Als het afslachten doorgaat, zullen de moslims moeten vertrekken

Screenshot_26

(Door: George Whale – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds de nazi´s vrouwen en kinderen in koelen bloede hebben vermoord, hebben er in Europa niet meer van zulke cynische, beestachtige moorden plaatsgevonden. Op dinsdag 23 mei liet een hondsdolle islamitische hond een spijkerbom ontploffen in de foyer van een concertzaal. Daarbij werden 22 jonge concertbezoekers gedood en raakten er 59 gewond.

EuropeNews

Zelfs op het hoogtepunt van de twisten met de IRA, toen Britse burgers met spijkerbommen op de korrel werden genomen, waarschuwden ze normaal gesproken vlak voor een ontploffing met een telefoontje. Want ergens in hun zwarte, god-verdomde ziel bestond nog een klein beetje menselijkheid.

Maar dat is niet zo bij het islamitisch terrorisme. Des te erger de daad, des te genadelozer het moorden, hoe meer Allah het bevalt en hoe dichter de killer bij het islamitische paradijs komt. Dat is de geschifte denkwijze van een islamitische fanatiekeling.

Er bestaat een eenvoudige wetmatigheid over moslims en terrorisme, die overal in de wereld gelijk schijnt te zijn: meer moslims staat gelijk aan meer radicalisme staat gelijk aan meer terrorisme. Ik noem het “Sid´s Law”, naar Mohammad Sidique (SID) Khan, een in GB opgegroeide en “in het Westen gesocialiseerde” moslim, die in juli 2005 in een metrostation in Londen een bom in zijn rugzak tot ontploffing bracht en zeven mensen doodde.

Dat de meerderheid van de moslims vreedzaam, trouw aan de wet en gematigd is, is ongetwijfeld waar – en irrelevant. Ze zijn irrelevant. Want waar de gematigden ook naartoe gaan, daar vind je ook de dolle honden. Ze kunnen uit de gemeenschap komen, of ze komen van buitenaf en vinden daar een veilige plek om hun aanslag te plannen en te financieren.

Steeds opnieuw hebben we geprobeerd dit probleem op te lossen:

 • We hebben moslims bij het democratische proces betrokken en velen van hen benoemd in hoge functies in de regering en de openbare dienst: Dat heeft de islamitische terreur niet gestopt.
 • We hebben onze gastvrijheid en royaliteit uitgebreid, hen woningen gegeven, banen, sociale verzekering, islamitische scholen en moskeeën in iedere stad: Dat heeft radicalisering en terrorisme niet gestopt.
 • We hebben geld gegeven aan anti-extremisme organisaties zoals “Quilliam”: Ze hebben nog niet eens de geringst invloed op het probleem gehad.
 • Alle regeringen hebben miljoenen in antiradicaliseringsprogramma´s gestoken, zoals “Prevent”: Uit het raam gegooid geld.
 • Er werden nieuwe wetten uitgevaardigd om kritiek op de islam en de moslims te beperken en er werden zelfs enkele “criminelen van de vrijheid van meningsuiting” opgesloten: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • Hervormers hebben voorgesteld de koran en andere religieuze teksten te bewerken, opdat ze compatibel worden met de westerse waarden en vrijheden: Dat vinden de hardliners maar niets.
 • Geloofsoverstijgende initiatieven hebben communicatiewegen tussen de grote religies geopend. Enkele priesters hebben zelfs imams in hun kerken en kathedralen uitgenodigd om uit de koran te lezen: Ook dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • We hebben vele miljoenen aan de terreurbestrijding uitgegeven en de veiligheidskrachten leveren over het algemeen uitstekend werk: Maar ze hebben het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • We hebben machinepistolen aan onze politie gegeven. Overal zijn nu gewapende politieagenten: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • We hebben extremisten opgesloten en zelfs van andere gevangenen gescheiden: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.
 • De politici hebben voor de islam gekropen, hebben de ene concessie na de andere gedaan, zelfs toegestaan dat het islamitisch recht in het Britse leven is binnengeslopen: Dat heeft het islamitisch terrorisme niet gestopt.

De enige manier om met deze gevaarlijke grommende hond af te rekenen, is een keihard standpunt in te nemen, hem rechtstreeks in de ogen te kijken en hem de stevige ketting in onze hand te laten zien. Je moet hem duidelijk maken dat je meent wat je zegt. En als het er echt op aankomt, dan moet je hem in z´n reet schoppen en gehoorzaamheid eisen: En als dat niet helpt, dan moet hij weggestuurd worden.

