Ongelooflijk! Alle bonnetjes van Annie Schreijer-Pierik zijn in de doofpot beland: “Ik heb ze weggegooid”

Screenshot_12

(Door: Guido Jansen)

Zo! Die zit voorlopig safe. Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik (foto) heeft namelijk alle bonnetjes in de prullenbak gemieterd. Doei bewijs! 

Wij zitten er bovenop, bij DDS. Op 6 juni schreef onze Michael al hoogst verbaasd hoe deze arrogante graaidoos zichzelf en het partijbestuur tegensprak. Toen was namelijk al bekend dat Annie naar eigen zeggen ‘wel openheid zou willen geven’, maar dat Annie ‘niet meedoet aan dat bonnetjesgedoe.’ De minachting die daar vanaf straalt zeg, ongelooflijk. Dat het CDA helemaal klaar zou zijn met Annie is meer dan logisch.

Lees verder>>>
(h/t E. van B.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, corruptie, Criminaliteit, Europees Parlement, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Ongelooflijk! Alle bonnetjes van Annie Schreijer-Pierik zijn in de doofpot beland: “Ik heb ze weggegooid”

 1. bari1951 zegt:

  Direct uit het Euro Parlement!

  Liked by 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt deze houding/handelwijze van Annie alles noemen: Hautain, graaierig, sluw, onberekenbaar, maar desondanks zou ik daar gráág in alle gevallen nog wat aan toevoegen. Drie woorden: En. desondanks. stompzinnig.
  Provinciaal-stompzinnig. Lijkt paradoxaal, maar gaat heel goed samen met al het bovenstaande.

  Liked by 1 persoon

 3. Laten ze dan een declaratiesysteem gebruiken. Eerst de geachte ongekozen volksvertegenwoordigers een toeslag op hun karige salaris geven en daarna is het vrij schieten op wat ze met hun poen hebben gedaan. Het gezeik hierover is bedoeld als bot voor de hongerige zeikhonden om te kluiven en de aandacht af te leiden van de echte problemen en het belastingvrije salaris plus emolumenten van een paar ton. Ik zeg, geef die arme mensen een Argentijnse cursus parachutespringen en ze zijn stil.

  Liked by 2 people

 4. Marian zegt:

  Konden ws het daglicht niet verdragen.

  Liked by 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Een toeslag moet toch, in basis, te verantwoorden zijn? Je kunt toch niet zomaar een toeslag krijgen, zonder dat je kunt aantonen waarvoor je hem nodig hebt of gebruikt. Op zo’n manier is het een bodemloze put van verspilling van het belastinggeld van de burgers en daar is de EU voorloper nummer 1 van.

  Liked by 1 persoon

 6. Europa is een goed georganiseerde graaimachine ,met een zeer geraffineerd digitaal betaalmiddel de ‘euro’,dit betaalmiddel wordt kunstmatig in stand gehouden (met kunst en vliegwerk)!Laat die arme Annie lekker genieten van al haar privilege’s!!Het Nederlandse volk krijgt gewoon waar ,waarvoor zij gekozen heeft!Shalom van Léon van Duren. CDA = smeltkroes van drie politieke partijen op zoek naar de macht met als dekmantel het evangelie,maar al is de leugen nog zo snel ,DE WAARHEID =(JEZUS ) achterhaalt haar wel!!!

  Liked by 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Oplossing : Dat mens uit de partij en het EU-parlement zetten, vervolgens de belasting erop af sturen wegens niet opgeven extra inkomsten.
  Mij maakt ze niet wijs , dat ze niet wist dat zij bonnetjes moest bewaren. Als je over 4000 euro spreekt kun je niet meer over ‘bonnetjes’ spreken. Daar moeten dan grote transacties al dan niet geoorloofd bij zitten.
  Dit gaat veel verder dan een cafe of restaurant-bonnetje zo nu en dan.
  Schofterig gedrag.

  Liked by 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   En deze 4000 euro was maandelijks? Als het niet te verantwoorden is, dan is het geen vergoeding meer, maar een extra inkomen.

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Hoe kun je 4000 Euro elke maand opmaken aan z.g. “vergoedingen”…?
    Op ’n gegeven moment heb je toch alles al.
    Dat Rolex-horloge. ’n Hele garderobe vol Armani-pakken, plus zijden hemden stropdassen, sokken. Alle mogelijk accessoires. Dure parfums. Koffers.
    De nieuwste GSM S-8 Samsung, Laptops, zowel Windows als Apple, Tabs.

    Enfin, ik blijf het ’n prestatie vinden om elke maand weer van alles te bedenken om maar aan die 4.000 Euro te komen, want alles wat die lui “kopen” is ook belastingvrij.
    En dit natuurlijk geheel buiten en naast die 10.000,- Euro die je toch al netto kreeg…
    En die huur-vergoeding en etentjes met je vrienden en je hele familie op kosten van de EU.
    Oh ja, telefoonkosten. niet vergeten natuurlijk.

    Liked by 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Inderdaad Paul, het is gewoon een extra inkomen. Ze krijgen het in de schoot voor niets geworpen en ze maken er gebruik van, want het kan. De EU vraagt hen niet iets te verantwoorden. De EU is juist degene die het hen ‘geeft’. Zomaar voor niets. Wél vraagt de EU de landen jaarlijks om meer geldelijk aandeel. Dank je de koekoek, want hun ‘uitgaven’ worden door de burgers van Europa betaald en die worden ieder jaar groter en exorbitanter.

    Liked by 1 persoon

 8. eva110 zegt:

  Kom ook uit Twente waar Annie door de media de hemel word ingeprezen. Zelden zo,n arrogant nietszeggend persoon gezien.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Het CDA zal toch niet willen proberen de VVD naar de kroon te gaan steken met integriteitskwesties? De VVD heeft er vanaf 2007 in totaal 22 bij gekregen (dat is ruim 2 per jaar). Wat hoor je daar weinig over. De mooiste vond ik nog dat een MSM journalist op tv zei dat hij veronderstelt dat Mark Rutte niet met de PVV wil samenwerken, omdat hij de heer Wilders niet vertrouwt. Een Gotspe natuurlijk, want van de meeste gevallen van die 22 zei Mark Rutte ten onrechte de verdachte/dader volkomen te vertrouwen.

  Liked by 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  En wij moeten verdorie elke cent verantwoorden bij de belastingdienst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s