GB: Conservatieve partij van May kan volgens laatste peiling helft kiezers overtuigen

Screenshot_8

De Conservatieve partij van de Britse premier Theresa May lijkt op weg naar een verpletterende verkiezingsoverwinning in juni. In een peiling gepubliceerd door The Sunday Mirror zou ze 50% van de stemmen halen.

Volgens peilingsbureau ComRes, dat de bevraging uitvoerde in opdracht van The Sunday Mirror, is het de eerste keer sinds januari 1951 dat de Conservatieven de symbolische drempel van 50% bereiken.

De Tories, zoals ze ook genoemd worden, winnen 4% vergeleken met vorige week. Labour blijft op 25% en ook de Liberal Democrats blijven stabiel met 11%.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

8 reacties op GB: Conservatieve partij van May kan volgens laatste peiling helft kiezers overtuigen

 1. peilingen zijn zelden betrouwbaar, dus of het verstandig is om verkiezingen te houden is zeer de vraag

  Like

 2. Jean zegt:

  Hebben jullie het ook gelezen? De hyper kinetische idioot uit Gent die eerst Vlaanderen/België om zeep heeft geholpen (puur voor eigen belang) en die nu in hoogste versnelling heel Europa aan ’t vernielen is via importbarbaren en als hobby heeft “dictatuur” staat met het vingertje te wijzen naar de Britten, ha ha ha, den idioot merkt zelfs niet dat hij de idioot staat uit te hangen. Zou hij soms met de zuipschuit uit Luxemburg ergens aan de fles hangen???
  Jullie kennen die hyper kinetische idioot toch wel? Dat is die onbetrouwbare verrotstadt die in die EU misdaadorganisatie zijn bankrekening ligt te spekken en niet een klein beetje want wat is er nu toffer dan parasiteren op andermans geld en diezelfde mensen vierkant te kunnen uitlachen, die rotkop nog maar zien veroorzaakt al diarree.
  Zet daar die huichelaarster thijssen, zuipschuit jancker, fuher murkel, capo schulz, die griezelige Italiaanse importteef naast en je hebt “de tsunami” van ellende en ondergang van ONZE beschaving in een beeld.
  Die waardeloze EU troep in leven houden is tekenen voor je dood via enorm barbaars geweld en beroving van je laatste korreltje brood.
  Die transgender in vrouwenkleren uit Rome kan ook beter zijn bek houden want bij die geldt ook de gouden regel: “hoe meer ik er kan belazeren hoe meer er op de rekening komt”. Hij weet blijkbaar veel af van nazikampen? zou hij soms met zijn voorganger gesproken hebben…….?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 14.16. uur. Hahaha, geweldig verwoord Jean. Vooral die griezelige Italiaanse importteef; ik kom niet meer bij van het lachen…

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Ik vertrouw de conservatieven niet en met name Theresa May. [Die voornaam geeft al te denken, nietwaar @Theresa? 😛 ]

  Zij was altijd tegen Brexit en nu werkt ze er hartstochtelijk voor; naar twee kanten kon het weleens goed voor haar uitpakken:

  Verliest ze, dan heeft zij een goede reden om Brexit niet door te zetten, wint ze, dan krijgt ze meer macht.

  Voor een politicus is dat een win/win situatie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, je moet maar zó denken, Wachteres: Beroerder dan haar voorganger is mijn naamgenote in elk geval niet. En bij Labour zijn er nog wel ergere denkbaar!
   Oftewel: Count your blessings, count them one by one! LOL!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik was David Cameron al totaal vergeten, kun je nagaan, de griezel!

    Daar moet wel iets psychisch achter zitten, verdringing, of zo iets..

    Zijn braaf vrouwtje komt me ook weer voor de ogen, help! …

    Like

 4. scheermes zegt:

  Dit ziet er goed uit voor de britten !!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/23/tony-blair-says-feels-passionate-blocking-hard-brexit-considering/

  Tony Blair so passionate about blocking hard Brexit he is considering return to Westminster

  Tony Blair has said that he feels so “passionate” about blocking a hard Brexit that he is considering a return to front-line politics.

  The former Prime Minister said that Theresa May is on course for a landslide majority and suggested that Jeremy Corbyn stands no chance of becoming Prime Minister.

  He said that he wants to add a “new dimension” to the election by encouraging voters to support candidates who do not back a hard Brexit, even if they are Liberal Democrat or Tory.

  Ook Tony Blair bemoeit zich weer met de politiek. Hij adviseert mensen om kandidaten te steunen die tegen een harde Brexit zijn, of die nu Liberaal, Democraat of Tory zijn, dat maakt niet uit.

  Tony denkt er zelfs over om weer actief in de politiek te worden. Beter van niet Tony, de Britten moeten jou niet meer. En terecht! Geniet maar van je ‘zuur’ verdiende geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s