Wanneer nieuwe draconische maatregelen tegen het islamitisch extremisme mislukken – zoals ze dat vast en zeker zullen doen – dan moeten we naar het laatste middel grijpen. Dat betekent dat men de moslims uit Groot-Brittannië moet verwijderen, of in ieder geval een wortel en stok politiek bedrijven. Die een vrijwillige massa-emigratie zal bevorderen.

Als de aanslagen doorgaan, dan zullen de moslims moeten vertrekken. Want meer moslims staat gelijk aan meer terrorisme staat gelijk aan meer moorden op onze kinderen. “Sid´s Law”.

In verband met de koelbloedige spijkerbomaanslag op Britse kinderen zal een grootschalige uitzetting van buitenlanders een humanitaire daad zijn, niet erger dan de noodmaatregelen in de oorlogen hiervoor.

Vergist u zich niet, we bevinden ons in oorlog. Misschien hebben wij de islam niet de oorlog verklaard – maar de islam heeft ons de oorlog verklaard.

Bron:
https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
https://libertygb.org.uk
Auteur: George Whale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op Als het afslachten doorgaat, zullen de moslims moeten vertrekken

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Bronlezers, Hier geeft George Whale een boodschap aan die we zouden moeten vermenigvuldigen en bij 200 mensen bij ons in de buurt in de bus zouden moeten stoppen. Ideetje?

  Liked by 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Als het er op aankomt, houdt men de moslims overal de hand boven het hoofd. Men is zelfs bereid publiekelijk te vertellen dat ‘deze gruwelijke misdaad totaal niets met de islam te maken heeft’. Men kruipt overal voor de volgelingen van de ‘profeet, en uit angst voor geweld geeft men hen overal hun zin in. Tot er geen weg terug meer is, en dat stadium hebben wij inmiddels al wel overschreden.
  Wie durft er nog openlijk te zeggen dat moslims gedeporteerd moeten worden, zodat wij dán pas zonder aanslagen en in vrede met elkaar kunnen leven?
  Dat durft bijna niemand. Je krijgt alles en iedereen over je heen als je kritiek hebt op de islam, en de verwensingen zijn niet van de lucht. Strafmaatregelen zullen op termijn niet uitblijven als we ons niet onthouden van kritiek.

  Het is een mooi idee, Europa vrij van de islam, maar het tegendeel wordt waarheid. Op alle fronten wordt de islam ‘gepromoot’. Ik word er kotsmisselijk van!
  Er komt een tijd dat we niet meer zelf mogen beslissen óf we geloven en/of waarin we geloven.
  De bedoeling is dat we allah-volgers worden.

  Liked by 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Geen speld tussen te krijgen bij al die opsommingen van islamitisch geweld en ondank.
  Maar als het artikel vooral gericht is voor Engelsen ? ?
  Wat doen sommigen inwoners van Manchester [ 100-den ], om de vermoorde kinderen EER te betonen ?
  Ze laten een “bijtje” op hun lichaam tatoeëren. EEN BIJTJE…

  Symbool van de stad Manchester

  http://free-vectors.com/images/Animals/95-vector-manchester-bee-logo-design.png?e0527e

  Liked by 1 persoon

  • Thoth zegt:

   Natuurlijk, die zijn geïmponeerd door de politici, media die zeggen dat bij elkaar moeten staan, waxine lichtjes aansteken, bloemen moeten neerleggen, liefdevolle liedjes moeten zingen, dit.. terwijl de moslimhaat gewoon blijft doorgaan.

   Klojo’s.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Onze politici kruipen in immense lafheid voor de grootste misdadige ideologie ooit. Als het ooit tot een deportatie (je mag het ook repatriëring noemen. Ze hebben allemaal een dubbel paspoort) van alle moslims komt, waar ik hoop dan zal deze deportatie de geschiedenis ingaan als de enige rechtvaardige ooit.

  Nog nooit in de geschiedenis werd een bevolkingsgroep zo gepamperd en nog nooit in de geschiedenis heeft een bevolkingsgroep een dergelijke ondankbaarheid getoond.

