Samenwerkingsverband Nederlanders

Screenshot_125

(Door: “De Boze Ouwe Man”)

Hitler had zijn vingers afgelikt bij wat vandaag wereldwijd plaatsvindt. Moordcommando’s worden bij bosjes binnengelaten, worden bejubeld en door Europese verraders die op de loonlijst staan van Soros, de VN, de EU en de NWO geholpen hun weg naar en binnen Europa te vinden. Wij kijken toe en doen niets. Wij laten ons langzaam richting muur duwen en zeggen ‘nou, nou’. We laten ons richting afgrond duwen en zeggen ‘moet dat’.

Op zich heel logisch want wij zijn door D66 en aanhang tot individualisten gemaakt. Wij houden er niet van om ons in collectieven te verenigen als het om iets anders dan voetbal gaat. Wij zijn politiek stekeblind, wij zijn tolerant, velen zo tolerant dat ze zichzelf wegcijferen. We hebben slappe knieën, zijn gewend dat anderen het vuil opruimen, daar kunnen wij onze poezelige handjes toch niet aan besmeuren.

Ons bestuur heult met de vijand en doet dat al decennia lang. De journalistiek stinkt als een open riool dat al jaren niet is doorgespoeld. De weinigen binnen de intelligentsia die nog normaal denken, worden een hoek ingejaagd door een agressieve meute betweters die enkel openstaan voor hun multicultureel denken dat gaat leiden tot een bloedbad en een islamitische monocultuur.

Bijna een jaar geleden heb ik al eens eerder in een open brief aan Wilders de mogelijkheid van het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders geopperd. Iets dat zonder dat dit door zelf benoemd links wordt weggezet als racistisch of discriminerend moet kunnen, omdat ook een Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders bestaat waar dit ‘links’ geen bezwaar tegen heeft.

Waarom zouden Nederlanders minder rechten hebben dan welke andere in Nederland wonende bevolkingsgroep ook? Tot nu toe is dit laatste gewoon de praktijk in Nederland en daar dient een eind aan te komen. Aan het opkomen voor eigen belang is niets verkeerds. Als Marokkanen het mogen, waarom mogen Nederlanders het dan niet?

Het wordt hoognodig tijd dat Nederlanders zich niet langer laten domineren door ‘links’, dat niets anders doet dan schreeuwen dat iedereen die voor zichzelf opkomt racist, fascist of neonazi is. Uit naam van internationale mensenrechtenverdragen eis ik als Nederlander het recht op om voor mijzelf als mens en voor mijn rechten, mening en manier van leven te mogen opkomen.

Ik zie geen enkel bezwaar tegen het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders of wellicht zelfs een Samenwerkingsverband Niet Islamitische Nederlanders. Ik weiger om mij nog langer te laten domineren door al die gif spuitende salon-linkse politieke dominees die vinden dat enkel hun mening de ware mening is en dat ieder zich vrijwillig moet wegcijferen omdat zij ‘weten’ correct bezig te zijn.

Ik weiger om uit vrije wil mijn eigen graf te graven en op commando van landverraders uit Brussel en Den Haag er zelfs in te gaan liggen. Wij moeten ons organiseren als we nog een kans willen maken tegen de moordcommando’s die door Europese verraders waarschijnlijk al zijn binnengehaald. Als we op onze kont blijven zitten en enkel boze berichten schrijven, kunnen we net zo goed wel ons graf gaan graven.

Niet wij zijn oorlogszuchtig, dat is de partij die binnenkomt, dat is Soros, dat is de VN, dat is de EU, dat is de NWO en alle door hen gekochte lakeien. Wij verdedigen de democratie tegen een nieuwe Joodsche Raad, eens een laffe bende die vele Joden de dood heeft ingestuurd om zichzelf, de intelligentsia, te redden. Dat is wat opnieuw speelt, de intelligentsia hoopt te worden gespaard door haar landen en volkeren zonder enige vorm van verdediging uit te leveren aan de grillen van barbaren. Het is al ver over twaalf. We moeten ons organiseren!

