Een bewogen eerste week van mei 2017!

Screenshot_74

(Door: Ellen Kuipers)

Woensdag 03-05-2017

Edwin moest weer voorkomen voor een rechter, deze keer in de stad Utrecht. Hij was op 2 februari dit jaar “opgepakt” voor een overtreding van art. 11 van de Wet Openbare Manifestaties. Volgens het OM bevond Edwin zich op een plaats waar hij die dag niet mocht zijn en was hij zich op dat moment met een paar demonstranten op het Janskerkhof aan het verzamelen. Dat die demonstranten reporters van PowNews waren, ach wat maakt het uit, voor de Officier van Justitie helemaal niets!

Blijkbaar hadden het OM en politie niet meegekregen dat PEGIDA een mededeling gedaan had aan alle mensen dat de demonstratie niet doorging en gevraagd niet naar Utrecht te komen. Dus er waren geen demonstranten die samen konden komen op een plek waar het niet mocht. En de mensen die bij Edwin waren, waren toch duidelijk geen demonstranten. Volgende keer maar aan de pers vragen of ze een groot “naamkaartje” met het woord PERS of MEDIA op willen spelden.

Ook was hij ongeveer anderhalf uur eerder op de plek, waar later een demonstratie van Utrecht Bekent Kleur zou zijn. Hij was daar dus ook niet om een demonstratie te verstoren. Deze rechtszitting leek net een comedy capers show. Normaal wordt er in de rechtszaal met bordjes aangegeven hoe de Rechter en de Officier van Justitie heten maar bij deze rechtszaak waren beide personen ‘NN’

Hoe kan het ook anders, Edwin werd vrijgesproken, maar nog geen 2 uur later was al bekend geworden dat het OM in hoger beroep gaat.

Zaterdag 06-05-2017: Herdenking Pim Fortuyn in Rotterdam

15 jaar geleden 06-05-2002! Er is toen een heel belangrijke man in en voor Nederland gestorven, maar jammer genoeg heeft men er nog niets van geleerd. Het gedachtegoed van Pim Fortuyn is nu nog actueel en zal dat ook blijven, totdat wij Nederlanders zelf massaal de straat op gaan om te vechten voor het behoud van ONS NEDERLAND! Er is door Pegida-Nederland een bloemstukje bij het beeld van Pim gelegd. Het was een mooie herdenking met goede sprekers en de Pim Fortuynprijs is gewonnen door Ebru Umar.

Zondag 07-05-2017: Pegida-demonstratie in Tilburg (foto)

De PEGIDA-demonstatie begon deze keer met het ‘inzegenen’ van het Willemsplein en de Patriotten met ‘heilig’ Tiel water door onze eigen Asje en ze gaf daarna het woord aan Edwin. De ‘inzegening’ was een reactie op de aankondiging van Pacte des Cygnes. Het genootschap dacht zondag een originele duiveluitdrijving te doen na een demonstratie van Pegida, maar dit werd verboden. Asje heeft ze zodoende maar een handje geholpen.

Er liep bij deze Pegida demo een rode draad door alle speeches, zonder dat de sprekers dit van elkaar wisten. Edwin begon de speechmarathon met de week in het kort te beschrijven. Alle sprekers daarna konden op stukjes van Edwin doorborduren.

Hier een compilatie van alle speeches:

“Waar staat  de dodenherdenking vandaag de dag nog voor?”

De herdenking is al gebagatelliseerd door ook de doden te herdenken die gesneuveld zijn bij missies van Unifil. Er worden slachtoffers uit bepaalde landen herdacht die hier niet eens meegevochten hebben en in andere delen van Europa alleen maar op verkrachtingstocht waren.

Bij de Dodenherdenking kwamen sprekers aan bod die met hun gedachtegoed de herdenking belachelijk maakten. Een Turk moet géén speech bij onze dodenherdenking houden, maar bij een genocide herdenking op de Armeniërs door de Turken en dit in Turkije bij zijn eigen landgenoten.

Nog dezelfde avond moesten de kransen, die gelegd zijn op de Dam, weggehaald worden omdat anders de ‘kansenpareltjes’ er misschien weer mee zouden gaan voetballen. Helaas is dit nu waarschijnlijk dit jaar in Groningen gebeurd.

Een gedeelte van de “Nederlanders” heeft niets met Nederland en de jeugd weet ook niets meer over de Tweede Wereldoorlog en is alleen blij dat ze een vrije dag heeft. Ze weten niet wat er in de Tweede Wereldoorlog met de Joden gebeurd is en dat vandaag de dag de Joden alleen nog maar onder zware beveiliging in Nederland kunnen wonen dankzij onze ‘kansenpareltjes’.

“Wij hebben geen Marokkanenprobleem, maar een MEGA probleem met Marokkanen.”

Deze ‘kansenpareltjes’ komen vaker met politie en Justitie in aanmerking, maar met behulp van linkse advocaten misbruiken zij hun ideologie en “koeltoer” om overal onderuit te komen. Ze zijn geen daders meer, maar worden ineens als slachtoffers neergezet.