  Bij mij hoeven ze niet aan te komen met lauwe praat in de zin van “dat is niet mijn islam”. Het is wel hun islam en het is alleen hun islam die het Europese continent over de rand de afgrond in drukt.

  Islam is voor elke samenleving puur vergif. Het is een kwestie van dosering. Aan onze politici hebben we te danken dat Europa de letale dosis toegediend kreeg. We moesten zo nodig met onze neus in de diversiteit gewreven worden. Europa ligt al lange tijd op de intensive care van het maatschappelijk speelveld.

  Wordt tijd dat we de stekker eruit trekken. Niet uit Europa maar uit de islam in Europa. Europa zal hoe dan ook gezuiverd moeten worden van de islam. We verkeren nu nog in een fase dat we het nog relatief netjes kunnen doen. Laten we samen zorgen dat we niet in de fase geraken dat de islam met geweld verwijderd moet worden.

  Dat de islam eruit moet is zeker want hopen op een vreedzame co-existentie is wensdenken. Meer dan duizend jaar islamitische geschiedenis laat ons zien dat dit niet mogelijk is.

  Liked by 2 people

  • Drs.P. zegt:

   Zullen we toch eerst moeten beginnen met het verwijderen uit Brussel van de smerige ongekozen ratten die daar vertoeven en de pislam faciliteren. Na Brussel dienen in de nationale hoofdsteden de bruine pislam faciliterende ratten verdelgd te worden zoals bij ons rubberendildorobbiekutte, pechdrol&yasserkadaver inclisief de bijbehorende slinkse partijkaders en dan pas kan de pislam uit Europa gepleurd worden. Ieder nationaal parlement dient dan geregeerd te worden zoals dat van Hongarije.

   Liked by 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  allah wil alles maar wij willen allah NIET!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de perverse ideologie islam, voet aan wal zet, is het gedaan met de menselijke beschaving. Er is inderdaad maar een oplossing, de islam verwijderen uit onze Europese landen. Al het andere aan maatregelen gaat niet werken!

  Like

 7. Volgens Federica Mogherini, de rechterhand van EU-Führer Juncker, hoort de islam bij Europa.

  Like

  • U.G. Kempenaer zegt:

   Dit soort mensen zetten de bijl aan de wortel van onze beschaving en cultuur en zijn een bedreiging voor ons voortbestaan.
   Hun ondergang is net zo hard nodig als die van de nazi’s ten tijde van WW2.
   Juist ja, de ondergang van de huidige generatie regerende politici in Europa. Het zijn verraders, nestbevuilers, ze hebben islamitische ratten en roofdieren onze grenzen laten passeren, doelbewust, om onze kwetsbare burgers, vrouwen en kinderen te laten afslachten.
   Of ik overdrijf? Nee, natuurlijk overdrijf ik niet, kijk naar wat er gebeurd is, kijk naar de feiten, kijk naar alle moorden, verkrachtingen en aanslagen. Kijk naar de bron, de gifige en zieke bron: de koran. Daar staat op onnoemelijk veel plekken geschreven dat moslims de niet-moslims moeten afslachten. En dat doen ze. En onze politici hebben deze psychopaten binnen gelaten en onze politici weigeren ons volk te beschermen.
   Onze politici hebbne bloed aan hun misdadige handen. Het bloed van onschuldigen.
   De Junckers, Merkels, Hollandes, Ruttes, Asschers, Pechtolds, Halsema’s, Rosenmullers, en al die andere gore landverraders. Zij zijn de hoofdschuldigen voor het feit dat moslims in onze landen kunnen doen wat er in de koran staat: het afslachten van onschuldige burgers, niet-moslims.
   Wij moeten ons organiseren en ons verzetten.
   Met alle noodzakelijke middelen om dit kwaad uit te roeien.

   Liked by 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Nee de islam behoort niet bij Europa. De islam is de vijand van hoe wij hier leven in Nederland en Europa.

   Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Gerard de Boer Jammer dat niemand van haar gefaciliteerde zielige Allah ratten heeft haar verkracht. Het liefst met volle groepsdosering. Misschien landt ze in de realiteit. Ze zou zeker anders piepen.

