Italianen jubelen: Burgemeester van Lampedusa, Soros- en migrantenvriendin niet herkozen

Screenshot_159

(Door: Virginia Hale – Vertaling: E.J. Bron)

Italianen hebben gejubeld toen de burgemeester van Lampedusa (Socialistische Partij) niet werd herkozen, die een deal sloot met George Soros die het kleine eiland Lampedusa veranderde in een toegangspoort naar Europa voor migranten uit Afrika. Op het eiland met slechts 6000 inwoners werden op de muren en de straten leuzen aangebracht met de titel: “Bedankt, jullie hebben Lampedusa van de kanker bevrijd.”

InselpresseBreitbart

De in Lampedusa geboren burgemeester kwam zondag bij de verkiezingen slechts op de derde plaats, terwijl de zakenman Salvatore “Toto” Martello werd gekozen, die in de verkiezingsstrijd zei dat hij “er een hekel aan heeft dat de migranten overal rondlopen”.

Sinds haar ambtsaanvaarding in 2012 veranderde de nu niet herkozen burgemeester het eiland in een toegangspoort naar Europa en heeft ze het procedé voor migranten in de opvangcentra van Lampedusa geoptimaliseerd, zodat 700 “asielzoekers” tegelijkertijd een onderkomen hadden en verwerkt konden worden, om de meesten van hen daarna naar het vasteland te brengen.

Nicolini, die haar positie er in het openbaar herhaaldelijk voor gebruikte om reclame te maken voor open grenzen en de acceptatie van massa-immigratie naar Europa, kreeg twee maanden geleden zelfs de Vredesprijs van de UNESCO voor haar “grenzeloze menselijkheid en compromisloze toewijding bij het hanteren van de vluchtelingencrisis en integratie”.

In oktober vorig jaar werd de onderscheiden burgemeester zelfs voor een diner met Barack Obama in het Witte huis uitgenodigd, waar zij met de toenmalige ongekozen Italiaanse minister-president en technocraat Matteo Renzi naartoe ging om daar als een van de besten van Italië gepresenteerd te worden.

Na Nicolini´s verkiezingsnederlaag “verbreidden conservatieve activisten veranderde foto´s van de voormalige burgemeester als illegale immigrante die het land wordt uitgezet en waarop ze als agente van George Soros staat afgebeeld”, aldus de “Washington Post”, die de van oorsprong Hongaarse miljardair omschrijft als “de linkse tycoon, die er door samenzweringstheoretici van wordt beschuldigd achter de golf van Afrikaanse immigratie naar Europa te zitten.”

De vertrekkende burgemeester wiste na haar nederlaag nog snel “akten, documenten, privécorrespondentie en complete mappen” van de computer in haar kantoor en zei tegenover de media: “Nee, ik heb geen tijd om op Martello te reageren, mijn prioriteiten liggen elders.”

Als reden waarom ze zo haastig haar kantoor ontruimt, wezen meerdere Italiaanse internetsites op documenten die in 2014 opdoken en waarop te zien is hoe Nicolini een “intentieverklaring” met de open Society Initiative for Europe (OSIFE) ondertekende, waarin de toenmalige burgemeester ermee instemde dat Soros internationale netwerk van stichtingen erbij dient te helpen om “Lampedusa´s capaciteiten [tot opname van migranten] te versterken en reclame te maken voor de eilandbevolking en haar gasten”.

Het OSIFE-document merkt op dat met de vele Afrikaanse immigranten, die in boten naar Lampedusa komen, het eiland “zich in een chronische noodtoestand bevindt”, zodat het eiland “arbeidskrachten en ervaring nodig heeft om de huidige medewerkers aan te vullen”.

Het is deel van het akkoord dat de organisatie medewerkers naar Lampedusa stuurt, die op het eiland “humanitaire” en “culturele” projecten moeten uitvoeren.

“De overeenkomst omvat geen directe financiering”, aldus het document en legt uit dat de “OSIFE de dienstverleningen via een persoon op het eiland bereid zal stellen die over de noodzakelijke vaardigheden beschikt”, en voegde er aan toe dat de voor Lampedusa bestemde middelen via “speciale bankrekeningen” zullen stromen, die alleen voor projecten gebruikt mogen worden die werven voor massa-immigratie.

Afgelopen jaar onthulde OSIFE-documenten lieten zien dat de massa-immigratie naar Europa volgens Soros als het “nieuwer normaal” gezien moeten worden, met in haar bagage “nieuwe mogelijkheden” voor de miljardair om de immigratiepolitiek in globale omvang te kunnen beïnvloeden.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, New World Order, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Italianen jubelen: Burgemeester van Lampedusa, Soros- en migrantenvriendin niet herkozen

 1. Mirjam zegt:

  Ik wens niemand dood, maar hoe oud is die Soros eigenlijk?

