Zweden: Voortijdig vrijgelaten “migrant” steekt vanwege “racisme” in op treinpassagier wanneer een vrouw met een hidjab haar kaartje moet laten zien

Screenshot_102

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: E.J. Bron)

Een Irakees, die met de trein van Stockholm naar Hallsberg reisde, viel zijn medepassagier, die hij beschuldigde van “racisme”, brutaal aan met een mes, nadat de conductrice een islamitische vrouw had verzocht haar treinkaartje te laten zien.

InselpresseBreitbart

Karim Alaa Hussain (25) ging door het lint toen de conductrice aan de niet met naam genoemde hoofddoekdraagster vroeg haar kaartje te laten zien.

De islamitische vrouw maakte hier bezwaar tegen, omdat men haar al eerder om haar kaartje had gevraagd, terwijl ooggetuigen zeggen dat de conductrice “hoffelijk en correct” zou zijn opgetreden.

Hussain had daarover volgens een bericht in “Fria Tider” een andere mening, wat ook bewezen wordt door documenten van de rechtbank, die in het bezit zijn van “Breitbart London”.

Hussain sprong op en eiste een verklaring van de conductrice waarom ze het kaartje van de vrouw wilde zien. Toen weigerde hij haar uitleg te accepteren, volgens welke ze “gewoon haar werk deed”, en werd “extreem intimiderend”.

Dit was voor andere passagiers aanleiding om hem te kalmeren, dat maakte hem echter alleen nog woedender. Hij beschuldigde hen van racisme en bedreigde vooral een bepaalde man, die hij daarna in zijn gezicht sloeg.

Het lukte de aangevallen man Hussain op de vloer te krijgen. Deze vocht zich echter vrij, trok een lang keukenmes en stak viermaal op de man in, die daarom kritieke inwendige wonden opliep.

Getuigen omschrijven hoe Hussain daarna door de wagon liep “alsof hij zojuist wereldkampioen was geworden” en zwaaide met zijn bebloede mes voor de angstige passagiers, waarbij hij een vader en diens dochter vroeg of zij “ook racisten” zouden zijn.

Daarna gaf Hussain een voordracht aan zijn gevangenen over gelijkheid en verzekerde hen dat iedereen de “gelijke waarde” heeft en eiste van hen allemaal wat meer respect te tonen, terwijl zijn slachtoffer naast hem op de vloer lag te bloeden.

Toen de trein stopte, vluchtte Hussain en verstopte zich in een nabijgelegen tuin. Hij kon echter gepakt worden door de politie.

Tegenover de agenten zei hij uit zelfverdediging gehandeld te hebben en “trots” zou zijn op zijn daad. De rechters wezen deze versie echter van de hand en veroordeelden hem tot 8,5 jaar gevangenisstraf (het is gebruikelijk in Zweden dat men na het uitzitten van 1/3 deel van de straf voorwaardelijk wordt vrijgelaten).

Hussain heeft een extreem lange criminele voorgeschiedenis en zou op het moment van de mes-aanval al een gevangenisstraf van 3,5 jaar moeten uitzitten – hij werd echter voortijdig vrijgelaten.

Na het uitzitten van deze nieuwe straf zal Hussain Zweden niet uitgezet worden, omdat hij in het jaar 2008 ondanks meerdere veroordelingen het EU-staatsburgerschap kreeg.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zweden: Voortijdig vrijgelaten “migrant” steekt vanwege “racisme” in op treinpassagier wanneer een vrouw met een hidjab haar kaartje moet laten zien

 1. Mirjam zegt:

  Achterlijk, gewoonweg achterlijk.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  En zo zullen er nog veel steekincidenten volgen door islamieten die altijd wel een reden zien. Zal de burger bepaald geen veilig gevoel geven, maar kletskous Rutte zegt dat we gewoon verder moeten gaan met ons leven.