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n lelijke, totaal uitgewoonde, ordinaire kop heeft die Mogherini toch.
   Gewoon ’n ordinair lelijk plat wijf.
   En dat heeft ’n leidinggevende functie in de hoogste top van die vervloekte EU…!
   Je ziet de boosaardigheid in de trekken van het gezicht.
   Die eindigt haar leven, zeker weten, op ’n onnatuurlijke manier….
   Om het zo maar eens te zeggen…!

   Liked by 1 persoon

 8. Beschouwer zegt:

  De islam is sinds het ontstaan van de islam (zo’n 1400 jaar geleden) al bezig om goedschiks of kwaadschiks de wereld te veroveren. Het woord islam betekent onderwerping aan jawel de islam.

  Alle niet-islamisten zijn in de ogen van een islamist vijanden van de islam.

  De islam is een totalitair systeem wat iedereen wil onderwerpen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Maar ook de “goede”/ welwillende rammeldanner heeft het moeilijk.

  Liked by 1 persoon

 10. Thoth zegt:

  Als het afslachten doorgaat, zullen de moslims moeten vertrekken.(..)

  Nog sterker, ze moeten NU vertrekken. Ze hebben u zo’n 30 jaar terreur, aanslagen en haat gezaaid in het Europa, VS. Ze moeten terug naar het land waar ze vandaan zijn gekomen.

  Like

 11. renske sluiter zegt:

  Pas
  als er een bom valt bij de gevestigde orde gaat er iets veranderen. Echter die worden zo goed beveiligd dat dat voorlopig niet gaat gebeuren.Zolang zij nergens last van hebben zullen ze geen enkele maatregelen nemen ter bescherming van de bevolking. Dat is de tijdsgeest van nu.Mijn hoop is nog gevestigd verkiezingen of over 4 jaar of eerder. Word er weer gekozen voor partijen als D66 en GL/SP dan weet ik voldoende. Al zie ik ook liever een andere partij in de plaats van VVD, Ik moet er niet aan denken wat de volgende slachtpartij van IS zal zijn. Ik durf het hier niet te plaatsen. Je weet nooit of ze meelezen Hoewel ze dat idee zelf wel lanceren. Als de mensen dan nog niet boos worden dan zijn ze doodziek. Ik houd mijn hart vast.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Er valt echt geen bom bij de gevestigde orde omdat IS het proxyleger van de CIA is en:
   IS=NAVO-facisten=NATO=NWO=Bankers.
   Nationale overheden zijn de trekpoppen van de NWO!!!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Renske Sluiter
   De bal is in onze handen. WIJ zijn degenen die faciliteren verraderlijke politici en bedorven partijen zoals D66, VVD, GL, PvdA, CU en alle andere 90% van onze politieke partijen. Er zal niets veranderen, zolang wij apathisch toekijken en accepteren de wijze waarin politici het land in de uitverkoop zetten en gevaarlijke monsters naar binnen halen. Wij hebben te maken met een stelletje lafaards die bang zijn van hun eigen schaduw. Er zijn plekken in Nederland waar dappere bevolking heeft ballen getoond: a) De verzetsstrijders van Geldermalsen lieten duidelijk zien dat ze geen kindermoordenaars en verkrachters in hun dorp willen hebben- en het AZC is niet gebouwd. b) Benno uit Enschede en zijn toffe maten lieten spierballen met varkenskoppen zien- en de AZC in Glanenbrug is niet gebouwd. Zo zijn er nog meer plaatsen in Nederland waar dappere mensen wonen en geen schapen.

   Like

 12. bigljohn zegt:

  Wie van een beer of een leeuw zijn jongen doodt, zal het zelf ook met zijn leven moeten bekopen. Maar toen er in Manchester 22 kinderen afgeslacht werden door de Islam, zonnen de nabestaanden helemaal niet op wraak, gingen in berusting kaarsjes branden, bloemen neerleggen, en een stille tocht organiseren. Daarna gingen ze hun leven weer oppakken alsof er helemaal niets gebeurd was. Ze wisten het zeker; dit was de ultieme manier om aanslagen te voorkomen. Nou ja zeg, dan vraag je er toch om om uitgelachen te worden door de hypocriete Moslim gemeenschap, terwijl de volgende aanslag(en) alweer in voorbereiding zijn. Want al lijken Islamieten sympathiek, dit is nep, in het geniep vieren ze feest na iedere aanslag, terwijl daders van aanslagen onderdak vinden in de Moslim-gemeenschap. Een quasi horror aflevering van wijlen de Fabeltjeskrant; Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen, dag Europa !