  Like

  • marly zegt:

   Veel mensen hebben het zelfde gedacht ,maar de grootste schuld ligt bij onze vertegenwoordigers ,die lijken te vergeten waarvoor zij staan ,

   Like

  • Astrid zegt:

   Die Soros had logischerwijs al lang dood moeten zijn, maar hij krijgt natuurlijk alle lapmiddelen om zichzelf als mondiaal monster en supernarcist in leven te houden, eigenlijk net als Bilderberg Beatricks, die wordt ook vast 110. Sorrows zal tegen de negentig lopen?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb gehoord dat Soros de tweelingbroer is van koningin Elisabeth van Engeland.
    Het mysterieuze feit doet zich tevens voor dat beiden even oud zijn…
    Adenauer werd in leven gehouden door het toedienen van Apenklieren.
    Hij eindigde dan ook in de Berlijnse Zoo, waar hij op de leeftijd van 220 jaren overleed een de gevolgen van een noodlottige val van ’n tak.
    Ook Elizabeth worden Apenklieren toegediend.
    Het nadeel van deze methode is wel dat de gebruiker uiterlijk ook sterk op een Chimpansee gaat lijken.
    Veel beroemdheden speelden mee in de film “Planet of the Apes…”

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Mirjam (19 juni 2017 om 22:35)
   Soros, de rotzak, wordt op 12 augustus 87 jaar. Maar hij voelt zich nog veel te fit, om aan het voltooid leven te denken. Het vieze oude manneke zit nog vol duistere en kwaadaardige plannen.
   Deze nazi heeft meer geld, dan goed is voor hem. Hij is uit op chaos in de Europese landen en hij is drijvende kracht achter de moslimmigratie. Hij zet de moslims aan, om naar Europa te trekken. Hij financiert ze. Hij wil ze nu ook naar de Verenigde Staten sturen.

   https://fd.nl/economie-politiek/1168191/soros-maakt-500-mln-vrij-voor-investeringen-in-vluchtelingen
   http://downstreampolitics.com/2016/04/14/local-reporter-exposes-soros-plan-flood-america-muslim-refugees/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Soros is de verpersoonlijking van de profeet Mohammed die in Soros op aarde is teruggekeerd…
    Door de ontdekking hiervan werd ik automatisch Muzelman met het recht om mijn 72 maagden nu al op aarde te mogen gebruiken, omdat ik anders te oud zou worden en er dan niets meer aan zou vinden….
    U begrijpt.
    Bof ik even…!

    Geliked door 1 persoon

   • Sonia zegt:

    Bovendien heeft hij (genoeg) nakomelingen/volgelingen die z’n walgelijke modus opstandig willen/zullen voortzetten, koste wat kost…ten koste van de autochtoon.

    Geliked door 1 persoon

   • Sonia zegt:

    Modus operandi* dus (spellcheck).

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Mirjam (19 juni 2017 om 22:35)

   Like

  • Marian zegt:

   Het wordt tijd voor hem dat hij de kraaien mars blaast.

   Geliked door 1 persoon

   • daiyu-ninja zegt:

    In die hangmatten onder zijn ogen kan hij een paar zielige vluchtelingen alvast een slaapplaats aan bieden.

    Like

 2. JanKlaassen zegt:

  Zie hier het gezicht op de bovenstaande foto van een smerige nsb-hoer die haar hele mooie eiland naar de kloten heeft geholpen. Wat moeten we nu met zo’n iemand, waarom hebben ze haar nog niet gehangen???

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Het lijkt vandaag 19 Juni wel de dag voor een aantal aanvallen/aanslagen.
  //
  Aanval op politie in Milaan, Italië door een “gestoorde”.
  ****
  Een onevenwichtig, gestoord persoon heeft vanavond in Milaan gewapend met een mes, een politie-agent aangevallen.
  De “toegesnelde” politie-collega’s toonden hun “goedigheid” door minstens 10 keer in de lucht te schieten.
  Ondertussen bleef het stuk gespuis bedreigingen uiten.
  Uiteindelijk schoten de agenten hem maar in de benen om hem te kunnen arresteren.
  In ANDERE Landen [ buiten Eropa ]…………! , zou dit stuk tuig in 10 seconden zijn geneutraliseerd.
  MAAR in Europa…….
  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/fvNiLijqBEjfhuTW36oF.mp4?_=1
  *****
  Maar ook in Fr was er een klein “incidentje”.

