VN: Kosovo heeft een plaats veroverd als broeinest van islamitische extremisten

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna tien jaar na het uitroepen van een onafhankelijk Kosovo heeft de republiek, die in het jaar 1999 in het kader van een NAVO-interventie afgescheiden werd van het voormalige Joegoslavië, zich ontwikkeld tot een evident veiligheidsrisico. Volgens een nu gepubliceerd VN-rapport komen in vergelijking met andere Europese landen (omgerekend per hoofd van de bevolking) de meeste extremisten in het Midden-Oosten uit Kosovo. In Kosovo zelf zou de invloed van extremistische organisaties in de afgelopen 20 jaar constant en duidelijk zijn toegenomen.

Duits - Zuerst

Kosovo is volgens het rapport een van de koplopers (gevolgd door Bosnië-Herzegovina en België) onder de Europese landen bij de export van extremisten. Ook de persafdeling van de VN-missie in Kosovo bevestigde dat de radicalisering van de samenleving een ernstig probleem voor Kosovo zou blijven.

Volgens informatie van de politie trokken er sinds het begin van de Syrië-oorlog in 2011 316 Kosovaren, waaronder 44 vrouwen, naar het Midden-Oosten. Volgens deskundigen is het daadwerkelijke aantal echter veel groter. Bovendien is de invloed van de extremistische organisaties de afgelopen 20 jaar enorm toegenomen. Het extremisme in Kosovo is niet alleen een destabiliserende factor voor de Balkan, maar voor heel Europa, vooral met het oog op de Brusselse plannen om de komende tijd de visumvrijheid met Pristina in te voeren.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Balkan, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Naïviteit, NAVO, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Rotzakken, Salafisten, Servië, soennieten, Terrorisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

13 reacties op VN: Kosovo heeft een plaats veroverd als broeinest van islamitische extremisten

 1. Hans zegt:

  Ze moeten dat nest uitmesten en naar de rechtmatige eigenaar servie terug geven.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Met dank aan de NAVO imbecielen !!

  Like

  • Sabeltant zegt:

   100% verantwoordelijk.

   De familie Clinton.

   Ze zouden de doodstraf moeten krijgen voor de (oorlogs)misdaden die ze hebben begaan.
   Hebben Kosovo onafhankelijk verklaard en zijn verantwoordelijk voor honderdduizenden doden in het Midden Oosten voor het uitvoeren van de Arabische Lente.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Ook al stonden de Clintons aan het roer, het het niet zo dat de rest niet hoeft na te denken !

    Like

 3. Japio zegt:

  Waar de islam is of komt daar slaat de ellende toe. De religie van de vrede zal met harde hand de wereld trachten te domineren. En de verantwoordelijke boevenbende op het pluche wast haar handen in onschuld als we werkelijk geïslamiseerd zijn. Ich habe es nicht gewusst zal het credo zijn.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Kosovo wordt de springplank voor Jihad richting Europa.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Nuke it!

  Like

 6. Basi zegt:

  Dat heeft zelf Europese unie gedaan! Kosovo is de enigste land geïsoleerd van Europa!

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Kosovo hoort bij Servie. De Serven vechten al eeuwen tegen de agressieve oprukkende islam. Vandaar dat de elite ook had besloten om Servie de boeman te maken in de burgeroorlog in Joegoslavie om hun zogenaamd zielige moslimvriendjes te helpen.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Laat de serviers hun gang maar gaan. Zij zullen meer moslim serviers doden dan wij kunnen bevroeden. Ik wens hen veel succes.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Ik bedoel Kossovaren en geen Srviers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s