FOTO

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTO

 1. Golden Girl zegt:

  in dit geval was de verkrachter een witte of een zwarte, zaak opgelost hij was zowel zwart als wit
  hebben ze ook nog de tijd voor een verzetje tijdens hun moslims etentjes door?

  Like

 2. De inktzwarte kant van Het Rode Kruis
  De organisatie zit tot haar nek in pro-Palestijns en anti-Israëlisch activisme

  Er stond vandaag een meet-up meisje aan mijn deur die opgewekt met haar collectebus schudde. Of ik iets zou willen doneren aan het Rode Kruis. Nou nee, ik geef nooit iets aan het Rode Kruis hield ik haar voor. Ze bevroor en zocht met open mond naar woorden.

  Het Rode Kruis is immers een heilig instituut. En tegen een Rode Kruis-engel zegt niemand nee. Ik wel, en ik zal alle engelen en deugdonoren onder u uitleggen waarom.

  Tweede Wereldoorlog
  Na de dood van oprichter Henri Dunant – door Theodor Herzl betiteld als de eerste christelijke zionist – is het Rode Kruis veranderd in een organisatie doortrokken van oud-Europese Jodenhaat en moderne anti-Israël sentimenten. In de Tweede Wereldoorlog koos het Rode Kruis-bestuur voor collaboratie met de Duitse bezetter. Joodse medewerkers werden ontslagen, Joodse vrijwilligers aan de kant gezet en Joodse bloeddonoren uit de bloedtransfusiediensten geschrapt. Joodse oorlogsslachtoffers kregen geen hulp. Niet in Nederland, niet in Europa noch in de concentratiekampen. Lees verder >>> https://opiniez.com/2017/06/25/de-inktzwarte-kant-van-het-rode-kruis/#prettyPhoto

  Liked by 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Dit is een islamitisch paard .
  Net als hun baasjes klimmen ze óveral op !

  Like

 4. abouneenee zegt:

  Fuck the police is voor mij wat kort door de bocht. Agenten ontvangen hun lijst van prioriteiten uiteindelijk van de minister van Veiligheid en Justitie, Stef Blok (VVD). Uiteindelijk is het dus aan de overgrote meerderheid van het stemmende stemvee te danken dat Stef waarschijnlijk in het nu komend kabinet weer die functie zal vervullen. De wetgevende macht (Tweede Kamer) geeft via wetten en besluiten de politie bevoegdheden. Was de PVV nog 2 of 3 keer zo groot geweest, zoals in mijn optiek zou moeten, dan zou politie, aangevuld door marechaussee en leger, in onrustige wijken orde op zaken stellen door hen nieuwe bevoegdheden te geven en anders in te zetten. Dat kan alsnog, maar dan moet de VVD aansluiting zoeken bij de PVV. De politie kan en mag helemaal niets, op brave burgers beboeten na dan, dus het is niet eerlijk om die groep ook nog te schandpalen voor problemen waar ook zij massaal op de PVV-manier mee aan de slag zouden willen gaan, wat natuurlijk erg frustrerend is..

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Ja als een paard daar op een parkeerplaats stond en er was door zijn baasje niet betaald, wordt er geschreven. Het gevolg: Een boze paard die Fuck de politie direct in daden omzet…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s