De meerderheid van de Europeanen wil een stop op de islamitische immigratie

Screenshot_193

(Door: “Victoria”)

De meerderheid (56%) van de Europeanen is voorstander van een immigratiestop uit islamitische landen, bleek uit een onderzoek. 56%? Het percentage dat de immigratiekoers volledig van de hand wijst, is vermoedelijk nog veel groter. Bij het grote aantal terreuraanslagen, massaal sociaal bedrog, stijgende criminaliteit, een houding van aanspraak hebben op en religieuze gevoeligheden, stijgende sociale lasten en belastingen, verlies van de binnenlandse veiligheid, steeds meer parallelsamenlevingen, buitenlandse overheersing enz. is het resultaat van het onderzoek meer dan begrijpelijk dat het percentage sympathie afneemt en het percentage afwijzing groter wordt. De rest, dus de “verblinden”, die de realiteit niet wil zien en de omvang niet begrijpt, is voorstander van de voortgaande ongebreidelde opname uit islamitische landen en droomt zijn multiculturele droom van vrede en vreugde verder.

politikstube

[…] Volgens een actueel onderzoek is meer dan de helft van de Europeanen voorstander van een immigratiestop voor “vluchtelingen” uit overwegend islamitische landen. Onder de titel “Europa – trekken we (nog) één lijn?” had de denktank Chatham house uit Londen tussen december 2016 en februari 2017 een peiling gehouden onder burgers uit tien EU-landen.

De antwoorden liggen deels ver uit elkaar, voor zover je de antwoorden in “brede bevolking” en “elites” opdeelt. Zo ondersteunen weliswaar beide geënquêteerde groepen met 61% een verbod op gezicht verhullende islamitische kleding op openbare plaatsen, een immigratiestop wil echter slechts 32% van de elites – dus 24% minder dan het gemiddelde van de Europese bevolking. Een meerderheid van de burgers (54%) is van mening dat hun land 20 jaar geleden een betere plek geweest zou zijn om te leven.

Voor de toekomst van de EU schetsen de onderzoekers een negatief beeld. Zij voorspellen dat rechts-populistische bewegingen zullen proberen de zorgen verder aan te wakkeren en tot een breed verzet tegen de EU zullen oproepen. Er zouden “veelomvattende strategieën” nodig zijn om discussies, die de EU laten overkomen als bedreigend, te verminderen. […] Bron: “Die Welt”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op De meerderheid van de Europeanen wil een stop op de islamitische immigratie

 1. Taljaard zegt:

  De eurofiele elite is net zo onverbeterlijk als de PvdA.
  Wij zijn namelijk ”ongeinformeerd”, wij “begrijpen het gewoon niet”, of wij zijn simpelweg “domme Tokkies”
  Dus gaan ze het ons allemaal nog een keer uitleggen dat de EU een absolute en onontbeerlijke noodzaak is, dat het tot vreselijke rampen zal leiden wanneer zij zal vallen en dat wij niet aan hun grote deskundigheid en integriteit moeten twijfelen, want zij vertellen “het eerlijke verhaal”

  Geliked door 2 people

 2. dirkroelofs zegt:

  Met die nazistische pluche jagers in Brussel zal het een ijdele hoop zijn dat er iets zal veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 3. williaan zegt:

  “Populistisch” is verworden tot een scheldwoord uit jaloezie. Het gewone stemvee is het luisteren naar die draaikonten van politici meer dan zat. Nieuwe verkiezingen durven echt ze niet aan, want dan gaan ze totaal op hun bek.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Uit een peiling is gebleken dat de uitslag ongeveer hetzelfde zou zijn , als die wás , Williaan .
   Dus dat lost ook niks op .
   Hooguit als het hele centraal station in Amsterdam versplinterd zou worden , om maar een voorbeeld te noemen , dan zou er wellicht énige verschuiving plaatsvinden .
   Maar reken maar niet op “onze burgers” .
   Het is een enorme kudde onverbeterlijke klootzakken ,
   op de bekende uitzonderingen na .
   Wij dus .

   Like

   • IkBenHet zegt:

    Inderdaad Harry. De laatste verkiezingsuitslag was óók al om te janken!!
    Het stupide stemvee zal inderdaad wederom hetzelfde gaan stemmen.
    Lemmingen kunnen nog een puntje zuigen aan het gemiddelde NL stemgedrag 😦

    Like

 4. Ik heb zelf maar even een onderzoekje gedaan en de uitkomst zal u verbazen.
  100% van de door mij ondervraagden wilde niks, niemand, maar dan ook niet eentje hier het land in. soms kreeg ik nadere uitleg zoals: de tiefus, ze mogen verzuipen en terwijl ik de vraag stelde zag de hond een groep #dobberenqueteurs op de televisie en vrat er dus een stuk uit. Dat zegt mij voldoende.

