Tweet van Geert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Gerard de Boer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. eens een moslim blijft een moslim

  Geliked door 5 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Hoezo islamisering, waar dan, hoe dan?

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps48 zegt:

  Ik vraag me af, wat voor soort ambtenaren er in Arnhem op het gemeentehuis werken. Echte ambtenaren,of politiek correcte ambtenaren ??? Echte ambtenaren weten immers heel goed, hoe ze met zo’n vreemde snoeshaan als burgemeester moeten omgaan. Ik ben benieuwd, hoe dit gaat verlopen.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Zijn er politiek incorrekte ambtenaren dan.
   Ik ben ze nog nooit tegen gekomen.

   Geliked door 1 persoon

  • Beleidsambtenaren vormen de hofhouding in gemeenten, provincvies en bij de rijksoverheid. Zij krijgen van hogerhand het beleid toegefluisterd en bewaken dat vervolgens of hun leven ervan af hangt. En dat is zo want wie niet netjes doet wat de baas zegt is z’n baantje kwijt. Als ze braaf zijn kunnen ze het later in de baantjescaroussel* schoppen tot handpopje zoals een burgemeester.
   *Baantjescaroussel is een warm bad voor brave dienaren van de macht. De macht, dat is het geheel van warme baden en hun badgasten. En omdat ze steeds meer badgasten lokken moeten er telkens nieuwe baden bijgebouwd worden zodat straks heel Nederland in bad ligt en er buiten de poort alleen nog maar PVV-stemmers aan het werk zijn om het badwater te betalen.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Breinbrouwsels (6 juli 2017 om 07:16)
    Naast beleidsambtenaren zijn er ook heel veel uitvoerende ambtenaren. Die behoren niet tot de hofhouding. En over het algemeen zijn die heel goed in staat, om beleidsambtenaren, gemeenteraadsleden, wethouders en burgemeester gaten te laten graven, waar ze zelf invallen. Met een uitgestreken gezicht voeren ze, zonder nadenken, opdrachten ambtelijk correct uit en laten zonder blikken of blozen de ambtelijke molens draaien, terwijl ze hun verstand op nul zetten. Menig gemeenteraadslid, wethouder, of burgemeester kan erover meepraten, hoe hij hierdoor in de problemen is geraakt. De uitvoerende ambtenaren zijn machtiger, dan je denkt.

    Geliked door 1 persoon

   • Klopt @Oeps48 de uitvoerende ambtenaren zijn ook maar loonslaven maar dan met een extra nette pet op. Met veel zaken zijn ze het niet eens, maar ja, het hemd is nader dan de rok, er moeten hypotheken betaald worden en die kutblagen lopen te zeuren dat ze echt een e-bike nodig hebben. Ik denk dat ze straks bij de Galgenfeesten aan de kant van de burger staan, net als de wouten en onze soldaten, waar we veel respect voor mogen hebben want die staan straks tot de nek in de straten vol stront tijdens de onverdoofde westerse cultuuruitingen. [ja, ik weet ‘t, ik schreef eigenlijk iets anders maar dit dekt de lading ook redelijk.]

    Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh ja? Zouden ze? Nou, dat is dan maar te hopen, want het is inderdaad een vreemde snoeshaan. Als ik bij mezelf te raden ga, moet ik hem zo mogelijk nóg minder dan Aboutaleb:
   “Geloof uitdragen moet je een beetje stíekem doen.” -Die raad aan Kuzu dus. Hij dient in elk geval door het hele college extra kritisch te worden bekeken; misschien, dat-ie dan wel vroeg of laat met het één of ander door de mand valt….

   Geliked door 1 persoon

 4. Leo zegt:

  Dit wordt de nieuwe ambtskleding van burgemeesters in v/h Nederland
  De kalief van Arnhem.

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Een burgemeester die een geloof aanhangt wat niet moslims moet bekeren, belastingplichtig maken of vermoorden. Sorry, staat gewoon in de koran die voor eeuwig blijft gelden en onveranderbaar is.
  Een burgemeester die de ergste leiders der moslimbroederschap bewondert.
  Een burgemeester (hoofd der politie) die bij de politie geen PVV ers wil doch wel voor hoofddoek politieagentes pleit.
  Zo’n minkukel wil je toch niet als burgemeester?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   En bovendien een dubbel paspoort heeft…!
   Mensen met een dubbel paspoort mogen NOOIT een overheidsfunctie krijgen…!
   Tussen haakjes, een overheidsfunctie krijg je niet, die “Bekleed” je.
   Nou vroeger misschien wel.
   Toen waren er nog mensen met het politieke ideaal om zich “ten dienste van het volk te stellen”.
   Nu worden we niet meer geregeerd… maar onderdrukt door “beroepspolitici”!

   Maar nòg erger dan die ‘beroepspolitici zijn die moslims met een dubbel paspoort, die een overheidsfunctie “Mogen bekleden…!”

   Nog even en NL is verloren…!

