SATIRE!: Female shit happens

Screenshot_94

De Saoedische VN-ambassadeur Abdulaziz Alwasil en Michael Møller, de directeur-generaal van de VN in Genève.

(Door: Akif Pirinçci – Vertaling: E.J. Bron)

Op 19 april werd Saoedi-Arabië in een geheime stemming van de economische en sociale raad van de VN, een van de zes belangrijkste organen van de Verenigde Naties, tot volgende voorzitter van de commissie voor de rechtspositie van de vrouw gekozen. Van 2018 tot 2022 zal de Saoedische delegatie zodoende in de VN de hoogste bewaker van de vrouwenrechten zijn. Dat nu uitgerekend Saoedi-Arabië in het vervolg voor de VN over de rechten van vrouwen zal waken, klinkt voor veel vrouwenorganisaties als pure hoon, ook daarom, omdat de Saoedi´s onlangs nog met de oprichting van een meisjesraad wereldwijd voor verontwaardiging gezorgd hadden. Want de raad bestond uit 13 mannen – maar geen enkel meisje.

Maar de beschuldiging daardoor uitgerekend de kat, die alom voor de onderdrukking van de vrouwen bekend is, op het spek te binden, is te oppervlakkig. Want de Saoedi´s willen wat betreft vrouwenrechten nu volledig nieuwe wegen inslaan. Als enige medium in de wereld mocht “kleiner-Akif-Press” met de Saoedische VN-ambassadeur Abdulaziz Alwasil in een acht-sterren bordeel in Riyad een interview over het thema houden.

Kleiner-Akif-Press: Excellentie, Saoedi-Arabië neemt over een jaar het voorzitterschap van de commissie voor de rechtspositie van de vrouw over. Hoe hebt u deze beslissing opgenomen? Wat ze een verrassing voor u?

Abdulaziz Alwasil: Zeker! Eigenlijk wilden we graag het voorzitterschap voor de rechten van homoseksuelen hebben, omdat we nog één enkele levende homo in het land hebben – die op dit moment op zijn onthoofding wacht. Maar toen bleek volgens een oude VN-regel dat dit er minstens twee moeten zijn. Ook onze tegenwerping dat een kamelenhengst in de provincie Tabuk een compleet homo-achtig gedrag aan de dag legt en zijn noten schminkt, werd afgewezen. Daarom kregen we helaas dit overblijvende ressort.

KAP: Betekent dit dat u de komende jaren op dit gebied eerder door nietsdoen zult opvallen?

AA: Integendeel! We nemen het voorzitterschap heel serieus en brengen dadelijk veel innovatieve ideeën in de commissie in. We zullen dit vrouwengedoe bijna revolutioneren. Want onze inspiratie is de koran.

KAP: Kunt u enkele van deze ideeën noemen, excellentie?

AA: Het belangrijkste verschil tussen onze ambtsperiode en de voorgaande zal zijn dat wij de internationale hygiënestandaard zullen verhogen en zullen inbinden in de vrouwenthematiek. Zo zullen we bijvoorbeeld een VN-programma starten dat de bouw van gescheiden rioleringen voor vrouwen in iedere lidstaat ondersteunt.

KAP: Hoe zegt u?

AA: Saoedische wetenschappers zijn erachter gekomen dat vrouwen-uitwerpselen 14 keer giftiger zijn dan die van mannen. Bovendien stinkt vrouwenpoep ook erger. Mijn eigen 23 vrouwen mogen het toilet bij mij thuis al lang niet meer gebruiken en moeten hun behoefte doen in de woestijn. Met een schepje uiteraard. Bovendien zijn gewone zuiveringsinstallaties volledig overbelast door de uitwerpselen van vrouwen. De troep kleeft als varkens-, oh pardon, geitenstront. En in een sekseneutrale riolering bestaat constant groot explosiegevaar, omdat het bij de vermenging van vrouwenpoep en –urine met die van de man tot een oncontroleerbare chemische reactie komt. Helemaal afgezien van het feit dat ook maagden poepen. Boven de grond moeten deze kuis en zedig zijn, maar eronder mogen hun uitwerpselen schaamteloos over die van de mannen heen vallen? Dat kan toch helemaal niet!

KAP: Interessant. Zo hebben wij het helemaal niet bekeken. Zijn er nog andere initiatieven?

AA: Natuurlijk. We willen een maateenheid voor vrouwen invoeren.

KAP: Hè?