En hier in Nederland wordt dit door de massa gewoon geaccepteerd. We accepteren hier toch alles! Worden onze normen en waarden afgenomen, doen we niks. Wordt onze vrijheid afgenomen, doen we niks. Wij Nederlanders worden als makke schapen naar het slachthuis afgevoerd en nog doen we niks. Of toch wel? Gelukkig zijn er mensen bij Het Burger Collectief en PEGIDA die geweldloos demonstreren tegen deze verandering in Nederland.

PEGIDA was 7 mei in Tilburg om te demonstreren tegen de ISLAM en ook tegen het bouwen van nog een moskee in Tilburg.

Mensen als wij nu niet op gaan komen voor ons zelf, is het dadelijk te laat. Dan hebben wij niets meer te vertellen, weg met de vrijheid! Als de EUSSR haar zin krijgt, is binnen de kortste tijd heel Europa ontvolkt en heerst de ISLAM hier. Dat betekent GEEN VOETBAL meer, GEEN BBQ meer, VRIJHEID weg, GEEN MUZIEK en ook niet meer ZINGEN. VROUWEN zijn SLAVEN en alle ONGELOVIGEN een KOPJE KLEINER!!!!

Ton Walthaus van Het Burger Collectief was uitgenodigd door Pegida Nederland. Een stukje door Ton Walthaus geschreven op Facebook:

‘Met dank aan Pegida voor de geboden mogelijkheid, ook namens het Burger Collectief (#hBC) om ons geluid te mogen laten horen. Waarbij de as van het kwaad, #Brussel#DenHaag, natuurlijk aan bod kwam. Want alles waar een toenemend aantal mensen zich zo langzamerhand kapot aan ergert, is voor 100% of meer te danken aan de politiek. Den Haag en/of Brussel. Die handelen in opdracht van de #NWO #elite.’

Zijn volledige verslag met twee korte filmpjes en wat foto’s, zijn te vinden op:

www.facebook.com

Edwin deelde ons aan het eind van de demonstratie mee dat de volgende demo een Fortress Europe demonstratie wordt in samenwerking met o.a. Pegida-Nederland en deze zal plaats vinden in Enschede op 18-06-2017.

Screenshot_75

Tot slot sluiten wij ons aan bij Ton Walthaus wat betreft de politie. Alle lof voor de aanwezige politie, tot vanuit Den Haag begreep ik. Die had vergeleken met Rotterdam in Tilburg vandaag wel een ‘makkie’. Het was ook voor ons van Pegida leuk om weer bekende gezichten bij de politie te zien.

Wij hopen op een grote internationale opkomst in Enschede!!!

Door:
Ellen Kuipers
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Een bewogen eerste week van mei 2017!

 1. IkBenHet zegt:

  “bevond Edwin zich op een plaats waar hij die dag niet mocht zijn”
  Er lopen op dit moment vele duizenden “mensen” in Nederland… Die hier óók niet mogen zijn!!!
  Dááár hoor ik het OM eigenlijk nooit uitspraken over doen…

  Geliked door 8 people

 2. Sabeltant zegt:

  3 mei, een Italiaanse verslaggeefster wordt zonder enige reden live op TV aangevallen door kansloos Afrikaans importtuig.

  Dit heeft het NOS staatspropagandakanaal ook vergeten.

  Geliked door 2 people

 3. Beschouwer zegt:

  De globaliseerders willen elke tegenspraak kapot maken.

  Heel veel sterkte moedige man Edwin !

  En geen KLIMAATDICTATUUR !!

  Geliked door 2 people

 4. Pilgrim zegt:

  Leuke tegenactie met dat inzegenen. Ik stel voor om bij toekomstige demonstraties ook wat kruisen en knoflook mee te nemen. Misschien houdt dat de moslims en de antifa op een afstand. Vooral die antifa zien er vaak uit als duivels.

  Geliked door 3 people

 5. Het is ook heel triest dat op school nog nauwelijks aandacht aan de Nederlandse geschiedenis geschonken wordt! Ouders stimuleren het ook niet, men is al blij dat ieder in zijn eigen ‘bubble’ leeft met spelletjes e.d. on line via mobieltje.
  Daar léér je helaas niets van en ooit betaal je er een heel hoge prijs voor!

  Geliked door 4 people

 6. boorzalf zegt:

  De slappe hap van Nederland, maar Owee als U demonstreert tegen de islam.
  http://www.barenakedislam.com/2017/05/06/netherlands-police-pussies/

  Like

 7. cefas zegt:

  Nederland verandert steeds meer in DDR-Nederland. Geldt ook voor Europa en de rest van de wereld.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Hier de film Obsession “de oorlog tegen het westen” . Deze zou het OM maar eens moeten bekijken.
  http://www.barenakedislam.com/page/3/
  Op You Tube geblokkeerd zogenaamd om leeftijd redenen.

