Moeder wil € 10.000,- na schoolfoto tijdens offerfeest

Screenshot_56

(Door: Julia Broos)

Een islamitische moeder eist 10.000 euro schadevergoeding én excuses van de Haagse Maria Montessorischool, omdat deze de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het islamitische offerfeest. Haar twee dochters konden daardoor niet op de foto.

,,Weet u hoe het voelt als je dochtertje van 5 elke dag bij binnenkomst in de klas naar de foto kijkt en vraagt ‘mama, waarom sta ik hier niet op?’ Dat kun je niet aan een kind uitleggen’’, zei de Haagse moeder gisteren snikkend tijdens de zitting in Haagse rechtbank.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

35 reacties op Moeder wil € 10.000,- na schoolfoto tijdens offerfeest

 1. Irma Vlasblom zegt:

  Scholen maken ruimschoots van te voren bekend wanneer de schoolfotograaf de school bezoekt.
  Deze ouder had meteen bezwaar tegen de datum kunnen maken. Heeft zij niet gedaan wel pas achteraf. Schuld ligt bij de moeder.
  Dat zij boos is dat zij dit vergeten is kan ik begrijpen maar dat zij de school verantwoordelijk stelt en ook nog eens een grote som geld eist is totaal overtrokken.
  De Islam en discriminatie bij deze zaak te betrekken is niet aan de orde. De reden van het niet kunnen verschijnen op die bewuste dag had allerlei oorzaken kunnen hebben.

  Like

  • elisah zegt:

   Het is natuurlijk ook veel te veel moeite om even bij de school langs te gaan en aanwezig te zijn voor de foto, want dan kunnen namelijk ze een half uurtje minder (slacht)offerfeest vieren.
   Al de kinderen die wegens ziekte, of andere omstandigheden, niet op school kunnen zijn eisen toch ook geen schadevergoeding wanneer ze daardoor het foto-moment missen.
   Dit lijkt allemaal veel op twistziekte, betrekkingswaan en godsdienstwaanzin, ik denk dat de kinderen zich kapot schamen voor zo’n moeder.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De school heeft ruim van te voren aangekondigd op welke datum de foto genomen zou worden.
   De school heeft op de dag dat de foto genomen zou worden deze foto ’s morgens vroeg laten nemen zodat de kinderen nog alle tijd hadden om zich aan hun religieuze “plichten” te onderwerpen…
   Hiermee rekening houdend ga ik er van uit dat de rechtbank de absurde eis van de moeder zal verwerpen.
   Indien de rechtbank toch een geldboete aan de school zou opleggen denk ik dat het vonnis in hoger beroep verworpen zou worden.
   Dit gebeuren toont weer eens aan hoe snel tegenwoordig de islamisering van west-Europa verloopt en hoe brutaal het islamitisch gespuis zich al misdraagt…!

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Belachelijk gewoon. Dus 10.000 euro maken dat het kind dan niet meer huilt? Want het heeft na betaling nog steeds geen foto…
    Die idioten moeten zich een laten nakijken dat ze het überhaupt durven om zoiets te eisen, terwijl ze zelf het kind weghouden bij school wegens een feest dat ze belangrijker vinden, dan hun zogenaamde huilend kind. Achterlijk gewoon, het gaat alleen maar om het geld en verder niets.

    Like

 2. Johan zegt:

  Hoe is het mogelijk ? Hier zijn toch geen woorden voor ?
  Het blijkt maar weer eens, dat die moslims een ontzettend irritant volk zijn. Alsmaar eisen, eisen en nog eens eisen. Het komt geen moment in hun domme voddekop op dat ze zich hier in Nederland dienen aan te passen aan de Nederlanders in plaats van andersom.
  Het beste zou zijn, om geen ene moslim meer in Nederland toe te laten en het al aanwezige islamvolk per direct terug te sturen naar de zandbak.

  Like

 3. Peter selie zegt:

  Nu wil deze feeks € 10.000 euro, om haar dochter niet op de schoolfoto staat, als men ze er wel op had gezet zou een eis tot – – waarschijlijk een zelfde soort claim hebben ingediend omdat haar dochter wel op de foto zou staan. Makkelijke lieden die islamieten
  Wie durft nog beweren, dat de islam geen verrijking is?
  Peter Selie

  Like

 4. Flo zegt:

  Smerig goor kopvodden sekreet rotstraal op naar je imbeciele mislim land!

  Geliked door 2 people

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Ongezien de tering voor deze debiele parasietenmuts!!!!!!

