Loze beloften

Screenshot_59

(Door: Lise Witteman)

DEN HAAG – Het demissionaire kabinet duikt voor lastenverlichting, ondanks eigen afspraken daarover in het regeerakkoord. „We zitten in een uitzonderlijke situatie”, verweert minister Dijsselbloem (Financiën) zich.

De Telegraaf

De PvdA-bewindsman werd gisteren tijdens een debat over de begroting van dit jaar er door de PVV fijntjes aan herinnerd dat VVD en PvdA in hun regeerakkoord hebben vastgelegd dat er in het geval van een overschot een kwart naar lastenverlichting moet. „Niemand hoor ik over lagere belastingen, zelfs de VVD niet”, foeterde PVV-Kamerlid Van Dijck. „Waarom niet?!”

Dijsselbloem erkende de afspraak uit het akkoord, maar zei dat die vlieger voor 2017 niet opgaat omdat dit overschot vorig jaar nog niet voorzien was en de belastingen niet tijdens het jaar aangepast kunnen worden. Maar ook voor de begroting van 2018, die nu nog door de VVD en PvdA in elkaar gezet wordt, wil de bewindsman desgevraagd niet bij voorbaat de knip trekken.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, praatjesmakers, PvdA, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Loze beloften

  1. Cathja zegt:

    Ga er maar vanuit dat er op z’n vroegst iets verandert per 1-1-2019. Maar de smeerlappen die ons weer blij gemaakt hebben met een dode mus hebben tegen die tijd natuurlijk weer de nodige ‘tegenvallers’, die “echt niet voorzien waren, maar waarvoor het benodigde geld vrijgemaakt moet worden” (forse naheffing uit Brussel misschien?).
    We hoeven echt niet te rekenen op lagere lasten op arbeid, of welke andere lastenverlichting ook, want de ratten in Den Haag hebben geen zin om de burgers/belastingbetalers tegemoet te komen.
    Elke keer weer flikken ze ons deze smerige kunstjes!

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Dat is het grote voordeel van wonen in het buitenland dat ik iedereen aan kan bevelen.
      Je betaald geen belasting meer in NL…
      Dus heb je ook geen last van dieven en schooiers zoals Rutte en Dijsselbloem die er ’n sport van maken deal reuze- exorbitante Nederlandse belastingen ELK JAAR opnieuw te verhogen…!

      Like

      • BertG. zegt:

        Dus in België hebben ze ’t allemaal goed voor mekaar.
        Ja, je kan wonen in België, wonen in het buitenland noemen.
        Dan zal je wel blij zijn dat jij daar woont, en niet in Nederland.

        Like

  2. maarten1954 zegt:

    Ik had ook niet anders verwacht van de P v/d A, en hun ‘vrijers’, ze bewijzen weer dat de A niet staat voor Arbeid maar voor Afpakken

    Geliked door 1 persoon

  3. dirkroelofs zegt:

    Dijsselbloem is toch wel een enorme struisvogel met een nog langere nek.
    Zijn club is gedecimeerd en nog blijft hij doorgaan met het Rutte sloopbeleid ondanks de beloften die gedaan zijn

    Geliked door 2 people

  4. vergeet de 450 miljard euro aan staatsschuld niet

    Geliked door 2 people

  5. Nemesis zegt:

    Ja hoor Dijselbloem, we zitten al járen in iedere maar denkbare situatie waardoor de belastingdruk al weer niet mogelijk is,

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    „We zitten in een uitzonderlijke situatie”

    Die hebben jullie toch zélf veroorzaakt, smerige klootzak!

    Maar ik had uiteraard niet anders verwacht, voor de eigen bevolking hebben jij en je rooie kameraadski’s alleen maar lastenverzwaringen in petto. Dat is altijd al zo geweest en het zal alleen maar erger worden. Al ons belastinggeld verdwijnt in jullie zakken en gaat naar jullie ‘zielige vluchtelingen’ (en andere linkse hobby’s) die ons straks komen afslachten als het teken daartoe wordt gegeven. Ik walg van jou en je ‘socialistische’ vriendjes.
    En die Rutte? Die zou helemaal ondergescheten moeten worden door een varken, de leugenachtige rat!!!
    Moet Amalia trouwens niet wat meer per jaar krijgen als ze 18 wordt, i.p.v. die schamele 1,5 miljoen?

    Het is toch geen wonder dat de getergde burger leert om te haten?
    Jullie planten haat in de harten van realistische mensen, die wél allemaal eerlijk en zachtaardig zijn! JULLIE ZIJN DE HAATZAAIERS EN NIET GEERT WILDERS EN NIET DE PVV-STEMMER!

    Geliked door 2 people

  7. Japio zegt:

    Deze man heeft iets geniepigs over zich, ik vind het een eng individu. Loze beloften en holle frasen zijn hem niet vreemd. Deze man is een schoolvoorbeeld van een nwo puppit.

    Like

  8. Dat PvdA nog uberhaubt wat te vertellen heeft, ze zijn immers demissionair?? Maar ja hoe langer die status duurt hoe meer ze kunnen doordrukken heh…………..

    Like

  9. Williaan zegt:

    de beloften van den Haag zijn geen stuiver waard, dat zijn gewoon loze smoezen, dat weten we al heel lang.

    Geliked door 1 persoon

  10. Republikein zegt:

    Liegen alsof het gedrukt staat.

    Like

  11. Elisah zegt:

    Ik meen ergens gelezen te hebben dat dat zgn overschot bij nader inzien toch erg tegenviel, er was minder geld dan men verwacht had.

    Like

  12. N.E. Derlander zegt:

    Voor een goede baan, na Rutte II………………..

    Like

Plaats een reactie