  Ikzelf woon in een hotspot van Nederland en merk dat ik me helemaal niet veilig voel, ieder moment kan er wat gebeuren zoals bijv een ramadan-wandelaar met een I-phone die naar zijn beeldschermpje kijkt om wat koranteksten/gebeden te lezen tijdens zijn ‘meditatieve wandeling’.
  Als jij dan tegen hem aanloopt heb je de poppen al aan het dansen omdat jij hem stoort in zijn gebed, terwijl meneer toch zelf ook moet opletten als verkeersdeelnemer.
  Tijdens de ramadan mag een moslim o.a. geen kwaad spreken en geen kwaaddenken. Ik ben er inmiddels achter gekomen dat dit alleen geldt voor moslims onderling. Een kuffar echter, mag je ten alle tijden haten, uitschelden, beschimpen en bespugen.
  Zo zit deze schijnheilige religie in elkaar.

  Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Wees wantrouwend bij het taalgebruik van mohammedanen.
   Vrede? Lees vrede voor moslims, niet voor kafirs.
   Mensen? Alleen moslims zijn mensen, de rest zijn apen, zwijnen en slaven.

   Like

   • Pietersen zegt:

    Inderdaad, het taalgebruik is verneukeratief. Zo zegt een moslim: “Als je een mens dood, doodt je de hele wereld”. Aha zou je denken, dat is mooi gedacht, het is dus toch een vreedzaam geloof.
    Nou, vergeet het maar, het slaat alleen op moslims, anders denkenden en kuffars daar geldt het niet voor.

    Geliked door 1 persoon

   • kruisridder zegt:

    Ik heb trouwens zo’n prachtige kukrimes. Die komen normaal gesproken van Nepalese militairen in Britse dienst. De moffen waren als de dood voor deze strijders, alleen al vanwege hun geruisloze besluipingstactiek en het dito onthoofden met een slag……

    Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Dit kan in Europa in elke bus, tram, metro of trein gebeuren. Elke dag en op elk uur.
  Daar kunnen de passagiers niet tegen beveiligd worden omdat er teveel van deze radicale idioten rondlopen. Niemand weet waar en wanneer ze toeslaan.
  Wiens schuld is dat? Dat zijn de politieke topfiguren die aan de touwtjes trekken. Het is ook de schuld van de miljoenen Europeanen, die zo stom zijn om deze politieke figuren aan de macht te helpen.
  Wie dit met open ogen analyseert en de uitkomst van die analyse durft uit te spreken wordt snel in de hoek gezet. Xenofoob omdat de analyse oplevert dat we te doen hebben met Arabische of Afrikaanse moslims, die zich hier hebben binnengedrongen. Het is onmogelijk om te bepalen wie waar de volgende aanslag pleegt. De Europese bevolking is het willoos slachtoffer die maar af moet wachten of hij/zij ongeschonden de eerstvolgende rit met het openbaar vervoer overleeft.
  Dit is ons toekomstbeeld en zal zo blijven totdat we voldoende besef krijgen van de realiteit. En dat is dat we de islam en alle moslims die deze ideologie aanhangen uit Europa moeten verwijderen. Als het kan langs politieke, democratische weg maar als dat niet lukt zullen andere wegen moeten worden bewandeld. Kom, zet uw wandelschoenen klaar en zorg dat u iets stevigs op zak heeft.
  Liefst vandaag nog want gisteren, de dag van de aanslagen, is al voorbij.
  ISLAM??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 4. rechtsafdoorzee zegt:

  Dit is op Rechtsaf doorzee herblogd.

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Steeds duidelijker wordt het dat verstandige burgers er goed aan doen zichzelf te bewapenen om te voorkomen dat ze worden afgeslacht.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Inderdaad, en ze doen er ook verstandig aan voor ‘zeker’ te gaan.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Ik deel je standpunt en uw goede raad ,maar hoeveel verstandige burgers lopen er
   rond Stel je voor dat ge uit zelfverdediging een getaande ambetanterik kwetst of erger
   Enkel een regering met Wilders als minister president moogt je op begrip en steun rekenen Met een Rutte wordt dat begrip , een laakbare daad . Met een Jesse vlieg je voor de rest van je leven naar de galeien

   Like

  • Als er straks duizenden met een Kukri Machete, die ik hier op de site zag, door het durp gaan lopen, om tijdens het winkelen alvast wat klauwtjes van sperciebonen bepotelende graaiers af te hakken, geven ze volgens mij ook geen bekeuringen meer, omdat het meer een soort gewoonte is geworden, hoort bij onze cultuur.

   Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  De Islamitische Staat heeft haar volgelingen in Europa advies gegeven betreffende de
  aanslagen die nog moeten komen……………..

  Like

 7. Duchesne zegt:

  Geschat word dat het aantal steek/hak “incidenten’ met een moslim achtergrond en dito dader in 2017 tot op heden ( 15 juni )de 14.000 “incidenten” is gepasseerd….*dit ter onbevestigde info uit niet gouvermentele bron,

  *deze toevoeging voor het geval het als ‘fake nieuws” word bestempeld….

  Het is zonder een objectief netwerk onmogelijk om nog exact bij te houden wat de gevolgen van migratie en Islam zijn, maar het is dezastreus.

  Bijkomend is de situatie in Frankrijk, waar naar verwacht begin juli alles plat gaat tegen het beleid van Macron….en de reeds in groepen opererende bendes die toeriusten overvallen en ook al anticiperen op een stroom aan “rijke’ vakantiegangers…..wees gewaarschuwd en zorg voor reserve brandstof en eten, zowel op reis als ter plekke, het kan zijn dat Frankrijk in brand gaat door de combinatie van dingen…

  Andere bijkomstigheid in de situatie die zich in het zuiden van Spanje bij Granada voordoet tussen mislams en katholieken, maar waar niks in de pers over staat. Dan de afsplitsing van Catalonie waar de natiopnale regering van heeft gezegd dat het illigaal is en ongetwijfeld politie en leger die richting op zal sturen, richting een gewelddadige afloop…., in welk kielzog Galicie, Aragon en Baskenland afwachten en bij splitsing zullen volgen…….. De aanloop naar burgeroorlog is begonnen.

  italie loopt ook vast in de problemen, helaas ontbreekt mij de info om hier meer precies over te zijn maar vakanties naar o.a. Sicilie zijn tegen weggeef prijzen te krijgen en dat voor het hoogseizoen…

  Zweden, Duitsland, Oostenrijk….tjsa, het tourisme is er redelijk verpest door migranten en dat zal oplopen deze zomer. misdaad in het kwadraat en mogelijk het einde van tourisme. Wir schaffen das….wir haben das nicht gewu…..wat hebben die lui toch?

  Geliked door 2 people

 8. carthago zegt:

  De zweedjes gaan naar de gallemiezen, dat wordt een zeldzaam blank ras.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Gekke hackbars, kom maar binnen met je zooi,
  want dat vindt Jesse alleen maar mooi.
  Zoals uit misdaadcijfers blijkt
  hebben jullie de cultuur verrijkt.
  Laat de grenzen dus wijd open staan,
  zodat je kafirs op `t gezicht kunt slaan.
  En we zingen en we springen en we zijn zo blij,
  want er zijn geen witte varkens bij.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Hij kreeg ondanks meerdere veroordelingen het EU-staatsburgerschap, zijn de verstrekers krankzinnig of niet ???
  Hoe achterlijk kan een overheid zijn ?

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Vermoedelijk een naar hulp behoevende man die verward raakte door gebrek aan liefde en begrip

  Like

 12. JooJootje zegt:

  Voor dit soort probleem gevallen veroorzaakt door politiek en bureaucratie is er eigenlijk maar één oplossing.
  Een dodelijke confrontatie met een onbekende waarbij de lokale politie/justitie(opzettelijk) geen aanknopingspunten kan vinden sorrie.
  Dit gevaar moet gestopt worden is het niet links om dan rechts om maar je kan zo,n monster niet laten rondlopen omdat de achterlijke regeltjes dat bepalen.
  Mensenlevens zijn belangrijker dan regeltjes en protocol.

  Like

 13. Marian zegt:

  Hoelang blijven ze het opdringen van oosterse culturen aan westerse. Het gaat gewoon niet lukken, het wordt moord en doodslag.

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Hij heeft zowel de Iraakse nationaliteit als de Zweedse. Dus die laatste kan hij rustig gedwongen inleveren. Zweden is een verloren land aan de islam. De rest van de EU ook. Totdat de bom barst onder de onder islamitische slavernij gebrachte volkeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s