  France: Radicalisé, il crie “Allahu Akbar” et poignarde un agriculteur
  ……….
  De “allaha-hakbar” agressie komt nu ook al naar de buitengebieden door in Fr.
  Las vanmorgen in de krant “Le Parisien”, dat in een Dept. ten Noorden van hier, “Lot-et-Garonne”, 2 scooter-rijders het geluid van de maaidorser van een boer niet langer konden verdragen.
  ZIJ STAPTEN VAN HUN SCOOTER ? ! ?, liepen op de boer in z’n machine af en onder roepen van “allah-akbar” staken hem bij de onderarmen
  Hij ligt nu in ziekenhuis in Agen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De aanslag-pleger vanmiddag in Parijs, was een bekende van de Politie.
   Hij had een fiché S depuis 2015, omdat hij een “geradicaliseerde” muslim is [was].
   Fiché S betekent dat je door de overheid in de gaten worden gehouden !
   Het vreemde bovendien is, HIJ HAD VERGUNNING OM EEN WAPEN TE HEBBEN ? ?
   Zijn vergunning hiervoor werd afgelopen Februari door de Prefecture in ?Essonne, parijs, verlengd.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Misschien werken er mensen van een bepaalde religie op die plekken van de overheid, die zorgen voor vergunningen?

    Like

 4. Stewart zegt:

  Dankzij zijn geld en zijn invitatie aan de Afrikanen en andere niet Europese volken,krijgen wij het schuim der aarde te verwerken met alle gevolgen van dien..Daarvoor bedanken we die Soros en de EU-idioten die dit bewerkstelligen hebben en aan hun handen kleeft het bloed van onze kinderen,mannen,zoons en dochters….

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Derde bij die verkiezingen is nóg verbazingwekkend -hoeveel kandidaten waren er eigenlijk?
  Of mogen de immigranten daar soms ook al stemmen? Niet erg geloofwaardig, trouwens: De Italianen zijn doorgaans niet zulke lieverdjes; voor de Zuid-Tirolers destijds ook al niet. Maar tja, in deze tijd, waarin alles op z’n kop staat, is niets onmogelijk.
  Last but not least: Tot welke partij behoort die Salvatore Martello? Ik ga het meteen eens googlen!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Civic Susemuni – een onafhankelijke burgerpartij, denk ik. Jammer, ergens: Nummer twee was wèl een kandidaat van de Vijf Sterren-beweging.

   Like

 6. 4sjun zegt:

  Het hele verhaal op Lampedusa geeft nog maar eens aan hoe uitstekend Viktor Orbán het gezien heeft.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Misschien een goed idee om ipv die vredesprijzen nu eens landverradersprijzen uit te gaan delen?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ze hadden dat stuk links ellende op moeten hangen !

  Like

 9. Republikein zegt:

  Eerst ophangen en daarna stenigen., op zee lozen, blijft er niks over en is goed voor milieu.
  Aan varkens voeren is ook prima.

  Geliked door 1 persoon

 10. Flo zegt:

  Smerige vuile linkse elite trol, het zou mooi zijn als dit ongedierte vernietigd zou worden, helaas te laat.

  Like

  • fleckie zegt:

   Nog, zo elitair ziet ze er toch niet uit.( in feite
   lijkt ze een beetje op die mevrouw van de . Partijv.d. ARABIEREN ,waar ze financiele ondersteuning’ in het buitenland mag brengen, div.keren per jaar?)

   Like

 11. Qvic zegt:

  Iedereen is gevoelig voor geld, van hoe meer, hoe beter jij het vindt. Dit is algemeen bekend, van geld schijn je nooit genoeg van te hebben. Die politieke dames en heren zitten enkel voor hun eigen gewin in de politiek. Alle dagen vergaderen en daar ook nog eens rijkelijk voor betaald worden. Wie wil dat eigenlijk niet. Als je het hogerop hebt bereikt in de politiek (door flink met je ellebogen te werken en de vele kruiwagentjes) worden er zeer lucratieve baantjes zelfs aangeboden aan jou. Soms als nevenbaantje, waar ze enkel jou naam willen gebruiken of als een commissaris waar jij amper iets voor behoeft te doen, maar wel een riante geldvergoeding en privilegies voor krijgt. Iedereen is omkoopbaar, alleen iedereen heeft een andere prijs. We geven regelmatig af op deze politieke hielen likkers, maar als jij op hun plaats zou zitten? Zou jij het dan het grote geld afzweren of ga jij net als hun je eigen bankrekening(en) spekken? Onderzoeken hebben uitgewezen dat er liefst 99,99% van iedereen die in de politiek zit voor het grote geld gaat.
  Dan maken die rijke jongens als Soros dankbaar gebruik van, om hun wil de wereld op te leggen. Waar iedere omgekochte malloot er maar al te graag aan mee helpt, om zijn eigen land naar de verdoemenis te werken. Deze bruikbare malloten denken enkel aan hun eigen ik (hun grote ego is belangrijker dan wat dan ook), zij verraden met alle gemak hun eigen familie, zolang zij er zelf maar beter van (kunnen) worden.

  Like

 12. Derk zegt:

  Ach, de beleggingsclub van Soros aast ook in NL op hoeveelheden woningen. Google maar op Vivare.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  De Italianen van Lampedusa jubelen omdat ze met zen allen “ervaringdeskundigen” zijn geworden . Er komt een tijd dat wij ook gaan jubelen

  Like

 14. wouteenhoorn zegt:

  Ik wist niet dat je er elitair uit kan zien. Wat een stomme opmerking

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s