  Liked by 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   En al die rouwbijeenkomsten zijn heel psychologisch georkestreerd om de vrijwel illegale emotie woede de kop in te drukken. Echt vies en vals deze psycho-spelletjes

   Like

 13. renske sluiter zegt:

  Wat de ogen betreft van deze Frederica. Ik heb heel sterk het vermoeden dat ze iets gebruikt. Ik heb ervaring met mensen, die verslaafd ergens aan zijn en als ik haar ogen zie. Maar zeker weet ik het niet. Pas als ik haar levende lijve zie en haar ogen zie dan weet ik het pas heel zeker. Ze kijkt zonder ziel de wereld in. Zo zie ik haar ogen op de foto althans.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen iets gebruikt, maar ook iedere nach krachig doorgekneed worden door haar moslemvriendjes. Ze ziet eruit als een oude aftandse slettenbak n.m.m.

   Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  De enige oplossing om de vernietiging van ons volk, ons land en onze cultuur af te wenden, en ik zeg het al meer dan 10 jaar, is het met wortel en tak uitroeien van de islam inclusief de apologeten en faciliteerders. Eerst uit het Westen dan van de complete aardbodem.
  Westerse meeheulende politici, hedendaagse NSB’ers, moeten ook als zodanig behandeld worden. Straffen en onschadelijk maken.
  Al de rest is window dressing en gaat niet helpen.
  Als we onze kinderen een leefbare toekomst willen geven, moet de islam volledig ontmanteld worden tesamen met alle instituties die deze genocidale doctrine hebben geholpen onze contreien binnen te dringen en aan te tasten.
  By all means necessary.
  De softheid, de zwakheid, de misplaatste tolerantie, de zieke ridicule barmhartigheid jegens het kwaad, het moet allemaal stoppen, want het zorgt voor onze ondergang.
  Ja, inderdaad, wij zorgen met onze extreme slapheid voor onze eigen ondergang. Wij moeten opstaan en de slapheid en lafheid van ons afgooien. Wat de landverraders ook zeggen, de slangen met hun gespleten tongen. Die zijn een legitiem doel.

  Like

  • Ekster zegt:

   In het onderwijs moet de waarheid weer gesproken worden. Geen politiek-correcte linkse lulkoek meer, maar wel het eerlijke verhaal over de islam en haar ontstaansgeschiedenis. Dit geldt ook voor de media. Is dit niet iets wat Powned zou moeten doen? Zij hebben de mogelijkheid. Waarom maken ze geen tv-programma over de geschiedenis van de islam, te beginnen bij de oprichter van deze doodscultus? Laat maar zien wat er allemaal gebeurd is in de loop der eeuwen. Laat alle gruwelijkheden de revue passeren en hopelijk gaan bij velen dan de ogen open. Vergeet niet dat de meeste mensen geen flauw benul hebben van deze zaken.

   Like

 15. renato zegt:

  Ik word hier op mijn ouwe dag zo ontzettend moe van. Ik ben het helemaal met jullie eens zonder het artikel geheel te hebben gelezen. Maar ik kan het allemaal op mijn 68 jarige leeftijd niet meer opbrengen. Ik ga mij dompelen onder de rednecksamenleving in Deep South met guns op elke plek in het huis en in de auto. Ik zie geen andere mogelijkheid. Ze krijgen daar geen voet aan de grond. Terugvechten? Ja, maar niet meer op mijn leeftijd, maar wel mijzelf trachten te verdedigen. Zeker, ook ik ben medeschuldig aan het ontsporen van onze zich vast gevreten nomenklatoera. Maar wist ik veel?? Vijftig jaar geleden zag de wereld er heel anders uit. Wie kon toen bevroeden wat ons te wachten stond. Net zoals nu zij wij ook in die periode in de zeik genomen. Kijk naar de deal met de Arabieren over de ruil van olie tegen de import van de islam.Toen hadden we nog niet van die verfijnde communicatiemiddelen zoals nu en liepen we allemaal achter Joop de Uyl aan. Met alle kennis die we nu via alle kanalen kunnen verzamelen zijn er nog hele volksstammen die op de erfgenamen van den Uyl stemmen en blijven volharden in hun gelijk door parasieten op te nemen die een ideologie aanhangen welke dwars staat op onze met strijd tot stand gebrachte verworvenheden. Onze cultuur wordt volledig naar de klote geholpen. De taal, de musea, de muziek, de geschiedenis, de wetenschap, de kunst, de waterstaatkundige bouwwerken. de literatuur en niet te vergeten de natuur, want geloof mij dat alle trekvogels worden afgeschoten en de overige fauna in het land volledig wordt geëlimineerd. Tot er slechts dor gras overblijft.
  Is dat wat we willen? Of blijven we liever stompzinnig naar DWWD of Pauw of Jinek of Nieuwsuur of buitenhof kijken? Ben ik iets vergeten?? De goed opgeleide boeren vertrekken richting Rusland en de academici vertrekken ook naar elders. Dat betekent een braindrain van jewelste die nooit en te nimmer kan worden vervangen. Dus betekent dit het einde van onze beschaving met als bijverschijnsel het gebrek aan onderhoud aan onze kwetsbare infrastructuur. Dus over een jaar of veertig staat de hele randstad onder water en is de gehele waterhuishouding ter ziele. Slechts de oude vestingsteden kunnen dan in oude luister worden hersteld……

