HYPOCRISIE . . .

Screenshot_87

Macron heeft geen ledenpartij, maar schijnbaar is dat alleen een probleem als je Geert Wilders/PVV heet.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

22 reacties op HYPOCRISIE . . .

 1. DE TIJD ZAL ALLES LEREN.

  Geliked door 2 people

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++ het gaat om immigratie uit moslimlanden. Dus: christenen, homo’s, yezidi’s.+++
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/05/501564-501564/
  ++++++++++

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Deze is recht voor de raap. Maar je zult hier geen antwoord op krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Als het echt zo ís: We hebben er natuurlijk geen duidelijk zicht op, wat de reactie is van de Fránsen op dát aspect.
   Macron is nu opeens op het toneel verschenen, als een duveltje uit een doosje, en werd door Links dankbaar aangegrepen omdat ze er niet omheen konden, dat Hollande en de PS gefaald hadden,
   Wie weet komt de kritiek op dat geen-ledenpartij-hebben later nog.

   Like

  • Erik zegt:

   That’s right smack on!

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Scherp.
  Dat wordt nog wat, nu moet Macron nog een partij hebben om straks mee te doen met de verkiezingen.

  Like

  • Jean zegt:

   Leefbarbaar, hij zal kandidaten ‘in overvloed’ krijgen via overloperij die allemaal trouw zweren aan macron!!!!!! Men oela, het zal nog feesten worden in Frankrijk.
   Valls hebben ze al de EXIT aangewezen en er zullen er nog veel volgen.
   Hopelijk kiezen de Fransen in juni bij de parlementsverkiezingen massaal op FN dan zijn macron zijn dagen geteld, dan kan hij gaan spelen van 14:00u tot 15:00u met zijn madam van 64.
   Aan de uitslag van de verkiezingen is maar een positieve noot nl. het definitieve vertrek van de grootste ramp voor Frankrijk nl. hollande (met kleine letter geschreven), een grotere desastreuze ramp zal moeilijk vindbaar zijn.
   Gezien macron niet wil weten van grenzen potdicht af te sluiten voor alles wat met islam te maken heeft zal deze houding hem fataal worden, zeker weten want ook de Fransen hebben hun buik vol betreffende die zandbaksmeerlapperij.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Waarom FvD tegen migratiemotie PVV stemt.
  Hij zegt het ‘in bijna alles’ eens te zijn met Geert Wilders, maar dinsdag nam FvD-leider Thierry Baudet afstand van de PVV-leider. FvD stemde tegen een motie van de PVV over een migratieverbod uit moslimlanden.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/05/501564-501564/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat de èchte realisten met Baudet een kat in de zak hebben gekocht, zullen ze snel merken!
   Ik liep op de Fortuyn herdenking op een gegeven ogenblik nog vlak langs hem, ongelogen, ik herkende hem onmiddellijk, maar ik heb geen moment sjoege gegeven:
   Politici, die hengelen naar ‘een goede verstandhouding met Turkije’ heb ik niets te zeggen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dan blijkt toch maar weer dat de meeste kiezen gaan voor de knapste kop en het strakke kontje.
    De standpunten schijnen dan niet zoveel meer uit te maken, wat voor onzin er ook uitkomt.
    Zelfs beweringen die regelrecht tegen Nederland ingaan worden dan weg gewuifd.

    Like

  • abouneenee zegt:

   Als ik Hiddema was, zou ik me aansluiten bij de PVV al is het maar om mijn geloofwaardigheid te behouden.

   Dit levert FvD media-aandacht op ten koste van de PVV, waardoor FvD zich een echte socialistische partij toont die zonder iets in te brengen parasiteert van het succes van een andere partij, net als de VVD, CDA en anderen nog net voor 15 maart zich PVV standpunten toe-eigenden. Vóór de verkiezingen had FvD zich namelijk gepresenteerd als alternatief voor zwevende kiezers die naar de PVV neigden, nu blijkt het mee te gaan in de uitverkoop van Nederland.

   De door FvD voorgestelde onderscheiden die zogenaamd met name gericht zijn op minderheden, zijn absoluut niet efficient en staan daarmee een gezond Nederland in de weg. Goeden moeten helaas altijd onder de kwaden lijden, anders kunnen we geen beleid maken. Uitzonderingen kunnen ook in de wet worden opgenomen, maar de kans bestaat dat terroristen zich dan gaan aanpassen om binnen die uitzonderingen te vallen om zo alsnog legaal naar Nederlands grondgebied te reizen. Door tegen te stemmen werkt de FvD mee aan het lammeren van Nederland.

   Hiddema laat zich hier gebruiken als woordvoerder van gemankeerde besluitvorming.
   De tekst die Hiddema aanhaalt met het woord “kortom” gevolgd door de uitleg dat de PVV geen Nederlandse normen en belangen steunt met de motie is precies het standpunt van de PVV, namelijk dat Nederland zelf moet mogen bepalen wie het toelaat en wie niet en niet de EU. Door nu tegen de motie te stemmen van de PVV, o.a. van ex-IND’er Fritsma die alle immigratie-ellende van dichtbij heeft meegemaakt, werkt FvD slechts vertraging in de hand van de werkelijke vooruitgang die ons zal bevrijden van de crypto-vooruitgang bejubeld door links van open grenzen. Mijn conclusie is dat FvD Nederland niet dient, maar slechts besluitvorming wil vertragen om de status-quo in stand te houden.