  Geliked door 2 people

 7. Wat een onzin. Het is niet te hopen dat de rechtbank daarmee instemt. Die moslims met hun bloedfeest, vandaar hun agressiviteit. Denk eens aan die arme dieren. Vier dat bloedfeest niet en geef dat geld aan de voedselbank, dan offer je tenminste echt iets op voor je medemens.

  Like

 8. Floris zegt:

  Enkeltje naar de woestijn!

  Geliked door 1 persoon

 9. Theresa Geissler zegt:

  Dat wijf moet niet zeiken: Als dat traditionele gebed voor haar dan zó belangrijk is, kan ze principieel zijn en haar dochter uitleggen, dat dát in hún gezin nu eenmaal bóven de schoolfoto ging, omdat Papa en Mama daar nu eenmaal waarde aan hechten en dat ze dat later beter zal begrijpen, zoiets. Een bittere pil, ik weet het, maar dat is nu eenmaal de consequentie van zekere religies. Aan de óuders, in hoeverre ze het kind daarvan de dupe willen laten worden, maar van de school of van de verdere gemeenschap is dat nu niet direct een zaak.
  Het is haar er duidelijk om te doen om: 1. de hele samenleving te dwingen, zich aan te passen aan hún religieuze grillen en 2. die school financieel een poot uit te draaien. Dat ligt er wel zó duimendik bovenop, dat, als ík die rechtbank was, ík het wel zou weten!
  Maar ja, dat is het hem nu juist…

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Het is de moeder wel dégelijk om (veel) geld te doen! Er zijn alternatieven aangeboden, er is een nieuwe klassenfoto gemaakt waarop het kind wél staat, maar ‘mevrouw’ vond die foto niet professioneel genoeg!
  Weer een moslima die beledigd is. Weer een moslima die de grenzen opzoekt, en een achterlijk bedrag aan ‘schadevergoeding’ eist, wat in geen enkele verhouding staat tot het voorval.
  De school valt totaal niets te verwijten. Er is hier géén sprake van discriminatie (een geliefd woord bij verontwaardigde en op hun teentjes getrapte moslims), maar wél van opzettelijke onwil van de moeder om tot een compromis te komen, omdat die hier een extra zakcentje uit wil slepen.
  Onbegrijpelijk dat haar advocate haar wil verdedigen, en haar gedrag ook nog begrijpt.
  Maar ja…., ook de advocate kan aan dit toneelspelletje immers geld verdienen?!

  Uiteraard moet ons weer worden ingewreven dat moslims door deze gebeurtenis beledigd zijn. Nou, daar kunnen we ons echt niet meer druk om maken, mevrouw de advocate, want zo’n beetje voor alles wat er met moslims misgaat in dit land van melk en honing (voor de moslims dan) worden wij verantwoordelijk gehouden! Getver!

  Zijn er ook nog zaken te bedenken waarover de moslims eens aan de tand gevoeld worden?

  Like

 11. Marlies zegt:

  Vuile, vieze, smerige, ellendige moslima én rechter. Pardon, maar ik heb hier geen andere woorden voor. Natuurlijk kun je je kind uitleggen waarom het niet op de klassenfoto staat. JIJ moest naar de moskee. De school heeft méér dan haar best gedaan om de situatie zo goed mogelijk te regelen. Weg met dat tuig.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En het zou zomaar kunnen, dat deze “zandhapster”, ook nog haar zin krijgt. De “rode kerk”, en het “goedmensgilde”, zijn daar gek genoeg voor.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  “De rechter liet al wel doorschemeren dat als zij haar voorlopige oordeel handhaaft, het uiteindelijke schadebedrag een stuk lager zal uitvallen dan de geëiste 10.000 euro.”
  Beschamende vooringenomen mening/uiting van de rechter! De school heeft al het redelijke gedaan, alsnog een schoolfoto mogelijk te maken.

  Jank en klaag……..maar geef de moskee de schuld 🙂

  Like

 14. Karen zegt:

  Hoe ontzettend oliedom zijn die moeder en haar kinderen? De uitleg is toch heel simpel: jullie staan niet op de foto omdat jullie er niet waren, jullie waren er niet omdat jullie fijn het slachtfeest aan het vieren waren en de fototgraaf kan niet iemand fotograferen die er niet is, simpel toch. Maar wat ik niet begrijp waarom wordt dit in Godsnaam gezien als aantasting van haar eer??? Als zij wil dat een school rekening houdt met Christelijke of mohammedaanse feestdagen raad ik haar aan haar kroost naar een Christelijke of mohammedaanse school te sturen. Ik begin zo langzamerhand echt compleet razend te worden over iedereen die die perverse idioot aanhangt. Iedereen mag natuurlijk geloven wat hij wil maar ik begin zo ontzettend spuugzat te raken van dit soort achterlijke lieden, hoepel op naar een land waar ze ook allah en die pedo aanbidden. Maar val, ons niet lastig met die flauwekul!

