Berlijn: Qatar verhult sculptuur met blote borsten op cultureel monument

Screenshot_100

(Vertaling: E.J. Bron)

De islam hoort bij Duitsland, galmt het ons vanuit de politiek en de media tegemoet. Wat dat met betrekking tot de uitbreiding van bruut geweld, terreur en onderdrukking voor gevolgen heeft, is inmiddels niet over het hoofd te zien. Maar ook op heel andere terreinen zijn de cultuurbarbaren bezig ons te demonteren. In Berlin-Zehlendorf staat de in 1904 gebouwde, historische villa Calé (foto), die onder cultuurmonumenten valt, van de gelijknamige gestorven uitgever Franz Calé. Het gebouw is sinds 20 jaar in het bezit van Qatar. Het werd vermoedelijk destijds meer in de algehele koopgolf en de wil tot landverovering in Duitsland gekocht, want als ambassadegebouw kwam het vanaf het begin vanwege zijn “onzedelijke” figuur aan de façade niet in aanmerking. In plaats daarvan werd elders een ambassadegebouw opgericht.

PI News (2)

Het prachtige gebouw, met een oppervlakte van 800 m², werd tot 2015 prijsgegeven aan het verval, daarna begon men het te renoveren – het zou alleen maar moeten dienen als gastenhuis en plek waar dingen georganiseerd worden. Maar gasten van Qatar zijn gewoon meestal ook moslims en het probleem met de naakte sculptuur, die eigenlijk alleen een moeder voorstelt die haar armen naar haar kinderen uitstrekt, bestond nog steeds.

Het liefst zouden de islamitische heerser-types immers vermoedelijk zijn opgetreden zoals islamitische terreurbendes dat in andere landen voordoen en de sculptuur vernietigd hebben. Dat deed men als ambassade toen toch maar niet, temeer daar er voor welke kleine verandering aan het gebouw toestemming vereist is.

Nu is de sanering voltooid en Qatar heeft ook een oplossing voor het “onzedelijke” westerse kunstwerk gevonden. Men heeft de sculptuur met blote borsten weliswaar eveneens gesaneerd, het kunstwerk werd echter, tot ontzetting van het bureau voor monumentenzorg, met vlaggen verhuld. Dat het hier behalve om de vlag van Qatar ook om de Duitse vlag gaat, dient waarschijnlijk zoiets als een compromis te zijn. Belangrijk was: de naakte sculptuur moet weg.

Nu is het natuurlijk in het kader van de bepalingen van monumentenzorg weliswaar mogelijk om de “ware gelovigen” per beschikking ertoe te verplichten te voldoen aan deze bepalingen van monumentenzorg en de sculptuur weer te onthullen – dat is echter in principe een mislukte grap van onze absurde wetgeving, want zo´n beschikking uitvoeren kan men in feite nauwelijks, omdat het grondstuk deel uitmaakt van de diplomatieke vertegenwoordiging en de villa zich zodoende juridisch op het grondgebied van Qatar bevindt.

Dit is er eens temeer een mooi voorbeeld van hoeveel respect de cultuurkring van diegenen die hetzelfde bij iedere gelegenheid dreigend voor zichzelf opeisen, voor anderen opbrengt. Met de islam hoort gewoon blijkbaar ook alles wat hij behelst nu bij ons, deels onderwerpend beschermd door Duits recht. Het is daarom vermoedelijk eerder mogelijk dat in dit gebouw koppen rollen dan dat de borsten van een vrouwelijke naakte stenen figuur onthuld worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaling:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Qatar, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Berlijn: Qatar verhult sculptuur met blote borsten op cultureel monument

    • Ik lees van de week ergens dat onze Nationale Uitdelerin nu jongens met geen tieten die toch grote jetsers willen omdat ze omgebouwd zijn (ja, ingewikkeld verhaal) op hun gejank wil bedienen en ze op haar kosten (die van jouw dus) vreselijk grote tieten wil geven die ingebouwd worden door chirurgen die lid zijn van D66 omdat je ook verder moet kijken dan de huidige verkiexzingsfraude. Zou het niet goedkoper zijn om die halfwijven een schort te geven? Past ook veel beter bij het vrouwzijn.

      Geliked door 2 people

  1. kampersrene zegt:

    Vermoedelijk is de aanleiding voor het bedekken van blote borsten te zoeken in de geaardheid van de mannelijke bewoners in Qatar . Janetten of homo’s hebben helemaal geen interesse in naakte borsten .Blote mannelijke poepekes zullen ze niet bedekken !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s