   Baudet weet ook dat een motie nog geamendeerd kan worden om voldoende draagkracht te krijgen in de Tweede Kamer, maar koos voor de instandhouding van het cordon sanitaire jegens de PVV zonder overtuigende uitleg te geven.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Hadden maar meer mensen dit door.
    Die gozer is zo glad als een paling in een emmer snot, alles om er maar bij te willen horen en overal tegenaan schurken in maar in de gunst te vallen.
    Een soort van gematigde D66.

    Geliked door 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Als je er van uit gaat dat alles eerlijk verloopt, dan klopt het.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Een juiste opmerking!

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Zo is het toevallig ook ook nog eens een keer.
  Echter ga je toch denken dat we in een parallelle samenleving vertoeven.
  Zoals de vader van de vriendin van mijn zoon onlangs sprak dat wie weet we tussen twee tenen van een enorme reus wonen en leven, aan het oog onttrokken.
  Of het verdoezelen van de waarheid.
  Vooralsnog bekijken we de wereld met onze eigen ogen, en proberen we iets verder te kijken dan de neus lang is.
  Je kunt op de gekste dingen promoveren, in lijn met de grote vriend van Oranje, de weledelgeleerde hoogachtbare Piet Hein D.
  Zoals:

  “Door geen rekening te houden met het islamitische shariarecht laat de Nederlandse overheid moslims in de kou staan”, meent Rutten. De oratie van de nieuwe bijzonder hoogleraar islamitisch familierecht vond vrijdag plaats. Susan Rutten kreeg de nieuwe leerstoel aangeboden om aan de Universiteit van Maastricht te onderzoeken hoe islamitisch familierecht kan doorwerken in seculiere Europese landen
  http://www.stopdebankiers.com/overheid-moet-oog-goede-delen-sharia/.

  Voorlopig voel ik me dubbel genaaid, de carousel draaft maar door.

  „Scheinheiligkeit“ wirft die BürgerUnion der Caritas-Führung im Zusammenhang mit der jüngsten Debatte um die Rolle von Flüchtlingshilfsorganisationen vor.
  Foto: BU

  „Caritas-Chef Paolo Valente fragt, ob Solidarität eine Straftat sei. Das sicherlich nicht, aber mit dem Heiligenschein der Helfermoral aus dem Flüchtlingsstrom Gewinn zu schlagen ist zumindest moralisch nur geringfügig weniger verwerflich als die Geldmacherei der Schlepperorganisationen“, so der Landtagsabgeordnete Andreas Pöder.

  „Wenn allein in Südtirol im Jahr 20 Millioneen Euro für die Flüchtlingshilfe ausgegeben werden und das Meiste davon bei NGO’s oder kirchlichen Organisationen landet, dann kann man ohne weiteres Caritas und NGOs vorwerfen, ebenso wie die Schlepper zu den Flüchtlingsprofiteuren zu zählen. Caritas und Co. machen zudem noch moralischen Druck auf die Öffentlichkeit, um immer neue Flüchtlingsmittel und Gratisstrukturen für die Flüchtlingsaufnahme zu erhalten”, so Pöder.

  http://www.unsertirol24.com/2017/05/05/schlepper-und-caritas-sind-fluechtlingsprofiteure/#comment-1076
  Wanneer droogt de geldbron op?

  Geliked door 2 people

 9. N.E. Derlander zegt:

  Nog een keer, maar nu zonder de hinderlijke schrijffouten.

  Linksliberaal is inmiddels zo doorzichtig, dat het te veel pijn doet.

  Helaas is de misleide en gekochte aanhang van linksliberaal inmiddels zo groot, dat het realisme de mond gesnoerd kan worden.

  Toch groeit de weerstand van de groep realisten inmiddels snel naar een climax. Ik voorzie dat over niet al te lange tijd het kaartenhuis van linksliberaal in elkaar stort. Zelfs de formatie, die nu aan de gang is, kan de linksliberalen m.i. niet meer redden.

  Linksliberaal zou haar vlucht moeten voorbereiden, maar zij verkneukelen zich op dit moment over de benoeming van de narcistische loopjongen van Merkel in Frankrijk en zien hun eigen linksliberale val niet aankomen. Zoals al gezegd: zij zijn misleid, verblind en dronken van de (tijdelijk verkregen) macht.

  Realisten uw tijd komt eraan…………..Wees waardig, vreedzaam en echt menslievend.

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 11. Lucien Geelen. zegt:

  Dit is verkiezingfraude wat ze in Frankrijk hebben gepleegd! Gestuurd door de Europese unie.. een soort van Illuminatie! Aanslagen aan de lopende band daar in Frankrijk.. en hij heeft met een overmacht gewonnen? Klopt geen hol van mensen! Democratie is een fopspeen! ” Citaat van Professor Pim Fortuin ” 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s