Dreiging met hongerstaking: “Vluchtelingen” willen geen aardappelen meer

Screenshot_64

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Wie uit een oorlogsgebied vluchtte en via meerdere veilige Europese landen naar Duitsland kwam, heeft over het algemeen andere zorgen dan in hongerstaking gaan wegens gratis eten. “Gouden parels” in een noodonderkomen in de Bitterfelder Straße in Berlin-Marzahn, overwegend uit Syrië en Afghanistan, smaakt het Duitse eten niet en de aardappelen komen hen de keel uit. Nu dreigen ze met een hongerstaking.

politikstube

Men moet wel héél getraumatiseerd of verwend zijn om je te storen aan de aardappelen respectievelijk het eten uit de grootkeuken. Blijkbaar gaan deze “vluchtelingen” uit van compleet verkeerde voorstellingen en hoopten in een christelijk land waarschijnlijk op voedsel dat bij hun islamitische landen van herkomst past. Misschien emigreerden deze “vluchtelingen” alleen maar de verkeerde kant uit. In plaats van de voorkeur te geven aan landen met een gelijksoortige cultuur, geloofde men de wonderbaarlijke vertelde verhalen over Duitsland en kwam in aardappelland terecht. Met zulke aanspraken stijgen de “gouden parels” tot ongekende hoogten op de populariteitsscala.

[…] Aardappelen, aardappelen en nogmaals aardappelen. Hij zou het eten niet meer kunnen zien, zegt een 28-jarige Syriër die in een noodonderkomen in de Bitterfelder Straße in Berlin-Marzahn woont. In een persmededeling hebben de bewoners van de instelling nu aangekondigd in hongerstaking te gaan. In de persmededeling werd het begin van de hongerstaking voor afgelopen vrijdag aangekondigd.

Een 28-jarige Syriër, die niet met naam geciteerd wil worden, weet dat er ongeveer 20 mensen zijn die aan de hongerstaking willen meedoen. Hijzelf zou vanaf donderdag al geen voedsel meer tot zich nemen. Hij zou vanaf het begin in het onderkomen wonen. Na zo´n lange tijd zou men gewoon zat zijn van het eten uit de grootkeuken,onafhankelijk van diens kwaliteit. Velen zouden van hun zakgeld al lang eigen levensmiddelen kopen. Om deze in het onderkomen te bereiden, zou echter verboden zijn, en het zou ook helemaal niet mogelijk zijn, omdat er geen kookgelegenheid zou zijn en ook geen koelkasten.

“Men komst steeds bij ons met zulke eisen”, zei de LAF-woordvoerder Langenbach. Medewerkers van het LAF en de volkssolidariteit zouden met de bewoners praten. “We doen ons best om dat zo snel mogelijk te regelen.” […] Bron: “taz”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

45 reacties op Dreiging met hongerstaking: “Vluchtelingen” willen geen aardappelen meer

 1. eisen van asielzoekers moet je niet inwilligen ; stuur hen naar Marokko, Algerije , Qatar en Kuwait.

  Like

  • flecki zegt:

   Kunnen de ‘asiellovers’ van D66, Deze lui Niet , met behulp van een door hun aanbevolen pil van Drion uit hun ‘lijden’ verlossen, Misschien voelt mevrouw Dijkstra zich hiertoe geroepen?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Néé! Dat is bedoeld voor autochtóne Nederlanders!
    Ben je gek om het materiaal voor het nieuw te plannen geglobaliseerde ras daar eventjes te vernietigen?! Hebben de linksen dáárvoor tot nu toe van alles zó hardnekkig weggekeken, dat ze er een stijve nek aan overhielden?! (LOL!)

    Like

 2. Ivanhoe zegt:

  Ik denk dat ik een kleiaardappel toch zonder glijmiddel in de aars van zo’n luie lange dunne beroepsneger geramd krijg.

  Like

 3. t.Troubadour zegt:

  Rustig laten staken zijn zij gewend tijdens de Ramadan.

  Liked by 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Dan moeten ze maar in hongerstaking gaan. Het eten uit de gaarkeuken kunnen dan de daklozen in Duitsland opeten, deze mensen zijn blij dat ze überhaupt iets te eten hebben. De zogenaamde ‘vluchtelingen’ zouden dan mogen toekijken hoe deze mensen het eten opeten. Een goed les voor ze. Als je echte honger hebt, eet je bijna alles. Deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn eigenlijk dus verwende stinkdieren.

  Liked by 1 persoon

 5. Ron zegt:

  Uitbreiding van de ramadan, helemaal niet meer eten in plaats van alleen na zonsondergang.
  Vooral aardappels blijven geven totdat het die nep-vluchtelingen zo hun neus uit komt dat ze weer terug gaan naar de herkomstlanden.

  Like

 6. gewoon er uit met dat k-tvolk die zijn gvd nergens meer met tevreden omdat onze regering omgekocht is en net doet of het koningen zijn
  !!!!!!

