Lewe die Boere!

Screenshot_191

(Door: “egregs”)

Stelt u zich eens voor dat Mark Rutte op een VVD-bijeenkomst plotseling een gezang zou aanheffen dat tot strekking had de massamoord op Marokkanen en Turken te bepleiten. Probeert u zich eens het volgende in te beelden: Op een partijavond in Aerdenhout geraakt onze premier gaandeweg in een staat van extatische zielsberoering en begint, al ritmisch heupwiegend, lyrisch uit te weiden over wat kennelijk onderdeel vormt van een geliefkoosde, persoonlijke wraakfantasie: “Ons kabinet gaat de Marokkanen neerschieten met onze machinegeweren….We gaan de Turken neerknallen….Ze zullen vlieden…”

U kunt weer opgelucht ademhalen, want vanzelfsprekend is dit slechts een één of ander absurdistisch gedachte-experiment. Dit soort dingen gebeuren natuurlijk niet in Nederland, ze gebeuren zelfs nergens…behalve dan in Zuid-Afrika: die onvolprezen ‘regenboognatie’ waar wij als Nederlanders zoveel geld en moeite in hebben gestoken .Slechts in dát land kan de zittende regering er veilig mee wegkomen om (voor de ogen van de ‘wereldgemeenschap’) openlijk op te roepen tot de uitroeiing van een minderheidsgroepering.

Als verzachtende factor moet trouwens opgemerkt worden dat de aanstichter in deze, de huidige president Jacob Zuma, slechts trouw in de voetsporen aan het treden was van de hier te lande alom verafgode ‘politieke gevangene’ Mandela.

Persoonlijk valt het mij ondertussen steeds zwaarder om nog enige sympathie op te brengen voor mijn eigen volk. Onze halfbroers, de Boere, hebben ons feitelijk nooit iets anders bewezen dan welwillendheid, vriendschap en gastvrijheid. Onze bedrijven genoten een voorkeursbehandeling, de emigratie uit onze contreien werd aangemoedigd en toen Nederland in 1953 getroffen werd door de watersnoodramp was het ‘blanke regime in Pretoria’ de eerste buitenlandse mogendheid die ons te hulp kwam. In weerwil van dit alles voelden wij ons geroepen om ons lot te verbinden aan dat internationaal communistische complot genaamd de ‘antiapartheidsbeweging’: zonder twijfel onderdeel van de meest bedorven desinformatie-operatie uit de totale geschiedenis van active measures.

En zelfs vandaag de dag nog is ons land bereid om goede diplomatieke betrekkingen op het spel te zetten wanneer in een afgelegen ex-Sovjetrepubliek of in een één of andere onooglijke negerstaat de ‘LBGT-rechten’ zogezegd in het geding zijn. Maar wordt daarentegen een Broedervolk met door de staat gesanctioneerde uitwissing bedreigd, dan is het stilzwijgen van onze kleurenblinde humanitairisten oorverdovend.

Kijkt u eens naar de onderstaande foto. Vindt u ook niet dat deze arme, ontheemde kinderen een treffende gelijkenis vertonen met ‘onze eigen mensen’? En bedenk dan dat dit de ‘gelukkigen’ zijn: honderdduizenden zijn inmiddels tot dit soort ‘tentenkampen’ verbannen, maar in ieder geval behoren zij niet tot de 70.000 die met hun levens hebben moeten boeten voor onze, middels sancties en terreursubsidiëring opgelegde hippie vergezichten.

Screenshot_192

Door:
“egregs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "diversiteit", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, discriminatie, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

26 reacties op Lewe die Boere!

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Weer zo een artikel waar de schrijver de spijker op zijn kop slaat. Wat een acute korte termijngeheugenstoornis hebben de meeste politici ins ons land. De geschiedenis herhaalt zich. Wee ons!!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Toch blijf ik het vreemd vinden dat de blanken nog altijd in dat inmiddels totaal verziekte Zuid Afrika blijven.
   Vlucht weg kom naar Nederland terug. Jullie zijn onze echte “vluchtelingen”…!
   Eens kijken hoe de blanke verradersclub hier zou reageren…

   Geliked door 2 people

   • kruisridder zegt:

    Ze worden hier niet toegelaten Paul. De Zuid-Afrikaanse blanken worden niet beschouwd als vluchteling. De idem zwarten wel.