  Geliked door 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  ALLE politici in den Haag, zijn de vijand van de autochtone Nederlanders. Dat komt omdat ook de niet linkse partijen geterroriseerd worden door links en voor links zo benauwd zijn dat ze zelfs opnemen in de regering. Dus hebben de nietlinksen hun verzet gestaakt en het hoofd in de schoot gelegd. Dat gaat zelfs zover dat ze inmiddels meeheulen met het linkse gedachtengoed. Links heeft agressieve en intimiderende methoden om andersdenkenden niet alleen monddood te maken maar ook fysiek te bedreigen met van alles en nog wat, zoals stenen door de ramen, brandstichting, auto in de fik, lastig vallen op straat, je opwachten bij je woning en ga zo maar door. Andere partijen die zich niet bedienen van deze straatvechtersmethoden hebben geen antwoord op al deze provocaties. Zeker de christenen niet die zich alleen bedienen van zalvende woorden en bijbelteksten en voor de rest in het geniep iets proberen te bereiken. Dat lukt ze niet omdat alle nietlinksen lijden aan het Stockholmsyndroom. Zij zijn als de dood voor links. De linksen zijn in intimidatie en geweldpleging opgeleid door ondergrondse cellen die precies weten hoe men iemand, ook in de privésfeer kan terroriseren. Dat is al heel lang aan de gang in nederland, te denken valt aan Rara, brand in de woning van Aad Kosto, brand in de macrovestigingen, vernielen bij de shellpompen, enz.enz. Kopstukken van deze terroristenclub brachten het zelfs tot lid van de 2e kamer. Ook niet vergeten te vermelden de geweldadigheden tegen de leden van de centrumpartij, waarbij de vrouw van Janmaat om het leven kwam. Justitie had geen trek in deze zaak en er is nooit iemand voor deze moord veroordeeld. Nu naar het heden. Waarom stond de naam van de rechter en de officier van justitie niet op de balie waarachter die lieden zaten? Omdat ze bang zijn voor represailles. Waarom zijn ze daar bang voor? Omdat zowel justitie als de rechterlijke macht op de hand zijn van links en de linkse methoden kennende is men bang dat, nu de nietlinksen zich roeren en gaan demonstreren, die zich ook gaan bedienen van de terreurmethoden van links omdat iedereen weet en ziet dat deze methoden zeer effectief zijn. Die vrijspaar is voor de buhne want in hoger beroep volgt er vast wel een veroordeling maar dan door het anonieme gerechtshof. Kan links weer opgelucht ademhalen. Doel bereikt.

  Like

 10. ISIS-video toont onthoofding Russische kolonel
  Video verhaalt over ‘successen tegen Rusland’

  In een door ISIS-Furat media vrijgegeven video is te zien hoe in een Russisch-talige video een man wordt onthoofd. ISIS zou deze man beschuldigen van ‘spionage’. Het lijkt te gaan om de Russische Kolonel Evgeny Petrenko, die vorig jaar al in een video te zien was als gevangene. Dat bevestigt ook de SITE Intelgroup.

  Het uitbrengen van deze video valt samen met de ‘dag van de overwinning’ waarop Rusland de overwinning op nazi-Duitsland herdenkt. De terreurgroep stelt in de video dat de man teveel geloof heeft gehecht aan de veronderstelde Russische belofte niemand te verlaten als ze gevangen genomen zouden worden. Daarna wordt de man met een mes onthoofd.

  Let op: zeer schokkende beelden

  http://nieuws.tpo.nl/2017/05/09/isis-video-toont-onthoofding-russische-kolonel/

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Om de 5 jaar “vieren” en meer was het ook (achteraf) niet waard, toch?!

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  De lotgevallen van Edwin mij onbekend illustreren weer eens duidelijk hoezeer Nl. tegenwoordig een enge policoristische dictatuur is, een dictatuur die bij de beste dictators uit het verleden waarschijnlijk vreugdetranen zou doen opwellen alsook een gevoel van trots omdat het nageslacht hun voorbeeld zo voortreffelijk navolgt. Werd hun destijds nog wel eens voorgehouden dat de geschiedenis hard over hun zou oordelen, thans blijkt die geschiedenis hun nalatenschap in de hoogmis van het postmoderne cultuurrelativisme en nihilisme tot laudabel en navolgenswaardig voorbeeld te hebben verheven. Is de geschiedenis dan dom welnee dat lijkt slechts zo doordat de geschiedenis al geruime tijd gemaakt wordt door volslagen idioten. Denk maar aan 8 jaar obola en hoeveel jaar al Merkul en nu in Frankrijk die mocro of hoe heet-ie en hier in Nl. terwijl betere alternatieven beschikbaar zijn toch weer rutte en z’n vriendenclubje van rooie roofbaronnen. O tempora o mores en oy veh!

  Geliked door 1 persoon

 13. José zegt:

  ‘Deze ‘kansenpareltjes’ komen vaker met politie en Justitie in aanmerking’

  Sorry voor de fout maar aanmerking moet uiteraard aanraking zijn!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Ingrid zegt:

  Bedankt voor het verslag ! Zo zijn ook onze thuisblijvers weer op de hoogte.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s