  Like

  • Voor de duidelijkheid: stuk uit de televisie, niet uit de #dobberartisten. Had ie misschien liever gedaan.

   Like

   • Steven zegt:

    De tiefus?..tja..het zal mij niks verbazen als al dat import tuig die rare ziektes ook hier komen deponeren.
    En verzuipen?..van mij mag het, maar de EU parasietenTaxiDienst zorgt er wel voor dat ONZE gasten geen natte voetjes krijgen!

    Geliked door 1 persoon

   • @Steven
    Dat ze een berg ziektes meebrengen die hier zijn uitgestorven of waar wij als zeep&soda mensen geen verweer tegen hebben is nu wel duidelijk. En dan niet alleen die besmettelijke, maar ook brengen ze hun hele voorraad knakkers waarvan de bedrading kapot is of een hoop onderdelen ’t niet meer doen het land in om te laten repareren. En dan vraagt de politicus zich nog af hoe het kan dat er wachtlijsten voor de Lucifergestichten zijn en waarom de zorg toch zo onbetaalbaar wordt.

    Dat krijg je, als je de hele wereld uitnodigt om op kosten van die halvezolen die hier Das Volk liggen te spelen, honderdduizenden rolscooters, nieuwe heupen, complete implantgebitten van 15.000 euro per stuk en cursussen fietsangst of kruisje zetten voor moslims weggeeft. Het is gelukkig wel zo dat onze eigen gehandicapten allemaal weer goedgekeurd worden. Dus die hebben we straks niet meer.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De P.v.d.A. heeft Depla (is dat die Depla van het fietsenhok, of was dat zijn broer?) een onderzoek laten doen. Vanaf nu gaat het allemaal anders en vindt de P.v.d.A. de weg terug naar de kiezer. Volgens Depla zit het probleem in de Netflixisering van de samenleving (kan iemand mij helpen, ik stem namelijk PVV) en als dat aangepakt wordt heeft de P.v.d.A. bij de volgende verkiezingen weer gewoon zoals vroeger 40 zetels. Gek dat Depla het klimaat er niet bijgehaald heeft. Moet op zijn minst ook een factor meespelen in het foute stemgedrag van de burger. Maar daar weet gelukkig weer een ander P.v.d.A. parade paardje raad op door het financiële gat te vullen dat Trump veroorzaakt heeft bij het klimaat fraude centrum IPCC.

  Like

  • Ja, dat is volgens mijn gegevens Paul Depla, die eerder door Jolanda van Veluw, het Meisje van de VVD, als onderdeel van het veranderingsproces bij een formatiebespreking burgemeester ‘zou zijn’ gemaakt in ’t Nijmeegse fietsenhok. Maar geen zorgen, het gaat goed met iedereeen. De ene is burgemeester gemaakt in Heerlen en loopt alvast warm om Asscher op te volgen vanwege zijn mooie ervaringen met een zittende VVD en de andere zit bij de gemeente Heumen de asielzoekers te huisvesten dus die zie ik straks wel als nieuwe Ploumen terug.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Ja dan komt die irritante volgevreten PVDA-dragonder Kleinsma weer naar voren om met die gluiperige in vet badende oogjes “het gat te gaan opvullen” van het leugeninstituut IPCC. De arrogante machtswellustelingen laten hun klimaatleugen niet schieten om macht over de bevolking te krijgen en te vergroten. De klimaatleugen is het excuus om een neocommunistische klimaatdictatuur op te zetten. De natte droom van de elite. Een hele kleine elitegroep met hun retelikkers in de politiek heersend over een verarmde zich kapotwerkende bevolking waar alle welvaart van wordt afgeroomd om “de planeet te redden”.

   Like

 6. Elly zegt:

  Vandaag eerst het RTL journaal gezien en daarna de Nos. Item: verslaglegging van Willy en Maxi op Sicilië. RTL plakte daar een item aan met hoe ontevreden de mensen daar waren over de hoeveelheden migranten. De NOS plakte er een item aan met hoe welkom de mensen daar de migranten heten. No problem. Het was gewoon lachwekkend.

  Like

 7. Andrew Kraneveld zegt:

  Kortom, we gaan d’r aan….

  Like

 8. 4sjun zegt:

  EU Threatens Poland, Hungary & Czech Republic | Open Borders | Migrant Crisis

  Like

  • Golden Girl zegt:

   er is maar 1 goede gezinshereniging, ze terug naar hun familie sturen, het is toch te gek dat half Afrika hierkomt en hele volks stammen ze naar Nederland volgt, hier nog stel kinderen bijmaken, gaat lekker zo in ons land en de rest van Europa

   Like

 9. Beschouwer zegt:

  Zo zie je maar weer dat de arrogante politieke elite schijt heeft aan wat het volk wil. Geen massa-immigratie.

  Like

 10. Marian zegt:

  Daarom moeten wij van Brussel af, voordat wij een provincie worden van de EU.!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s