Door:
“De Boze Ouwe Man”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

27 reacties op Samenwerkingsverband Nederlanders

 1. Floris zegt:

  prima plan. hoognodig. hoe kan ik aansluiten?

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Voor de volle 100% mee eens waar kan ik me aanmelden?

  Like

 3. joga zegt:

  Ik doe natuurlijk altijd mee. Nu nog miljoenen islam lovende Nederlanders overtuigen om zichzelf niet willoos in de afgrond te storten.

  Like

 4. Steven zegt:

  Nederlanders blijven net als de rest van Europa net zolang afwachten tot vechten de laatste optie nog over is.

  Like

  • Leo zegt:

   Moahh, …….. Steven,

   Je kent het spreekwoord: De kruik gaat zolang te water, tot er een hollander voorbij komt.

   Die haalt hem eruit !!
   Sic.

   Ik heb het hier nadrukkelijk niet over een NEDERLANDER .

   Like

   • BM Fidel zegt:

    Holland is een stukje Nederland aan de verkeerde kant van het IJsselmeer en de grote rivieren waar het moddervolk zich op de been houdt met lust-opwekkende en onlust-dempende middelen. Ik ben een NEDERLANDER, van Hollandse smetten vrij.

    Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Sterk beargumenteerd artikel dat nochtans en helaas in kiezersdrijfzand belandt.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Boze ouwe man. Je hebt groot gelijk. Waar kan ik me opgeven?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Boze ouwe man, ik ben het geheel met U eens. Maar ik vrees, dat het grootste deel van onze bevolking, zo afgestompt en apathisch zijn geworden, dat een samenwerkingsverband, zo maar een illusie zal blijken te zijn. Door de socialistische/linkse pers en media, zijn de meesten zo gehersenspoeld, dat ze niet eens meer zelfstandig kunnen denken. Dus hoe waardevol uw voorstel ook is, ik vrees dat het niet gaat gebeuren. Door de duivelse D66 mentaliteit is het helaas: ” Ieder voor zichzelf”, geworden.

  Like

 8. Vederso zegt:

  OT, Mark Steyn; Tomorrow by the numbers.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  @ Boze ouwe witte man,
  Goed verhaal, maaaaaaaaarrrrrrrrrr een samenwerkingsverband Nederlanders??? Je zult er nog geen 25 vinden tussen alle individualisten die echt in alles en ten koste van alles zouden willen samenwerken. En tussen die 25 zitten ook weer een aantal “stoere” mannen die hun egootje zonodig moeten bevredigen en hun kop niet dicht kunnen houden!! Ook zul je gegarandeerd er 1 of 2 nsb-ers tussen vinden, want dat is de NL cultuur nu eenmaal. Wat je nodig hebt om ook maar iets te bereiken is een leger van duizenden zwaar bewapende mensen en dat is schier onmogelijk in dit zombieland, gezien de bovenstaande tekst. Stuur maar een reactie naar: http://depatriotten.weebly.com/ en er komt zeker een antwoord.

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Het grote probleem bij het oprichten van een organisatie van en voor Nederlanders is dat bij de Nederlander waar het om gaat van maandag tot vrijdag om 06:00 uur in de ochtend de wekker afloopt voor een nieuwe dag hard werken en hollen. Want de multiculturele samenleving moet toch zeker door iemand opgebracht worden. De Nederlander die er toe doet qua verdienen van het Bruto Nationale inkomen heeft gewoonweg geen tijd zich bezig te houden met organiseren en de slachtoffer rol spelen. De multiculturele samenleving draait op subsidie, de windmolens draaien op subsidie, De vluchteling zwemt in de subsidie en de groen-links milieu en klimaat hystericus heeft alle recht op subsidie. Als de ploeterende Nederlandse burger om 20:00 op de bank kan ploffen voor het NPO journaal (ook volgestopt met subsidie) dan is hij gelukkig dat hij ook deze dag gehaald heeft.