  Liked by 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Staat de randstad onder water……waar zitten ze overwegend???

   Like

  • Nemesis zegt:

   Als je je met 68 nu al niet meer kunt opbrengen, is het wel triest met je gesteld. En dan verhuiten naar de deep south van de US? U zult zich verwonderen wat mensen van uw leeftijd alles nog opbrengen. Misschien is het daarom wel goed, daar heen te gaan. U weet wat men zegt: De duvel is oud, niet wij.

   Like

 16. Roy zegt:

  Als we de islam niet in zijn geheel uit Europa verwijderen, zullen onze kinderen en klein kinderen 8x per dag op de knietjes moeten, biddend naar iets wat er geloof ik niet is! Zolang de islam in een land in de minderheid is, zijn ze aardig en meegaand, totdat ze in de meerderheid zijn, dan laat de islam haar ware gezicht zien! Zo is het gegaan bij alle andere (plus/minus) 60 landen, die 1400 jaar geleden nog niet bestonden en in de afgelopen 1400 jaar zijn afgedwongen met leugens, geweld en terreur. Als men geloofd dat de islam Europa niet zal proberen te veroveren, of beter gezegd “bezig is te veroveren” zal zich beter en meer moeten verdiepen in de islam en het ontstaan ervan! Als dan je ogen nog niet open zijn, dan heb ik liever dat je je ook bekeerd en de islam in de kont kruipt, want als je het dan nog niet snapt, dan zul je het nooit snappen, Time to wake up!

  Liked by 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  Islam is een primitieve religie of een dogma van kindermoordenaars, massaverkrachters en kannibalen. Een religie die gemaakt is voor moordenaars, verkrachters, kannibalen en slavendrijvers. Doel van deze dogma is de wereld onder tsunami van bloed te dompelen afkomstig van mensen die hun bloedgoed Allah niet willen eren. Het is een grote fout te geloven dat de meerderheid van de moslims is vreedzaam, trouw aan de wet en gematigd. Recep, Tayyip, Erdogan heeft gezegd dat een gematigde islam niet bestaat. Islam is islam. En wat de vreedzaamheid betreft; er zijn inderdaad moslims die vredelievend zijn omdat hun persoonlijke karakter past niet in het algemene stramien van agressie en bloed. Ook in Nazi Duitsland waren Duitsers die gewetenproblemen hadden. Ze hielden zich koest om te overleven. Hetzelfde geldt binnen de islam. Maar de ultieme meerderheid van de moslims in Europa wachten op de komst van het kalifaat en de bloedige machetes van ISIS met dezelfde smacht als de Sudetenduitsers en de Duitse bevolking van Danzig (Poolse Gdansk) op de komst van de Wehrmacht hadden gewacht: https://www.youtube.com/watch?v=9iacO4MUlw4 vergelijk dat met

