzetting van Michael Mannheimer over de houding van beíde kerken in Keulen:
    https://michael-mannheimer.net/2017/04/21/unfassbar-koelner-kirchen-beten-gegen-die-afd/#more-56923
    In overleg met webmaster Bert vertaal ik het even niet, omdat het in verband staat met een manifestatie gedurende dít weekend en vermoedelijk als mosterd na de maaltijd zou komen, maar je slaat stijl achterover van zóveel landverraad! (Door de geestelijkheid dus.)

    Like

   • Nemesis zegt:

    Theresa zo was die geestelijkheid toch al altijd, daar is niks aan veranders. Alleen vroeger hoorden we dat hoogstens bij de preek op zondag en verder kwamen daar geen nieuwberichten over. Wij zeiden als jongvolk al, de pastoor vertelt in de preek welke partij er gekozen moet worden, wat we moeten spenderen voor de arme negertjes en de rest heb ik (misschien gelukkig maar vergeten of verdrongen). Zouden de beminde gelovigen hier tegenin gaan wachtte hun hel en verdoemenis en zouden ze branden in het eeuwige vuur van de hel.
    En wat er in de Kölner kerken wordt gebeden en ook gepredikt is me wel bekent. Ik heb door m’n langere verblijf daar altijd nog een flink aantal vrienden/kennissen overgehouden en ben met ze in contact. Köln was een, ja WAS een hele fijne stad en ik heb daar een hele fijne tijd gehad. Nu wil je er dood niet meer gevonden worden. Er zit daar waarschijnlijk iets in het water waardoor ze allemaal linksdraaiend zijn geworden. Helaas en jammer.

    Like

 3. boorzalf zegt:

  Dit is allang bekend en toch hoor je er niemand over, zelfs de politiek zwijgt in alle talen. Het binnen halen van de islam betekend een doodvonnis.
  http://bijbelsoptiek.weebly.com/christenen-worden-wereldwijd-uitgeroeid-door-de-islam-treft-dit-ook-europa.html

  Like

 4. Edjan zegt:

  Beste christenen. Kom even terug om te klagen NADAT jullie er bij jullie eigen leiders op aan hebben gedrongen om eens te doen wat ze moeten doen: het voor jullie opnemen. Per slot van rekening hebben jullie leiders niet alleen een spirituele rol maar ook een wereldse. En niet alleen wanneer ze/julie dat goed uit komt!

  Dus zolang jullie paus en opper-dominee de voeten van de vluchtelingen wassen en op huilerige toon aandringen op open grenzen, tolerantie en het opnemen van ALLE zielige vluchtelingen, zolang heb ik weinig medelijden met de christenen. Jullie maken het er nl. zelf naar.

  Dus nogmaals: naar jullie leiders stappen en eisen dat ze ophouden met huilen en mohammedanen knuffelen, maar dat ze gaan eisen dat de mohammedanen (met name te noemen) ophouden christenen te vermoorden. Zo niet: uit die prutskerk stappen.

  Je kunt niet blijvend van 2 walletjes eten.
  Walletje 1: de geweldig lieve, tolerante, begrijpende, troostende, liefhebbende gristen zijn.
  Walletje 2: toch maar liever niet vermoord willen worden door die arme mensen die jullie net aan het beschermen zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Edjan, je leest het hier toch ook regelmatig, ja maar ze zijn niet allemaal zo, ze zijn zelf ook maar een slachtoffer van hun geloof, enz………
   Nee, dan moet je niet gaan zeuren.
   Zolang je verdomd om het toe te geven, dan ook niet klagen.
   Hoe erg ik het ook vind.

   Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Mijn eerste reactie was, he! een moslim die hier reageert.
   Politici, kerkleiders en media, besteden nauwelijks enige aandacht aan het geweld van moslims tegen christenen omdat men niet het risico wil lopen beschuldigd te worden van “racisme”. Wilders is 1 van de weinige politici die wel opkomt voor het christendom.