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   “Oliedom”, hè? Volgens mij staat dat nog te bezien…..

   Like

   • Karen zegt:

    Theresa je hebt gelijk de echte oliedomme lui zijn de lui die deze nwaarschijnlijk brutale aso niet tot de orde roepen maar hier gewoon in mee gaan. Wat een land dat dit allemaal maar kan.

    Like

 15. Joshua zegt:

  Had jij je kinderen maar gewoon naar school moeten laten gaan , zeikende moslim TRUT, dan had je niks te janken ook!

  Like

 16. Steven zegt:

  ,,Weet u hoe het voelt als je dochtertje van 5 elke dag bij binnenkomst in de klas naar de foto kijkt en vraagt ‘mama, waarom sta ik hier niet op?’ Dat kun je niet aan een kind uitleggen’’

  Met 10.000 Euro op zak verandert de zaak ook niet…dan staat het kind nog steeds te snikken.
  Of kan ze het dan ineens wel uitleggen aan het kind waarom ze er niet op staat?

  Maar ja..je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat het een mossel is…dus in dat geval zal de rechter zeggen…
  EXCUUS + 15000 EURO + en een verbod om in het vervolg schoolfoto’s te maken tijdens dierenbeulfeest!

  Like

 17. Elena zegt:

  De fotograaf is 3 weken later weer geweest, heeft toen wel met haar 2 kinderen foto’s gemaakt.
  Domme trut moet niet zielig doen.

  https://www.ad.nl/binnenland/mondigheid-nee-dit-is-dom~a320c109/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dit toont eens te meer aan hoe dwaas de aanklacht van de moeder is.
   De enige die hier mee verder komt is de advocaat. Die lacht.
   Het Nederlandse volk betaalt weer.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Heb het net gelezen, maar -typisch, Ajarai, de kopvoddentrut van AD grijpt onmiddellijk de gelegenheid aan om ten toon te spreiden, hóe ontzettend redelijk ze zelf toch wel is op dit gebied.
   Spijkers op laag water, Ajarai, om te constateren, dat dit dom is. Denk niet dat je zelf daardoor ook maar één graad in mijn achting stijgt!
   Overigens is dit méér dan dom: Het is dom en tegelijkertijd sluw, snap je?

   Like

  • elisah zegt:

   Ik weet niet of het klopt, maar ik hoorde dat die moeder dan extra voor die fotograaf moest betalen?

   Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Ik weet anders een veel beter plan voor deze kleinzielige en zeurende moslima daar op de Maria Montessorischool in Den Haag: laten ze daar gewoon een nieuwe schoolfoto maken buiten het offerfeest waarop haar twee dochters natuurlijk wel zijn afgebeeld. Vervolgens trekken ze die twee meiden allebei een roze tutu aan en zetten ze daar de volgende tekst onder: “Mama, wilt u alstublieft nog even zo doorgaan met ons te gaan oververwennen zodat wij altijd afhankelijk blijven van de Nederlandse staat, wij zo NOOIT zelfstandig worden en dat we vooral als seksdieren blijven dienen voor moslimmannen die een hekel hebben aan vrouwenemancipatie en ons gaan aanranden, verkrachten en mishandelen!”
  Als ik namelijk de directeur van die school was geweest uit de tijd voor de jaren ’60 dan had deze allochtoonse zeikvrouw van mij beslist GEEN duizenden guldens (euro’s) aan schadevergoeding gekregen maar een flink pak voor haar broek met de hele klas als getuige! Want op school werd ons vroeger altijd geleerd: Wie (eisend) vraagt wordt gewoon overgeslagen!

  Like

 19. Petra DeBoer zegt:

  In de islam mag je niet eens op de foto….dus dit is een nep moslima.

  Geliked door 1 persoon

 20. delamontagne zegt:

  Zijn er nu echt zo weinig mensen die het opvalt dat dit extreem gedrag van muslims in de loop der tijd steeds
  verder toeneemt?
  Eisen en eisen.
  Het moet toch duidelijk zijn geweest dat moeder haar dochtertje liever aan dat HEMELTERGENDE, wrede Offerfeest liet deelnemen, vroeg geleerd ouder nog wreder uitgevoerd.
  Heerlijk hoe die kindertjes in dat warme bloed van die arme dieren kunnen wroeten.
  Wat een walchelijke opvoeding.

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYFixOkl7m7wu2wEyUrOznd6PSsv5fud9uTk4ELw-sGA6OyzHO

  Als de scholen aan alle grillen en grollen van de diverse ‘Geleuven”moeten gaan toegeven wordt het voor deleerkrachten wel erg moeilijk.