    Geliked door 2 people

   • oud-marinier zegt:

    Dat proberen ze ook…..ZE WORDEN KEIHARD geweigerd !!!

    Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Paul
    Zij die het geld en de middelen hadden zitten ook allang in Australie, Nieuw Zeeland en Zuid Amerika. Een aantal boeren is zelfs naar Nigeria gegaan, waar ze van harte welkom zijn vanwege hun expertise in de landbouw.
    Wat er nu nog in ZA zit zijn over het algemeen arme mensen, die gewoon geen kant op kunnen.
    En naar Nederland hoeven ze helemaal niet te komen.
    Verkeerde kleurtje en verkeerde geloof, dus keihard geweigerd.
    Omdat ZA deel uitmaakt van het Gemenebest is het VK het enige Europese land waar ze terecht kunnen.

    Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Slechts in dát land kan de zittende regering er veilig mee wegkomen om (voor de ogen van de ‘wereldgemeenschap’) openlijk op te roepen tot de uitroeiing van een minderheidsgroepering.

  En Pia Dijkstra (nu D66) zag dat het goed was. Nooit hebben dit soort lieden nadien uitgesproken dat het toch niet helemaal goed was waar ze mee bezig waren. Mede door hun inzet zijn duizenden leden van Inkatha vermoord door het ANC. Inkatha was al in gesprek (Buthelezi) met het Apartheid bewind voor overgang naar een gedeelde samenleving. Het ANC was een product van de KGB. Over de hele wereld trachtte het communisme de westerse wereld te destabiliseren door socialistische verzetsbewegingen te vormen en te faciliteren. De PLO van Yasser Arafat is ook een KGB product.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Inkatha_Vrijheidspartij

  http://linda-nieuws.nl/nieuws/pvv-pia-dijkstra-d66-betrokken-bij-genocide/

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Connectie’s KGB en PLO.

  Abbas heeft overigens een studie afgerond aan de universiteit van Moskou waar hij ook zijn proefschrift geschreven heeft dat betrekking heeft op downplaying Holocaust. Tot 1940 hebben de communisten onder Stalin nauw samen gewerkt met A. Hitler.

  https://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/09/palestijnse-leider-abbas-was-sovjet-spion

  Like

 4. Feniks zegt:

  Welwillendheid, vriendschap, gastvrijheid..
  Afrikanen die naar Europa in grote getalen komen, kennen dat begrip niet.
  Tot mijn grote schande moet ik erkennen dat Mandela, voor wie ik diepe bewondering ooit koesterde, dat Mandela de omgekeerde agenda voerde.
  geen ideologie van samen, maar zoals de nu zichtbare praktijken van afslachten van blanken.
  geen samenwerking om Afrika tot bloei te brengen.
  Fuck Mandela,

  Like

  • Lies zegt:

   Hij was nog maar net aan de macht de eerste jaren, en veel europese bedrijven wilden daar nuttig werk doen.
   Een Engels en Zweeds telefoonbedrijf zijn een paar jaar bezig geweest om zich daar te vestigen, maar uiteindelijk is dat niet gelukt. Meneer Mandela wilde 70 miljoen! euro als omkoopgeld hebben. Dat geld wilde hij voor zijn familie hebben.
   De fax werkte niet, de telefoon niet, de post niet, en als het soms wel werkte moest je maar afwachtten of het aan gign komen. Er was een satelliet ondertussen en dit was de uitkomst. Mobiele telefonie, daar kon je mee scannen, versturen, bellen, posten, alles.
   Wat jammer dat dat niet doorging, want de bedrijven deden het ook om daar deze infrastructuur te komen brengen.

   Like

 5. Jean zegt:

  In 1967 was alles rond om definitief naar Zuid Afrika te emigreren, door mijn echtgenote zijn we toen niet vertrokken wat ik toen jammer vond maar waar ik nu heel blij om ben.
  Laat de blanken in Europa en Amerika en laat de zwarten in Afrika dat voorkomt veel problemen want de culturen mengen zich nooit net zoals olie en vuur ook niet samengaan.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Jean
   Wees er maar blij om.
   Mijn ouders zijn in het najaar van 1962 weer terug naar Nederland gegaan.
   En ben er ze achteraf heel dankbaar voor.