  Liked by 2 people

 7. Karen zegt:

  Tja je bent natuurlijk niet gered op het strand van Libie om in Duitsland aardappels te moeten eten. Echt schandalig, arme mensen ze hebben al zoveel meegemaakt. Ik zou zeggen leg ze geen strobreed in de weg en laat ze ongestoord minstens 8 weken iin hongerstaking gaan, het is hun recht. Rottige Duitsers wat denken ze wel niet, aardappels, schande.

  Liked by 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Ruimt mooi op.

  Like

 9. ronaldo zegt:

  En die stomme duitsers gaan gewoon weer door de knieen om het ze naar de zin te maken, dalijk krijgen ze ook nog allemaal een gratis auto !

  Liked by 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   En drieduizend euro in de maand om rond te kunnen komen.

   Natuurlijk buiten de kinderbijslag en andere sociale voorzieningen gerekend.

   Like

 10. anna zegt:

  geef ze maar tulpenbollen, hadden wij in de oorlog ook ….

  Liked by 2 people

 11. Golden Girl zegt:

  mij komen deze verwende opvreters de keel uit, ik zou zeggen ga allemaal in hongerstaking en NIET stoppen ermee, geef het uitgespaarde eten aan Duitsers die dakloos zijn of weinig geld hebben, die gun ik het van harte
  ik denk dat ik WO 2 de mensen dolgelukkig waren geweest met aardappelen , die hadden amper iets te eten, arrogante K.. eisers, ga je feest in Syrie vieren en kom vooral niet terug

  Liked by 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Wat zou ik die schurftige mohammedaanse teringlijders, die ‘vluchtelingen’ dolgraag uit een vuilnisbak of een riool zien vreten omdat ze écht honger hebben!
  Dan piepen ze wel anders, die weldoorvoede, van gezondheid blakende, glanzende, getinte koppen! Ga maar lekker in ‘hongerstaking’, walgelijk uitschot! Maar dan wél langer dan twee uur volhouden, hè?
  VUIL PLEURISVOLK! GORE PARASIETEN! ONDANKBARE HONDEN!!!

  Deze arme stakkers tijdens de hongerwinter, die hadden het pas écht slecht:

  Like

   • Verdorie Tistochwat daar had een foto van mijn moeder tussen kunnen zitten, zij schraapte ook het laatste beetje uit de lege voedsel containers. Ongelofelijk wat deze eisen stellende moslim rotzakken voor elkaar krijgen, daar zit volgens mij structurele hulp van de professionele deugmensen en verwelkomers achter, ach wat de autochtone burger staat met een voet in het open graf, nog even dan is de umvolkung van Europa een feit en dan?

    Liked by 1 persoon

 13. Petra DeBoer zegt:

  Syriërs eten ook in Syrië veel aardappels, dus niet mekkeren en dan denken ze maar dat het een gepofte aardappel is of in een salade verwerkt is. Dat chanteren middels hongerstakingen hangt mij nu juist de keel uit.

  Liked by 1 persoon

 14. Ze zien d’r maar slecht uit dus moeten ze goed bijgevoerd worden. Drie keer daags een grote kom snert met wat vèrrekespeutjes, -oren- en staarten doet wonderen. En als ze ’t niet willen vreten zet je diezelfde kom er bij de volgende maaltijd weer neer. Zo deden onze ouders dat en ik mag zeggen dat ik er achteraf een flinke gezonde pens van heb overgehouden. Vreten wat de pot schaft hoort ook bij de inburgering en niet alleen oetkiering ophalen en weer snel terug naar je land voor verkansie.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   “Vekaase” is het eigenlijk.
   Af en toe hoor je de “r” nog héél even. Zo van “ve r kaase”.
   Ja, je gelooft je oren niet hoe de mensen de woorden kunnen ombuigen naar gelang de snelheid waarmee ze spreken.
   Zo weinig mogelijk zorg aan besteden.
   Het toppunt van de haast om je uit te leven met taal is helemaal niks meer zeggen.
   Ook je mond niet open en dicht doen.
   Je mag wel ’n klein beetje heen en weer springen.
   Gekke bekken trekken mag ook.
   Verder alles in diep stilzwijgen.

   Liked by 1 persoon

   • Breinbrouwsels zegt:

    De taal gaat eraan. Als ik de snelheid zie waarmee de kleintjes met die vintertjes op die dingen aan het vingeren zijn raak ook ik sprakeloos. Kleintjes van 2 jaar, die je vroeger met de luier onder aan DEN (ouwe dativus of zoiets) reedt en een tut in de mond blèrend door de buurt zag trekken – mamma: ja ik doe ‘m zo wel in bed hij is moe en stak nog een sigaret aan – die kleine verwaarloosde dus, die zie je nu met een brilletje op, een touchpen achter z’n oor en fris opgeschoren hipsterkapsel met zo’n knotje op de kop en met een i-pad onder de arm door het huis lopen, op zoek naar een vrije werkplek terwijl die kraait Aaipet, Aaipet!

