Trump kwaad op Palestijnen, zou zich kunnen terugtrekken uit het vredesproces

Screenshot_60

Donald Trump en Mahmoud Abbas.

(Vertaling: E.J. Bron)

De internationale mainstream media noemden de ontmoeting vorige week tussen de Palestijnse leider Abbas en de adviseur en schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, “productief”. Zoals later bleek, was dit niet helemaal correct.

Israel Heute

De Arabische krant “Al-Hayat” uit Londen noemde de ontmoeting “gespannen” en berichtte dat ze eindigde in een kwade splijting tussen de Amerikanen en de Palestijnen.

Volgens informatie van Palestijnse ambtenaren, die met de krant gesproken hadden, denkt Trump er nu over na om uit het vredesproces te stappen.

De “Jerusalem Post” citeerde echter een Amerikaanse ambtenaar, die deze informatie “nonsens” noemde, de details van het bericht van “Al-Hayat” echter niet ontkende.

Daarin wordt verder gezegd dat ook Abbas kwaad was, omdat Kushner de eis van Israël overbracht dat de Palestijnen ermee zouden moeten ophouden om internationale hulpgelden aan terroristen in Israëlische gevangenissen te betalen.

Kushner stond er naar men zegt eveneens op dat de Palestijnen een einde zouden moeten maken aan hun hetze tegen Israël en hij sprak er zijn teleurstelling over uit dat Abbas de moord op een Israëlische politieagente niet veroordeelde.

“Al-Hayat” schreef dat Abbas daarna Kushner zou hebben verweten “Israël´s belangen” te vertegenwoordigen. Verder stond hij erop dat het betalen van salarissen aan veroordeelde terroristen deel zou uitmaken van zijn “sociale verantwoordlijkheid”.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Donald Trump, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op Trump kwaad op Palestijnen, zou zich kunnen terugtrekken uit het vredesproces

 1. Sabeltant zegt:

  De Palestijnen (lees islam) zullen het nog moeilijk krijgen met Trump.
  Trump kan veel hebben maar liegen en afspraken niet nakomen daar heeft hij een broertje dood aan.
  De Palestijnen liegen er op los.

  Like

 2. Marlies zegt:

  Er valt met dat volk niet te onderhandelen. Geld terug van die in weelde levende leiding in Kuwait. Stoppen met die z.g. ontwikkelingsgelden. “Nederzettingen” terug naar hun gebied Jordanië.
  Opgelost. Genoeg is genoeg. Iedereen haat Israel toch al, dus daarin verandert niets. Misschien kan de paus nog iets doen voor die “stumperds”; Vaticaan heeft geld genoeg.

  Liked by 1 persoon

  • J.C.Jans zegt:

   Marlies zegt:
   25 juni 2017 om 15:02
   “Misschien kan de paus nog iets doen voor die “stumperds”; Vaticaan heeft geld genoeg.”

   U zou eens kunnen uitzoeken wat voor organisaties deze roomse huichelaars bende zoal ondersteunen,denk dat u er niet echt vrolijk van word.

   Like

  • Harry zegt:

   Zelfs de andere arabieren hebben een hekel aan Palestijnen
   In Bahrain , de Emiraten en Saudi worden ze echt als een ondersoort gezien .
   En eerlijk gezegd , kan ik dat nog begrijpen ook !
   Teringvolk !

   Liked by 1 persoon

  • J.C.Jans zegt:

   ” hoe meer je leert, hoe meer je walgt”

   Dat de walging massaal mag zijn,en zich omzet in enige zin/vorm van verzet {hiermee niet doelend op een vlaggetjes wapper festijn/foldertje ergens in de bus deponeren of dergelijke zinloze acties/samenkomsten voor “eigen gewin”},en hen die ons uitleveren keihard gestraft/gepakt mogen worden.

   PS ; ik heb geen profiel bij wordpress/facebook of dergelijke,zodoende kan ik geen like geven op u reactie.Bij deze middels deze weg.