  Net zo goed dat de verzoeningsdiplomatie van de Europese landen heeft geen resultaat geleverd tegen de agressie van nazi Duitsland in de jaren ‘30, zullen de verzoeningsmaatregelen zero resultaat leveren bij de strijd tegen de radicale islam (noem het gewoon Islam ) De kindermoorden, verkrachtingen, aanvallen en terreuraanslagen zouden gewoon doorgaan, totdat Europa zal worden veroverd en haar bevolking tot de laatste baby vermoord. De enige weg om daar iets aan te doen is die van een ijzeren vuist i.p.v. de zijde handschoen:
  a) geen enkele asielzoeker komt meer naar binnen. Degenen die al hier zijn, worden teruggestuurd naar het land van herkomst of iedere andere land op aarde. b) Syrië-gangers mogen wel vertrekken maar nooit meer terugkeren. Degenen die durven hun snuit hier te laten zien, worden door een militaire rechtbank berecht. c) deportatieplan voor moslims (hele families) die verdacht zijn van criminele activiteiten en terreur. d) speciale dienst voor binnenlands veiligheid die gelijk staat aan de Stasi. Laat de bal eindelijk naar hun veld rollen en zo ook de nachtelijke beuken van ‘Aufmachen!’ op hun deuren.

  Like

 18. BM Fidel zegt:

  Ben het eens met de auteur, op één ding na. De IRA heeft nooit spijkerbommen tegen burgers gebruikt. Ze bliezen gebouwen op die na een duidelijke waarschuwing ontruimd waren. De vergelijking met moslim-terroristen is te walgelijk voor woorden; het eiland Ierland verdedigde zich tegen de wrede Engelse bezetters en wilde ze het land uitgooien, een volkomen legitiem doel. En eigenlijk vind ik het niet meer dan terecht dat Engeland nu zelf bezet wordt. Karma weet je wel. Laten ze een voorbeeld nemen aan die Ierse verzetsstrijders ipv ze te demoniseren.

  Like

 19. 4sjun zegt:

  Joost Niemöller verwoordde al eens:
  “Wie hier generaties woont is een Nederlander. Wie hier langskwam, niets bijdroeg en de boel verziekte, mag gaan. Nederland moet georganiseerd worden volgens een verdienmodel. Het is een eer om hier te wonen. Het is geen willekeur. Het is dus een gift aan de immigranten, en daarvoor verlangen wij iets terug.

  Het is dat besef dat we weer moeten heroveren.”
  http://joostniemoller.nl/2016/09/land-is-we-moet-heroveren/

  Like

 20. Bob Fleumer zegt:

  We kunnen in elk geval als individu wel iets doen, ik koop helemaal niets meer bij islam gerelateerd zaken of winkels, ik wil mijn geld niet besteden aan mijn eigen ondergang.

  Like

 21. tippelaar zegt:

  In nazi-duitsland was het slechts een kleine groep geweldadigen (De SA van Rohm) voldoende om het duitse volk op de knieën te krijgen en door middel van dreiging en terreur de bevolking in de pas te laten lopen. De hele wereld moest eraan te pas komen om duitsland van de nazi’s te bevrijden. Nu gebeurt in europa hetzelfde.Terreur loont , ook voor de moslims, die zich van dezelfde methoden bedienen. De zogenaamde gematigde moslim ( als ie al bestaat) is mede schuldig aan het geweld van clubgenoten omdat hij niet massaal protesteert tegen dat geweld. Zelfs de moslimvoorgangers (imams) laten het na om op grote schaal tegen het islamgeweld te protesteren. sterker nog, stiekum wordt dat geweld goed gepraat en gepropageerd. Als de mensen die de koran niet kennen, een mening geven over de moslims, is dat meestal dat zij ook goeie moslims kennen die heel anders zijn en aangepast aan nederland. Maar die goeie moslims geloven in dezelfde koran als de extremisten en onderschrijven het daarin voorgeschreven geweld tegen nietmoslims. Voor mij is een goeie moslim een dooie moslim. Punt. Weg met alle moslims uit europa, te beginnen in nedereland. Helaas zijn europese politici en ambtenaren al door onze eigen linkse gedachtenpolitie gehersenspoeld zodat zij meer islam willen in plaats van minder.

  Liked by 1 persoon

 22. Mooi artikel en reacties… daarom zet ik het op mijn (openbare) facebook, twitter en Google+. Om de ogen van de ‘blinden’ te openen!!!

  Like

 23. Ik ben zelf bezig met een aanval op de islam. Dat is de enige manier om de islam te verdrijven.

  Like

  • Frits lancee zegt:

   Het enige wat helpt is een gewelddadige aanval op de Islam die aanspoort tot navolging.
   Geweld is het enige dat de Islam kan tegen houden.
   Islam is oorlog.

