Juncker: Landen die zich afsluiten voor “vluchtelingen” zou men niet hebben moeten opnemen

Screenshot_175

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de EU-politiek van de verdeling van “vluchtelingen” weigeren landen zoals Polen of Tsjechië nog steeds hardnekkig om migranten op te nemen. Ook Hongarije vaart een, voor de EU naar verhouding harde koers in de asielkwestie.

Mitteleuropa

Jean-Claude Juncker vindt sancties weliswaar niet zinvol, maar: als de “vluchtelingencrisis” al in 2004 zou hebben plaatsgevonden, dan zouden landen met zo een houding in de eerste plaats helemaal geen lid van de Unie zijn geworden. Van het inhouden van EU-subsidies wil Juncker eerst nog niets weten: “Vaak heb ik zin om dat te doen. Ik vind het echter niet zinnig om nu met de dreigende knuppel door Europa te rennen. Als we er nu mee dreigen om subsidies te verlagen, dan zal dat niet bijdragen aan het tot stand brengen van minimale solidariteit.”

“Genomen beslissingen zijn geldend recht, ook als men hier zelf tegen heeft gestemd”, becommentarieert hij de weigering van de vluchtelingenopname. Dat de hele EU sinds 2015 geldend recht heel vaak schendt, schijnt Juncker vergeten te zijn. Per slot van rekening heeft niet één enkele “vluchteling” die via Turkije of Italië naar Duitsland komt recht op asiel. Een procedure zou daarom overbodig zijn, men zou iedereen op juridische basis zonder bang te hoeven zijn voor consequenties naar huis terug kunnen sturen. Kennelijk geldt voor het supranationale EU-dictaat geldend recht echter alleen maar als het tegen de eigen bevolking is gericht.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Brussel, dictatuur, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Polen, Rotzakken, soevereiniteit, Tsjechië, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Juncker: Landen die zich afsluiten voor “vluchtelingen” zou men niet hebben moeten opnemen

 1. Harry Willemse zegt:

  Vaak heb ik zin om dat te doen. Ik vind het echter niet zinnig om nu met de dreigende knuppel door Europa te rennen. Wie denkt die smerige alcoholist wel dat hij is? HIJ ?, heb je vaak met mensen die te veel drinken worden zij agressief. Het laat precies zien hoe democratisch de EU in elkaar steekt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter selie zegt:

  Juncker houdt niet van politici die zelf nog denken, dat doen zij liever voor hen en ons. De EU en heel die kliek is puur destructie. Mensen wordt wakker.

  Peter Selie

  Like

 3. Harry zegt:

  Inderdaad dat soort landen die geen vluchtelingen op willen nemen zouden niet in de EU moeten zitten .
  Maar die debiele landen die dat WEL willen of doen, OOK NIET !

  Donder toch op met dat allesverwoestende EU gezwel !
  Gewoon weer grensbewaking invoeren en alles wat hier niet thuishoort er uit trappen .
  Geen onderdak , geen uitkering , helemaal niks .
  Baas over eigen land !

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Griekenland hadden jullie nooit mogen opnemen. U en de uwen zijn de voedingsbodem voor radicalisatie. Stelletje ongelooflijke lamlullen. Op bijltjesdag haal ik mijn gram.

  Like

 5. Marlies zegt:

  WIE wilden die Oostbloklanden, zo dichtbij de Russische grens, eigenlijk zo graag bij de EU hebben, zuipschuit? En dat ondanks de “waterdichte” afspraken met Poetin. Die landen namen het geld graag aan, maar hebben hun ziel nog niet verkocht. Lastig hè.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Juncker, de Bonnie St. Claire van de Europese Unie. De ongekozen zoenende dronkenlap.
  Wie neemt zo’n gek nou nog serieus?

  Geliked door 3 people

 7. Anton Haksteeg zegt:

  Ach “dronken droppie” heeft weer een mening hij is niet door ons gekozen als “leider” en landen zouden zelf mogen beslissen over zulke belangrijke zaken.

  Like

 8. Mary zegt:

  Wat Juncker ziet gebeuren (en dat komt hem nu niet uit) is dat de Oostbloklanden massaal uit de EU stappen (referenda aan het voorbereiden zijn die wel bindend zijn waar ze de uitslag al van weten ERUIT) en de bevolking van deze landen niet door Soros valt te manipuleren, ze achter hun stellige leiders blijven staan daar ze net zoals wij die opgedrongen Islamisering van Juncker, Merkel en die hele NWO kliek niet accepteren. Als hij een centimeter ruimte zou zien gaat de dictator wel degelijk met de dreigende knuppel er doorheen hij heeft tot nu toe niet anders gedaan dan gedreigd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Om 22:00u extra nieuws, alweer in Brusselallabath een allahoe akbar schreeuwer met kwaadaardige bedoelingen. Zoek eens ene islamiet die geen kwaadaardige bedoelingen heeft tegen het westen?
  En dat hebben we allemaal te danken aan die EU troep huichelaars. Laten we die troep heel snel wegjagen en vooral droogleggen zodat ons Europa terug in ons Europese handen komt, nu heel die islamitische smeerlapperij samendrijven in gesloten centra en dagelijks afvoeren richting Afrika want het glas loopt over, tolerantie is opgebruikt en walging voor die rotzooi stijgt spectaculair.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  Dat de EU uiteen zal vallen is inmiddels duidelijk. Toch vraag ik mij af, sinds de wijzigingen in de VS en Frankrijk, wat dit voor de resterende landen zal gaan betekenen. Vooral als je bedenkt dat Brussel in sneltreinvaart een Europees leger opzet. Waar en hoe zullen die ingezet gaan worden? Tegen de Oost-Europese lidstaten? Of zal het verlies van deze landen, evenals Brexit, door Brussel geaccepteerd worden, waarna dit Europese leger tegen de bevolkingen van de resterende lidstaten ingezet zal worden. Want het lijkt steeds duidelijker te worden dat Macron van hetzelfde laken een pak is als Merkel. Dit zal een geforceerde voortzetting van de massa-immigratie inhouden. Verzet vanuit de nationale volken zal met kracht vernietigd worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Marc zegt:

  Ook wil ik melding maken van verraad van ons volk door de koning. Hij zal de burgemeester van Palermo bezoeken, een volstrekte imbeciel die illegale Afrikanen zijn ‘broeders’ noemt. Wat, om evidente redenen, natuurlijk niet het geval is. Willem zal uitgerekend deze gek gaan bezoeken. Wat gaat deze ‘good-will’ voor ons land betekenen?

  http://nos.nl/artikel/2179164-burgemeester-palermo-verwelkomt-migranten-en-koning-willem-alexander.html

  Geliked door 1 persoon

 12. Weer zegt:

  En hoe zit het dan met de regels die Juncker c.s. zelf overtreden? Zoals het naleven van de Dublin akkoorden, en het verdedigen van de Europese buitengrenzen? Het is een grote hypocriet.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Een dronkaard spreekt

  Like

 14. Stewart zegt:

  Die Junckert moeten ze naar de Goelag sturen..hij vreet zich vol,zuipt zich vol van ons geld en verliest zijn verstand..Hoe kan zo een nu in de EU het hoofd zijn in zo,n positie???alleen als er slijmballen en Homo,s op hem gestemd hebben…treurig….wat een vreselijke profiteur…lijkt wel een Turk….Nazi…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s