“Oorlog” op zee tegen “redders vluchtelingen”

Screenshot_13

(Door: Cyril Rosman)

Europese nationalisten willen met een eigen boot voorkomen dat hulporganisaties “migranten” uit de Middellandse Zee halen. En de Libische kustwacht is begonnen met schieten. Wordt het oorlog op zee?

Zijn organisaties als Artsen zonder Grenzen, Save the Children en SOS Méditerranée humanitaire hulporganisaties die verdrinkende “migranten” redden uit de Middellandse Zee? Nee, vinden ze bij Generation Identity, het zijn ‘criminele smokkelorganisaties die honderdduizenden illegale immigranten naar Europa brengen en daarmee de veiligheid en toekomst van het continent in gevaar brengen’.

Lees verder>>>
(h/t Saskia D.)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Oorlog” op zee tegen “redders vluchtelingen”

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Applaus voor die mensen die ons Europa beschermen tegen de horden islafieten. Als ik wat jonger was dan zou ik mee willen doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Van mij mogen ze het hele zogenaamde “redders” zooitje torpederen !!

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Mission Defend Europe, in het Frans, Duits en Engels……..

  Like

  • Steven zegt:

   Watch my words….die zullen ze eerdaags ook wel achter de tralies zetten met een zelfbedacht verhaaltje + een stempeltje Extreem rechts…Racist, die arme vluchtelingen een kans op een “BESTAAN” tegen probeerde te houden.

   Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Het word steeds ziekmakender met de linkse kladblaadjes die zich kranten noemen.
  Er zijn mensen die zich druk maken ovet hun eigen identiteit en die worden even zo tussen neus en lippen door extreem rechts genoemd.
  Het zijn gewoon mensen die het hele sociale systeem leeggevreten zien worden door gelukzoekers.
  In ieder geval zijn het mensen die proberen om ook het AD hun vrijheid van mening te laten behouden

  Geliked door 1 persoon

 5. Nemesis zegt:

  Sorry mensen, ik moet gewoon even een <otje plaatsen hier<<<<<<<.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28250701/__Oud-adviseur_Brzezinski_overleden__.html

  Alweer eentje weg van die ellendelingen. Helaas is hij wel 89 jaar oud geworden.
  Dat er nog velen van dat crapuul mogen volgen en wel snel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia M. zegt:

  Q: “De oplossing moet van de politiek komen, die zal voor veilige en legale migratieroutes moeten zorgen”, zegt de AzG-woordvoerder.”

  Hoezo, een legale route, eerder in het artikel staat het al; “De migranten worden in Europa aan land gezet, maar de meesten van hen (uit Nigeria en Bangladesh) maken nauwelijks kans op asiel.” En zet hier de namen van nog een flink aantal andere landen nog maar bij!

  Dan heeft een legale route ook geen zin, ze komen er dan namelijk via die legale route niet in. Dan blijft alleen alsnog de illegale route over en die houden deze NGO’s mede open, door vlak voor de kust deze mensen die dus geen kans hebben op asiel, toch steevast op te blijven halen!

  Allemaal economische gelukzoekers, die het geluk in Europa ook nog eens absoluut niet zullen vinden! Feitelijk is het gewoon mishandeling, je reinste misdaad tegen de menselijkheid, zoals deze ongebreidelde import ook voor ons is!

  Mijn zegen heeft Generation Identity!

  Geliked door 1 persoon

  • Ton de ouwe Brabander zegt:

   Ik kan de neiging niet langer onderdrukken om jullie te laten weten dat ik nog steeds meelees…:

   Een paar citaten uit het artikel geknipt waaraan ik mij mateloos erger:

   * anti-immigratie-organisatie van Europese jongeren zelf met een boot de zee op: project Defend Europe

   * probeerde de organisatie met een motorbootje het uitvaren van het grote reddingsschip Aqarius te belemmeren

   * wij zamelen nu ook geld in om echt de zee op te gaan en hen dáár te confronteren”. Ze stellen er al bijna de benodigde 50.000 euro voor binnen te hebben.