    Dat zal volgens mij ook wel het enige woord zijn dat ie ooit zal gebruiken. Toen ie bij de tewaterlating z.n neus buiten de doos stak krijste die al Aaipet! en als ie straks voor het eerst op 46-jarige leeftijd een vrouwmens het tuintje gaat wieden zal ie van verbijstering gaan huilen dat er geen i-Pad in zit. Nee, die taal, dat wordt niks meer. Het eerste wat de mens trouwens straks aan Petrus vraagt is waat ie z’n i-Pad op kan laden en gaat dan zonder woorden aan de rechterhand van Iemand zitten die tot z’n verbazing in zo’n ding zit te kijken, Het Boek. [’t Kan zijn dat ik op dit moment in de tijdlijn Hem met Sinterklaas zit te verwarren maar eerder vermoed ik dat ze straks Beiden op veler verzoek geen Heilg Boek meer maar een Nieuw Model I-Pad zullen hebben. The Holy Pad]

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Het “Waar is mijn pad-geroep mag voortaan alléén nog wel bij de afhaalchinees.
    Die gaat ’s nachts met z’n vrouw en ’n schepnetje alle vijvers in de buurt af voor de kikkerbilletjes.

    Liked by 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Ik wil die allochtonen een goede raad geven: “volhouden” na ± 4 a 5 dagen zijn jullie bij die 70 maagden. Daar worden geen aardappelen opgediend.

  Like

 16. rony stokart zegt:

  Hoe harteloos kan men zijn? Deze vreetzame uitgestotenen hebben recht op fatsoenlijk eten en liefst “van de kaart”. Is alle menselijkheid ons vreemd?

  Like

 17. Claudia M. zegt:

  Ik stel voor, snel de taal leren, nog sneller aan het werk en vooral je eigen broek ophouden, dan kun je helemaal zelf bepalen wat je eet. Tot die tijd is het voer vreten wat de pot schaft en anders eet je maar niet.

  Terugsturen dit soort klanten, gaan ze in eigen land maar zien hoe ze aan voer komen, dit gaat werkelijk alle perken te buiten! Waarschijnlijk kunnen deze klanten nog geen water koken, maar eisen stellen, kunnen ze als de beste.

  Een beetje onze overheerlijke aardappel beledigen!

  Like

 18. fons zegt:

  gewoon laten verhongeren spaart ook nog geld, ben je meteen van die troep af.

  Like

 19. renato zegt:

  Tot op het bot verziekt door de jarenlang ondersteuning en vetmesterij door de NGO’s.

  Like

 20. Bas zegt:

  Quote: Dreiging met hongerstaking:.
  Men moet zich toch ergens in vastbijten nietwaar.

  Like

  • Guido zegt:

   “Dreiging met hongerstaking”: – dan heb ik gegeten en gedronken. Bedoeld wordt: men slaat ostentatief de aangeboden maaltijd over, en gaat de Mac onveilig masken.

   Like

 21. abouneenee zegt:

  Niet dreigen… gewoon doen!

  Als je op deze manier je leven, althans in woord, op het spel zet ben je het leven niet waard.
  Voldoen die aardappels niet aan de in Nederland geldende vereisten opgesteld door de voedsel en warenautoriteit?
  Sommige Nederlanders moeten aankloppen bij de voedselbank en deze nep-vluchtelingen halen hun neus op voor een eersteklas aardappel? Resoluut uitzetten deze ondankbare honden!

  Like

 22. M.A.L. Sion zegt:

  Met water en brood blijven ze toch ook in leven?

  Liked by 1 persoon

 23. kampersrene zegt:

  Prachtig het probleem gaat zich zelf oplossen . Hongerstaking is de juiste oplossing na een mislukte eis om te eten “a la carte” en….. volhouden he broeders !

  Like

 24. kruisridder zegt:

  Iedere aardappel die daar bespaard kan worden, kan naar de voedselbank. Dus zorgen dat ze de rest ook laten staan. Geef ze slachtafval. Vreten ze in hun landen van oorsprong ook….

  Like

 25. Steven zegt:

  Als ze nou allemaal in hongerstaking gaan en dat een maandje volhouden..dan wordt het westen ook weer BLIJ

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Nou en ?????? Dan vreten ze toch niet !!

  Like

 27. boorzalf zegt:

  Natuurlijk is het een schande dat die zielige vluchtelingen aardappels moeten eten, geef ze een lekker vette rat hmm…. wat zullen ze smullen.

  Like

 28. Breinbrouwsels zegt:

  ….en toen moesten de Nederlanders bij hun Chinezen, Vietnamezen, Molukkers en nog een paar families gaan vragen of ze bij hun mochten onderduiken omdat dit de enige buurten waren waar ze nog zouden worden beschermd. De Nederlanders worden de nieuwe joden en die onderste stenen heeft Rutte verstopt zodat we ons ook daar niet meer achter kunnen verschuilen. 70 Jaar later zijn er dan weer dodenherdenkingen, in Ijsland en Rusland….

  Like

 29. Aardappel zegt:

  Doen wat je beloofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s