   Like

   • scheermes zegt:

    Boorzalf zegt;Wilders is 1 van de weinige politici die wel opkomt voor het christendom !! Inderdaad ,maar volgens mij de enige, die het aandurft om de islam als levensgevaarlijk aan de kaak te stellen ,en daarom ZWAAR bewaakt moet worden !! De christenhond buma ,heeft de moslims in zijn gelederen opgenomen om ook moslim stemmen binnen te halen !!Zou buma niet weten dat je van GOD ALLE valse religies uit MOET roeien ?? Dit staat DUIDELIJK in de bijbel !! Ook de andere huigelaars zoals Kees van der staaij van de sgp en seegers van de c.u zwijgen hier over, en deze huigelaars laten het zelfs toe dat de koran , wat een valse idiologie is in de tweede kamer ligt,terwijl je van GOD de koran MOET verwijderen, en de bijbel weer op de kansel moet leggen !! Die heeft er altijd wel gelegen!! Dit weten de heren DONDERS goed !!Maar de ANGST regeert ook bij deze heren die de waarheid omtrent de islam niet aan de kaak DURVEN stellen uit angst voor hun eigen hachje !! Deze huigelaars bestrijden WILDERS zelfs als hij de waarheid omtrent de islam vertelt in de tweede kamer !! Stelletje LANDVERRADERS !! Zien jullie WERKELIJK nog STEEDS niet wat de koran en de islam in de E.U aanricht ??HUIGELAARS !!!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Kijk, de paus vindt de opvangkampen voor “vluchtelingen” net concentratie kampen uit WOII. Dus die jezuïet wil de grenzen open en onze huizen voor de arme “vluchteling”. Dat, gvd, is nu jullie paus, christenen!

    Like

   • scheermes zegt:

    Edjan zegt;22 april 23;40;Is nu jullie paus,christenen !!Je hebt het woordje naam vergeten edjan !!De kerken hebben naamchristenen ,vooral de rkk!!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Edjan, wijze woorden…
   Ik had het er net over op 18.10 uur.

   Like

 5. JvE zegt:

  Hour SVP op dit hier the melden, win wetenhet we’ll. Reageer op joop.no, volkskrant,npo. DIE Morten on.

  Like

 6. JvE zegt:

  Sorry voor bovenstaande warboel, in bedoelde natuurlijk; laten we massaal op de juiste sites posten zoals Joop.nl

  Like

  • BertG. zegt:

   misschien wat minder drinken zo vroeg.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Scherp gezien Bert, maar het ligt er helemaal aan hoe vroeg je wàt drinkt.
    Moedermelk bijvoorbeeld staat bekend om de verpakking… maar niemand weet dat je er wartaal van gaat spreken.
    Neem het gedrag van baby’s.
    We vinden het allemaal normaal dat ze dingen zeggen zoals
    “wah, wah, wah, wah,” of “prrrrrrupruuuu” en dan ook nog vochtig spreken!

    Later als ze groot zijn en géén moedermelk meer drinken, kunnen ze ineens wèl helemaal normaal spreken…!

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Edjan: 13.23. uur. Misschien verbaast het een enkele reageerde; maar ik ben het 100% met U eens. Ik walg van de instituten der gevestigde kerken, RK en de PKN, die totaal verlinkst de moslims van alle kanten beschermen en voortrekken. Een enkeling – zoals deze bisschop- niet te na gesproken. We worden keihard verraden!

  Geliked door 1 persoon

 8. Aegolius cs zegt:

  Wat kan ik als vrijwillige ex-communicant na mijn 18e jaar nog reageren?

  Like

 9. scheermes zegt:

  De christenen zullen in die landen weldra vermoord of verdreven zijn ,en dan zullen de islam strijders hier naar toe komen in de E.U,en zal het dodental aanzienlijk meer worden dan 1tje per uur !! Sommige jihadstrijders hebben een bijbel in hun bagage om niet op te vallen !! ALLES is bij de islam geoorloofd !! Het doel heiligt de middelen !!

  Like

 10. Ratio zegt:

  Geloof, maakt meer kapot dan je lief is. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s