AA: Heel eenvoudig: Het is u zeker bekend dat de verouderde maateenheid “calorie” voor de verbrandingswaarde in het lichaam al jaren geleden werd afgeschaft voor de veel nauwkeuriger eenheid “joule”. Zo zit het ook bij de vrouwen. Zoals de zaak op dit moment gehanteerd wordt, is hij veel te gecompliceerd. Als we nu een vrouw XY willen beschrijven, zeggen we misschien blond, slank postuur, 1.69 meter lang, vriendelijk voorkomen enz. Deze beschrijving is ten eerste veel te lang en ten tweede misleidend en raakt niet de kern. De VN krijgt veel klachten van partnerbemiddelingsbureaus, die vanwege dit immense gegevensgedoe klagen over een te hoge arbeidsbelasting van hun werknemers. Bovendien bestaat er nog steeds geen voor alle landen geldende standaardmaat voor het product vrouw. Ik bedoel dat wanneer je “Holstein-koe” zegt, iedereen in de wereld weet wat daarmee bedoeld wordt. Maar wat moet men zich voorstellen bij een “Spaanse” of “Parijse”? Met deze eenheid kan niet eens op de beurs gespeculeerd worden. Daarom willen we de maateenheid KK voor de vrouw invoeren.

KAP: Wat betekent KK?

AA: Kut-kilo!

KAP: En hoe kun je een kut-kilo meten?

AA: Heel eenvoudig. Een kut-kilo is een vagina, en alles wat zich daarvan in het lichaam van de vrouw verder verwijdert, neemt af in het kwadraat. Klinkt op het eerste gezicht gecompliceerd, maar dat was ook zo bij de invoering van de maat centimeter. De containerscheepvaart jubelt al over dit unificeren. Nu kan men de laadruimte, die een vrouw voor zichzelf nodig heeft, exact berekenen.

KAP: Wat staat er nog meer op uw agenda, excellentie?

AA: We zullen onmiddellijk een miljardenprogramma opleggen aan vrouwen om Mars te koloniseren. U kent toch de zegswijze: Mannen komen van Venus, vrouwen van Mars.

KAP: Is dat niet precies andersom?

AA: Misschien, maar dat is niet belangrijk. Wij van de commissie streven er in ieder geval naar dat de vrouwen een eigen planeet krijgen. Dat is zuivere gelijkberechtiging! Daar hoeven ze zich ook niet meer te versluieren en kunnen ze in alle openheid naaien of menstrueren. Een ruimteschip brengt iedere week de nieuwste dieetboeken en wortelen naar ze toe. Voor ons mannen zou het concept op zijn beurt weer het voordeel hebben dat we niet steeds het vul naar buiten zouden hoeven brengen en ons alleen nog maar zouden kunnen voeden met diepvriespizza.

AA: En waar ontmoeten de man en de vrouw elkaar, excellentie?

KAP: Wat een vraag. Op de maan natuurlijk!

AA: Excellentie, dank u voor het interview. Nu moet ik me echter haasten. Mijn 128 KK wacht op me met het eten.

Bron:
http://der-kleine-akif.de
Auteur: Akif Pirinçci

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", humor, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Saoedi-Arabië, Satire, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

19 reacties op SATIRE!: Female shit happens

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   THIS shit happens constantly, and keeps happening. Ze blijven aan de gang met wegkijken en Europa met haar burgers in de afgrond te storen. De EU Brussel moet stoppen en weg. Geen immigranten meer onze landen binnen en de kraan van overvloed dicht voor diegenen die er nooit voor hebben gedaan om het water ervan te drinken.

   Like

 2. Is dat de angst die regeert.?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De vader van de terrorist van de Champs Elysées bedreigt politie-agenten met de dood.
  *****************
  De appel valt niet ver van de boom, zoals het spreekwoord zegt.
  Salah Cheurfi, vader van Karim Cheurfi, de man die een politieman heeft gedood en twee anderen gewond op 20 April in Parijs, werd op Vrijdag 28 April voorgeleid bij het Kanton-gerecht van Noisy-le-Grand (Seine-Saint-Denis),
  onderwijl de functionarissen en politie bedreigend.
  Ik zal jullie doden, begon de vader van de terrorist.
  De moeilijkheden waren begonnen nadat de Burgemeester van Noisy-le-Grand verboden had dat zijn zoon, de terrorist, op de gemeentelijk begraafplaats zou worden begraven.
  Uit de Franse krant…………..

  Like

 4. BertG. zegt:

  Of topic, maar niet minder ernstig.

  Privacy Barometer: Ziekenhuis wordt dna-database voor politie.
  Een nieuw wetsvoorstel van demissionair minister Schippers van Volksgezondheid zal ervoor zorgen dat afgenomen lichaamsmateriaal in de zorg beschikbaar komt voor politie en justitie, zo waarschuwt Privacy Barometer.
  Het ziekenhuis zou zo in een dna-database voor opsporingsdiensten veranderen.
  https://www.security.nl/posting/512953/Privacy+Barometer%3A+Ziekenhuis+wordt+dna-database+voor+politie

