Dankzij massa-immigratie: Criminaliteit in de deelstaat Salzburg explodeert

Screenshot_2

Salzburg

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse deelstaat Salzburg bevindt zich midden in de Midden-Europese trend en kan zich als gevolg van de deels volledig ongecontroleerde massa-immigratie niet in de laatste plaats verheugen in een significant toegenomen criminaliteit. Dat blijkt na beoordeling van de misdaadcijfers. Het aandeel niet-Oostenrijkse verdachten in de criminaliteitsstatistiek in de deelstaat Salzburg steeg de afgelopen vier jaar met 33%. Op dit moment is 46,2% van alle criminelen buitenlander.

Duits - Zuerst

Alleen al tegenover 2015 steeg de criminaliteit met 9,2% respectievelijk met 2.802 delicten.

De zogenaamde laagdrempelige massadelicten zijn in hoofdzaak verantwoordelijk voor de snelle stijging van de aangiftes, bijvoorbeeld in en rondom het hoofdstation van Salzburg. Om de situatie weer onder controle te krijgen, verhoogde de stad Salzburg de aanwezigheid van de politie. Ook de frequentie van de patrouilles werd verhoogd.

Intussen maakt men zich er bij de Salzburger politie geen illusies meer over dat de migratiegolf van 2015 een aanzienlijk effect had op de stijging van de criminaliteit in de hoofdstad van de deelstaat, hoofdzakelijk op het gebied van de drugshandel en de eigendoms- en geweldsdelicten in en rondom het station. Vooral criminelen uit Marokko traden bijzonder negatief aan het daglicht – bij hen registreert de statistiek een stijging met 295,1% alleen al van 2015 naar 2016, dus een verdrievoudiging.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dankzij massa-immigratie: Criminaliteit in de deelstaat Salzburg explodeert

 1. nog even, en dan wordt het daar OOK verboden om over dat GAJES te schrijven, zeggen of wat ook.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dat ongekozen krapuul in Brussel helpt U en uw land naar de ondergang !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 10.09. uur. Inderdaad de RODEN der EUSSR, samen met de vuilakken van Bilderberg, de rode plutocraat Soros en de NWO. Heel Europa dient vermengd te worden, met heel Afrika, en totaal onderworpen aan de wrede ideologie: ISLAM!

   Like

 3. Steven zegt:

  Wat zullen de LINKSEN hierover zeggen?…
  Het zit tussen de oren, wij hebben géén toename van criminaliteit onder allochtonen kunnen waarnemen. Het zijn de rechts-extremisten die chaos willen creëren en allochtonen alles in de schoenen willen schuiven…..UGH.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2169691-paus-vergelijkt-vluchtelingenkamp-met-concentratiekamp.html

  Paus vergelijkt vluchtelingenkamp met concentratiekamp
  Gisteren, 22:29

  “Veel vluchtelingenkampen zijn net concentratiekampen, vol met mensen die daar in de steek zijn gelaten.” Paus Franciscus vergeleek vandaag in een toespraak in Rome de vluchtelingencentra in Griekenland met concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog.

  “Ik hoop dat de gastvrijheid van Lampedusa, Sicilië of Lesbos besmettelijk werkt en zich verspreidt naar het noorden. Het klopt, we zijn inderdaad een samenleving die deuren sluit voor migranten. Dat heet zelfmoord.”

  De paus zei verder dat immigratie in het belang van Europa is”.

  De linkse idioot! Hoe de praktijk uitwerkt. dat maakt niet uit De paus bevindt zich toch wel [nog wel!] in zijn beschermde omgeving. Net als alle andere politiekcorrecte dromers.

  In het Oude Testament wordt de opdracht gegeven om je vijanden te doden, voor ze jou doden.

  De christenen worden door de islam bij duizenden verdrukt of vermoord, maar wij moeten de aanhangers van die gewelddadige godsdienst/ideologie binnen halen.

  Opdat wij ook vermoord kunnen/zullen worden. Dat blijkt al in de praktijk!

  En toch maar doorgaan met ‘goed doen’. KNETTERGEK!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 11.08. uur. Laat die linkse Jezuïet ze zelf in huis halen. Ik walg van het hele Pausdom. Die hebben nog nooit gedeugd!

   Like

 5. Jean zegt:

  En zo gaat heel Europa aan een rotvaart helemaal de vernieling in omdat wij Europeanen weigeren die EU misdaadorganisatie uit te schakelen.
  Zie je een rotkop van die EU troep dan hoor je enkel “dreigementen” want de dictators willen “hun” zinnetjes bekomen, dat de Europese burgers de vernieling in gedreven worden is hun laatste probleem (als het al een probleem zou zijn voor ze).
  Wij eisen verbod op islamieten in onze samenleving en wij eisen verbannen van alles wat met islam gerelateerd is want die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij is dodelijk voor onze westerse normen & waarden en is in strijd met onze seculiere wetten.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  de gastvrijheid van Lampedusa enz, sorry hebben die de tienduizenden uigenodigd?
  daar komen de verrijkers aan en de bevolking heeft zich er maar bij neer te leggen
  in Sicilie is een groot kamp en daar is een Italiaans echtpaar vermoord door deze aangename zielige mensen.De paus hoopt dat de gastvrijheid zich verspreidt naar het noorden
  ja ze zitten met open armen op ze te wachten
  als er opeens 20 in zijn slaapkamer staan zegt hij dan ook kom er maar bij , jullie mogen in mijn pauselijk bed liggen ik ga wel op een veldbed
  nee he meneer de paus, zo ver gaat zijn liefde voor deze zielige drommels nu ook weer niet
  pas 50 a 60 mannen de trein naar Turijn mensen lastig gevallen, en de halve trein vernield

  Like

 7. Steven zegt:

  Almere weer in het nieuws door ons geïmporteerde verrijking…

  http://liefdevoorholland.com/almereterreur

  Like

 8. scheermes zegt:

  Hoe lang kunnen wij nog van deze prachtige landschappen genieten ??Of is het binnen afzienbare tijd ,alleen nog maar te zien op een dergelijke foto ?? De GROOTSTE vijand de islam ,wordt met de asielinstroom steeds groter !! En met de open grenzen er ook nog eens een keer bij ,is het voor de meeste bronlezers WEL duidelijk dat de regerings leiders de TEL ECHT KWIJT zijn !! Zij weten het ZELF niet wie er allemaal binnen komen met de open grenzen !! Als ik dagelijks om mij heen kijk !!VEEL TE VEEL !!En steeds DONKERDER !! AFRIKANEN !! MOSLIMS !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s