  Geliked door 1 persoon

 21. Harry zegt:

  Alleen al de kreet : offerFEEST !
  Voor die barbaarse geitenneukers en lorrenkoppen misschien , voor de betrokken dieren allerminst !
  Zelfs op afstand word je er al kotsmisselijk van !

  Geliked door 1 persoon

 22. Hansfree zegt:

  Misschien heb ik iets gemist, maar ik zou óf die moeder/ouders alsnog een boete geven voor het onrechtmatig schoolverzuim van hun kinderen, óf, als het door de school werd toegestaan, de schooldirectie ter verantwoording roepen dat ze voor zóiets vrijaf gaven.
  Voor het gepamper en tegemoet komen waar ik over lees heb ik geen goed woord over. Kruipers!

  Geliked door 2 people

 23. delamontagne zegt:

  Moslima,s doen wel meer Vreemde dingen.
  Moslims trouwens ook, zoals bekend……….

  In “Rennes-le-Château”, in de Languedoc hier vandaan in het Z-Oosten in het vroegere Katharengebied, staat een Kerk, Sainte-Marie-Madeleine,waarin een
  [af]beeld[ing] van de duivel.
  Toen een moslima
  dit zag, raakte zij zo in de war dat ze het beeld onthoofde.
  Een gebruikelijke reactie in islam-kringen.
  Ze werd in een “Clinique Psychiatrique”opgenomen en door artsen onderzocht.
  Moet in Sept voorkomen, voor de Rechtbank.
  Maar er zijn “verzachtende” omstandigheden in het spel, de straf zal wel nihil zijn.

  Voor de Profanatie………….

  Na de onthoofding van de duivel………

  ( de verzachtende omstandigheden: de afbeelding heeft een donkere huidskleur…..)

  Geliked door 2 people

 24. Republikein zegt:

  De advocate is de grootste boosdoener.
  Wat weet die bungalowtent nou helemaal.

  Like

 25. boorzalf zegt:

  Volgens haar advocaat Laura Zuydgeest is deze zaak een ‘schoolvoorbeeld’ van discriminatie.
  Jaja, die ruikt weer geld.

  Like

 26. renske sluiter zegt:

  Toen ik in mijn uppie door een afrikaans land reisde in 2010 had ik een prachtige reis. Een land waar alleen het noorden islamitisch is. Daar heb ik een hekel gekregen aan de islamitische cultuur. In de rest van het land had ik het goed en kon ik zonder problemen als vrouw reizen. Echter in het islamitische noorden werd het een stuk lastiger wat die mannen betreft. De stiekeme cultuur en de achterbaksheid aldaar stond me zodanig tegen dat voor mij een kort verblijf volstond. Maar toen dacht ik ach hebben we hier in Nederland geen last van. Nou dat is de laatste twee jaar goed veranderd bij mij. Ik begin een steeds grotere hekel te krijgen aan de manipulaties van dit islamitisch volkje alhier. Ook Silvana Simons met haar rascisme gaat veel te ver. Vraag me wel eens af wat de mensen uit Zuid Afrika die in de jaren 50 daar het rascisme echt ondervonden vinden van het rascisme van Simons. Dat je hier naar school kunt tussen de witten dat je hier kan zitten waar je wil , dat je als je je inzet door kan studeren dat je als je je inzet ver kan komen. MET INZET NET ALS IEDER ANDER. Natuurlijk is het juist dat opmerkingen en plaatjes van haar aan de galg hangen bestraft moeten worden. Maar aap en naar wijf of vies wijf bestraffen gaat mij ook weer veel te ver. Wat er gebeurd is dat men nog grotere hekel gaat krijgen aan gekleurde dan wel islamitische mensen en dat kan toch niet de bedoeling zijn lijkt mij. Kennelijk hebben rechters dat ook niet helemaal goed in de gaten. Of ze weten het wel , wat net zo erg is. Mensen die een lange studie achter de rug hebben zijn niet altijd wijs heb ik intussen goed in de gaten. Nu lees ik weer dat hoofddoeken toegestaan moeten worden bij politie.Op het journaal hoor je dan: dat is in VS en Uk ook al het geval. Ja en? En dus moeten wij het ook maar doen. Kan Nederland niet voor zichzelf denken? Net zoiets als dat heel Europa een vrouw aan het hoofd van het leger hebben. Ze doen niets anders dan elkaar naapen. Weg met alle religieuze uitingen in openbare functies. Dat hoort daar NIET THUIS en zeker bij politie niet.
  En dat is mijn mening en daar moet ik het kennelijk zelf mee doen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s