   Like

 6. 4sjun zegt:

  Zuid Afrika leert ons een belangrijke les: Zo slecht gaat het niet in Orania. Kennelijk werkt segregatie het beste uit voor wie iets wil opbouwen, investeren en kennis wil overdragen. Tevens verheldert ons en blik op de historie dat het wederom de socialisten zijn geweest die een land naar de afgrond helpen. Het was aanschouwbaar in het welvarende Rhodesië dat tot het hongerende totalitaire Zimbabwe verwerd en het gebeurt gewoon weer in het ooit welvarende Zuid-Afrika dat met rasse schreden dezelfde kant op gaat. Valt hieruit tijdig een les te trekken voor verschillende Europese staten?
  .
  Lees ook:
  http://joostniemoller.nl/2017/04/genocide-blanken-zuid-afrika-zit-opzet/

  Geliked door 2 people

 7. kraftavilqa zegt:

  Mandela zat in de gevangenis omdat-ie een terrorist was niet omdat-ie zwart was zoals linksen ons graag willen doen geloven. Mandela was zwart en communist dus natuurlijk was hij een knuffelobject voor de inherent racistische linksen. Niet alleen de Afrikaanders interesseren de linksen geen moer, ook de Europeaanders offeren ze graag op ten faveure van allerlei donkerhuidige barbaren uit den vreemde. Het wegmetonsisme gestoeld op intense zelfhaat is het ernstifste symptoom van de verwoestende kwaal linkse koprot geworden.

  Like

 8. Alex Delarge zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Flo zegt:

   Geweldig, Bosma, en daarom stem ik PVV .

   Like

  • delamontagne zegt:

   Een vreselijke ENGERD, die Freek.
   Maar zo zijn er meer die de NL-ers info geven via radio/TV
   Verdraaide info, halve waarheden, DIRECTE LEUGENS……….

   Like

  • Mirjam zegt:

   Bosma is prima, gewoon recht voor zijn raap én de waarheid. Hij had het over Freek de Jonge. Kijk eens hoe die hier te kakken wordt gezet door iemand – Yernaz Ramautarsing – die de hele linkse meute (waaronder Pauw en Witteman) trouwens daar te kakken zet, en terecht. Ook helemaal recht voor zijn raap én de waarheid:

   Like

   • Mirjam zegt:

    En dan kijk nog eens naar dit filmpje. Hier is zo duidelijk te zien hoe Pauw en Witteman en trouwens ook Theo Maassen aan het manipuleren zijn en bewust provocerend Geert een kopje kleiner proberen te hebben. Smeerlappen zijn het en ze moeten zich voor hun lafheid kapot schamen. Ze spelen gewoon het spelletje: hoe maken we stiekem Geert Wilders een kopje kleiner.

    Like

 9. Terwijl er miljarden moordlustige mafklappers loeren op een kans om je de kop af te hakken, nadat ze eerst je vrouw en kinderen hebben verkracht, blijf je als eigenwijze wittie toch maar in dat gebied wonen. Nooit iets van begrepen. Net zomin als al die eigenwijze joden die in een landje zo groot als een postzegel wonen waar ze elke dag rekening moeten houden met een ander soort mafklappers die op de loer liggen om jou en je hele familie uit te roeien. Ik zou een roeiboot kopen en vol met blikken bruine bonen en hup naar Europa, asiel aanvragen. En in Europa zouden ze dan nog eens echte asielzoekers zien.

  Like

 10. William zegt:

  Dankzij de Afrikaners en de Britse Zuid-Afrikanen was Zuid-Afrika welvarend. Nu heeft iedereen gelijke rechten (op papier). Door hun numerieke overwicht wordt het land bijna geheel bestuurd door zwarten, en wordt het ooit zo welvarende land een puinhoop. Armoede, werkloosheid, criminaliteit. En wie krijgt daarvan de schuld? De blanke!

  Like

 11. ongesgoolde zegt:

  Nikkeraap : Destructief van aard gemiddeld 20 iq punten minder en 20% meer testosteron.En dan heb ik het nog niet eens over de lichamelijke verschillen.
  Haal een aap in huis en je hebt apenstront, simpel toch?

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   30 jaar geleden zou ik gezegd hebben dat je een racist bent. Met de huidige kennis die ik heb (dank u wel internet!) geef ik je groot gelijk.

   Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Jaren terug zei ik het al Zuid-Afrika is Zimbabwe 2.0.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s