Vergoeden kosten koran-lessen door gemeente Amsterdam uit armoedepot is een schande

Screenshot_195

(Door: Hans de Vries)

Hans de Vries bekritiseert SP-wethouder Arjan Vliegenthart van Amsterdam. Het vergoeden van de kosten die ouders maken om hun kinderen geloofslessen te laten volgen uit de pot van het armoedebeleid draagt niet bij aan de participatie in de samenleving.

Armoedebeleid moet gericht zijn op deelname aan de samenleving. Het is daarom een slechte zaak als de overheidsbekostiging zich richt op het terugtrekken in de eigen afgeschermde groep, of in een geloof waarin mensen zich afkeren van die samenleving. De toenemende verschillen tussen arm en rijk, niet-werkenden en werkenden en etnische groepen onderling verdienen een andere benadering. Deze benadering moet gericht zijn op de gemeenschappelijke seculiere waarden van de samenleving, waarden die uitgaan van een religieus neutrale invulling van de samenleving. Zulke waarden dienen voor de overheid als uitgangspunt te gelden.

Lees verder>>>
(h/t “JanKlaassen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, atheïsme, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Religie, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vergoeden kosten koran-lessen door gemeente Amsterdam uit armoedepot is een schande

 1. WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN DE HAATHUT DAT NIET BEKOSTIGEN????????????man, man………..wat een land………………….om je dood te schamen…………………

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hier wordt ik nu helemaal SCHIJTZIEK van!!! Let op: SP he?!! Zij die zeggen niks met geloof te hebben. Nee maar als het om stemmen gaat zijn ze net zo schijnheilig als de PvdA in Rotterdam altijd is geweest. Stemmen kopen? Wel nee. Nooit van gehoord. Achteraf belonen we ze alleen. MISSELIJKMAKEND.

  Like

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  wordt moet zijn: word

  Like

 4. Elisah zegt:

  Jaja, het mag wat kosten, om de kinderen geestelijk te vergiftigen…

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Yep. Ook de SP is nooit een redelijk alternatief; ze zijn er misdadig gek.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Arjan Vliegenthart is een ordinaire collaborateur.
  Eens komt de tijd dat we afrekenen met lieden die ons land te gronde richten.
  Ook de SP zal leden verliezen.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Zouden Christenen, Joden, Jehova’s getuigen, Boeddhisten en Hindoes ook een vergoeding krijgen uit de armen pot te gebruiken voor religieus onderricht als ze erom zouden vragen?

  Hebben de betrokken moslims erom gevraagd? Of is ook dit weer een typisch geval van vooruit snellende onderwerping aan de islam en haar sharia?

  Die vent van de SP meteen op de strontkar plaatsen en een rondje Amsterdam met hem doen.

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  Het is al onbegrijpelijk dat er in Nederland Koranlessen gegeven mogen worden! De Koran staat vol met haatzaaiende teksten jegens de Nederlandse en West-Europese samenlevingen. Daar kennis van nemen wordt gesubsidieerd door de Nederlandse overheid! Bovendien is de Islam in strijd met Artikel 4 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) New York, 10 december1948 dat luidt: “Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden”! Omdat het de moslims verboden is om de Islam als godsdienst te verlaten is hier sprake van horigheid aan die “godsdienst” en derhalve ook in strijd met onze Grondwet! Daar tegen optreden wordt moeilijk, dus kijken we weg van dat probleem. En dat terwijl wij ons zo graag beroepen op internationale afspraken!?

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Och wat kunnen die lesjes nu kosten ! Laten we niet gierig zijn , als het daar bij blijft . Het wordt echter wel duur bij de hoger Koran cyclus .Wanneer de liefde en de vrede van de Islam practisch worden gedoceerd met hoogleraren .Hoe laat je een dier het meeste afzien als het geslacht wordt . Welk is de juiste methode voor de onthoofding van een ongelovige Hoe groot mogen de steentjes zijn bij de steniging van een overspelige vrouw .Hoe groot mag de speet zijn voor de ogen bij het dragen van een boerka en op welke manier kan ik nog aantrekkelijk zijn met mijn blote tenen en knoesels enz enz Allahu Akterlijkbar

  Like

 10. Flo zegt:

  Amsterdam kiest rood,dan krijg je dit, gelukkig is het socialisme in Frankrijk compleet weggevaagd ,dus er is nog hoop .Kan Vliegenthart een krantenwijk nemen,voor veel anders is hij niet geschikt .

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Laten we er eens wat lessen tegenaan gooien om te kijkenof wat daar onderwezen wordt spoort met verschillende partijprogramma’s en in Nederland vigerende waarden.

  Women Are the Worst (ft. Abu Mussab Wajdi Akkari)

  Wie helpt de Amsterdamse SP, GL, D66 en VVD die de stad Amsterdam besturen even aan vrij beschikbare wijze inzichten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s