   Like

 7. renato zegt:

  In Rotterdam ook. Als gepensioneerde heb ik er met kromme tenen kennis van genomen. Ik moet het nog verder uitwerken en zal het nog trachten te plaatsen als het zo ver is.Het kost veel energie om het onderwerp aan te kaarten, want ik ben een beetje moe geworden van al dat gezeik. Morgen 68 jaar, dus doe mij eigenlijk maar een borrel en een feestelijk bezoek aan een massagesalon met een happy end…….

  Geliked door 1 persoon

 8. renato zegt:

  En de pil van Drion. Hahahaha.

  Like

 9. Alex Delarge zegt:

  Maar dat is een burkameister!

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  Lijkt Tommy Cooper wel,

  Dat wordt lachen in Arnhem, maar niet heus.

  Like

 11. Jackholland zegt:

  Moslims passen hier niet met hun volgens ons achterlijke gedachtes en cultuur. Dat was maar weer eens duidelijk vorige week tijdens een muziekuitvoering van kinderen waar ook enkele moslimkindertjes in meespeelden. Heel de zaal klapte en danste mee op de muziek. Behalve een paar mamamossels verkleed als pinguïn van nog geen 35 jaar oud klapten niet mee stonden niet mee op als heel de zaal werd gevraagd om mee te dansen.Het zijn gewoon sfeerverziekers . Laat ze gvd oprotten naar hun eigen moslimland land en leef daar volgens je islamitische principes No problem. Maar hou opmet het verzieken van de sfeer hier ,het gaat gewoonweg niet samen . Als ik op een nudistencamping met kleding aan ga rondlopen ben ik toch ook een sfeerverzieker?Moet ik dan om respect gaan vragen afdwingen aan de campingbaas?

  Geliked door 2 people

 12. Soms maar niet altijd zegt een beklijvende foto meer dan een dossiertje: http://www.briefjevanjan.nl/aan-ahmed-الجريث-marcouch/

  Like

 13. Mirjam zegt:

  In deze film geeft een imam Marcouch van katoen. Hij zegt dat hij zich niet als een moslim gedraagt en dat Marcouch de ware islam ontkent. Wat de imam ‘schijnbaar’ niet inziet, maar wat Marcouch overduidelijk pleegt is taqiyya: een islamitisch ideologische, zogenaamd ‘theologisch’ concept dat moslims toestaat om hun geloof te verbergen of te loochenen als ze bedreigd of vervolgd worden .’Gelovigen die voor hun veiligheid vrezen door ongelovigen, mogen zich vriendschappelijk opstellen jegens de ongelovigen. Deze vriendschap mogen zij aan de buitenkant tonen, maar nooit van binnen voelen.’ Hij, Marcouch, is het in alle punten met de imam eens, maar doordat hij een missie heeft en wil doordringen tot een hoge positie binnen de politieke arena om deze missie te volbrengen, moet hij juist aan iedereen het tegenovergestelde laten zien.

  Dat bemerk je door zijn gedrag, bij ‘kritieke’ punten in de aanval van de imam naar hem toe, zie je dat hij altijd een slok water drinkt om zich een houding te geven. Dát zijn de momenten waar hij kwetsbaar is, doordat hij wordt ‘aangevallen’ met de waarheid en waarin hij dit probeert te maskeren. Als je de ingemene, achterbakse lach ziet op het gezicht van de imam en de, naar de imam toe, verontschuldigende blik van ‘kleine’ jongen Marcouch, dan begrijp je hoe laat het is. Het kan oprecht zijn dat hij, de imam, Marcouch een afvallige moslim vindt, maar het kan ook strategie zijn, juist om Marcouch te ‘promoten’ zodat hij zijn ‘missie’ kan vervolgen en volbrengen. Feit is dat beiden niet oprecht zijn. Moslims zijn en zullen nooit te vertrouwen zijn. Het zijn geen westerlingen en in ons geval, geen Nederlanders, en zullen dat ook nooit worden. Geert heeft gelijk dat Marcouch, net zoals Aboutaleb, een wolf in wolfskleren is. Alle moslims zijn dat.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Voorstelling van de nieuwe outfit voor Nederlandse ambtenaren en regeringsleiders door Marcouch
  Wilders heeft al protest laten horen , hij denkt er niet aan om zich te bedekken met dekens zoals de woestijnbroeders . Het maakt hem voor de zoveelste maal , het mikpunt van kritiek en spot . Hij wil gewoon niet meewerken tot groot ongenoegen Rutte heeft geen bezwaar en zal zich aanpassen aan die nieuwe kledij want op die manier zijn politiekers en mandatarissen onmiddellijk herkenbaar en weet het volk naar wie ze moeten luisteren

  Like

 15. Sabeltant zegt:

  Minachting van de kiezer.

  Overduidelijk een islamitisch product van het baantjescarrousel.

  Deze man heeft werkelijk helemaal niets.

  Het is een lul met handen die gewoon uitvoert wat de elite van hem wenst.
  Gekocht door de PVDA.
  Partij Vóór De ALLOCHTONEN en anti Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s