Geen viering in het Witte Huis ter gelegenheid van het einde van de ramadan – president Trump stuurt hartelijke groeten

Screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor het eerst sinds Bill Clinton werd er in het Witte Huis geen viering georganiseerd ter gelegenheid van het einde van de ramadan. President Trump stuurde hartelijke groeten. De feestdag zou de mensen herinneren aan de “betekenis van barmhartigheid, begrip en goede wil”.

epoch times

Voor het eerst sinds jaren heeft het Witte Huis geen viering georganiseerd ter gelegenheid van het einde van de islamitische vastenmaand ramadan.

President Trump stuurde zaterdag zijn “hartelijke groeten” aan moslims die het jaarlijkse feest van het vasten breken vierden. De feestdag zou de mensen herinneren aan de “betekenis van barmhartigheid, begrip en goede wil”, verklaarde hij.

Sinds de ambtsperiode van de Amerikaanse president Bill Clinton (1993-2001) had het Witte Huis elk jaar of een feest ter gelegenheid van het Suikerfeest of tijdens de ramadan een iftar-maaltijd georganiseerd.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Islam, ramadan, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Geen viering in het Witte Huis ter gelegenheid van het einde van de ramadan – president Trump stuurt hartelijke groeten

 1. Manna zegt:

  Het fenomeen Trump!

  Geliked door 2 people

 2. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob Fleumer zegt:

  Well done Donald, no hanky panky in the white house!

  Geliked door 2 people

 4. hslot4 zegt:

  Wat een eikel zeg dit was de perfecte gelegenheid om verbondenheid te tonen en samen zijn.
  Een iftar met uitsluitend varkensvlees dikke bbq met smokey quran briketten whisky en liters bier ik snap het niet .
  Houdt Trump niet van feestjes?.

  Like

 5. Karen zegt:

  Zo’n bericht stemt mij tevreden! Trouwens eigenlijk doet hij nog teveel. Ik heb namelijk nog nooit gehoord dat een mohammedaan ons een prettig of zalig Kerstfeest wenst.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dit kan ik bijzonder waarderen van president Trump!

  Geliked door 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Goed gedaan joggie.!!!

  Like

 8. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Moslims vreten zich tijdens hun ramadan naar zonsondergang een slag in de rondte,een vasten waar DE LEVENDE GOD absoluut geen welgevallen aan heeft,maar ja ze weten niet beter ,met dank aan de naamchristenheid en alle andere hoogopgeleide elitaire volgelingen, shalom van Léon van Duren.

  Like

 10. Ivanhoe zegt:

  Diftar en iftar schelen maar één letter in tekst.
  In de praktijk scheelt het niets.

  Like

 11. baksteen zegt:

  De feestdag zou de mensen herinneren aan de “betekenis van barmhartigheid, begrip en goede wil”
  Hier staat eigenlijk:
  Deze islamitische feestdag herinnert ons er, na weer een gewelddadige ramadan, aan dat de “betekenis van barmhartigheid, begrip en goede wil” onbekende begrippen binnen de islam zijn.
  Wat een prachtige dubbele bodem!

  Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Goed van de Donald hè? Een statement om als Nederlander jaloers van te worden.

  Geliked door 1 persoon

 13. jantjeuitnl zegt:

  De meerderheid van de Amerikanen is niet gek. Ze laten zich minder snel in de maling nemen dan Europeanen. Dat was al zo met Reagan en nu weer met Trump.
  Alleen de tegenwind bij Trump is een stuk sterker dan bij Reagan. Bij Reagan was de tegenwind ook sterk in het begin. Alleen nu gedragen de verliezers zich als moslims.

  Geliked door 1 persoon

 14. Fred zegt:

  ##President Trump stuurde hartelijke groeten. De feestdag zou de mensen herinneren aan de “betekenis van barmhartigheid, begrip en goede wil”.##
  *****
  Mensen wel, moslims niet.

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Goed gedaan President Trump. De importvolkeren hebben deze gewelddadige ideologie van huis uit mee genomen naar ons land. Ik heb niks met hun cultuur en wil er ook beslist niets mee te maken hebben. Nu niet, en ook in de toekomst niet. De Westerse landen zijn van oorsprong Joods/Christelijke/ Atheistische landen. Dat moet zo blijven.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Dat is een teken van beschaving door Trump . Nu nog die “hartelijke groeten” doen verdwijnen en we zijn rond .Het is toch …zo onozel al die godsdiensten…Moest er echt een” God de vader” bestaan , die overloopt van liefde en rechtvaardigheid voor zijn schapen . Hij zou niet dulden dat zijn volgelingen worden afgeslacht en zou zijn vertegenwoordiger op aarde “de Paus” een klets rond zijn oren krijgen en in de hoek vliegen met ezelsoren op zijn hoofd . Moest Allah werkelijkheid zijn , geen verzinsel maar echt .Hij zou instemmen met een kalifaat in Syrie en Iran, hij zou ze steunen en verdedigen maar niks van dit alles ! Hun leider ” De jef van’t hoekske ( maar dan in het arabisch) werd naar het paradijs gestuurd . Zijn volgelingen krijgen op hun kl…..Er is en bestaat geen enkele reden om godsdienst te steunen en te beleven. Moest er echt een hemel bestaan , een hiernamaals , zonder correcte politiek noch zakkenvullers Koningen ,noch wereldleiders ….wel …als ge leeft als mens , die naam waardig , geloof mij , dan komt ge zeker in het hemels paradijs en kunt ge mits een kleine vergoeding Merkel en dergelijke zien branden in de hel !

  Like

  • jroam zegt:

   Goed geschreven, maar een reden, in mijn ogen “de” reden om een geloof aan te hangen: lafheid. Te laf om de realiteit onder ogen te komen.
   Te dom om het leven te respecteren.

   Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Goed zo: Nu is ook iedereen op deze site weer tevreden over “The Donald.”
  Goed statement, inderdaad, maar persoonlijk had ik ook eigenlijk niet anders verwacht; Niet van hèm.
  Geef die man de benodigde tijd – en dan alsjeblieft telkens wat langer dan een paar maanden – en hij zal de hele tendens op het westelijk halfrond weten om te gooien, mark my words!
  Maar onthoud, dat elke Amerikaanse president tot nu toe een MENS geweest is, en dat hij daarop geen uitzondering vormt: Wonderen tot stand brengen door met zijn vingers te knippen kan ook hij niet.

  Geliked door 1 persoon

 18. Flo zegt:

  Prima man die Trump, opflikkeren met die suikerzieke mislims en hun stink geloof!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s