Het politiek correcte wegkijken is terug van weggeweest

Screenshot_124

Deelnemers tijdens “Hand in Hand voor Diversiteit”, een demonstratie tegen homogeweld.

(Door: Herman Blom)

“Homo-hatende moslims kunnen er niets aan doen”. Het politiek correcte wegkijken blijkt springlevend.

Scholen worstelen met verschillen in culturen. Uit een recent onderzoek van DUO Onderwijsonderzoek bleek dat leraren en schoolleiders zich vaak voor lastige situaties gesteld zien. Leerlingen mogen niet meedoen aan de kerstviering, vaders die leraressen geen hand geven, meisjes die niet mee op zwemles mogen.

Horen deze klachten bij leerkrachten die zich niet weten aan te passen aan de nieuwe situatie met veel moslims in de klas? Sterker nog, is hier niet sprake van puur nationalisme, omdat door scholen uit bekrompenheid aan de Nederlandse waarden wordt vastgehouden? Ja, als je de recente discussie over homo-nationalisme volgt. Daar wordt weer uit oude vaatjes getapt. Tot 9/11, de Nederlandse Fortuyn-revolte en later de moord van Van Gogh (2004) stond hier te lande de positie van het culturele relativisme fier overeind.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, homofobie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het politiek correcte wegkijken is terug van weggeweest

 1. Duidelijker dan die voorbeelden die wij hebben van school en samenleving geeft ons te kennen dat moslims hier in ons land niet thuis horen.

  Like

 2. Jan zegt:

  In Downunder heeft ABC Media Watch toegegeven dat zij een islamitisch stuk onbenul hebben aangesteld uit politiek correct gedrag die sluipend islamiseert

  http://www.heraldsun.com.au/blogs/andrew-bolt/abc-host-admits-abc-hired-yassmin-for-being-muslim/news-story/e7a81e46766d3b3ff99f961d85ce4db2

  Liked by 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Ik moet het even kwijt: Wat hebben die twee wijven gore koppen, om te kotsen zo erg. Lillend blubber als van een zeeolifant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s