  Geliked door 2 people

 11. Democaat zegt:

  Beste boze man, er bestaat al zoiets als pegida. Maar daar laten maar weinig mensen zich zien. Wat en hoe wilt u iets organiseren zodat er wel een massa komt? Ik denk dat veel mensen nog te bang zijn om voor hun mening uit te komen. Pas met “het mes op de keel” komen ze pas in actie. Intussen blijf ik bij mijn mening, die ik heb door me te verdiepen in de islam, aan iedereen vertellen.Met het advies : informeer jezelf er is zo veel te zien en te lezen op het www,pas dan mag je wat vinden. Groetjes

  Like

 12. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Democraat, het trieste is dat velen gewoon niet willen geloven dat ze ooit echt een mes op hun keel krijgen. Als dan het moment daar is, dan ZIJN ZE TE LAAT!!!!!!! Vandaar dat je moet blijven voorlichten svp.

  Like

  • Democaat zegt:

   Beste heer, ik sta ook vaak versteld van de naïviteit van mijn mede mens. Mensen willen het gewoon niet geloven. Ons democratische denken zit ons wel eens in de weg, men kan gewoon niet geloven dat er mensen zijn die er op uit zijn op een vergaande manier een ander tot hun geloof te bekeren, en dat zij heel anders denken dan wij over hun. Laten we hopen dat mensen zich gaan realiseren wat er gebeurd wanneer wij in de minderheid zijn. Helaas maar waar, groet

   Like

 13. Feniks zegt:

  Ik ben voor een samenwerkingsverband.
  De vraag is, hoe organiseren we dat?

  Like

 14. Roeland zegt:

  Nederland en dus de Nederlanders zijn nooit een eenheid geweest. De taal verbindt ons.Tot in de jaren 30 heerste een ongelofelijke “verzuiling” en provinciale bekrompenheid. En van dat “voetbal” chauvinisme, ben ik niet echt onder de indruk.
  Ik heb wel een oplossing om onze taal cultuur etc. te redden. Dat is opsplitsing in kleine eenheden. Dwz, Noord Nederland, Fryslan,Groningen Drenthe met noord Overijssel (Magna Frisia) zelfstandig.
  Zuid Nederland (Vlaanderen,Groot-Brabant,zuid Zeeland en Limburg) zelfstandig. Rest Nederland , dat wordt een probleem. De Randstad kan nu al als verloren worden beschouwd.
  Dan krijg je natuurlijk de vraag wie gaat dan onze internationale veiligheid garanderen? Zullen we dit eens aan Poetin voorstellen? Of liever eerst aan Donald Trump? Uiteindelijk moeten onze gewesten later weer samenkomen. Eerst echter op kleine schaal de problemen oplossen. Wellicht een onrealistisch verhaal , maar zie het maar als een poging om ons te redden van de ondergang. Want ik voorspel , als we politiek zo doorgaan,zoals nu , bestaan we over 5 jaar niet meer.

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  goed plan… een samenzwijgverband hebben we al…!
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 5 people

 16. BertG. zegt:

  Nederlanders geven niets om andere Nederlanders.
  Ieder voor zich en alles voor ons eigen, is hier het motto.
  Wij zijn een verdeeld volk, misschien wel altijd geweest.

  Like

 17. Doornroosje zegt:

  Beste boze ouwe man
  Een prima oproep. Daar ligt het niet aan. Maar de mensen komen al niet naar Pegida. Dat durven ze niet. Zijn bang voor “wat zullen de buren denken” . En zolang ze er zelf nog geen last van ondervinden, kijken ze liever naar boer zoekt vrouw. En dat is de bedoeling ook van de politiek en media. Brood en spelen. Kunnen zij hun gang gaan.

