Nederland niet verplicht tot opname extra “asielzoekers”

Screenshot_168

(Door: Tom Reijner)

Nederland is niet verplicht om meer “asielzoekers” op te nemen uit opvangkampen in Italië en Griekenland. Dat was de eis van de asielactivisten van “We Gaan Ze Halen”, maar de rechter gaat er opnieuw niet in mee.

Met de uitspraak op dinsdag bevestigt het gerechtshof in Den Haag een eerdere afwijzing van de rechtbank.

Verdeelsleutel

In een kort geding tegen de staat eiste de stichting, een burgerinitiatief, dat Nederland duizenden extra “asielzoekers” moet opnemen. Het argument dat Nederland niet voldoet aan de Europees afgesproken verdeelsleutel, is nu door het gerechtshof van tafel geveegd. Over de migranten die in Italiaanse en Griekse kampen zitten, zijn afspraken gemaakt met de  Europese Unie.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nederland niet verplicht tot opname extra “asielzoekers”

  1. Marian zegt:

    Het is wel genoeg vind ik. Dan gaan ze maar met hun ode aan de parasiet lekker voorgoed bij ze op Lesbos zitten. Hoor net dat Asscher afgehaakt is bij de bespreking, mooooi zooooo!!!

    Like

  2. leefbarbaar zegt:

    Zolang de NSB regeert op het Binnenhof, neemt Nederland vrijwillig moslims op, per duizend. Daar hebben ze GsL niet bij nodig, dan doen al sinds de jaren 80, van de vorige eeuw. Zonder ons mandaat !!

    Like

Plaats een reactie