   Liked by 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  En samen zullen ze er nooit uitkomen, behalve als Israel weer Palestina zal heten, evenwel zonder de Joden.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Er wordt ontzettend gechoogeld met namen voor het betrokken gebied. De naam Palestina is van (geschiedkundig gezien) recente datum. Het gehele gebied, Gaza, het huidige Israël en de Westelijke Jordaanoever, zijn van oorsprong JOODS gebied. De term ‘bezet gebied’ is volledig FAKE-news afkomstig van linkse bronnen.
   Als de ‘Palestijnen’ (verzonnen naam voor deze groepen Arabieren, die merendeels pas later uit andere Arabische gebieden zijn geïnfiltreerd) hun Israël-hatende politiek volhouden zal Trump daar op reageren met meer dan volledige steun aan Israël. Dat zal de genadeslag betekenen voor de ‘Palestijnen’. Als ze verstandig zijn verhuizen ze naar Jordanië, wat oorspronkelijk de bedoeling was van de VOLKENBOND.
   Echter, een groot aantal van de zogenaamde Palestijnen zijn ‘geradicaliseerd’ en zullen liever sterven dan Israël erkennen. Dat belooft nog heel wat bloedvergieten. Uit naam van Allah. Allah Akbar. Br.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Liked by 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    M.A.L. Sion 25 juni 2017 om 23:43

    Mij zeer wel bekend. Genetisch werd vastgesteld dat minstens 70% der Palestijnse bevolking in Jordanië woont. PLO is op een of andere manier ontstaan en door VN geaccepteerd en verworden gesubsidieerd politiek orgaan. De PLO natuurlijk, maar inmiddels is de VN voorzien van een meerderheid der moslimzetels.

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Verder stond hij erop dat het betalen van salarissen aan veroordeelde terroristen deel zou uitmaken van zijn “sociale verantwoordelijkheid”.

  Dan is het aan de westerse geldschieters om de geld kraan dicht te draaien.

  Liked by 2 people

 5. abouneenee zegt:

  Heerlijk hoe Kushner door enkel redelijk te zijn Abbas zijn schaapskleren kan doen uittrekken.

  Abbas heeft niet goed opgelet. Met Clinton for president had hij met zijn onredelijke gedrag zeker weggekomen, maar dat ging tegen de verwachtingen in niet door. Hij had moeten weten dat hij niet meer in de positie is om Israel-hatend beleid voort te zetten en de wens van de afgewezen profeet, Mohammed, uit te voeren om alle Joden de zee in te drijven.

  Heerlijk hoe Trump de wereld beetje bij beetje aan het veranderen is. Nu nog de binnenlandse neuzen allemaal 1 kan top en we kunnen weer een paar decennia voorspoed meemaken!

  Liked by 1 persoon

 6. karl zegt:

  Dit komt niet als een verassing. Kushner is een zionist net als de rest van zijn familie. Deze lieden zijn niet geintereseerd in een oplossing. Dat hij als een agent voor Israel gezien word lijkt me logisch. Deze man zou geen invloed moeten hebben in het witte huis, los van welke partij gelijk heeft in dit conflict.

  https://www.businessinsider.nl/jared-kushner-ties-george-soros-goldman-sachs-peter-thiel-1-billion-loan-2017-5/?international=true&r=US

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Die Abbas is waarschijnlijk een man waar Rutte veel van geleerd heeft.
  Grenzeloos liegen, geen affectie met de realiteit, waanideeën spuien, en je land en volk gebruiken om er zelf financieel beter van te worden…

  Liked by 4 people

 8. delamontagne zegt:

  Al die kritiek op Trump……..!
  Hij doet ook goede dingen.
  ****************
  President Trump weigert iets te organiseren in het Witte Huis, om het einde van de Ramadan te vieren.
  Einde traditie van 20 jaar.

  Liked by 3 people

 9. Een Palestijnse Staat is aantoonbaar een project van en voor criminelen naar het afgrijselijke voorbeeld van de Nobelprijswinnaar en massamoordenaar Jasser Arafat !!!Deze zogenaamde illegale staat mag alhoewel de VN ( United Nonsens) het wil er nooit komen!!! Shalom van Léon van Duren. (p.s. Europa heeft genoeg eigen moslimenclave’s waar deze moslimbende’s lekker Arafats moorddadige gedrag kunnen kopiëren om zo geweldadig hun gebieden te kunnen vergroten)

  Like

 10. Jan zegt:

  Amazon haalt boek “A History of the Palestinian People from Ancient Times to the Modern Era” uit de schappen
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2017/06/amazon-removes-its-1-middle-east-best.html

  Een samenvatting:


  This book is the fruit of many years of research, during which thousands of sources have been meticulously reviewed in libraries and archives worldwide. It is no doubt the most comprehensive and extensive review of some 3,000 years of Palestinian history, with emphasis on the Palestinian people’s unique contribution to the world and to humanity.

  This lauded historical account that is also available in Arabic and in Hebrew and was penned by the Israeli writer offers no real insight, let alone content. Yes, that’s right- “History of the Palestinian People” is a book whose every single page (and there are 120 of them) is a blank.
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2017/06/amazons-new-best-seller-history-of.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s