   Hetgeen bij mij teweeg brengt: Tweemaal uitlachen:
   1e “Met een motorbootje het grote schip belemmeren”;
   2e: “de benodigde 50.000 euro”

   Sorry voor dat “uitlachen” het is niet naargeestig bedoeld. Maar realisme zegt me dat je méér nodig hebt dan een “motorbootje”; Voorts dat 50.000 euro nauwelijks een begin is voor wat er nodig is: Miljoenen ! d.w.z.: Een (aantal) tot TORPEDOKRUISER
   omgebouwd zeeschip. Volledig uitgerust en met een geschoolde bemanning die niet aarzelt om daadwerkelijk zo’n “reddingsschip” vol met asieleisers naar de kelder te jagen. Maken dat je “in disguise” wegkomt en klaar om de volgende keer weer daadkrachtig op te treden.
   Jaja, ik weet het, “Hoe ik aan een pistool moet komen is niet zo moeilijk”, maar torpedo’s is natuurlijk net even iets serieuzer spul. Moet je de “markt” op.

   Een voorbeeld zijn voor meerdere “DEFENDERS”. Voor de benodigde miljoenen zullen dan gegarandeerd sponsors opkomen ! Succes verzekerd. Ik dok met mijn vrienden gelijk het eerste mille bitcoins. Het succes zal de stroom “Vluchtelingen” rap doen slinken. Grrr.

   Oeps,
   ik schrik ineens wakker uit mijn droom en vraag mij af: “Mag ik dit nog wel schrijven ?”
   Allez, wakker blijven ! jullie ook !

   Like

 7. tippelaar zegt:

  Alle bootvluchtelingen met of zonder kans op een verblijfsvergunning mogen van mij uit het water worden geschoten, op naar de zeebodem. Niet humaan maar wel effectief. Doen ze met ons straks ook als ze aan land zijn in Europa. Je hebt maar 1 kans om, dat te voorkomen. Daar komt nog bij dat het in mijn opvatting geen mensen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Ze gaan goed werk doen Europa beschermen tegen indringers.

  Like

 9. Johan zegt:

  Dit is een hele goede aktie van de ze groep “Generation Identity”.
  Zij zijn de enigen die er daadwerkelijk iets aan proberen te doen om die sprinkhanenplaag uit Afrika te keren.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Ybespottelijk de politiek moet helemaal niet met een legale route komen maar juist voorkomen dat deze gevaarlijke invasoren op welke wijze dan ook Europa binnenkomen. Die verraderlijke ngo’s zouden verboden en defunded moeten worden als ze dan op grond van hun idiote idealen zo graag nutteloos nikkervolk naar Europa halen dan dragen ze ook maR zalf alle kosten i.p.v. Dat de belastingbetalert weer moet bloeden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Kraftavilqa: 15.06. uur. Die betreffende NGO’s worden gesteund door de “rode kerk”, en de zogenaamde goedmenschen. Tevens wordt hen door de communisten der EUSSR NIETS in de weg gelegd, de ploerten der EUSSR, te weten Juncker, Timmerfranz, Verrotstadt, werken juist mee aan deze invasie. De zogenaamde grensbewaking, FRONTEX, wordt gebruikt om de invasoren aan land te brengen in Italië. Kots, terwijl de FRONTEX juist de buitengrenzen zou bewaken. Er wordt een heel vuil spel gespeeld!

   Like

 11. Pieter zegt:

  Dat roep ik al enige jaren en met mij nog een paar anderen ook. Echter al die wereld verbeteraars willen de harde waarheid niet zien. Dat zien ze pas als zo’n geredde hun dochter of hen zelf een mes op de keel zet en ze vervolgens verkracht.

  Like

 12. Cora zegt:

  Zouden ze dit van plan zijn?
  Red Ice Radio – John Lash – White Genocide & The Archontic Infection

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s