  Wat kan mij de Spaanse oorlog schelen, dat is zo lang geleden. Wat kan deze generatie de 2de wereld oorlog schelen. Dat is zo lang geleden. Alleen de ouderen onder ons hebben er iets van geleerd. En dan ook lang nog niet altijd. Kijk op wie ze gestemd hebben. Kijk naar de één na grootste partij, die zomaar even uitgesloten is en dat laten we toe. Kijk naar wie er al jaren bescherming nodig heeft omdat hij waarschuwt voor de gevolgen van open grenzen. Dus dan toch maar liever “boer zoekt vrouw” Totdat het te laat is? Totdat de bom barst?
  Een PVV stemmer.

  Like

 18. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Hoe iets precies gestalte kan krijgen weet ik ook niet. Misschien kunnen we daar allemaal eens over nadenken en hier op deze pagina met elkaar van gedachten over wisselen.

  Ik begrijp heel goed, daar zit ik zelf ook mee, dat ik mijn identiteit moet prijsgeven aan iedereen zonder te weten wie iedereen is. Ik snap prima dat op dit soort pagina’s ook wolven in schaapskleren vertoeven, van antifa tot profs van politiediensten. Voor de laatste ben ik niet perse bevreesd, die zullen niet mijn ramen komen ingooien of erger, bij die gestoorde antifa als nieuwe SA ligt dit anders.

  Wat Pegida betreft vrees ik dat dit niet aanslaat omdat men een te Duitse naam heeft. Klinkt misschien vreemd maar ik denk dat dit meespeelt. Verder is het te beperkt en moet men dan hier en dan daar hun gezicht laten zien. Dat is voor mij, met een longprobleem te bezwaarlijk. Wel denk ik, en geef hiermee hopelijk een start aan ideeën, zou een samenwerkingsverband dat op plaatselijke basis kan worden gevormd bijvoorbeeld Pegida steun en een bredere landelijke basis geven.

  Hoe breder mensen in hun eigen omgeving iets weten uit te bouwen en hun ervaringen om iets van de grond te trekken met elkaar delen kan op termijn een grotere beweging tot stand brengen, En dat is wat wij als gewone Nederlanders hard nodig hebben tegen de elite die dit land zit leeg te zuigen en te verpesten.

  Het met elkaar ideeën uitwisselen kan een begin zijn van iets groters.
  De Boze Ouwe Man

  Like

  • Gooise rebel zegt:

   Beste,

   Ik ben het helemaal met u eens. Ik kom graag ik contact met gelijk gestemden om samen ideeën en ervaringen uit te wisselen. Hoe gaan we dit doen? Hoe komen we in contact met elkaar?

   Groeten,
   Gooise rebel

   Like

  • Gooise rebel zegt:

   Helemaal mee eens. Hoe komen in contact met elkaar?

   Groeten,
   Gooise rebel

   Like

 19. Gooise rebel zegt:

  Beste Boze ouwe man,

  Een goed stuk en ook ik sluit me graag aan bij uw oproep. Ons verenigen op zowel nationaal als lokaal niveau is een eerste stap. Ik realiseer me goed dat het draagvlak om iets aan de Islamisering van Nederland te doen, uitermate klein is maar ik weet dat er mensen zijn die meer willen doen dan een stem uitbrengen in het stemhokje.

  Groet

  Like

 20. Tom Jefferson zegt:

  Dat draagvlak is er wel. Maar inderdaad, die werkdagen. Organiseren zal mijns inziens ondergronds moeten, geen organisatienaam. Opererend in cellen. Duidelijke structuur, elkaar kennen en door en door vertrouwen. Werkt voor moslims, dus voor ons ook. Misschien handig als er een paar Arabisch spreken (oud militairen). Gemengde groep jongeren en 40+, 40+ heeft vaak nog gediend.
  Moet lukken. Nu kan het nog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s