E-mailschandaal: ‘Saoedi-Arabië lid vrouwenrechtencommissie door op geld en olie belust België’

Screenshot_98

Koning Salman van Saoedi-Arabië is dolblij met België.

(Door: Michael van der Galien)

Als je voor een totalitair, vrouwen onderdrukkend regime stemt, wil je natuurlijk wel dat de tirannen van dat regime daarvan op de hoogte zijn. Anders kun je er immers geen cent aan verdienen. En dat is nou juist wél de bedoeling.

De kogel is door de kerk: Saoedi-Arabië is toegetreden tot de VN-vrouwenrechtencommissie dankzij… België. Jawel, onze zuiderburen zorgden ervoor dat de vrouwen-onderdrukkers uit Mekka voortaan net mogen doen alsof ze vrouwenrechten serieus nemen. Wat zullen ze daar om gelachen hebben in Riyad. Haha!

Natuurlijk is dat al erg genoeg — België moet zich kapot schamen — maar dit schandaal wordt nog groter. Uit gelekte e-mails blijkt namelijk dat de Belgische overheid zijn diplomaten niet alleen vertelde dat ze voor Saoedi-Arabië moesten stemmen, maar ook dat ze dit duidelijk moesten maken aan de moslimfundamentalisten zelf.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, nieuw fascisme, oliebelangen, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op E-mailschandaal: ‘Saoedi-Arabië lid vrouwenrechtencommissie door op geld en olie belust België’

 1. Jean zegt:

  Als volbloed Vlaming voel ik mij vernederd door die federale totaal overbodige bende landverraders. Helaas hebben wij 6 regeringen (ga dat maar eens ergens in de wereld zoeken), hebben wij 7 parlementen (ga dat maar eens zoeken in deze wereld), hebben wij een totaal nutteloze monarchie (helaas nog 7 in heel Europa) en hebben wij op ons grondgebied die levensgevaarlijkste EU instelling gevuld tot in de nok met uitgerangeerde waardeloze politieke zetel zitters resp. landverraders die enkel bezig zijn voor ‘eigen profijt’.
  Het wordt hoogtijd dat wij burgers gaan ingrijpen zo niet is het hier weldra een onleefbare islamitische rotzooi met dagelijkse verkrachtingen, aanslagen en moorden ‘de core business van de islam’.

  Liked by 5 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Jean, voor die regeringen en die parlementen hoef je niet eens ver te zoeken: Die vind je ook als Vlaming één grens verder, in Duitsland, en die smart van een totaal overbodige monarchie deel je alvast met óns.
   Misschien, dat PVV en VB maar eens samen meer bindende afspraken moesten maken, één front vormen, zogezegd: Eendracht maakt macht, tenslotte.

   Liked by 2 people

   • oeps48 zegt:

    De wereld wil bedrogen worden.
    Geef het volk brood en spelen.
    Maak er hapklare brokken van.
    Verdeel en heers.

    Like

 2. hslot4 zegt:

  Goh wat gek ik ben echt verbaasd lmao

  Like

 3. Mary zegt:

  Achterbakse volksverrader dat zijn het!!!!!.

  Liked by 1 persoon

 4. Luchtpint zegt:

  Iedereen kijkt in Belgische praatprogramma’s (zoals TerZake of De Afspraak) nogal raar op van salafisme, tegenwoordig. En ongerust dat ze ervan worden als je ze bezig hoort, want hersenloze minkukels die volgens Allah’s vereisten gaan vechten met een kalasjnikov in het buitenland of hier propaganda verspreiden via Internet, DIE zijn wel gevaarlijk, hoor !

  Maar dat dat allemaal wordt georganiseerd via Saoedi-Arabië, daar heb ik nog geen kritiek op gehoord. En we weten allemaal wel waarom. Zelfde reden als waarom de VS dat land nooit zal laten vallen omdat het als een natuurlijke bondgenoot wordt beschouwd.

  Principes zijn inderdaad maar lulkoek. Eigenlijk niets nieuws.

  Liked by 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Het is een schunnige schijnvertoning geworden die hele VN-vrouwenrechtencommissie.
  De vrouwenrechten zijn zomaar te grabbel gegooid voor olie en geld, die commissie kunnen ze net zo goed opheffen.

  Liked by 3 people

 6. oeps48 zegt:

  Zo zie maar weer eens, dat jet het van je vrienden moet hebben.
  In tijd van nood, leer je je vrienden kennen.
  Zijn de belangen groot, dan is het recht snel dood.
  Als het om veel geld draait, is eerlijkheid ver te zoeken.
  Geld, dat rond is, maakt recht, wat krom is.
  Geld is nooit te vies, al stinkt het nog zo hard.
  Voor geld is alles te koop, als je maar genoeg betaalt.
  Met geld pak je de hele wereld in.
  Geld is macht.
  Vrouwenrecht, ja het aanrecht.

  Liked by 1 persoon

 7. Als alle vrouwen het bijltje er bij neer zou gooien en alles verdomde wat de mannen willen. Dus echt overal ziekenhuizen, leger en alle grote instellingen en dergelijke. Hoe zou dan de wereld er uit gaan zien zonder die vrouwen.?

  Liked by 1 persoon

  • Ivan Chapka zegt:

   Juist daarom Marian, blijven die islamitische landen achter in hun ontwikkeling, ze blijven dus door hun vrouwen discriminatie steken in hun verregaande achterlijkheid.
   Kijk maar in ons land, hier krijgen moslimmeisjes door de leerplichtwet meer kansen en wat blijkt, ze zijn beduidend beter en intelligenter dan hun mannelijke soortgenoten.
   Die blinken eerder uit in de criminaliteit, dat dan weer wel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s