  Like

 5. Jean zegt:

  Eigen volk wat dergelijk verraad pleegt hoort niet thuis onder eigen volk.
  Islam is de grootste vijand van de westerse beschaving en de vijand hoort men te bestrijden en niet een handje te geven.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Dit mannetje is totaal ongeschikt voor deze functie. Het is één van de twee:
  Òf hij verwaarloost zijn plichten als voorzitter òf hij verwaarloost zijn sexuele verplichtingen ten opzichte van zijn 23 lieve vrouwen. Bovendien moet hij toch toezicht houden of ze wel een schepje meenemen bij het poepen in de woestijn.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ik ben toch eens op het blog van de “kleine Akif” gaan kijken en het soort reageerders, dat hij aantrekt, lijkt me aan hem gewaagd; bepaald amusant! Klein uittreksel er uit, dat me in de lach deed schieten. Even vertaald:
  Een Feministe: “De absurde realiteit van de politiek haalt de fictie weer eens in……Ja, zo ziet de vrouwelijke hel er van binnen uit. Akif schrijft warempel nog cynischer dan welke radicale feministe dan ook.”
  Antwoord van ‘Marthyn Schulzz’: “Jullie verdomde anti-globalisten!…..De uiterst provocatieve “kleine Akif” voorop! Marine Le Pan zal verliezen….Jullie kunnen nóg zo janken, jammeren en artikelen schrijven over scheiding van faecaliën (?!)…..Allah komt er aan!”
  Antwoord dáárop van ‘Dr. Rainer Sandrock’: “Hij komt er aan? Echt? Napalm! Ik heb meer napalm nodig!”
  Lijkt me, zonder gekheid, een gevat stel, daar op dat blog!

  Like

  • Theresa, hoe ziek van geest moet die man zijn om zulke dingen te schrijven gewoon absurd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, Marjan: Genialiteit en geestesziekte liggen inderdaad niet zelden nogal dicht bij elkaar.
    Ik weet niet of je mijn vertaling van een paar dagen terug nog gelezen hebt – met het korte voorwoord over wie Pirinçci is….?
    Ik had het trouwens zo beknopt mogelijk gehouden. Maar in feite was hij een soort wonderkind:
    Bakte er op school niet te veel van – zie je vaker – maar schrijven kon hij tóen al!
    Stuurde op z’n 15de scenario’s naar de Duitse omroepen, die nog gretig aanvaard werden óók!
    EN islam-kritisch – al schijnt de speech, die hij voor Pegida hield, zó absurd geweest te zijn, dat Lutz Bachmann zich ervoor dóód gegeneerd heeft. – Dat dan weer wel. (Wie had hem trouwens geïntroduceerd? Festerling! – Proest!)
    Nou ja, kort en goed: Gekken moeten er ook zijn, moet je maar denken.

    Like

 8. bert zegt:

  satire of niet maar wel raar met 13 mannen.
  net zoals de centrale bank geld uit het niets kan maken.
  kwestie van op een paar knopjes drukken..
  u leent het geld ,betaalt het terug en zie daar de bank heeft het terug maaar wel met rente.
  van geld wat er nooit was.
  nu even naar de geneeskunde. wat weten wij daar nou van.
  geneesmiddelen zijn om mensen zo lang mogelijk ziek te houden en er dus de volle winsten uit te halen. bijwerkingen?? daar hebben we wel wat voor. dat kanker gewoon te genezen is daar hoor je niemand over. gewoon via een natuurlijke weg. maar daar word geen geld aan verdiend. zoek maar eens op cbd. rest nog de situatie in de wereld, mijn god… gebeurd dit echt?
  dreigen met een kernoorlog lijkt gewoon te worden. noord Korea en Engeland deden het al.
  dat ze van ons af willen blijkt wel uit het feit dat iedereen kan zien.
  vliegtuigstrepen noemen ze het
  in feite zijn dit nano deeltjes ,bestaande uit aluminium , barium en strontium.
  ze laten de mensen geloven dat dit word gedaan om het zonlicht te blokkeren om zo de opwarming van de aarde tegen te gaan. 1 grote leugen.
  iedereen kan zien wanneer je een glas met ijsklontjes vult en het laat smelen het niveau daalt.
  stijging van de zeespiegel klopt dus niet
  over de eu..
  tja nieuwe verkiezingen in engeland
  die brexit gaat dus niet door..
  ik zou graag reakties krijgen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Normaliter reageert er hier nooit iemand als je iets bijzonders hebt geschreven.
   Dat is een oude Bron-traditie, dus wen er maar aan.
   Maar omdat ik óók nimmer een reactie krijg als ik werkelijk iets héél briljants heb geschreven dacht ik, kom laat ik eens reageren.
   Over die ijsklontjes kan geen discussie ontstaan want dat is wetenschap.
   En ik ben het helemaal met je eens dat die zeespiegel-stijging bedrog is om de mensen in ’n bepaalde richting te laten denken waardoor ze, de bedenkers dus, dan weer ’n boel geld mee verdienen.
   Die nano-deeltjes pakken we er bij want dat waait toch allemaal over.
   Geneesmiddelen.
   Ik ben nog nooit zo ziek geweest sinds ik pillen slik, maar ik kon kiezen, pillen kopen of dood verder leven dus ik koos maar voor die pillen.
   Die Brexit, gaat wel door maar niet gewoon, want er zal nog ’n heleboel vervuild water door de Theems moeten stromen, maar ook dat is voor de Engelsen zo ontzettend gewoon.
   Zo. Dat was het. Met de rest ben ik het helemaal eens.

   Schrijft u nog maar eens.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s