   Liked by 1 persoon

 24. Marc zegt:

  Als de dhimmitude doorgaat, zullen de autochtonen moeten vertrekken!

  Like

 25. Gwnmezelf zegt:

  Enige oplossing voor ons Nederlanders is massale bijeenkomsten organiseren. En dit aanpakken met goeie tactische bewegingen. politiek zal dit zo goed als bijna niet lukken. Wel als heel Nederland bij elkaar komt uit liefde en respect voor onze cultuur, land, kinderen en toekomst.
  Praten en politiek heeft geen zin, niemand die luistert naar dit zoals bijvoorbeeld onze Geert Wilders heeft zelf niet altijd goeie punten maar betreft de islam heeft hij groot gelijk.

  Islam leert uit de Qoran om mensen te vermoorden of en het land over te nemen.
  De dood staat hier tegenover mochten mensen ook niet willen bekeren zoals het onthoofden van onze Nederlanders bijvoorbeeld. Steeds meer wijken zoals in zweden, Engeland en Frankrijk worden no go zones dit betreft omdat de politie daar ook gewoon niet durft te komen en hebben niks te zeggen in deze wijken dit betekent dat je dus gewoon vermoord kunt worden dmv deze lui.

  Dit zal ook gebeuren der zijnde tijd alles wat de moslims doen op dit moment is veel kinderen produceren en zodoende hun de les stoffen leren uit de Qoran wat voor ons niet gunstig is.
  Reken maar uit hoe dit over de aantal jaren zal zijn voor ons met kwa getallen zwaar in de minderheid te zijn en hier totaal niet opgewassen tegen te zijn. De actie moet nu gebeuren en z.s.m oftewel ook bijeenkomsten organiseren. Via het internet en andere gangbare middelen die er zijn om dit tot een goed project te kunnen leiden zijn er mensen nodig met ballen.

  Ik zou mijn leven geven om jullie en ons nederlanders te redden van deze onheil. Maar we kunnen dit niet alleen net zoals de moslims dit niet alleen doen maar met z’n allen zo moeten wij ook opereren dit is helaas de enige oplossing aangezien de politieke macht geen ruk doet dan maar koppen die rollen..

  Ik weet ook niet anders meer wat we hier tegen kunnen doen zou willen dat je met dat rot volk kon praten maar dit willen ze niet en mocht dit wel zo zijn zullen ze wel weer met een leugen komen want ook dit volgens de Qoran mag, liegen tegen ongelovigen zoals wij varkens in hun ogen die afgeslacht moeten worden. Waarom zouden we hierop wachten op dit moment die zeker ter zijnde tijd zal komen. Ik ben zelf geboren in Nederland en half bloed maar ik wordt misselijk van de manier hoe moslims met mensen omgaat die geen moslim is. Ook hoe er in syrie elke dag mensen dood gaan en kinderen ook dmv USA coalitie bv die dit allemaal gesteunt heeft en maar niet wilt samen werken met Putin et. Helaas de waarheid is hard maar dan maar een burger oorlog maar dan beter goed voorbereid met z’n allen tegen hun vind je niet?

  mvg het beste

  Like

 26. Ronald zegt:

  ALLE MOSLIMS DEPORTEREN!!! Zet de veetreinen maar vast klaar……ik ben van de partij!!!

  Het zal moeten gebeuren, omdat deze parasieten al ons geld opmaken; de buurten waarin zij ‘wonen’ verwaarlozen en onze mooie vrouwen aanranden en verkrachten!!!

  Het grootste tyfusvolk op deze wereld….moslims….horen niet thuis op deze mooie planeet!!!!!!!!!!!!!

  Like

 27. Guardiacivil zegt:

  Islam is vrede……. tot je zelf zonder hoofd aan de hemelpoort komt en men jou daar vraagt waarom je het allemaal toeliet, want ze willen ze daar ook niet hebben, want “liefde is……moordenaars mogen geen 72 maagden hebben, dat is een leugen en leugens worden niet getolereerd, alleen in de hel hebben ze nog wat verschrompelde versies maar dan alleen in 3D plasmaformat.
  eh…..ik stop voor vanavond het is al 1.21u

  Like

 28. Jan zegt:

  Terreur van moslims letterlijk ondergronds voortgezet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s