Grensdeskundige van Duitse politievakbond: “Duitse grens zo open als een schuurdeur”

Screenshot_178

(Vertaling: E.J. Bron)

De grensdeskundige van de Duitse politievakbond GdP, Arnd Krummen, waarschuwt dat “de Duitse grens openstaat als een schuurdeur.” Niet alleen voor illegale immigranten, maar ook voor allerlei soorten criminelen. “Aan de westelijke grens in de deelstaat Nordrhein-Westfalen wordt wegens het dramatische personeelstekort bijna überhaupt niet meer gecontroleerd”, aldus Krummen. Daarom zouden “inbrekers, dieven en smokkelaars, maar ook illegale immigranten, ongehinderd het land kunnen binnenkomen.” Onder hen zouden zich ook terroristen kunnen bevinden.

Duits - Zuerst

De illegale immigratie kan niet becijferd worden, omdat er bijna geen sprake zou zijn van controle. De eigenlijk geplande 600 banen voor de bewaking van de ongeveer 500 kilometer lange grens met België en Nederland zijn maar voor de helft bezet, het aantal actieve agenten is zelfs nog minder. Na aftrek van de administratieve krachten blijver er 220 agenten over, die ook nog tientallen stations steekproefsgewijs moeten controleren. Maar zelfs daar komen ze nauwelijks aan toe, omdat de agenten bijna helemaal met uitzettingen en overdragen bezig zijn en er steeds opnieuw agenten naar andere delen van de republiek gestuurd worden.

En dat, terwijl Nordrhein-Westfalen het belangrijkste transitgebied van Duitsland is en al jarenlang bekendstaat om de grensoverschrijdende criminaliteit. Toen de politie van Nordrhein-Westfalen in het jaar 2014 binnen twee dagen 11.972 personen aan de Nederlandse grens controleerde, werd bij ongeveer 45% van de gecontroleerde personen onwettig gedrag bewezen.

In de politiek en de leiding van de federale politie vindt men dit echter niet nodig, zoals een woordvoerder verklaarde.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Grensdeskundige van Duitse politievakbond: “Duitse grens zo open als een schuurdeur”

 1. Bob Fleumer zegt:

  Nederland wordt moedwillig in de soep gedraaid!

  Like

 2. Feniks zegt:

  Dat nu is exact wat de elite wenst.
  Orde vanuit chaos en een bevolking die smeekt om een politistaat in te stellen..
  Daarmee kan een wereldonderdukkende regering worden ingesteld.
  Weg privacy,
  Waarom doet de gevestigde politieke orde niets om illlegale migratie te stoppen?
  zij kunnen dat makkelijk, maar ze verkiezen om de bevolkingen bloot te stellen aan geweld/terreur
  verkrachtingen, aanvallen..
  WAAROM?
  Er zijn legio mogelijkheden om terreur te stoppen.
  Waarom dan laten politici dit toe?
  Het antwoord kan slechts zijn:
  Omdat zij het willen
  Anders hadden er allang maatregelen worden genomen.
  Het enkele feit dat politici dat niet doen moet je toch aan het denken zetten.

  Like

 3. williaan zegt:

  “45% van de gecontroleerde personen onwettig gedrag bewezen”.Dus ruim 2500 per dag in de kraag gevat. Oei, dat is te veel om te kunnen verwerken, dus weg met die agenten daar.
  Dan krijgt de justitie tenminste weer lucht en de statistieken geven anders een te akelig beeld.

  Like

 4. Jan Zwitser zegt:

  Gezocht: Een echte vertegenwoordiger van het volk, een geboren leider, die ons land uit de stront kan trekken en “Den Haag” erin kan duwen. Type Orban.

  Like

  • Marian zegt:

   Daar kan je lang op wachten Jan. Zo’n leider is Geert, maar die hebben ze gewoon aan de kant gezet. Het enigste om dit voor elkaar te krijgen is dat het volk hiertegen in opstand moet komen. Maar dat gebeurt ook niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s